Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπακογιάννη: Καλωσορίζουμε τις "Μακεδονικές Αερογραμμές" στην Κέρκυρα

... ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΟΙ ΛΟΣΤΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ "Υπεράνω" για άλλη μια φορά το νεοκλασικό τ...

...
ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΟΙ ΛΟΣΤΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Υπεράνω" για άλλη μια φορά το νεοκλασικό της Βασιλίσσης Σοφίας, στο οποίο κατοικοεδρεύει η θυγατέρα του "ψηλού" και η παρέα της. Ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης είναι το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Στέλιος Παπαθεμελής:
Το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, εξακολουθεί να παραμένει στον κόσμο του. Τίποτε δεν κατάλαβε από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και το μήνυμα που έστειλε ο ελληνικός λαός. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις δηλώσεις του κ. Δελαβάκουρα, το νέο εκπρόσωπο του ΥΠΕΞ, ο οποίος, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ενημέρωσε ότι ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων θα γίνει δεκτός στην Ελλάδα μεταφερόμενος με σκοπιανό αεροπλάνο των «Μακεδονικών Αερογραμμών (ΜΑΤ)» στο πλαίσιο της συνόδου του ΟΑΣΕ που θα γίνει στις 27 Ιουνίου στην Κέρκυρα.Έτσι καταργείται και η πάγια τακτική που ακολουθούσαν οι μέχρι τώρα ελληνικές κυβερνήσεις, να επιτρέπεται δηλαδή η διέλευση σκοπιανών αεροσκαφών από το FIR Αθηνών, αλλά να απαγορεύεται η προσγείωσή τους σε ελληνικά αεροδρόμια. Δίνοντας παράλληλα ένα ακόμη βήμα στον Γκρουέφσκυ για να κερδίσει πόντους στο εσωτερικό, της χώρας τους, καθώς η προσγείωση στην Ελλάδα αεροσκάφους με τα διακριτικά της "Μακεδονίας" καταγράφεται ήδη ως επιτυχία από τα σκοπιανά ΜΜΕ.Στο όνομα λοιπόν της λογικής Μπακογιάννη «business above all» (οι επιχειρήσεις κρατικές και ιδιωτικές στα Σκόπια πάνω από όλα) και παρά το σαφές μήνυμα των Ελλήνων αλλά και των Μακεδόνων ιδιαίτερα μέσα από τις κάλπες των Ευρωεκλογών, η ελληνική κυβέρνηση, συνεχίζει την πολιτική της κατηφόρα, γράφοντάς μας όλους στα παλαιότερα των υποδημάτων της.Μέσα λοιπόν από την ίδια λογική θα δούμε απόδοση τιμών στον κ. Μιλόσοσκυ και θα καταπιούμε το σάλιο μας υποδεχόμενοι επισήμως αυτή τη φορά το αεροσκάφος των «Μακεδονικών Αερογραμμών». Οι επαγγελματίες πατριώτες θα σιωπήσουν πάλι ή θα ξανατζογάρουν στην πολιτική αφέλεια του λαού εξαγοράζοντας τον λόγο τους-φόβητρο με αργύρια. Όσο για μας τους «μικρούς», για μια ακόμη φορά θα συνεχίζουμε να «φοβόμαστε για αυτά που θα γίνουν για μας χωρίς εμάς» με τον λαό να επιμένει στις ξαπλώστρες και στους καναπέδες και θα αναφωνήσουμε για μια ακόμη φορά για την «τιμή των όπλων: Αιδώς Αργείοι».

21 σχόλια

  1. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΑΒΟΥΡΑ,ΤΟΥΡΚΟΚΡΗΤΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠ'ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ,ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ,[ΚΥΡΙΩΣ]ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΡΑΝΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ,ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ.ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ.ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΑΜΑΧΗΤΙ?ΗΔΗ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πηρε απο το δρακουλα τον πατερα της φαινεται!

