Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ!

Με «βόμβα» έτοιμη να εκραγεί μοιάζει η κατάσταση στο ακριτικό Αγαθονήσι. Οι 10 εθνοφύλακες του νησιού παρέδωσαν τα όπλα τους στον πρόεδρο ...

Με «βόμβα» έτοιμη να εκραγεί μοιάζει η κατάσταση στο ακριτικό Αγαθονήσι.
Οι 10 εθνοφύλακες του νησιού παρέδωσαν τα όπλα τους στον πρόεδρο της Κοινότητας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδείξουν το αδιέξοδο στο οποίο έχει φθάσει η συγκέντρωση οικονομικών μεταναστών που καταφθάνουν από την Τουρκία.Την περασμένη Πέμπτη, 193 άτομα από το Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη και την Σομαλία εντοπίστηκαν σε βάρκες ανοικτά του Αγαθονησίου και προωθήθηκαν από το Λιμενικό στο νησί, όπου οι μόνιμοι κάτοικοι ανέρχονται σε 170. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά, 193 ψυχές, ζουν εδώ και πέντε ημέρες σε χωράφια, αγρούς, δρόμους, χωρίς «κεραμίδι» πάνω από τα κεφάλια τους, χωρίς κρατική μέριμνα, ιατρική φροντίδα και μίνιμουμ συνθήκες υγιεινής.Οι κάτοικοι τους προσφέρουν νερό, φαγητό και ρούχα, όπως κάνουν άλλωστε κάθε φορά όταν οικονομικοί μετανάστες εγκαταλείπονται από Τούρκους δουλεμπόρους στα ανοικτά του νησιού.Ο Κωνσταντίνος Κόττορος, εκπρόσωπος των Εθνοφυλάκων και γιος του προέδρου της Κοινότητας, εξηγεί στη «zougla.gr» πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτοικοι και οικονομικοί μετανάστες αναγκάζονται να συμβιώσουν στο ακριτικό νησί. Και εξηγεί γιατί οι Εθνοφύλακες παρέδωσαν το πρωί τα όπλα τους.Τώρα, όμως, η σταγόνα ξεχείλισε, αφού οι άνθρωποι που έρχονται από την Ανατολή για να προωθηθούν από τους σύγχρονους μηχανισμούς σκλαβοπάζαρου στην πλούσια Δύση, είναι περισσότεροι από τους κατοίκους του νησιού. Εξαιτίας των άθλιων συνθηκών διαβίωσής τους είναι φυσικό να αναγκάζονται καμιά φορά να κλέψουν... ακόμη και τα «χέρια» που τους φροντίζουν.Όπως καταγγέλλουν στη zougla.gr κάτοικοι του νησιού, αλλά και ο εκπρόσωπος των εθνοφυλάκων, τις τελευταίες ώρες κάποιοι λαθρομετανάστες άνοιξαν τα σπίτια τους, έκλεψαν ρούχα, τρόφιμα, σεντόνια, κουβέρτες, φτάνοντας στο σημείο ακόμη και να αφοδεύσουν στο πάτωμα ή να ουρήσουν στο ιερό της εκκλησίας του νησιού. «Δεν είμαστε ρατσιστές, αλλά θα μας αναγκάσουν να γίνουμε» δηλώνουν οι κάτοικοι και προειδοποιούν ότι το κακό δεν θα αργήσει να συμβεί. Χαρακτηριστική η περίπτωση της Ευρυδίκης Καρύδη, το σπίτι της οποίας μπήκε δύο φορές στο στόχαστρο λαθρομεταναστών. Ακούστε τι δηλώνει στη zougla.gr ο γιος της, Μανώλης Καρύδης. Είναι γνωστό ότι όπου δεν υπάρχει κρατική μέριμνα και δομές κυριαρχεί ο ρατσισμός. Αυτή την φράση συνηθίζουν να επαναλαμβάνουν μονότονα οι ειδικοί κοινωνιολόγοι, αλλά κανείς δεν τους ακούει. Τα λόγια τα παχιά της κυβερνητικής ρητορικής έρχονται εκ των υστέρων, για να καλύψουν την αδιαφορία του κράτους και των αρμοδίων να διαχειριστούν την κρίση αυτή. Το Αγαθονήσι είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/06/blog-post_7027.html

13 σχόλια

  1. Σήμερα άκουσα οτι 200 λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο Αγαθονήσι, θα μεταφερθούν με ναυλωμένο ιδιωτικό σκάφος, προκειμένου να φτάσουν στον Πειραιά και στη συνέχεια στην Αθήνα, όπου και θα οδηγηθούν σε ειδικό χώρο υποδοχής λαθρομεταναστών. Και μετά τι;

    Αυτές οι μεταγωγές έχουν καταντήσει ένα πικρό αστείο. Τους παίρνουν από το ένα μέρος, τους φορτώνουν σε άλλο. Η μόνη λύση είναι ασφάλεια των συνόρων και απέλαση όλων των παρανόμων με συνοπτικές διαδικασίες.

