Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΣΟ ΡΟΜΠΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΡΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ;

... ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΑΘΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡOΥ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ... ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΑΘΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡOΥ ΑΠΟ ΤΟ MEGA
...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

55 σχόλια

  1. Δεν πάει άλλο απλά...η κατάσταση αυτή με τα κατευθυνόνα ΜΜΕ.Να σηκώσουμε φωνή ανάστημα και την ψυχή μας,είναι ο μόνος τρόπος να σώσουμε το Έθνος.Τρείς λέξεις μόνο θα πώ που είναι και η λύση.Αγώνας Αγώνας Αγώνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ!!!

    ΣΕ ΚΑΤΑΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΑΘΛΙΕ ΑΛΗΤΟΡΟΥΦΙΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OLI I TIPI ANAGNOSTAKI INE FRAGKOFONIADES OPOTE STI OPSI TOU HRIMATOS POULANE KE TA KOKALA TON GONIONTOUS ETSI SKEFTONTE MONO I MORI. TO THEMA INE NA VOUME PIOI TROFODOTOUN TA TILEOPTIKA KANALIA ME HRIMA KE NA TOUS SPASOUME HERIA KE PODIA AKOMI KE STA PEDIATOUS AN EHOUNE. DIOTI TO FIDI FIDA GENAI. KE EAN DEN MPOROUME NA TOUS VROUME AS PLIROSOUN TIN NIFI AFTI POU FENONTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν ομως θα σας τακτοποιησουν οι ιμαμιδες με οθωμανικα και αλλα τετοια...χαπενινγκς,να δω που θα κρυβεσαι σκουληκι χασαποπουλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γλοιώδες, διπρόσωπο ερπετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. h monh diafora einai sto oti h Mia 8rhskeia(Xristianismos)leei na eimaste Eirhnopioi,kai h allh na ta spame ola,kai na metadidoume thn 8rhskeia mas me to Spa8i (Islam).
    gia ton logo ayto den bghkan Or8odoksoi na kanoun lampogyalo to Mega meta ths Anekdihgites Dhloseis tou PANHli8iou Dhmosiokafrou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ !
    ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. XAXA EXEI GYRISEI BUMERANG!
    SERFARA LIGO STO INTERNET KAI OLOI OI KSENOI GRAFOUN NA PETAKSOUME EKSO TOUS BROMO-ISLAMISTES!!!
    ENO EDO KAPIOI TOUS GLYFOUN,TOUS XREIAZONTE ISOS GIA...PROSOPIKOUS LOGOUS XAXA
    EIDIKA SE ENA SITE STHN GERMANIA,O TITLOS EINAI:
    OI AIONIOS PAREKSHGHMENOI MOUSOULMANOI EKANAN PALI TARAXES!!!EXOUME EYKAIRIA EDO NA TOUS PETAKSOUME OLOUS TOUS LA8ROMETANASTES EKSO,TO EXETE KATALABEI?
    ALLA ME TON PROKOPH POU NA DEIS PROKOPH...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αμ θα έρθει νέος "Δεκέμβρης"... Μόνο που αυτή τη φορά δε θα έχει αναρχοαριστερό χρώμα...αλλά δικό μας! Και τόυτε να δούμε που θα κρυφτούν όλοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αναγνωστάκη, να είσαι σίγουρος ότι όταν γίνει διαγωνισμός για το χειρότερο τηλεοπτικό υποκείμενο, θα λάβεις παμψηφεί το ΠΡΩΤΟ βραβείο, χαμένο σκουλήκι! Σε θυμάμαι από παλιά, όταν σε είχαν σε κάτι περιοδικά του κώλου να κάνεις τον "για το νόμο υπεύθυνο", αλλά και αργότερα όταν άρχισαν να σε βγάζουν στο γυαλί, όπου άνετα και χωρίς καμία προσπάθεια (γιατί αυτό είναι το ποιόν σου) κατάφερνες να ξεσηκώνεις δεκαπέντε άτομα - συγκαλεσμένους εναντίον σου. Δυστυχώς η περίπτωσή σου είναι ανίατη: μέχρι να ψοφήσεις θα παραμένεις ένα κακομαθημένο παιδιαρέλι που κοροϊδεύει τους πάντες. Εύχομαι να έρθει η φώτιση στα αφεντικά σου και να σε αφήσουν χωρίς δουλειά, ρουφιάνε του κερατά!
    ΕΣΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΛΑΧ ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ!!!!!!!!!
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΧΥΜΗΞΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ
    ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ
    ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΟ 2005
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΙΑ ΓΥΡΙΣΜΟΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οταν θελουν να κανουν τζαμι σε μια χριστιανικη χωρα οπως η ελλαδα,δεν παραβιαζουν το θρησκευτικο αισθημα,των ελληνων;;;;εκει ομως τσιμουδια τα κωπροσκυλα οι δημοσιογραφοι....βρωμαει προβοκατσια απο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!!ελληνες ξυπνηστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. DEN PERIMENA NA AKOYSO KATI DIAFORETIKO APO TON KINAIDO K ANAGNOSTAKH TO PARELTHON TOY TO GNORIZOYME TOY ARESEI KAI AFTOYNOY TO MELI TO THYMARISIO EXEI KAI PROTIMISEIS-KALA O MIXALOLIAKOS DEN PAIZETE PAIDIA MPRAVO TOY KAI LIGA TOYS EIPE -ETSI GIA NA VLEPOYN MERIKOI TOYS ALITHINOYS PATRIOTES ZHTO H NIKH TSAKISTE TOYS ANTHELLINES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα συγχαρητηρια μου στο δημιουργο αυτου του βιντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ειναι σιγουρο οτι ολοι αυτοι οι δημοσιοκαφροι βρισκονται σε διατεταγμενη υπηρεσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ειναι σιγουρο οτι ολοι αυτοι οι δημοσιοκαφροι βρισκονται σε διατεταγμενη υπηρεσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξυπνήστε επιτέλους Πατριώτες....

