Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΡΕΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!

Γύρω γύρω απο την Ομόνοια κάνουν πορεία αυτή την ώρα οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που βρίσκονται στο Εφετείο, παρέα με τους αναρχοάπλυτους, ανεβαίνοντ...

Γύρω γύρω απο την Ομόνοια κάνουν πορεία αυτή την ώρα οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που βρίσκονται στο Εφετείο, παρέα με τους αναρχοάπλυτους, ανεβαίνοντας μάλιστα μέχρι το Σύνταγμα, με αίτημα αφού θέλουμε να τους διώξουμε απο το Εφετείο ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ! Αυτά είναι τα χάλια μας στη σημερινή Ελλάδα!

34 σχόλια

  1. AS PAEI OLAZOPOYLOS POY PAIRNEI TOSA LEFTA ME TON FILOTOY TON ALABANO KAI AS AGORASOYN MIA EKTASH STHN ZOYGLA PAREA METON TARZAN KAI AS TOYS SPITOSOYN NA TRONE OENAS TON ALON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οτι θελετε λετε μου φαινετα..
    μαλλον δεν σας εχει υποπεσει στην αντιληψη σας οτι την πορεια την καλουνε κοινοτητες μεταναστων και αντιρατσιστικες οργανωσεις και οχι αναρχικοι.
    Φαντασματα βλεπετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΔΕΝ Μ΄ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ 2 ΕΚΑΤΟΜ. ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    Η ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΛΕΞΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΧΩΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ? ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ?? ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ,ΘΑ ΕΦΕΥΓΕΣ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟΣ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ?ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ? ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ,ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΄Η ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.. ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ? Ή ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ?? ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.. ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TOTE NA BGALETE TON SKASMO AN H OIKONOMIA MAS PAEI KATA DIAOLOU!


