Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΥΜΗΤΤΟΣ...

Δεν πρόλαβε να μπει για τα καλά το καλοκαίρι και άρχισε πάλι το συντονισμένο σχέδιο κατά της Πατρίδας ΜΑΣ, με τα μέτωπα των πυρκαγιών να πλη...

Δεν πρόλαβε να μπει για τα καλά το καλοκαίρι και άρχισε πάλι το συντονισμένο σχέδιο κατά της Πατρίδας ΜΑΣ, με τα μέτωπα των πυρκαγιών να πληθαίνουν. Εδώ και λίγη ώρα καίγεται για ακόμη μια φορά ο Υμηττός... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΘΕ ΥΠΟΠΤΗ ΚΙΝΗΣΗ!

13 σχόλια

  1. Syntonismeno sxedio synellines! skopianoi, kosovaroi, alvanoi kai tourkoi allwnizoun me zippo kai zippelaia gia na kapsoun oti apemeine apo tin ellada MAS, malista o Danilo o kosovaros etheathi stin plateia tou kwlonakiou na pinei kafe me ton george soros. Nun yper pantwn o agwn!

    A re noumeraaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο "αρμόδιος και αριστογείτων" υπουργός κάνει δηλώσεις ότι δεν έχουμε λεφτά για να επιχειρήσουν τα πυροσβεστικά ελικόπτερα και τα αεροπλάνα, τί περιμένετε;;; Είναι σαν να καλεί δημόσια τους εμπρηστές και τους πράκτορες του εχθρού, να κάψουν ότι έχει απομείνει στην πάλαι ποτέ κατάφυτη Ελλάδα. Τέτοια δήλωση ούτε παιδάκι με νοητική στέρηση δεν κάνει. Γιά αναλογιστείτε!!! 35 χρόνια πυρκαϊές κάθε καλοκαίρι. Και τι δεν κάηκε. Άνθρωποι, ζώα, δάση, ελαιώνες, σπίτια, καλλιέργιες. 35 χρόνια ο πρωτογενής πλούτος της χώρας βάλλεται ανηλεώς. Τα καύσιμα και μόνο που χρησημοποιήθηκαν για τ' αεροπλάνα, τα ελικόπτερα τα οχήματα εδάφους κλπ., έφθαναν για την κατασκευή τουλάχιστον 10 πλήρως εξοπλισμένων νοσοκομείων. Καί όμως ουδείς παραιτήθηκε ουδείς αποπέμφθηκε. Θυμάμαι μάλιστα και κάποιον γενικό γραμματέα δασών που μετά από μία καλοκαιρινή κόλαση, μετεπήδησε (ίσως λόγω των προσφερθεισών υπηρεσιών του προς τους Μασώνους και τους σιωνιστές) στην Διεύθυνση Εξοπλισμών μαζί με τον αστράτευτο υπουργό Εθνικής Άμυνας όπου "έφαγαν" με χρυσές μασέλες. Τί να καταγγείλουμε λοιπόν. Τον Υπεχωδε που βγαίνει και κάνει δηλώσεις για νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων στα ήδη καμμένα και τρέξτε να προλάβετε, ή τον άλλον "φωστήρα" που δηλώνει ότι "ότι και να γίνει εμείς δεν έχουμε λεφτά για τα πυροσβεστικά μέσα, αλλά θα περιμένουμε να βρέξει". Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς!!! την απύθμενη βλακεία, ή το ξεδιάντροπο πρακτοριλίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω. Νομιζα οτι ειχαν καει ολα περυσι, εχει κι αλλο πρασινο αυτη η χωρα;

    Φανταζομαι τωρα (δεν εχω τηλεοραση) καθε ειδους κρετινος βουλευτης θα μιλησει για απουσια του κρατους και ο Καταφερτζης θα μιλησει για το σχεδιο του να φερει αεροπλανα απο τη Νεα Ζηλανδια...μπασταρδοι πολιτικοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oi ..ξενοι πρακτορες καινε την ελλαδα καθε καλοκαιρι πρεπει το καλοκαιρι να κλεινουν τα δαση οστρατος πρεπει να φυλαει τα δαση αλλα ολοι οι πολιτικοι ειναι ξεφτιλισμενοι δεν ενδιαφερονται μονο για την καρεκλα και τις μιζες χρυση αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. LEFTA GIA EKLOGES OSEN KAI NA GINOUN EXOUN LEFTA GIA MERCEDES DORO STOUS BOLEYTES EXOUN LEFTA GIA TIS TRAPEZES EXOUN .....GIA DYO PYROSVESTIKA OXHMATA KAI GIA MISTOUS ALLON PYROSBESTON DEN EXOUN: SYMPERASMA: FTOU SAS REZILIA.apo Germania