    Δεν θέλω να ακούω ότι για όλα φταίει η Νίκη Τζαβέλα που είναι επικεφαλής στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ......

    Τα σημαντικά θέματα είναι αυτά!!
    Χάνεται η Ελλάδα, το έχουμε πάρει είδηση;

    Μην περιμένουμε "σωτήρες"!!
    Η λύση θα έλθει από τους Έλληνες Πατριώτες όταν όλοι τους βγουν στο δρόμο για να διώξουν τον αλήτη Πάκη και την υπόλοιπη συμμορία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.
    ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ "ΣΕΒΟΝΤΕ" ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΗ ΛΕΜΕΣΙΑΝΟ ΠΟΥΡΓΟΥΡΙΔΙΟΓΛΟΥ (O OΠΟΙΟΣ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΤΟ ΧΡΟΝ.ΔΙΑΣΤ. 1970-1974)

    Η αξιοπιστία του Χρίστου Πουργουρίδη
    της Ελσας Παπαδημητρίου* (ΦΩΤΟ)
    Εχω πληροφορηθεί ότι στην Κύπρο, μερίδα του Τύπου έχει εξαπολύσει επίθεση κατά του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Χρίστου Πουργουρίδη, επειδή προσυπέγραψε έγγραφο / εισήγηση πρωτοβουλίας του Ελβετού βουλευτή Andreas Gross, προς την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο ζητείται η διερεύνηση της κατάστασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μουσουλμάνων που ζουν στην Ρόδο και την Κω. Έχω επίσης ενημερωθεί ότι κάποιοι στην Κύπρο ισχυρίζονται ότι η ενέργεια αυτή κινδυνεύει να διασαλεύσει τις σχέσεις Ελλάδος - Κύπρου.
    Ως έχουσα την εξαιρετική - και σπάνια - τιμή να είμαι ισόβιο και επίτιμο μέλος του ΣτΕ και, για χρόνια, έχουσα υπάρξει επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπίας στη Κ.Σ.Σ.Ε., ως αντιπρόεδρος του Συμβουλίου και μέλος του Bureau, θέλω και οφείλω να διαβεβαιώσω ότι ο κ. Πουργουρίδης υπήρξε, και συνεχίζει να παραμένει, σθεναρός υποστηρικτής των δικαίων της Ελλάδας, σε όλα τα βήματα της Κ.Σ.Σ.Ε στα οποία διαθέτει μοναδικό κύρος. Κι ας μου επιτραπεί να ισχυριστώ ότι κύρος και εκτίμηση αποκτά κάποιος στο Συμβούλιο της Ευρώπης, όπως και σε όλους τους Διεθνείς Οργανισμούς, όταν υπερασπίζεται τις αρχές τους σε όλο το εύρος της ημερήσιας διάταξης και σε όλα τα πεδία εφαρμογής τους.
    Θα ήταν όντως αναξιόπιστο και καθοριστικά ζημιογόνο και για την Ελλάδα και για την Κύπρο, αν ο Χρίστος Πουργουρίδης, ο πρώτος Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων - και για χρόνια πρόεδρος της ειδικότερης υποεπιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων - ηρνείτο στον Andreas Gross την συνυπογραφή της εισήγησής του που ζητάει από το πανίσχυρο bureau της Κ.Σ.Σ.Ε. (του οποίου ο Χρ. Πουργουρίδης είναι μέλος!) συνηγορία για έρευνα της κατάστασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ρόδο και την Κω. Θα κατηγορείτο ευθέως από όλους ότι λειτουργεί με «double standards», (με δύο μέτρα και δύο σταθμά). Γιατί, εκτός από την πάγια και ανεγνωρισμένη αντικειμενικότητά του, ο Χρίστος Πουργουρίδης, ακριβώς λόγω του κύρους του, κατάφερε πρόσφατα να πείσει τον Andreas Gross, στην εξαιρετική του εισήγηση για την Ίμβρο και Τένεδο (της οποίας υπήρξα η εμπνεύστρια και αρχική συντάκτρια) να απορρίψει 18 τροπολογίες των Τούρκων Βουλευτών. Είμαι βαθύτατα ευγνώμων για την ξεχωριστή βοήθεια που μου προσέφερε ο Χρίστος Πουργουρίδης στα δύο χρόνια προσπαθειών που έβαλαν την Ίμβρο και την Τένεδο στο Χάρτη των «Πρέπει» του ΣτΕ αλλά και της ΕΕ. Πού ήσαν όσοι σήμερα πετροβολούν όταν ξενυχτούσαμε για να ενσωματωθούν τα ευρήματα του Gross και στην «Έκθεση για την Τουρκία» της ΕΕ;
    Καθοριστική επίσης είναι η συμβολή του Χρίστου Πουργουρίδη στην πορεία της Έκθεσης Hunnaul, για τα δικαιώματα των μη μουσουλμανικών μειονοτήτων στην Τουρκία και των Μουσουλμανικών στη Θράκη. Αλλά και στη δύσκολη για μας έκθεση του Cilevic για τα ανθρώπινα δικαιώματα των παρουσιαζόμενων ως «Μακεδόνων» στο ΣτΕ.
    Τέλος δεν δικαιούται κανένας να ομιλεί για διατάραξη των σχέσεων μεταξύ της Ελληνικής Βουλής και του εκλεκτού Κύπριου Βουλευτή. Η Ελληνική Βουλή παρακολουθεί, γνωρίζει και εκτιμά τις προσπάθειες των κοινοβουλευτικών που τιμούν όχι μόνο το προσωπικό τους χρέος απέναντι στην χώρα τους και στην συνείδησή τους αλλά και στις διαχρονικές Ελληνικές Αρχές για Δημοκρατία και Ανθρώπινα Δικαιώματα που συνιστούν τους πυλώνες του ΣτΕ.
    Η υπό συζήτηση εισήγηση δεν προκαλεί καμία ανησυχία στην Ελλάδα. Αντίθετα είναι καλοδεχούμενη γιατί θα αποδειχθεί κατόπιν έρευνας, ότι η Ελλάδα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των πολιτών της.
    ΣΆ αυτή την έρευνα η εξέχουσα θέση (και στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων και στο Bureau) και το κύρος του Χρίστου Πουργουρίδη, συνιστούν τον σοβαρότερο σύμμαχο των θέσεων μας αλλά και της αντικειμενικής αλήθειας.

    http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=873610&-V=articles&-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θ Ε Μ Α
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ

    Η απαγωγή της 16χρονης εγκλωβισμένης Ελληνοπούλας από τα αδέλφια και τα συντρόφια των γραικύλων.

    Διαβάζουμε στην εφημερίδα Σημερινή την είδηση. Αυτός ο τούρκος, χωρίς να το θέλει, μας δίνει το μήνυμα τι μέλλει να γίνει στα παιδιά μας με τη λύση Χριστόφια.

    Και καθώς οι γονείς της Ελληνοπούλας βιώνουν το δράμα τους ο Πρόεδρος επισκέπτεται ιδιωτικά το Λονδίνο. Να κάνει τι; τον φιλοξένησαν τα ακελικά ‘’λόμπυ’’ λεει. Μέχρι και οι φίλοι της μητροπολιτικής αστυνομίας τον υποδέχθηκαν. Γιατί όχι; Τι θα συζητηθεί στο παρασκήνιο και τι θα τροχιοδρομηθεί αυτοί μόνο γνωρίζουν. Ο λαός ενδεχομένως θα το πληροφορηθεί όταν πλέον θα είναι αργά.