    EGW DEN GOYSTARW OI FOROI MOY NA PHGAINOYN STOYS TRITOKOSMIKOUS.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΙΝΔΙΑ,ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΙΝΑ,ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ,ΚΑΣΜΙΡ,ΚΤΛ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ,ΟΧΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ!ΣΚΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά, ο ΑΤΤΙΛΑΣ-3, φαίνεται να έχει άλλο, πιο... συγκρατημένο ρυθμό έκβασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Οι κινήσεις μεταναστών" λέει τις διοργάνωσαν! Καλά ρε φίλε,τα πιστεύεις αυτά που λες; Αφού ακόμη και τα κείμενα των συλλόγων τυος οι δικοί σας τα γράφουν! Ποιον κοροϊδεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ 13/5/09 1:04 , ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ; ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟ; ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΜΕ ΑΧΡΗΣΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΝΑΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΟΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ, ΤΟ 80% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ (ΑΝΔΡΕΣ;;;;;;).
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΕΞΩ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΒΛΑΚΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΥΤΑ !!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΜ......... ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ......... ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ..............
    ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΑΛΟΔΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι ρε μεγάλε κάτι ¨Ελληνες τους έφεραν με το ζόρι εδώ. Τα πρεζοδολλαριάκια του ταξιδιού τα είχαν να πληρώσουν τους δουλέμπορους. Να τους διορίσουν όλους καθηγητές πανεπιστημίου ή διευθυντές οργανισμών τουλάχιστον για να μην πλένουν τζάμια γιατί το επίπεδο τους είναι υψηλό και τους αδικούμε. Δώστε και ισοτιμία στα αμέτρητα πτυχία των σχολών του αφγανιστάν, πακιστάν και μπαγκλαντές που έφεραν μαζί τους εκτός της φυματίωσης,υπατήτηδας και κάθε λογής εξαφανισμένης ασθένειας. Αν δεν γούσταραν τους αμερικάνους ας έμεναν εκεί να τους πολεμήσουν και όχι να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοί οι μετανάστες ως Έλληνα πολίτη με εκβιάζουν και με φοβερίζουν! Πρώτον ως Έλληνας πολίτης τους προσφέρουμε την ανθρωπιά και φροντίδα με αξιοπρέπεια στα κέντρα υποδοχής στα νησιά μας. Τέτοια υποδοχή μόνο στα όνειρα τους μπορούσαν να φανταστούν οι Έλληνες μετανάστες στη νήσο Έλλις των ΗΠΑ(οι δικοί μας μετανάστες ήταν νόμιμοι μην ξεχνάμε). Δεν ξέρω τη τους υπόσχονται οι τούρκοι που τους κουβαλάνε εδώ ΠΑΡΑΝΟΜΑ αλλά αυτοί οι παράνομοι μετανάστες έχουν ιατρική περίθαλψη, καθαρούς χώρους να μείνουν, και οι κάτοικοι των νησιών τους πηγαίνουν σπιτίσιο φαγητό καθημερινά με ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά και τα μώρα! Αν αυτοί περίμεναν ξενοδοχείο πέντε αστέρων τότε δικό τους το πρόβλημα. Αν οι Αλαβανοτρίπρες και ΤριανταφυλλοΛαζόπουλοι νομίζουν ότι αυτό δεν αρκεί τότε να τους φιλοξενήσουν στις βίλες τους στα βόρεια προάστια! Ως Έλληνας πολίτες εμείς κάνουμε το νομικό μας και ανθρωπιστικό μας καθήκον με το παραπάνω και ΑΝ δεν τους αρέσει να επιστρέψουν στον παράδεισο της Τουρκίας! Χθες κάποιος απ’ αυτούς απείλησε να μου σπάσει το αυτοκίνητο επειδή του αρνήθηκα να μου πλύνει τα τζάμια στη Κωνσταντινουπόλεως! Μαζεύτηκαν καμιά δεκαριά από τους ίδιους για να τον υποστηρίξουν και αναγκάστηκα να πατήσω γκάζι κυνηγημένος με ΚΟΚΚΙΝΟ! Φαντασθείτε τι μπορούσε να γίνει! Δεν είμαι υποχρεωμένος ως Έλληνας φορολογούμενος να φροντίζω για κάθε φουκαρά που μου χτυπάει την πόρτα και ΑΠΑΙΤΕΙ να τον ΦΡΟΝΤΙΣΩ. Και οι Έλληνες πριν μερικές δεκαετίες είχαμε τα χάλια μας αλλά μπορέσαμε και σταθήκαμε στα πόδια μας! ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! Και πριν μερικοί από τους Αλαβανοτρίπρες και ΤριανταφυλλοΛαζόπουλους μου πουν ότι μας βοήθησαν οι Γερμανοί, Άγγλοι και Αμερικανοί του υπενθυμίζω ότι δεν μας βοήθησαν! ΤΑ ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΤΟΙΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ!
    ΛΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ? ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΛΟΠΟΥΣΤΑΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ? ΕΙΠΕ "ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ"! ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ! ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ "ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ! ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KOSMIA O AGNWSTOS POU BRIZEI NA MILAEI PIO KOSMIA MPOREI NA LEEI THN GNWMH TOU ALLA OXI KAI NA BRIZEI AMA THELEI NA BRISEI NA BRISEI NA BRISEI STO SPITI TOU OXI DHMOSIA STO SITE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    Για αντιπαράθεση του συνθήματος (και στόχου) ,,Η Ελλάδα για τους Έλληνες’’ τα ΦΙ.ΔΗ.Α (Filelefueroi-Dimokrates-Aristeroi) έχουν επινοήσει καινούρια μυθολογική σφραγίδα : ,,Η Ελλάδα – για όλους που θέλουν να ζήσουν σε αυτήν’’.
    Λιπών, η αναλογία είναι απλή και έχει γραφτεί πολλές φορές από Συναγωνιστές :
    Έθνος – οικογένεια
    Χώρα – σπίτι
    Κράτος – οικογενειακός τρόπος ζωής
    Αυτές οι αναλογίες είναι αρκετές για να καταστραφούν οι αντεθνικοί μύθοι των ,,προοδευτικών δυνάμεων’’ και ,, διανόησης’’. Πολλοί από αυτούς προσπαθούν να επινοήσουν αιτίες, σύμφωνα με της οποίες αυτές οι αναλογίες δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη. Ναι, βέβαια, δεν περιμέναμε να κάνουν αλλιώς, αφού ο βασικός στόχος τους είναι να κομματιάσουν την παραδοσιακή Οικογένεια και το Έθνος, γιατί είναι ,,αναχρονισμοί του σκοτεινού παρελθόντος’’.
    Καθένας από αυτούς βάζει το δικό του λιθαράκι στην εργασία αυτή. Ένας παίρνει χοντρά από διάφορα ΜΚΕ, ένας είναι ,,αντιεξουσιαστής’’ με κουκούλα, άλλος γράφει βρομερά άρθρα σε ,, ελευθεροτυπίες’’ και ,, πολίτες’’, άλλος κάνει τον Εθνάρχη έυχοντας ο Έλληνας να πατήσει στη Κερύνεια ως... τουρίστας. Τι να κάνουμε.... Εχθρός γαβγίζει – οι Σπαρτιάτες ξυπνάνε ....
    Αν η Ελλάδα είναι για όλους που θέλουν να ζήσουν σε αυτήν, τότε με αναλογία που ανέφερα, και το σπίτι ενός ΦΙ.ΔΗ.Α. είναι για όλους που θέλουν να ζήσουν σε αυτήν. Προσωρινά η για πάντα. Και τα ΦΙ.ΔΗ.Α. πρέπει να ξεχάσουν για την ιδιωτική τους περιουσία στο σπίτι τους (ή στην χώρα τους). Τα ΦΙ.ΔΗ.Α. πρέπει να δήξουν ανοχή σε ότι και να κάνουν οι ξένοι (θυμηθείτε τους αλλοδαπούς ,,γνωστούς-άγνωστους’’ που τους ανέχεται το Ελλαδιστάν) μέσα στο σπίτι τους (ή χώρα τους). Πρέπει να ανέχεται όταν βιάζουν την γυναίκα του, πρέπει να δίνει λεφτά και εργασία όταν οι συμπατριώτες του πεινούν, πρέπει να μορφώνει και να τους κτίζει χώρους λατρείας, να τον περιθάλπει – όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή ο άλλος έχει διαλέξει να ζήσει στο σπίτι του. Αυτό δεν είναι υπερβολές – σκεφτείτε μόνο μια φορά χωρίς προκαταλήψεις και ιδεολογικά ταμπού, κάντε το μία φορά στη ζωή σας.
    Η Ελλάδα είναι μια καταπληκτική χώρα. Μας την έχουν αφήσει οι προγονοί μας, μας την κληρονόμησαν για να ζήσουμε σε αυτήν ελληνικά. Να ζήσουμε εμείς και ύστερα οι απόγονοι μας. Δεν την έχουν αφήσει για όλους όσους θέλουν να ζήσουν σε αυτήν. Η Ελλάδα δεν είναι για αυτόν που ξαφνικά έχει καταλάβει ότι εδώ είναι καλύτερα από δικό του Αρχιδοστάν, ή γιατί εδώ μπορεί να είναι χορτάτος.
    Η Ελλάδα – είναι σπίτι Ελλήνων, έχει κτιστεί από Έλληνες για τους Έλληνες και όχι για αυτούς που έρχονται εδώ για διάφορους λόγους (δεν μας ενδιαφέρει για ποίους).
    Η Ελλάδα είναι ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, και για αυτό πρέπει να την διεκδικήσουμε.
    Ακούγονται μερικές ακόμα ποντικοφωνές : ,,Η Ελλάδα για τους Έλληνες και για όσους θέλουν να ζήσουν σε αυτήν’’. Αδέλφια, δεν πρέπει να πέσουμε σε παγίδες λέξεων που μας στήνουν.
    Για ανθρώπους που ακόμα σκέφτονται – όλα είναι φανερά και καθαρά.
    Σκεφτείτε και εσείς, ΦΙ.ΔΗ.Α.
    Έχετε με τι να σκέφτεστε

