Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ" ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΦΕΤΕΙΟ...

Σε μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού και απολύμανσης του περιβάλλοντος χώρου του πρώην Εφετείου Αθηνών, στην οδό Σωκράτους, προχώρησαν τα ειδικά...

Σε μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού και απολύμανσης του περιβάλλοντος χώρου του πρώην Εφετείου Αθηνών, στην οδό Σωκράτους, προχώρησαν τα ειδικά συνεργεία του Δήμου Αθηναίων. Ως γνωστόν το κτίριο έχουν καταλάβει περίπου 1000 λαθρομετανάστες, μετατρέποντάς το και σε εστία μόλυνσης, επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία. Ο Δήμος έδωσε εντολή χτες να ενημερωθούν οι αρμόδιες εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές, και οι υπηρεσίες Καθαριότητας να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. Παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηλίας Θεοδώρου και ο Αντιδήμαρχος Ασφάλειας και Καταστημάτων της Πόλης, Ανδρέας Παπαδάκης.
Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Γιώργος Δημόπουλος, δήλωσε ότι το κτίριο του παλιού Εφετείου Αθηνών ανήκει στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Εμποροϋπαλλήλων και έχει την αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα για να καθαρίσει το περιβάλλοντα χώρο.
«Θα κοινοποιηθεί σχετική επιστολή στο Ταμείο, τη Νομαρχία και το υπουργείο Εσωτερικών, ώστε ο ιδιοκτήτης του κτιρίου να αναλάβει τις ευθύνες του και να υποχρεωθεί να καθαρίσει και το εσωτερικό του κτιρίου, διασφαλίζοντας την υγεία των ανθρώπων που διαμένουν μέσα αλλά και των κατοίκων της περιοχής», τόνισε ο κος Γιώργος Δημόπουλος.
Όπως υποστήριξε, παρά το γεγονός ότι έχουν ασκηθεί έντονες πιέσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, ο ιδιοκτήτης του κτιρίου δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες.

17 σχόλια

  1. Orea o xoros katharise apo ta mikrovia gia aftous pou menoun mesa (diladi tous eisvoleis), ke pios tha katharisei ton xoro apo aftous pou menoun mesa? Mono h Xrysh Avgh me eksodo apo tin Evropaiki Enosi. Poso h EE rithmizei to metanasteftiko mas zitima? Mas eksanagazei na exoume xalara sinora gia tous eisvoleis oste na mas klevoun tis doulies ke na ginoume Londino pou den vlepeis pia aspro? Skeftite ke psifiste Xrysh Avgh PRIN NA INE ARGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο το Λονδίνο. Ελα και στο Παρίσι να δείς μαυρίλα με τη σέσουλα. Αλλά για τους βρωμογάλλος και τους βρωμοευρωπαίους το χαίρομαι ιδιαίτερα. Ας πάνε στο διάβολο οι κοινωνίες τους ας μαυρίσουν όσο πάει και ακόμα παραπέρα. Στην Ελλάδα όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακαρι να ηταν η αθηνα σαν το λονδινο,το παρισι,το βερολινο,αλλα ειναι σαν εσας-για τον πουτσο πολη...οι ξενοι σας φταινε,αντι να κοιταξετε τα μουτρα σας στον καθρεφτη,βοδια.η ελλαδα σας ειναι σαν εσαs:μαγκια-δηθεν πολιτισμος και αμορφωσια.ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.
    $=ΕΘΝΟΣ+ΚΡΑΤΟΣ=>ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΣΤΟΧΟΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAKLAMANH ASE TIS ANTHROPISTIKES LALAKIES KAI KOITA NA DOSIS KANA FRAGO APO AYTA TA ANADROMIKA POY XROSTAS STOYS YPALILOYS SOY KAI PROSTATEPSE TOYS EMPOROYS TOY KENTROY APO TO PARAEMPORIO TON PAKISTANON KAI TON MAYRON -OLOI XRISI AYGH THN KYRIAKH -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι μου φταίνε γιατί αποφασίζουν για μένα χωρίς εμένα. 6 03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. RE STOXOPROSILOMENE 6.03 PRIN 10 XRONIA POY OI METANASTES HTAN SAFOS POLI LIGOTEROI H ATHINA EIXE ALLO PROSOPO KAI FYSIKA HTAN PIO ANTHROPINH KAI PIO KATHAROI TI THELEIS NA MAS PEIS OTI OI JENOI DEN EYTHINONTAI GIA THN KATANTIA TIS ATHINAS; AROSTIES OPOS H FIMATIOSI HXAN NA EMFANISTOUN POLLA XRONIA STIN PATRIDA MAS KAI OMOS EPANEMFANISTIKAN EJO OLOI OI JENOI TORA KAI AN TOYS AGAPATE TOSO POLOI ESEIS OI KOYLTOYRIARIDES NA PATE MAZI TOYS STO AVGANISTAN STO PAKISTAN STIN AFRIKH KAI APO OPOY IRTHAN TSAKISTE TOYS ANTHELLINES KAI TOYS APLYTOYS THN KYRIAKH OI PATRIOTES STIRIZOYN XRISI AYGH PELOPONISIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΩΡΑ!!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΑΓΚΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και που καθάρησαν τον χώρο τι έγινε; Μεθαύριο πάλι τα ίδια χάλια θα έχει. Με ασπιρίνες το πρόβλημα δεν λύνεται! Από τον Απρίλιου ο Ταμείο έχει ζητήσει από την Αστυνομία να τους βγάλει έξω τους λαθραίους, και το υπ. Εσωτερικών μπλοκάρει την διαδικασία.