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να κλάψω ή α φωναξω...? μια μεγάλη πικρα μεσου ξεχειλιζει.... μηπως να αυτοκτονησουμε ομαδικώς γιατι συνέχεια αυτοκτονάμε τα ονειρα μας...Μένουμε Ελλάδα...Καμένη - Καημενη και απογοητευμένη... Σας Ευχαριστουμε κυριοι του πα-ΣΟΚ της Ντροπης Δικαιοσυνης (Ν.Δ.) του Κωστίκα Κατούρα Ελευθερα του Σύριζα και Πάριζα και του κυριου Διαχειριστη του Μιστερ Καρα-Καρα-Τζα- (παει να μας τη) Φερει....
    Χόρτα μασαμε η ταρμα φτυυνουμε ρεεε >> μονο χρυση αυγη ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς τον θεματοθέτη :

    Μπορεί τα νέα να είναι τραγικά και λυπηρά.
    Όμως έτσι όπως τέθηκε στο κύριο άρθρο «......το συντονισμένο σχέδιο κατά της Πατρίδας ΜΑΣ...... », με κάνει να θέλω να σε ευχαριστήσω, επειδή ανακαλύπτω καλή καρδιά για την πατρίδα μας.

    Τέλος πάντων, θέλω τη γνώμη σας :

    Αν απαιτούσαμε, μετά από ζημιογόνες πυρκαγιές, να παραμένει σταθερό ή και να μειώνεται το επίδομα των πυροσβεστών, άραγε θα υπήρχε περίπτωση, να αφυπνισθούν οι πατριώτες πυροσβέστες ακόμα περισσότερο, ώστε να στραφούν με νικηφόρες ενέργειες, κατά του σάπιων πρακτόρων και εντολών ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. paidia mia paraklish:An Leme AN piasete kapoion na bazei Fotia,spaste tou to Kefali.Prota ksylo,kai meta oi Erothseis.Etsi kai allios,PANTA thn bgazoun ka8aroi oi pousthdes.Eidika an einai Ksenoi,pou to pisteyo,mhn tous afhsete etsi.Anoikste tous ta kefalia.Na to skeftoun oi epomenoi praktores ton filon mas,na analaboun tetoia Apostolh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή τη στιγμή οι φλόγες κοντέβουν να περάσουν προς τα μπροστά, στο ύψος της Αργυρούπολης. Τις βλέπω που γλύφουν την κορυφογραμμή.
    Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι εν έτη 2009 κυριαρχεί ο μεσαίωνας στα μυαλά μας. Και λέω "μας" γιατί το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι η φωτιά αυτή οφείλεται σε ανθρώπινο χέρι, ατόμου που κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Δε με νοιάζει αν είναι Έλληνας, αλλοδαπός ή ό,τι άλλο θέλει. Ακόμα και από σκουπίδι να έγινε, κάποιο χέρι το πέταξε εκεί. Με νοιάζει που σε αυτόν τον τόπο συμβαίνουν αυτά και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν. Τα μυαλά είναι πολύ πίσω. Και όλοι αδιαφορούν.
    Έχω θυμώσει, θέλω να βρίσω, θέλω να κλάψω. Γιατί σε κάθε φωτιά νιώθω ότι κάποιος πεθαίνει ή έχει πεθάνει. Νιώθω σα να χάνονται ανθρώπινες ζωές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΔΑΣΩΝ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΠΙΩ ΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκτός από την λύση που περιγράφω (ως απορία) παραπάνω, εκτός και από τις άλλες των φίλων, υπάρχει επιπλέον μία :

    Όταν ανέβουμε ή έστω δικαιωθεί ο κύριος Μιχαλολιάκος, να παρθούν τα αδιαβάθμητα αρχεία αεροφωτογραφιών από την ΓΥΣ και να ανακαλυφθούν όλοι οι κτίσαντες και καταπατήσαντες.

    Τα πρόστιμα και η καταναγκαστική εργασία, να πάνε για γιγαντιαία δασοποίηση, μαζί με πάμπολλα γρεμίσματα.

    Δήμευση οικιών και ανασκευή σε αποθήκες πυροσβεστικής.

    Επιπλέον, αν χαθούνε οι αεροφωτογραφίες των παρθένων περιοχών, ή έστω δεν έχουν παρθεί σε συχνότητα 1 έτους κάθε φορά, τότε βαριές ποινές στους πολιτικούς είτε που αμέλησαν, είτε που εξαφάνισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας Ευχαριστουμε κυριοι του πα-ΣΟΚ της Ντροπης Δικαιοσυνης (Ν.Δ.) του Κωστίκα Κατούρα Ελευθερα του Σύριζα και Πάριζα και του κυριου Διαχειριστη του Μιστερ Καρα-Καρα-Τζα- (παει να μας τη) Φερει....
    Χόρτα μασαμε η ταρμα φτυυνουμε ρεεε >> μονο χρυση αυγη ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ίσως να είναι αλήθεια τα περί σχεδίων και πρακτόρων... από την άλλη όμως πάλι μαλάκες και απροετοίμαστοι πιαστήκαμε ... Πάλι το ίδιο έργο θα δούμε και δεν θα αλλάξει τίποτα αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι πρώτοι από όλους.
    Α ρε Ελλάδα τι τραβάς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.