Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ"!

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος δήλωσε ότι ακόμα και μόνος του θα επιδιώξει να αποκτήσει τον...

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος δήλωσε ότι ακόμα και μόνος του θα επιδιώξει να αποκτήσει τον έλεγχο της εφημερίδας αλλά μετά την εκκαθάριση. Ζήτησε να δημιουργηθεί ένα σχήμα απο εκδότες που ιστορικά συνέβαλαν στη δημιουργία της, για να μην πάψει να υπάρχει η ιστορική εφημερίδα. "Η παράταξη την χρειάζεται, αυτήν τη στιγμή ο κ. Καραμανλής ακουμπά μόνον στον κ. Αλαφούζο", σημείωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Τόνισε ακόμη ότι ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο εγχείρημα και μόνος του! "Δεν θα αφήσω στη λήθη της ιστορίας αυτό τον τίτλο. Όταν θα γίνει η εκκαθάριση, θα δούμε τι θα κάνουμε" κατέληξε!

3 σχόλια

  1. PRIN MPI STIN VOULI TOPEZE PATRIOTIS. TORA POU MPIKE TO PEZI AVGOKLOTHIS. DILADI ME LIGA LOGIA. ARPAKSE NA FAS KE KLEPSE NAHIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΟ


    Έκλεισε το ραδιόφωνο City 99,5 και η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» κι έχω στεναχωρηθεί τα μέγιστα! Και τούτο γιατί πλέον μένουν άνεργοι οι Θόδωρος Πάγκαλος, Στέφανος Μάνος και Λιάνα Κανέλλη...
    Αυτούς τους τρεις ειδικά προτείνω στον Χατζηνικολάου να τους προσλάβει άμεσα διότι υπήρχε συγγένεια ιδεολογική των δυο συγκροτημάτων, αλλά και για να μην μείνουν νηστικοί οι άνθρωποι! Τη λύπη μου την επεκτείνω και στους Παύλο Τσίμα, Σεραφείμ Κοτρώτσο, Μανόλη Κοττάκη, Τζίμη Πανούση, Ανδρέα Ρουμελιώτη, Ηλία Μαμαλάκη, Λάμπη Ταγματάρχη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα… που έχασαν μια από τις τόσες δουλειές που έχουν… Δεν έχουν αφήσει τρύπα αβούλωτη!


    Press-gr.blogspot.com
    Αναρτήθηκε από zouglapress στις 6:44 μμ



    ........malista

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.