    ————————————————————————————————————————————————————————

    Απελπισμένη καθώς είναι η οικογένεια της 16χρονης μαθήτριας από το Ριζοκάρπασο, η οποία απήχθη από Τούρκο έποικο, ζήτησε χθες τη βοήθεια της Κυπριακής Δημοκρατίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η οικογένεια της απαχθείσης μαθήτριας απευθύνθηκε χθες στην κυπριακή Κυβέρνηση. Η τελευταία, ενεργώντας μέσα στα πλαίσια που της επιτρέπουν οι δυνατότητές της, σε παρόμοιες περιπτώσεις απευθύνθηκε στην Ειρηνευτική Δύναμη η οποία ανέλαβε την ευθύνη του εντοπισμού της 16χρονης μαθήτριας.

    Η απαγωγή της 16χρονης έχει ενσπείρει το φόβο και τον πανικό στους εγκλωβισμένους που ζουν στα χωριά της κατεχόμενης Καρπασίας. Οι γονείς της μαθήτριας, έντρομοι μπροστά στο ενδεχόμενο το παιδί τους να έχει πάθει κακό, αναμένουν κάθε είδηση με δέος. Πάντως, μέχρι και αργά χθες βράδυ δεν είχαν βρεθεί οποιαδήποτε ίχνη που να φανερώνουν πού κρατείται από τον απαγωγέα της.

    Όπως έγραψε χθες η Σημερινή, η 16χρονη μαθήτρια απήχθη από την Τρίτη του Πάσχα από 24χρονο Τούρκο έποικο, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε από στοιχεία που βρέθηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της απαχθείσης, εδώ και καιρό απειλούσε την 16χρονη ότι αν δεν τον ακολουθούσε εκεί που εκείνος ήθελε, θα την σκότωνε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ενήμερο για την απαγωγή της απαχθείσης είναι και το Υπουργείο Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.
    http://antistasi.org/?p=1009

    Η ΙΔΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΠΟΙΚΟ

    ΕΡΩΤΑΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΡΙΖΟΚΑΡΠΑΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΕΠΟΙΚΟ ΤΗΝ ΨΑΧΝΑΝΕ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΕΝΩ ΛΕΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Τ/Κ

    ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΦΩΝΟΥΝ

    Η ΙΔΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ : Ήταν φυσιολογικό να πάρω Τούρκο
    http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=873542&-V=articles
    Κωδικός άρθρου: 873542
    ΠΟΛΙΤΗΣ - 24/05/2009, Σελίδα: 16