    Θα δείτε ότι περιπτώσεις σαν το εφετείο θα πολλαπλασιαστούν. Οι λαθραίοι θα σταματήσουν μαζικά να δίνουν ενοίκιο και πολυκατοικίες ολόκληρες θα μετατραπούν σε καταλλήψεις.

    Η χατζάρα έχει φτάσει στο κόκκαλο, αλλά ο Έλληνας είναι παράλλητος και δεν το αισθάνεται. Όλοι οι πολιτικοί ψάχνουν για λύσεις στην Ε.Ε. για να απαλλαγούν των ευθυνών και να παραδόσουν τελειωτικά το εθνικό κράτος στους γραφιάδες των Βρυξελλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΕΜΑΖΩΞΑΡΗΔΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ellinopsixe mia erotisi. giati oloi vrizoume mono tous lathreous. Ke me tous ekatontades xiliades nomimous ti ginete otan o Ellinas ine anergos?

    Ekso ke aftoi. Psifos stin Xrysh Aavgh tin kiriakh allios mavro fidi pou mas efage

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα αυτοι οι βρωμιαρηδες κουλοι ειναι να καθαρισουν λιγο εκει που μενουν ? τους αρεσει νομιζω να κοιμουνται εκει που χεζουν

    Mono h Xrysh Avgh me eksodo apo tin Evropaiki Enosi

    δεν ειμαστε καλα , με το που θα βγουμε απο την ενωση θα μας φανε οι μογγολοι μη λεμε οτι θελουμε .


    Ναι μου φταίνε γιατί αποφασίζουν για μένα χωρίς εμένα. 6 03

    σιγα που θα σε ρωτησουν κιολας , δικη σου νομιζεις ειναι η ελλαδα ?
    σε εχουν πουλησει πριν γεννηθεις.
    κοπαδι ειμαστε και τσοπανης ειναι καποιος εκει στις βρυξελες

    Η χατζάρα έχει φτάσει στο κόκκαλο, αλλά ο Έλληνας είναι παράλλητος και δεν το αισθάνεται

    σιγα μη κατσουμε να σκασουμε κιολας για πραγματα που δεν ειναι δικα μας. πχ
    Πας να κατσεις με τη σκηνουλα σου βραδυ σε καποια ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ παραλια και στη πεφτουν το πρωι αστυνομοι πυροσβεστες και πληρωνεις και 300 ευρω προστιμο .
    Πας να κατσεις σε ΔΙΚΟ ΜΑΣ παρκο να χαζεψεις τα αστερια και δε πας χωρις ταυτοτητα μη περασεις το βραδυ σου σε κανα τμημα , η φοβασαι μη στη πεσουν τιποτα πρεζακηδες.
    Πας στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ κεντρο της αθηνας και ψαχνεις να βρεις ελληνα .
    θελετε κι αλλα ?
    ειμαστε δουλοι δουλοι δουλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "δεν ειμαστε καλα , με το που θα βγουμε απο την ενωση θα μας φανε οι μογγολοι μη λεμε οτι θελουμε".