    Κατανοώ και συμμερίζομαι την δραματική κατάσταση που επικρατεί στο Αγαθονήσι, όμως τα όπλα δεν τα παραδίδουμε έτσι, κύριοι εθνοφύλακες. Αυτό δηλώνει αποδοχή ήττας και συνθηκολόγησης. Τα όπλα που μας εμπιστεύτηκε η πατρίδα τα κρατάμε, τα τιμούμε και τα χρησιμοποιούμε όπου και όταν διαταχθούμε. Απαράδεκτη η ενέργειά σας, έστω κι αν είναι συμβολική και θέλετε να περάσετε με αυτή μήνυμα δυσαρέσκειας. Βρείτε άλλον τρόπο να εκφράσετε την δυσφορία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δρομο ολοι οι λαθρομεταναστες,ας τους δεχθει η Ε.Ε,οχι να τους έχουμε ολους εμεις στην καμπουρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να πανε απο κει που ηρθαν. δεν τους θελουμε καταντησαν την ελλας αισχρο κρατος. ασε η βρωμα τους δεν υποφερεται ετσι και περασουν διπλα σου σου ερχεται ο θανατος.ειναι ολο αρρωστια και χολερα να φυγουν. ουστ απο δω βρωμοσκυλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΚΡΕΚΙΣΤΑΝ ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχθές το βράδυ στο high είχε μία εκπομπή ακριβώς γι αυτό το θέμα με τον Ανδρέα Αθηναίο , που προέβαλε και ρεπορτάζ.
    Μιλάμε για θράσος απύθμενο από πλευράς των δούλων.
    Ο ένας σε άπταιστα αγγλικά παραπονιόταν ότι τους έφαγαν τα κουνούπια , ο άλλος με πολύ απαιτητικό τρόπο ζητούσε να τους ταϊσουν. Ρήμαξαν όλα τα σπίτια των κατοίκων και ξεπουπούλιασαν κοτέτσια ολόκληρα τα οποία αργότερα έψησαν σε υπαίθριες φωτιές και τα έφαγαν.

    Το ιδιωτικό σκάφος που περνά και τους συλλέγει να μη τους φέρνει εδώ.
    Να πηγαίνει να τους αδειάζει στις πατρίδες τους και τέλος.
    Και ας αρχίσουν οι αρχές μας να τους αγνοούν,την ώρα που τρυπάν τις βάρκες τους να τους αφήσουν να πνιγούν.Δεν είναι ναυαγοί , είναι αυτόχειρες.
    Μόλις μαθευτεί ότι γίνεται αυτό θα το κόψουν το παραμύθι.
    Τι στο διάολο πια , την σκιά τους φοβούνται οι αρχές μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 7.47'
    Λυπάμαι, αλλά θα συμφωνήσω και μάλιστα ΟΛΟΨΥΧΑ μαζί σου!! Πριν
    χρόνια μια επιχείρηση αλβανών να
    περάσουν με σαπιοκάραβο στην Ιτα-
    λία κατέληξε σε τραγωδία! 79 πνιγμένοι χωρίς ΚΑΜΙΑ βοήθεια!!Και πάντως σταμάτησαν αυτού του είδους τα εγχειρήματα! Οι Ιταλοί όταν συλ-λαμβάνουν αυτούς που μπαίνουν σε νταλίκες, τους "περιποιούνται" κα-
    ταλλήλως!! Τους ξαναστέλνουν δε πίσω τιμωρώντας τους οδηγούς με φυλάκιση και κατάσχουν τα οχήματά
    τους!! Εμείς γιατί δε μπορούμε να κάνουμε τα ίδια;;! Είναι καιρός πια να αυτοαμυνθούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I DIATAGES TON PAGKOSNMIOPIOITON INE RITES. DIALISTE TIN ELLADA OSO TO DINATON GRIGOROTERA. O ELLINIKOS LAOS INE O MEGALITEROS EHTHROS TON SHEDION MAS. DEN PREPI NA EHOME ALI PARATASI TIS EGKATHIDRISIS TOU PANGKOSMIOU AFTOKRATORA. LOGARIAZOUN OMOS HORIS AFTON POPU TOUS EKLISE STA TARTARA. PISTEVOUN POS AFTOS POU DIMIOURGISE TOUS NO-I-MON ANTHROPOUS STIN GI, TOUS EHI KSEHASI KE POS MPOROUN TORA HORIS TIN PAROUSIA TOU NA TOU DIALISOUN TO DIMIOURGIMA. DIOTI AFTO EPIDIOKOUN. NA IPODOULOSOUN KE EKSAFANISOUN OTI DEN DIMIOURGISAN AFTI.,, APO MONTREAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το σχέδιο των εξουσιαστών είναι η μελλοντική(;) δημιουργία έντασης και συγκρούσεων με νεκρούς μεταξύ Ελλήνων και ψευτολαθρομεταναστών για να επέμβουν ως ειρηνευτικές – ανθρωπιστικές δυνάμεις για να μοιράσουν το φιλέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνεχιζετε καποιοι να ελπιζετε στο ΛΑΟΣ και στο υπολοιπο αληταριο και θα δειτε κι αλλα...