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γνωστο το ποιον του θολοκουλτουριαρη με τα γελοια γυαλια δημοσιοκαφρου.Τωρα πια ειναι γνωστα τα παντα.Τι κριτικη να κανουμε πια στους πολιτικους,τι αλλο πια πρεπει να πουν και να κανουν για να καταλαβουμε οτι στην πλειοψηφια τους ειναι προδοτες?Και λεω ΠΡΟΔΟΤΕΣ και οχι ανικανοι,ανοητοι η παραπλανηθεντες.Και τους προδοτες τους στηριζει η πλειοψηφια του Ελληνικου λαου και δεν υπαρχει καμια πειστικη εξηγηση γι αυτο,οποιδηποτε εξηγηση τουλαχιστον σε μενα δεν φαινεται πειστικη.Μηπως τελικα εχουμε αυτο που μας αξιζει,μηπως τελικα γουσταρουμε αυτη την καταντια?Εκτος λοιπον ολων των προβληματων που ταλανιζουν αυτη την χωρα,οπως κατεστραμενη οικονομια,φτωχεια,ανεργια,διαφθορα,εθνικο συστημα υγειας της πλακας,αντεθνικη και απολιτιστη εθνικη παιδια,δημογραφικο και σταδιακη εξαφανιση του εθνους,μαζικος εποικισμος της Ελλαδος απο ανθρωπους κατωτερου νοητικου,πολιτιστικου επιπεδου,ανεξελεγκτη διαλυτικη δραση αναρχικων κ.α,εχουμε πια και στην Ελλαδα τις πρωτες εκρηξεις βιας των υπανθρωπων εποικων που προοιωνιζουν εφιαλτικες εικονες τυπου παρισινων ισλαμικων εξεγερσεων.Τωρα πια στην Ελλαδα κανεις δεν σεβεται τιποτα,ο καθενας μπορει να κλεψει,να σκοτωσει,να καψει αυτοκινητα,να διαλυσει μια πολη και αν μεχρι τωρα οι εποικοι-λαθρομεταναστες φοβοντουσαν εστω και λιγο το κρατος,εκπληκτοι βλεπουμε την ανεξηγητη ,ανιερη,ξεδιαντρωπη συμαχια των αθεων και αντιεξουσιαστων υποτιθεται αναρχικων με τους φανατικους,σκληροπυρηνικους ταλιμπαν που ωθει τους δευτερους στο ξεκινημα νεων δεκεμβριανων,που τα προηγουμενα θα ωχριουν μπροστα τους.Λενε ανοητως διαφοροι μαζοχιστες Ελληνες,σεβαστειτε τους ξενους,σεβαστειτε την θρησκεια τους,και αυτοι ανθρωποι ειναι,φταιει ο ιμπεριαλισμος που φευγουν απο την χωρα τους,ειναι ανθρωποι με αξιοπρεπεια και οι Ελληνες καποτε πηγαν μεταναστες στην Αμερικη κλπ,κλπ.Λοιπον το οτι οι ιρακινοι,οι πακιστανοι και οι σομαλοι εχουν δυο ποδια και δυο χερια δεν σημαινει οτι ειναι ανθρωποι και εξηγω,ποια η συμβολη των λαων αυτων στον παγκοσμιο πανανθρωπινο πολιτισμο?τι θα προσφερουν στην χωρα μας?εχετε μπει ποτε σε σπιτι πακιστανων?γνωριζετε ναι η οχι οτι ειναι συνειδητα βρωμιαρηδες,και οτι απεχθανοντε το μπανιο?αυτα σας λενε κατι?Ναι οι Ελληνες πηγαν στην Αμερικη και στην Αυστραλια,αλλα ξεχνατε να πειτε οτι πηγαν καλεσμενοι για δουλεια σε κρατη που το εθνος τους ηταν ενα μειγμα εθνων,δηλαδη ξεχνατε να πειτε οτι στην Αμερικη και στην Αυτραλια ο Ελληνας δεν αλλοιωσε και δεν εκφυλισε κανενα Αμερικανικο η Αυστραλιανο εθνος μιας και οι πραγματικοι ιθαγενεις ειχαν απομεινει πια θλιβερες μειοψηφιες εξαιτιας των σφαγων που εξαπελυσαν τους τελευταιους αιωνες λευκα καθαρματα εγκληματιες με το σταυρο στο χερι.