    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πηρε απο το δρακουλα τον πατερα της φαινεται!

    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΝΤΟΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ? ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ? Ο ΛΑΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ! ΕΛΕΟΣ ΡΕ , ΗΜΑΡΤΟΝ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΜΩΡΗ ΚΑΜΗΛΑ! ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κε Καρατζαφέρη. Νομίζω ότι άδικα καταφέρεσαι εναντίον της (Ν)τορας.
    Η κοπέλα κάνει ότι περνάει από το χέρι της ούτως ώστε στις ερχόμενες εκλογές να είσαι εσύ πρωθυπουργός.
    Μην την "στολίζεις" πατόκορφα κάθε τρεις και λίγο. Πες της και ένα ευχαριστώ. Αμαρτία το κορίτσι. Άλλωστε από τρελλό ή μεθυσμένο, μαθαίνεις την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.theclearbox.com/

    Αυτή η εταιρία, που πουλάει αυτά τα πάμφηνα κουτάκια για να βάζουν οι πριγκήπισσες σαν την Ντορούλα τα πασουμάκια τους μέσα, δεν έχει ενημερωθεί ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ.

    Επιλέξτε Ευρώπη, και μετά ...θαυμάστε.

    Ας τους μάθουμε λοιπόν Γεωγραφία.

    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΙΔΙΑ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H KYRIA "XAMOGELO" KANEI TH DOULIA THS OPOS THS KAPNISH: EMEIS DEN PREPEI NA KANOUME KATI GIA NA PAEI NA MAGEIREYEI SPITI THS? ALLA OPOS EIDAME APO TIS EYRWEKLOGES OI ADIAFORIA PAEI SYNNEFO: OSO GIA TON TROPO GRAPSIMATOS DEN EXOUME ELLHNIKO ALFABHTO STO COMPUTER: OUTE EMENA MOU ARESEI: APO GERMANIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι! Οι πολιτικοι πανε καλα. Τα κομματα (σχεδον ολα), πανε καλα. εκοινοι που δε πανε καλα,μα ΚΑΘΟΛΟΥ καλα, ειναι ο Ελληνικος λαος ειναι η Ελλαδιτσα μας.
    Και το λεω αυτο, αναφερομενος στα ποσοστα των εκλογων, που παρα τις παραπλανητικες και βλακωδεις αναλυσεις απο ολους,τα εκατομμυρια του Ελληνικου λαου ψηφισαν οτι ψηφιζαν με μερικες παρεκκλισεις. Ποσοστα που μεσα ακομα και σε ενα μηνα μπορουν να αλλαξουν αρδην. Ακομα κι αυτη η αποχη, δεν ηταν κατι ιδιαιτερο. Ναι! ο Ελληνικος λαος συνεχιζει να στηριζει με τα ιδια περιπου ποσοστα οτι στηριζε παντα. Τη διαφορα ξερετε ποιοι την εκαναν? Αυτοι που τη κανουν ΠΑΝΤΑ. Οι αναποφασιστοι. Αυτοι που μια πανε εδω και μια εκει και ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις. Τα κομματα κρατησαν τους πυρηνες τους.
    Πιστεψτε με. Οταν ο Ελληνικος λαος ειναι "αρρωστος" η ακομα χειροτερα σε "αφασια", πως να εχουμε σωστη πολιτικη, πως να μιλαμε για Εθνικα ζητηματα, πως να επιβαλλουμε πολιτικες? Και μη ξεχναμε! Εχουμε αυτο που αξιζουμε. Αυτο που επιλεγουμε. Οι πολιτικοι ειναι μεσα απο μας. Η πολιτικη, στηριζεται απο μας, ειτε με την αδρανεια μας, ειτε με τη συναινεση μας. Οποτε μην απορειτε.
    Ενα να ευχεστε. Αυτος ο Θεος που προστατευει την Ελλαδα, να μη μας σιχαθει εντελως και μας εγκαταλειψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΡΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΄΄ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥς Ως ΠΟΤΕ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. STOXE VGALE THN FATSA TIS DEN MPOROYME NA TIN VLEPOYME AIDIA KAI ORGI MAS PROKALEI H FATSA TIS KORIS TOY DRAKOYLA SKATA STA MOYTRA TIS KARIOLAS -PROKROYSTIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να οργανωσουμε καθιστικη διαμαρτυρια στον διαδρομο προσγειωσης του αεροδρομιου της Κερκυρας στις 27 Ιουνιου, ωστε και αν ακομα προσγειωθει το αεροπλανο των Σκοπιανων, να κανει τον γυρο του κοσμου η αποφαση του Ελληνικου λαου οτι το ονομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ δεν εκποιειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. I MAKEDONIA ITAN EINE KAI THA EINE ELLINIKOI RE PRODOTES POULHMENOI POLITIKOI!AS ERTHOUN TA gyftoskopiana NA TIN PAROUNE!STA OPLA ADERFIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα για ποιά μιλάμε ;