    SPATRIATIS N.I.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Για αντιπαράθεση αυτού του συνθήματος (και στόχου) ,,Η Ελλάδα για τους Έλληνες’’ τα ΦΙ.ΔΗ.Α.(Φιλελέυθεροι / Δημοκράτες / Αριτεροί) έχουν επινοήσει καινούρια μυθολογική σφραγίδα : ,,Η Ελλάδα – για όλους που θέλουν να ζήσουν σε αυτήν’’.
    Λιπών, η αναλογία είναι απλή και έχει γραφτεί πολλές φορές από Συναγωνιστές :
    Έθνος – οικογένεια
    Χώρα – σπίτι
    Κράτος – οικογενειακός τρόπος ζωής
    Αυτές οι αναλογίες είναι αρκετές για να καταστραφούν οι αντεθνικοί μύθοι των ,,προοδευτικών δυνάμεων’’ και ,, διανόησης’’. Πολλοί από αυτούς προσπαθούν να επινοήσουν αιτίες, σύμφωνα με της οποίες αυτές οι αναλογίες δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη. Ναι, βέβαια, δεν περιμέναμε να κάνουν αλλιώς, αφού ο βασικός στόχος τους είναι να κομματιάσουν την παραδοσιακή Οικογένεια και το Έθνος, γιατί είναι ,,αναχρονισμοί του σκοτεινού παρελθόντος’’.
    Καθένας από αυτούς βάζει το δικό του λιθαράκι στην εργασία αυτή. Ένας παίρνει χοντρά από διάφορα ΜΚΕ, ένας είναι ,,αντιεξουσιαστής’’ με κουκούλα, άλλος γράφει βρομερά άρθρα σε ,, ελευθεροτυπίες’’ και ,, πολίτες’’, άλλος κάνει τον Εθνάρχη έυχοντας ο Έλληνας να πατήσει στη Κερύνεια ως... τουρίστας. Τι να κάνουμε.... Εχθρός γαβγίζει – οι Σπαρτιάτες ξυπνάνε ....
    Αν η Ελλάδα είναι για όλους που θέλουν να ζήσουν σε αυτήν, τότε με αναλογία που ανέφερα, και το σπίτι ενός ΦΙ.ΔΗ.Α. είναι για όλους που θέλουν να ζήσουν σε αυτήν. Προσωρινά η για πάντα. Και τα ΦΙ.ΔΗ.Α. πρέπει να ξεχάσουν για την ιδιωτική τους περιουσία στο σπίτι τους (ή στην χώρα τους). Τα ΦΙ.ΔΗ.Α. πρέπει να δήξουν ανοχή σε ότι και να κάνουν οι ξένοι (θυμηθείτε τους αλλοδαπούς ,,γνωστούς-άγνωστους’’ που τους ανέχεται το Ελλαδιστάν) μέσα στο σπίτι τους (ή χώρα τους). Πρέπει να ανέχεται όταν βιάζουν την γυναίκα του, πρέπει να δίνει λεφτά και εργασία όταν οι συμπατριώτες του πεινούν, πρέπει να μορφώνει και να τους κτίζει χώρους λατρείας, να τον περιθάλπει – όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή ο άλλος έχει διαλέξει να ζήσει στο σπίτι του. Αυτό δεν είναι υπερβολές – σκεφτείτε μόνο μια φορά χωρίς προκαταλήψεις και ιδεολογικά ταμπού, κάντε το μία φορά στη ζωή σας.
    Η Ελλάδα είναι μια καταπληκτική χώρα. Μας την έχουν αφήσει οι προγονοί μας, μας την κληρονόμησαν για να ζήσουμε σε αυτήν ελληνικά. Να ζήσουμε εμείς και ύστερα οι απόγονοι μας. Δεν την έχουν αφήσει για όλους όσους θέλουν να ζήσουν σε αυτήν. Η Ελλάδα δεν είναι για αυτόν που ξαφνικά έχει καταλάβει ότι εδώ είναι καλύτερα από δικό του Αρχιδοστάν, ή γιατί εδώ μπορεί να είναι χορτάτος.
    Η Ελλάδα – είναι σπίτι Ελλήνων, έχει κτιστεί από Έλληνες για τους Έλληνες και όχι για αυτούς που έρχονται εδώ για διάφορους λόγους (δεν μας ενδιαφέρει για ποίους).
    Η Ελλάδα είναι ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, και για αυτό πρέπει να την διεκδικήσουμε.
    Ακούγονται μερικές ακόμα ποντικοφωνές : ,,Η Ελλάδα για τους Έλληνες και για όσους θέλουν να ζήσουν σε αυτήν’’. Αδέλφια, δεν πρέπει να πέσουμε σε παγίδες λέξεων που μας στήνουν.
    Για ανθρώπους που ακόμα σκέφτονται – όλα είναι φανερά και καθαρά.
    Σκεφτείτε και εσείς, ΦΙ.ΔΗ.Α.
    Έχετε με τι να σκέφτεστε