Ξεχνουν καποιοι να αναφερουν τις στρατιες των επιστημονων,των καθηγητων,των πολιτικων και των επιτυχιμενων επιχειρηματιων που ξεπηδησαν μεσα απο τις Ελληνικες κοινοτητες του εξωτερικου και ρωτω,υπαρχει μια στο εκατομυριο πιθανοτητα να πετυχουν κατι αναλογο οι αφροασιατες υπανθρωποι αποικοι στην Ελλαδα και στην Ευρωπη,αυτο σημαινει κατι,ναι η οχι?__________αντιοχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και στην τελικη τι φταιει η Ελλαδα να πληρωσει τον ιμπεριαλισμο οπως λενε καποιοι της Δυσης,ας πανε οι αφροασιατες στην Γαλλια,στην Αγγλια η οπου αλλου γουσταρουν.Και ενω οι Ελληνες στα ξενα κρατη αποτελουν κατα κανονα κοσμημα,δεν βλεπουν μερικοι οτι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια οι αφροαστικες ορδες γκετοποιουντε οπου κι αν πανε,δεν εκπολιτιζοντε,λογω δικιας τους ευθυνης και γινοντε πηγη προβληματων.Επιτελους δειτε τι εχουν παθει στην Ολλανδια,στην Γαλλια,στο Βελγιο,στην Αγγλια,στην Γερμανια που τραβανε τα μαλλια τους με τους απολιτιστους που εχουν μαζεψει.Δεν σεβομαι την θρησκεια των φανατικων μουσουλμανων,γιατι δεν σεβομαι τον απαταιωνα ψευτοπροφητη τους,δεν σεβομαι τον ανυπαρκτο αλλαχ(ιεχωβα-σαβαωθ),δεν σεβομαι το ηλιθιο παραμυθακι της πλακας το κορανι τους,δεν σεβομαι γενικοτερα αυτη την απανθρωπη και ανοητη θρησκεια τους για απειρους λογους και κυριως γιατι ειμαι η τουλαχιστον θελω να ειμαι Ελληνας-ανθρωπος με σκεψη,επιλογη και ελευθερια,αλλωστε οπως λεω συνεχεια οι λεξεις ανθρωπος και Ελληνας ειναι και ιδιοτητες.Ευχομαι σε ολους τους περιεργους φιλους των μεταναστων και αντιρατσιστες να τους ληστεψουν και να τους γονιμοποιησουν πακιστανοι και αφγανοι για να βαλουν κι αυτοι μυαλο και να ξυπνησουν.Φτασαμε στον πατο,μαλλον οχι, ακομα δεν εχουμε δει τιποτα.Δεν μπορουμε να περιμενουμε τιποτα απο μια πεθαμενη δημοκρατια,δεν μπορουμε να περιμενουμε τιποτα απο το πολιτικο συστημα,η ωρα της κριτικης εχει τελειωσει,τα εχουμε δει ολα,βλεπουμε πια που το παει η παγκοσμια ταξη της σιων και τα ντοπια τσιρακια της,ηρθε η ωρα του αγωνα για ολους,κανεις μας δεν θα εχει δικαιολογια.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ,Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ?ΑΓΩΝΑΣ,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ,,,ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΣ_________________αντιοχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΛΛΑΧ ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΦΙΛΕ,ΣΑΝ ΔΙΕΥΡΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΑΛΛΑΧ ΑΛ ΞΕΚΩΛΙΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. As mas pei kapoios an 200 Ellines diamartirithoun stin Mekka giati den tous afinoun na mpoun stin poli (apagoreyoun ta gourounia oi mousoulanoi se mi korpites san akia aytous na mpoun stin Mekka..)kai ta spasoun opos stin Athina an thas tous ksanadei to fos tou iliou...