    Entaksi file, tote ean kanoun ntou oi tourkoi esi pereimene ton OHE ke tin Evropi na se sosoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "δεν ειμαστε καλα , με το που θα βγουμε απο την ενωση θα μας φανε οι μογγολοι μη λεμε οτι θελουμε".
    KALA MILAME POS ISE KE PROTI KOURADOMIHANI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μήπως ο νταβατζής του Εφετείου είναι Θ. Κούρκουλας της κίνησης "Απελάστε τον ρατσισμό", υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ για ζητήματα μεταναστευτικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δημοσιεύθηκε στο ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής, 11 Ιουλίου 2009:
    >>
    Πάλι φωτιά στο παλαιό εφετείο όπου μένουν λαθρομετανάστες

    Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 2 τα ξημερώματα. Ξέσπασε από άγνωστη αιτία, στον πέμπτο, έκτο και έβδομο όροφο, όπου μένουν παράνομα λαθρομετανάστες, έχοντας κάνει κατάληψη του κτιρίου με τις πλάτες των αντιρατσιστών. Πως και γιατί ξέσπασε η φωτιά είναι άγνωστο, αφού κανένας δεν γνωρίζει τις δραστηριότητες μέσα στο κτίριο των λαθρομεταναστών και των «συντρόφων», που τους υποστηρίζουν από τους οποίους όποιος Έλληνας θέλει να μπει μέσα πρέπει να πάρει άδεια. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ σύμφωνα με πληροφορίες μας στο ειδικό ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής να κάνει έρευνες στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά.

    Όταν έγινε αντιληπτή από τους Έλληνες κατοίκους της περιοχής η φωτιά ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και αμέσως σημείο έσπευσαν 6 οχήματα της με 18 άνδρες, οι οποίοι όμως εκτός από τη φωτιά είχαν να αντιμετωπίσουν και τους… λαθρομετανάστες οι οποίοι όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία της Πυροσβεστικής άρχισαν να πετροβολούν τους Πυροσβέστες από τους ορόφους του Εφετείου.
    =======

    Αδιανόητα πράγματα! Απίστευτα! Δεν φταίει κανείς άλλος από τις "φιλεύσπλαχνες" αρχές του τόπου μας, που πάνε να σβήσουν τις φωτιές που ανάβουν και να τους περισώσουν από τη θάλασσα όταν βουλιάζουν τις βάρκες τους κατά την παράνομη είσοδό τους στη χώρα μας. Να τους αφήσουν να πεθάνουν από τη βρώμα, να καούν ζωντανοί, και να πνιγούν, αφού γουστάρουν "παιχνίδια". Να κοιμηθούν όπως στρώνουν.
    <<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ντου στο εφετείο έκανε η Αστυνομία πριν από λίγο και απομάκρυνε καταληψίες λαθρομετανάστες που είχαν βρεί παράνομο άσυλο στους χώρους του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επιχείρηση εκκένωσης ήταν επιτυχής. Ο Δήμος Αθηναίων στη συνέχεια αναλαμβάνει να καθαρίσει τις βρωμιές τους.

    Η δράση και η αντίδρασή μας έχουν αποτέλεσματα. Γνωρίζουμε βέβαια οτι όχι μόνο τίποτα δεν έχει τελειώσει αλλά είμαστε στην αρχή. Μια ανακούφιση σε ένα σημείο δε σημαίνει λύση του προβλήματος.

    Από το πρωί του περασμένου Σαββάτου έως και χθες Δευτέρα το πρωί, αποβιβάστηκαν σε ακτές της Λέσβο 197 παράνομοι μετανάστες, εξακοντίζοντας στους 500 τους κρατούμενους του Κέντρου στην Παγανή της Λέσβου. Οπου και έχει ανάψει "πορτοκαλί συναγερμός", αφού χθες ο αριθμός των κρατουμένων είχε φθάσει τους 470. Με δεδομένο ότι οι δυνατότητες του κτιρίου είναι γύρω στα 250 άτομα, ήδη η κατάσταση είναι ασφυκτική.

    Συνεχίζουμε μαζικά και έμπρακτα τους αγώνες για την απελευθέρωση του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.