    Πρώτα απ' όλα, αυτό που της αξίζει είναι να μάθουν οι Σκοπιανοί να την αποκαλούν ...... η γυναίκα του Μπακογιάννη ......

    Δεύτερον και κυριότερον, η συγκεκριμένη υπουργός, είναι πασίγνωστη στο εξωτερικό, ότι είναι ικανή να αλλάξει όνομα μέχρι και στο γάμο της. Μέχρι και στον άντρα της.

    Ποιός άντρας εκτός απο τον Κούβελο, θα δεχόταν να έχει γυναίκα, η οποία προτιμά το επίθετο του προηγούμενου ;

    Αυτόν δηλαδή πώς θα τον αποκαλούμε ; Ο άντρας της Μπακογιάννη ή μήπως ο άντρας της γυναίκας του Μπακογιάννη ;

    Η αξιοπρέπεια του Έλληνα άντρα πού έχει πάει Έλληνες ;

    ΕΠΙΛΟΓΟΣ

    Τί να περιμένεις από ένα πρόσωπο που τα επίθετα τα έχει μπερδεμένα ;

    Μα τί άλλο... μπερδεμένο μυαλό στα Σκοπιανά ζητήματα.

    Αυτή μπορεί να βλέπει τις Σκοπιανές σαν τις ηρωϊκές ψιλο-γκόμενες του παλιού τους άντρα, Μακεδόνα Αλέξανδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο "κυριαρχος λαος" ειναι αυτος που εφερε τι καθε Ντορα στην εξουσια. Εμεις ειμαστε που εκλεγουμε τους πολιτευτες που θελουμε να στειλουμε στη Βουλη. Αρα μη τους κατηγορειτε. Ειναι αυτο που εμεις πειλεξαμε. Οπςσ θα ειδατε, τα αποτελεσματα των εκλογων ηταν στα "φυσιολογικα τους επιπεδα". Αντε η φθορα της κυβερνησης. Αντε η λαθος πολιτικη του Συριζα που το επανεφερε στα ποσοστα του. Αντε η αγνοια του κοσμου για τους οικολογους. Απο κει και περα, εκτος του ποσοστου του ΛΑΟΣ, δεν ειδα κατι το ανατρεπτικο. Που σημαινει "συνεχιστε παιδια"...
    Να ευχεστε να μη μας σιχαθει ο "Θεος" που προστατευει την Ελλαδιτσα μας και την εγκαταλειψει... Γιατι για ολα στη τελικη ειναι υπευθυνος ο Ελληνικος λαος. Μας αρεσει-δε μας αρεσει, ετσι ειναι. Ακομα και οσοι εχουν μια Εθνικη συνειδηση, ανοργανωτοι, διασπασμενοι και αδυναμοι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.
    ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΦΑΙ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ.

    ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ.

    ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/06/09




    Όλοι γνωρίζουμε ότι στις 27 Ιουνίου στην Κέρκυρα, έπειτα από την "θετική" απάντηση της Υπ.Εξ. μας, θα προσγειωθεί στο τοπικό αεροδρόμιο ο Υπ.Εξ. των Σκοπίων κ. Μιλοσόσκι, ούτως ώστε να λάβει μέρος στην υπουργική σύνοδο του ΟΑΣΕ, είτε με το επίσημο αεροσκάφος των Σκοπίων όπου αναγράφει "Δημοκρατίας της Μακεδονίας", είτε με πτήση των "Μακεδονικών Αερογραμμών" (αφού τελευταίες πληροφορίες λένε ότι το επίσημο αεροσκάφος παρουσίασε σοβαρή βλάβη κατά την διάρκεια πτήσης προς Παρίσι).
    Η απόφαση αυτή πάρθηκε παρ'όλο που γνωρίζουν πως είναι παράνομο. (Αντιγράφω από Εφημ. Ελευθεροτυπία 18/06/09: Η «μεγαλοψυχία» της υπουργού Εξωτερικών προς στα Σκόπια, προκειμένου να μην αμαυρωθεί το «προφίλ» της στη διεθνή κοινή γνώμη ως καλής προεδρεύουσας του ΟΑΣΕ, αποτελεί στην ουσία μια βαριά παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας με τα Σκόπια και μάλιστα στα σημεία των κρατικών συμβόλων και στο όνομα «Μακεδονία», στα οποία η Ελλάδα παγίως δίνει πολύ μεγάλη σημασία. - http://www.macedoniaisgreek.info/index.php?p=1_55 )
    Έτσι λοιπόν ρωτώ: Υπάρχει κατά τη γνώμη σας κάτι που μπορούμε να κάνουμε ώστε να αποτρέψουμε αυτή την έκβαση;
    Μήπως, ρωτώ και προσκαλώ ταυτόχρονα, πρέπει να κάνουμε καθιστική διαμαρτυρία την ώρα της προσγείωσης, όχι μόνο στο Κερκυραικό αεροδρόμιο αλλά και σε όλα τα αεροδρόμια τρης χώρας μας, για να μην προσγειωθεί σε κανένα Ελληνικό αεροδρόμιο;
    Δόξα το θεό, υπάρχει κόσμος σε κάθε γωνιά της Ελλάδος μας που θα συμμετείχε.
    Σκεφτείτε το και σαν πρόταση που θα μπορούσε να γίνει διαδικτυακά.

    Αντίστοιχο Link sto skeftomasteellinika:
    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2009/06/blog-post_9232.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ ΣΤΟΧΕ.

    Υποβάλλω ένα αίτημα και εάν μπορείς κάνε κάτι γι'αυτό.

    Συντόνισε αν μπορείς μία κίνηση να μεταβούμε (όσοι πιστοί) στην Κέρκυρα εναντίον της αφίξεως αυτού του ελεεινού.

    Αν θέλει να έρθει το κοτόπουλο να βρει άλλον τρόπο νάρθει.
    Δεν πρέπει να περάσει αυτό.

    Να δουν οι "φίλοι μας" , να δουν και οι εχθροί μας ότι ούτε με χιόνια και βροχές , μα ούτε σε λιακάδες μπορούν να μας περάσουνε προδοτικές γραμμές και να μας υποτάξουνε.

    Θα υπάρξει πολλαπλό όφελος παιδιά από μία τέτοια κίνηση.
    Ας κινητοποιηθούμε.

    Με χαρά θα ακούσω κάποια κίνηση
    ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ...

    Π.....ίσα και ΠΟΥΠΟΥΛΑ στην Μπακογιάννη και στον καλεσμένο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΧΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΣΤΟ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΑ !!!

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΑΨΕΤΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΙΣΩ. ΑΝΤΕ ΤΡΕΛΛΟΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.