Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ" ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!

Για ακόμη μια φορά οι θρασύδειλοι σκοπιανοί -που παριστάνουν τους μάγκες με πλάτες άλλων, βλέποντας και τι είδους ανθρωπάρια έχουν στα χέρια...

Για ακόμη μια φορά οι θρασύδειλοι σκοπιανοί -που παριστάνουν τους μάγκες με πλάτες άλλων, βλέποντας και τι είδους ανθρωπάρια έχουν στα χέρια τους τα εθνικά θέματα της Πατρίδας μας- ζητάνε απο την Ελλάδα να... συμβιβαστεί για το ζήτημα της ονομασίας!
«Οι θέσεις της Ελλάδας, σε πολλά σημεία, δεν οδηγούν σε επίτευξη συμβιβασμού», δήλωσε ο σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Μιλόσοσκι, αναφερόμενος στην... εκκρεμότητα της ονομασίας, μετά τη συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας της χώρας που διεξήχθη στα Σκόπια. Στη συνάντηση αυτή ο σκοπιανός εκπρόσωπος στις διαπραγματεύσεις για θέμα της ονομασίας, Ζόραν Γιόλεφσκι, ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία της χώρας του για τις συνομιλίες που είχε στη Γενεύη ο μεσολαβητής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, με τον πρέσβη της Ελλάδος Αδαμάντιο Βασιλάκη και τον ίδιο!
Να υπενθυμίσουμε ότι ο "διαμεσολαβητής" Νίμιτς αναμένεται να επισκεφθεί τα Σκόπια το διάστημα 6-7 Ιουλίου και την Αθήνα το διάστημα 8-9 Ιουλίου για συνομιλίες με τις ηγεσίες των δύο χωρών!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.