Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΡΗΜΑΖΟΥΝ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ...

Απροκάλυπτα επικίνδυνος ο ρόλος του.... ΤΣΥΡΙΖΑ, ειδικά απο την περίοδο που ανέλαβε ο "τρέντυ" Αλέξης. Τα αποτελέσματα της τακτική...

Απροκάλυπτα επικίνδυνος ο ρόλος του.... ΤΣΥΡΙΖΑ, ειδικά απο την περίοδο που ανέλαβε ο "τρέντυ" Αλέξης. Τα αποτελέσματα της τακτικής του τα ζούμε στο πετσί μας και θα εξακολουθήσουν ακόμη πιο επιθετικά εάν μάλιστα δουν τα ποσοστά τους στις ευρωεκλογές να αυξάνονται. Δεν μας έφταναν τα καθημερινά αστυνομικά δελτία και οι ειδήσεις για τα... κατορθώματα των λαθρομεταναστών, θα έχουμε απο εδώ και στο εξής τους εν Ελλάδι λαθρομετανάστες να προβαίνουν όχι μόνο σε συγκεντρώσεις και πορείες (που απαγορεύονται ακόμη και απο το Σύνταγμα, που δήθεν οι... βολευτάδες και τα πολιτικά μαντριά υπερασπίζονται) αλλά και σε επιθέσεις κατά των Αστυνομικών Αρχών της χώρας στην οποία βρίσκονται ΛΑΘΡΑΙΑ και σε καταστροφές ιδιωτικών περιουσιών αλλά και δημόσιας! Εν μέσω λοιπόν πρωτοφανών καταστάσεων με πρωταγωνιστές τους... καημένους και... φιλήσυχους λαθρομετανάστες, ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει ότι "ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣ"! Αυτό του είπαν τα αφεντικά να λέει, αυτό λέει το παιδί με το εξασφαλισμένο μέλλον που σήκωσε μπαϊράκι για τη γενιά των 700 ευρώ!

9 σχόλια

  1. δεν υπάρχουν αριστεροί πατριώτες
    Δειτε πως ενα μπλογκ ατόμου που γράφει στην ρηξη(και καλα αριστεροι πατριώτες) πως οταν χρειαζεται περν'αει στον ''αντιρατσισμο''
    http://www.red-pep.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 23/5/09 2:12 μμ

    Ο Μανώλης Γλέζος είναι αριστερός και πατριώτης (για να φέρω ένα παράδειγμα μόνο). Πριν δύο χρόνια, αν θυμάμαι καλά, έλεγε ότι κακώς αφήσαμε το όνειρο της "ΕΝΩΣΕΩΣ" (με την Κύπρο) να σβήσει. Συχνά έχει αναφερθεί στην Βόρειο Ήπειρο, που ορισμένοι "δεξιοί" την λένε Νότια Αλβανία.
    Μην παίζετε με την έννοια πατριωτισμός. Αφήστε την έξω από τα πολιτικά, διότι δεν είναι έννοια πολιτική. Μην την κάνετε αντικείμενο καπηλείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ? ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπιζω λιαν συντομως μουσουλμανοι λαθρομεταναστες να βιασουν καμια δεκαρια αντιρατσιστριες, αλλα ξεχασα, αυτες οι παλιολεσβιες δεν συχναζουν/ζουν ουτε Αγ.Παντελεημωνα ουτε Ομονοια. Υπομονη, σε δεκα χρονια οταν οι μουσουλμανοι θα ζουν και στις 'καλες' γειτονιες (οπως ηδη οι αλβανοι) τοτε θα τα πουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EAN O TSIPRAS O LIANIS O ALAVANOS KE OLI AFTOU TOU SINAFIOU ZOUSAN STON KANADA KE KATAFEROTOUSAN ENANTION TOU KRATOUS AKOMA FILAKI THA ITOUSAN. AFTA POU AKOUGONTE STIOS TILEORASIS TIS ELLADOS DEN AKOUGONTE POUTHENA STON KOSMO. INE NTROPIMAS NA DEHOMETHA NA MAS KIVERNOUN TETIOU IDOUS SKOULIKIA. DIOTI AFTA DEN TRONE MONO TIS SARKES ALA KE TA KOKALA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΧΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ "ΑΛΛΟ" ΣΙΓΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε νατιβιστ δεν μπορω να καταλαβω τι σοι Πατριωτης μπορει να ειναι κανεις( για παραδειγμα ο Γλεζος), οταν η Ιδεολογια του (μαντριου)κομματος του, ειναι κατα της υπαρξεως Εθνων.
    Ειναι αραγε τυχαιο που και αυτο το υποκειμενο ο Τσιπρας υπακουει τα αφεντικα της αυτης βρωμερης ιδεολογιας ;
    Λυκουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Λυκούργο

    Πατριώτης σε λάθος κόμμα, του οποίου τις απόψεις ποσώς συμμερίζεται. Συμβαίνουν αυτά.
    Πόση συμμετοχή έχει πια στο κόμμα αυτό;

    Εγώ ξέρω, όμως και κάτι "δεξιούς πατριώτες" (Μητσοτάκη, Μάνο, Ανδριανόπουλο, Καραμανλή κ.ά.) που ο Θεός να σε φυλά από δαύτους. Γι αυτό είπα και επαναλαμάβανω, αφήστε τον πατριωτισμό έξω από πολιτικές τοποθετήσεις. Δεν χωρά μέσα σ' αυτές, διότι δεν είναι πολιτική ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Νατιβιστ
    Θα μου επιτρεψεις να πω οτι πατριωτης και κομματοπροβατο δεν πανε παρεα.
    Τα κομματα εχουν ενα σκοπο με κοινο αφεντικο.Την διαλυση των Εθνων.
    Με εξαιρεση βεβαιως την Χρυση Αυγη.
    Καθ' οτι δεν μπορει να υπαρξει κανων διχως εξαιρεσεως.
    Δεν μπορω να ξερω βεβαιως, αν ο καθε Γλεζος ,συμμεριζεται αποψεις της αριστερας,διοτι ουδεποτε αρνηθηκε την ιδεολογια της δημοσιως,ως ωφειλε.
    Επομενως το " Ο Μανωλης Γλεζος ειναι αριστερος και πατριωτης"δεν μπορει να ισχυει διοτι το πρωτον αναιρει το δευτερον.
    Δεν θελω να νομιζεις οτι ειμαι πνευμα αντιλογιας,αλλα οσον ειναι καιρος,πριν χυθη Ελληνικον αιμα,οι Ελληνες θα πρεπει να ελευθερωθουν απο τους δυναστες των.Κοινως πολιτικους,με την σημερινη εννοια του ορου βεβαιως,
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.