    Σπαρτιάτης Ν.Ι. www.polemosgenel.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Για αντιπαράθεση αυτού του συνθήματος (και στόχου) ,,Η Ελλάδα για τους Έλληνες’’ τα ΦΙ.ΔΗ.Α. (Φιλελέυθεροι / Δημοκράτες / Αριστεροί) έχουν επινοήσει καινούρια μυθολογική σφραγίδα : ,,Η Ελλάδα – για όλους που θέλουν να ζήσουν σε αυτήν’’.
    Λιπών, η αναλογία είναι απλή και έχει γραφτεί πολλές φορές από Συναγωνιστές :
    Έθνος – οικογένεια
    Χώρα – σπίτι
    Κράτος – οικογενειακός τρόπος ζωής
    Αυτές οι αναλογίες είναι αρκετές για να καταστραφούν οι αντεθνικοί μύθοι των ,,προοδευτικών δυνάμεων’’ και ,, διανόησης’’. Πολλοί από αυτούς προσπαθούν να επινοήσουν αιτίες, σύμφωνα με της οποίες αυτές οι αναλογίες δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη. Ναι, βέβαια, δεν περιμέναμε να κάνουν αλλιώς, αφού ο βασικός στόχος τους είναι να κομματιάσουν την παραδοσιακή Οικογένεια και το Έθνος, γιατί είναι ,,αναχρονισμοί του σκοτεινού παρελθόντος’’.
    Καθένας από αυτούς βάζει το δικό του λιθαράκι στην εργασία αυτή. Ένας παίρνει χοντρά από διάφορα ΜΚΕ, ένας είναι ,,αντιεξουσιαστής’’ με κουκούλα, άλλος γράφει βρομερά άρθρα σε ,, ελευθεροτυπίες’’ και ,, πολίτες’’, άλλος κάνει τον Εθνάρχη έυχοντας ο Έλληνας να πατήσει στη Κερύνεια ως... τουρίστας. Τι να κάνουμε.... Εχθρός γαβγίζει – οι Σπαρτιάτες ξυπνάνε ....
    Αν η Ελλάδα είναι για όλους που θέλουν να ζήσουν σε αυτήν, τότε με αναλογία που ανέφερα, και το σπίτι ενός ΦΙ.ΔΗ.Α. είναι για όλους που θέλουν να ζήσουν σε αυτήν. Προσωρινά η για πάντα. Και τα ΦΙ.ΔΗ.Α. πρέπει να ξεχάσουν για την ιδιωτική τους περιουσία στο σπίτι τους (ή στην χώρα τους). Τα ΦΙ.ΔΗ.Α. πρέπει να δήξουν ανοχή σε ότι και να κάνουν οι ξένοι (θυμηθείτε τους αλλοδαπούς ,,γνωστούς-άγνωστους’’ που τους ανέχεται το Ελλαδιστάν) μέσα στο σπίτι τους (ή χώρα τους). Πρέπει να ανέχεται όταν βιάζουν την γυναίκα του, πρέπει να δίνει λεφτά και εργασία όταν οι συμπατριώτες του πεινούν, πρέπει να μορφώνει και να τους κτίζει χώρους λατρείας, να τον περιθάλπει – όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή ο άλλος έχει διαλέξει να ζήσει στο σπίτι του. Αυτό δεν είναι υπερβολές – σκεφτείτε μόνο μια φορά χωρίς προκαταλήψεις και ιδεολογικά ταμπού, κάντε το μία φορά στη ζωή σας.
    Η Ελλάδα είναι μια καταπληκτική χώρα. Μας την έχουν αφήσει οι προγονοί μας, μας την κληρονόμησαν για να ζήσουμε σε αυτήν ελληνικά. Να ζήσουμε εμείς και ύστερα οι απόγονοι μας. Δεν την έχουν αφήσει για όλους όσους θέλουν να ζήσουν σε αυτήν. Η Ελλάδα δεν είναι για αυτόν που ξαφνικά έχει καταλάβει ότι εδώ είναι καλύτερα από δικό του Αρχιδοστάν, ή γιατί εδώ μπορεί να είναι χορτάτος.
    Η Ελλάδα – είναι σπίτι Ελλήνων, έχει κτιστεί από Έλληνες για τους Έλληνες και όχι για αυτούς που έρχονται εδώ για διάφορους λόγους (δεν μας ενδιαφέρει για ποίους).
    Η Ελλάδα είναι ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, και για αυτό πρέπει να την διεκδικήσουμε.
    Ακούγονται μερικές ακόμα ποντικοφωνές : ,,Η Ελλάδα για τους Έλληνες και για όσους θέλουν να ζήσουν σε αυτήν’’. Αδέλφια, δεν πρέπει να πέσουμε σε παγίδες λέξεων που μας στήνουν.
    Για ανθρώπους που ακόμα σκέφτονται – όλα είναι φανερά και καθαρά.
    Σκεφτείτε και εσείς, ΦΙ.ΔΗ.Α.
    Έχετε με τι να σκέφτεστε ;