    Και μη ξεχνατε, μας κυβερνουν αυτοι που μας αξιζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1) Σαφείς διαταγές για βούλιαγμα στα διεθνή ύδατα.
    Αν προλάβουν και την βουλιάξουν μόνοι τους ακόμη καλύτερα.

    2) Ξύλινες φτηνές βαρκούλες Ελληνικής κατασκευής να δουλέψει και κάνα καρνάγιο.

    3) Περισυλλογή , τους αφαιρούν τα αιχμηρά αντικείμενα να μην μπορούν να το βουλιάξουν.

    4) Τους μεταφορτώνουν στην βαρκούλα πλην του δουλεμπόρου.

    5) Τους δίνουν δύο κουπιά τους ρυμουλκούν κοντά στα Τούρκικα χωρικά ύδατα και τους παρατάνε.

    6) Αν τελικώς ο δουλέμπορος φτάσει στην Ελλάδα ...(προτιμητέο να μην φτάνει) του ρίχνεις ισόβια κάθειρξη και τελειώνει το παραμύθι.

    Ζουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα και έχουν και ξύλινη βάρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ME ELLHNIKO KARAVI MOLIS PLITHOUN KI FANE PISO KATEFTHIAN STIN TOURKIA MONO ETSI OPOS KANOUN OI ITALOI STO KARAVI KI PISO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπό την κάλυψη της ΕΛ.ΑΣ. «μετακομίζουν» τους λαθρομετανάστες στα εγκαταλελειμμένα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΙΚΑ, απέναντι από τη γήπεδο του «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ» στην Αλεξάνδρας. Με παράνομες παροχές νερού και ηλεκτρικού από κολώνες της λεωφόρου, τα μέχρι τώρα άδεια διαμερίσματα των πολυκατοικιών που θα έπρεπε να είχαν κατεδαφιστεί γεμίζουν με τους άλλοτε τρωγλοδύτες του «ΕΦΕΤΕΙΟΥ».

    Την επιχείρηση μετεγκατάστασης των λαθρομεταναστών στα «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΙΚΑ» συντονίζει γνωστός αρχιτέκτονας που πρωτοστάτησε στο να διατηρηθούν τα ερείπια που θα έπρεπε από χρόνια να είχαν κατεδαφιστεί και ο οποίος διαμένει μέσα σε ένα από αυτά. Τους λαθρομετανάστες ενισχύουν και τροφοδοτούν ομάδες αναρχικών που μπαινοβγαίνουν διακριτικά και οργανώνουν μέσα στους ανεξέλεγκτους χώρους τους τις δικές τους γιάφκες.

    Στα «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΙΚΑ» ο προσεκτικός παρατηρητής θα προσέξει ομάδες περιφρούρησης των αναρχικών που κινούνται όλες τις ώρες διακριτικά γύρω απ΄αυτά, ενώ τις βραδυνές ώρες η περιφρούρηση των λαθρομεταναστών ενισχύεται και με αράπηδες που κάθονται στα κάγκελλα της υπόγειας διάβασης που εξυπηρετεί τα «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΙΚΑ» οδηγώντας κάτω από την Αλεξάνδρας προς το απέναντι πεζοδρόμιο του «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ».

    Επειδή οι «αρχές» υποθάλπουν τη νέα παρανομία σε βάρος της Ελληνικής Κοινωνίας με τη καταστροφή ακόμη μιας περιοχής από λοαθρομετανάστες, εμείς οι Περίοικοι καλούμε τους Πατριώτες να σταματήσουμε δυναμικά το επιχειρούμενο ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και να αποδείξουμε στους επίορκους ένστολους ότι αναλαμβάνουμε τον Νόμο στα χέρια μας όταν εκείνοι συντάσσονται με τους εγκληματίες συνεργώντας στην αποδόμηση του Έθνους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι προφανέστατος ο μοντέρνος τρόπος αλώσεως του Ελληνισμού: η εισαγωγή λαθρομεταναστών! Το έξυπνο κόλπο της Τουρκίας! ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ! ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ! ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΡΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

    Είναι θέμα ΤΙΜΗΣ για μας τους Έλληνες να αποδείξουμε ότι μπορούμε και σήμερα να φυλάττουμε ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ! ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΝΤΟΠΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΧΗ" ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΥΣΣΑ! ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΓΑΡΗΝΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ! ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ!!

    Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΑΦΟΥ Η ΕΛ.ΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ! ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΑΤΕ ΣΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ! ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ! ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ!!

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ; ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ! «ΜAGYAR GARDA» ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΤΣΙΤΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ, ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ, ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ! ΕΡΓΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ! ΠΑΛΟΥΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΟΙ «ΑΡΧΕΣ» ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΑΝΙΚΑΝΕΣ. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!

    ΟΙ "ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ" ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΜΙΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΙΑΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ : ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΡΗΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.