    Σπαρτιάτης N.I. www.polemosgenel.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πες τα φίλε αυτή είναι η αλήθεια και η αλήθεια πονά...το καλύτερη κατά την άποψη μου περίπτωση είναι να τους στείλουμε στης χώρες τους και να τους βυθίσουμε να αναπτυχτούν σαν (πολιτισμένο κράτος που είμαστε και στην ευρωπαϊκή ένωση τρομάρα μας)…αλλά εδώ δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε μέσα στην Αθήνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @13/5/09 1:04 πμ

    Λες παπαριές! Τεράστια άλματα λογικής! Δηλαδή έφυγαν προς όποια κατεύθυνση αλλά βρέθηκαν ξαφνικά στην Ελλάδα! Βέβαια είχαν και κάτι δεκάδες χιλιάδες δολάρια στις τρύπιες τσέπες τους για να δώσουν στους δουλέμπορους για να τους μεταφέρουν μέχρι εδώ και βέβαια οι τούρκοι σκίζονται για να τους "εξυπηρετήσουν" με το αζημίωτο αλλά και με τελικό σκοπό να πληγεί η χώρα μας αφού θα καταντήσει μέσα στα επόμενα 15 χρόνια σε ισλαμικό κράτος (αν αρχίσει να δίνει ο Πάκης υπηκοότητες). Κατά τ' άλλα μας κάνουν και χάρη που ήρθαν εδώ γιατί είχαμε ανάγκη από υπαλλήλους πρατηρίων βενζίνης και (σπαζαρχίδηδες) καθαριστές τζαμιών στα φανάρια. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΘΕΟΙ Ή, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πες τα φίλε αυτή είναι η αλήθεια και η αλήθεια πονά...το καλύτερη κατά την άποψη μου περίπτωση είναι να τους στείλουμε στης χώρες τους και να τους βυθίσουμε να αναπτυχτούν σαν (πολιτισμένο κράτος που είμαστε και στην ευρωπαϊκή ένωση τρομάρα μας)…αλλά εδώ δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε μέσα στην Αθήνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΡΕ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΤΡΥΠΕΣ - ΠΗΓΑΔΙΑ ΑΠΑΤΑ - ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΑΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑΣ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΥΔΡΟΦΟΡΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. prepei na bgoun dyo treis san ton Charles Bronson se mia palia tainia tou pou ka8arize tous Prezakides tous Englimaties kai ta alla fidia kai na sou po ego meta gia pote 8a fygoun ayta ta apobrasmata pou mas ta eferan xoris kan na mas Rotisoun.Aytoi pou tous yposthrizoun einai synh8os oi Kynaidoi,gia....Prosopikous Logous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγκρίθηκε από την ιταλική Βουλή το νομοσχέδιο για τη λαθρομετανάστευση
    13 Μαΐου 2009, 15:13


    Ψήφο εμπιστοσύνης πήρε χθες η κυβέρνηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από τη Βουλή, για το επίμαχο μεταναστευτικό νομοσχέδιο, το οποίο ποινικοποιεί τη λαθρομετανάστευση και υποχρεώνει τους δημοσίους υπαλλήλους να αναφέρουν τους λαθρομετανάστες στις Αρχές όταν υποπίπτουν στην αντίληψή τους.

    Κατά την ψηφοφορία, 316 βουλευτές ψήφισαν υπέρ και 258 κατά του νομοσχεδίου αυτού, την ώρα που η Ιταλία επικρίνεται από την υπόλοιπη Ευρώπη, διότι σε δύο περιπτώσεις τις τελευταίες ημέρες έστειλε πίσω στη Λιβύη δύο καράβια με λαθρομετανάστες, χωρίς καν να τους δώσει τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση παροχής πολιτικού ασύλου.

    Το νομοσχέδιο προβλέπει ότι η παράνομη είσοδος ή παραμονή σε ιταλικό έδαφος αποτελεί ποινικό αδίκημα, που επισύρει χρηματικό πρόστιμο 5.000 ως 10.000 ευρώ.

    Προβλέπει ακόμα ότι ο χρόνος παραμονής λαθρομεταναστών σε κέντρα ταυτοποίησης και απέλασης αυξάνεται από δύο σε έξι μήνες, ενώ οποιοσδήποτε τους φιλοξενεί ή τους ενοικιάζει κατάλυμα κινδυνεύει με φυλάκιση που φτάνει τα τρία χρόνια.

    Το νομοσχέδιο θα υποβληθεί τώρα για έγκριση και στη Γερουσία, προκειμένου να τεθεί

    afto gia to palio sifoni ton valianato kai tis ypoloipes loygres toy intimidia kai ths politikhs poy krivontai sthn ekalh sthn khfisia kai genika stoys ypostirixtes twn aplytwn.
    etsi katharizei h italia kyrioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Διευρυμένη σύσκεψη έγινε την Τετάρτη στο Υπουργείο Εσωτερικών, με επικεφαλής τον άτυπο υπουργό Δημόσιας Τάξης (αναπληρωτή υπουργο Εσωτερικών) Χρ.Μαρκογιαννάκη και τη συμμετοχή πολλών ακόμη υπουργείων που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης (υφυπ.Εξωτετικών Ιω.Βαληνάκης, υφυπ.Εθνικής Άμυνας Κ.Τασούλα, υφυπ.Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Π.Καμμένου, Γ.Γ. υπ.Εσωτερικών Πάτρ.Γεωργιάδη, Γ.Γ.Δημόσιας Τάξης Κ.Μπίτσιου και Γ.Γ. υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Ιω.Τζωάννου.

    Η συνέχεια εδώ http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=3632756

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ο ατιλας 3 ειναι σε συνεχη εξελιξη
    και μην λενε μαλακιες για πολεμους καποιοι
    στην κινα ο μισθος δεν ξερω ποσο ειναι αλλα δεν πρεπει ναξεπερνα τα 100 ευρω το μηνα ,και οι κινεζοι ερχοντε και δινουν πολυ χρημα και ενοικιαζουν μαγαζια και πληρωνουν 2000 και 3000 ευρω νοικι
    αυτοι αν ειχαν λεφτα τοσα λεφτα θα ειχαν μεινει στην πατριδα τους και θα ζουσαν καλυτερα
    ολα αυτα τα εξοδα τα κανει το κινεζικο κρατος μετην.. ευλογια των δικων μας
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ KAI ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ CHINA TOWN
    OFI4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. OKSO RE ALLODAPOI OKSO RE STIN XORA SAS ASIATES KAI MOGOLOI alvanomogolia stin xora sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 14/5/09 1:42 πμ

    kala esy ta ebales me tous Kinezous?
    Les kai aytoi einai to problima mas.
    Akouses gia kanenan Kinezo na Biasei,Na skotosei,Na listepsei?
    Mipos eisai Albanomoggolos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. geia sas paidia!!! tragiko to sumvan p egine p xtipithikan atoma stin omoneia alla exw n pw kt!!!!i metanastes exoune k afti kapia pragmata p eksorgisan tous ellines wpos viasmous ksulodarmous k listies k t exoune kanei s megalo vathmo oxi oloi tous alla i perisoteroi an kathodousan afti isixa isws n mhn eixame ola afta p exoume egw prosopika eimai kana tis vias k tha ithela n zisw kalitera xwris tosoi egklimatikotita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όποιος λαθρομετανάστης νομίζει ότι αδικείται, ή δεν του αρέσει η Ελλάδα και οι Έλληνες, να γυρίσει στο χωριό του. Ουδείς τον κάλεσε, ουδείς τον "κρατάει" με το ζόρι. Τώρα αμέσως να μας αδειάσει την γωνιά. Όποιος ελληνόφωνος χαχόλος τους "αγαπάει", ας τους πάρει σπίτι του να τους ταϊζει. Όχι με τις πλάτες των Ελλήνων. Όποιος σιχαμερός κίναιδος "ονειρεύεται" περιπτύξεις με τους φυματικούς φορείς της ηπατίτιδος και του AIDS, να τους ακολουθήσει στα χωριά τους και εκεί να γίνεται "δικός" τους όσες φορές θέλει. Όχι στην Ελλάδα. Όποιος πολιτικός τους "θέλει" ας μην βρει ούτε τον ψήφο του σε ολες τις επόμενες εκλογές. Μαύρο. Να πάει σπίτι του και να βρει άλλη δουλιά να κάνει. Για πολιτικός είναι ανάξιος και επικίνδυνος. Όχι να τους φορτώνει στις πλάτες του Ελληνικού Λαού. Οι Έλληνες ιδρώνουν, δουλεύουν, πολεμούν και πεθαίνουν γι'αυτήν την Πατρίδα. Όχι για τον κάθε κερατά που μας κουβαλήθηκε εδώ με το έτσι θέλω, και μας ζητάει και τα ρέστα. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΩΡΑ!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. exoun dikio oi metanastes.mono etsi tha sas voithsoun na prokopsete.kytaxte tous albanous.sas perasan gazikap@gmail. com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απόσπασμα από την εκπομπή του Alter "Aθέατος Κόσμος" πριν από λίγο

    ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΧΟΛΕΡΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    http://www.youtube.com/watch?v=mjzcL9fNJCs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ,ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΡΧΕΤΑΙ

    Πόρισμα διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής του 1993 για τη μελέτη του δημογραφικού προβλήματος:

    http://www.youtube.com/watch?v=UC8GI6zlP-U

    Αυτά λέγαν 16 χρόνια πριν και τα βλέπουμε πλέον με τα μάτια μας τα χάλια που έχουμε περιέλθει. Αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση, αν συνεχίσει η λαθρομετανάστευση με τους ρυθμούς που έχει την τελευταία 3ετία, σε 20 χρόνια, 7-9 εκατομμύρια αλλοδαποί θα εγκαταβιούν στην Ελλάδα. Ετούτη η χώρα κινδυνεύει άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. EFOSON EPITREPI O ELIN TO GENOS NA EHOUN GNOMI DIMOSIA I ANOMALODIESTRAMENES ADERFES (POU TO MONO POU TIS ENDIAFERI INE TO POS THA TAISOUN TON PISINOTOUS) NA EHOUN GNOMI GIA PRAGMATA POU EHOUN NA KANOUN ME 10.000.000 LAO TOTE KALA NA PATHOUME. KE GIA TIN KAKIA PREPI NA XERI (POU TO XERI) PROSFIGAS ONOMAZETE O OMOETHNIS POU TON XERIZONOUN APO TIN PATRIDATOU KE ANAGKAZETE NA PAI STIN MITROPOLITIKI PATRIDA. ALO LIPON PROSFIGAS KE ALO LATHROMETANASTIS ALA GIA SENA KYRIA VALIANATOU AGALMATAKI NANE KIAS INE OTI THELI. KE AN SE ENOHLI POU SE KRAZOUN PAPSE NA EHIS GNOMI GIA TO TI INE SOSTO I OHI KE PERIORISOU MONON STA ENDIAFERONTASOU. AFTA GIA AFTA POU IPES STI EKPOMPI ATHEATOS KOSMOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. O ΕΛΟΧΙΜ ΕΛΑΛΗΣΕ
    1/2ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
    Αγαπώ την πατρίδα μου ΕΛΛΑΔΑ οι ανθέλληνες , οι προδότες και οι ξεπουλημένοι με αποκαλούν απαξιωτικά εθνικιστή . ( ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!!! )
    Αγαπώ και πιστεύω ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ
    Οι Σατανιστές , οι διεφθαρμένοι οι μασόνοι , και τα σκουλήκια τις λέσχης Μπίλντερμπερκ με διάφορες εκπομπές και βιβλία , προσπαθούν να κλονίσουν την πίστη μου . Εγώ τους πολεμώ και με αποκαλούν απαξιωτικά φανατικό.
    ( ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!!! )
    Αγαπώ την οικογένεια οι πόρνες και οι πόρνοι που χτυπούν και διαγράφουν τον θεσμό της οικογένειας με αποκαλούνε απαξιωτικά γραφικό ( ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!!! )
    Αγαπώ μελετώ και διαλαλώ τα 40 000 χρόνια ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΟΥ Τα τσουτσέκια τα βδελύγματα του σατανά και τα κόπρανα των κοπράνων παραποιούν την ιστορία μου και την διαγράφουν , με αποκαλούν απαξιωτικά οπισθοδρομικό ( ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!!! )
    Αγαπώ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ και ανησυχώ για την ανεξέλεγκτη λαθρομεταναστευτική πολιτική Οι πατριδοκάπηλοι ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ Αυτά τα σκουλήκια Με αποκαλούν ΡΑΤΣΙΣΤΗ ( ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!!! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.