    Exontas zisei 10 xronia sto eksoteriko (Ollandia, Gallia, Italia) sas leo oti oi bromiarides aytoi pantou dimioyrgoun problimata kai i mia xora meta trin alli tous sfiglei ta louria. Apokorifoma i Italia pou mono tatouaz sto koutelo den toys kanei.

    Siggnomi gia ta barbara mou Greeklish alla den exo Greek fonts.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στειλτε email στο sk@megatv.com και καντε τα παραπονα σας η' μπινελικωστε τους δημοσιοκαφρους!
    Η' στειλτε μηνυματα στο MEGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και κατι αλλο σχετικα με τον Ελληναρα που μιλαει για την ορθογραφια μου(που ξερω ποιος ...ειναι)εγινε ενα λαθος εκ παραδρομης. Ομως δεν ζητω συγνωμη γιατι αν βλεπουμε το δεντρο και οχι το δασος τοτε εχουμε προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΦΙΑΛΤΗΣ ! Ας μην ξεχναει ομως,(διοτι οι Ελληνες δεν ξεχνουν),οτι την προδοσια πολλοι αγαπησαν, τον προδοτη ουδεις.
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. STEILTE MYNHMATA APO TILEFONA KAI DIADYKTIO PREPEI NA DIAMARTYRITHOYME STO MEGA MHN TO AFISOYME ETSI TSAKISTE TOYS ANTHELLINES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΚΩ....ΣΤΑ ΓΑ....ΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΟΥ! ΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ "ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΦΔΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ.

    ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΩ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΕΜΕΣΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ.

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ. ΤΖΕΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εγώ πιστεύω ότι αυτοί οι 2 έχουν σχέση.

    Αλήθεια, δεν τους "κόβετε" για τις γνωστές κλασικές φυσιογνωμίες, από εκείνες με την... γνωστή έλλειψη Τεστοστερόνης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. poso kateyuoinomenoi eisaste re alhtes otan ginoyme argentinh poy ua kryfthte poia mana ua sas klajh re alhtes poy bgazete toys papagaloys ths politikis na mas apeiloyn eiste oi protoi poy ua thn pathsete oi manades sas kriboyn oti eine manes sas mazeytht

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ Η ΝΔ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ρωτας ιορδανη ποιος τους ψηφησε? εμεις γιατι δεν ρωτας ? με ποιο προγραμμα κατεβηκαν στις εκλογες ?ειπαν οτι δεν υπαρχει σαλιο ? και 2,ρο,,,που θα παει αυτοι η κινηση ? οταν βρεχει ,ξερεις που θα παει ολο αυτο το νερο ? θα γινει ποταμος και θα παρασυρει οτι στεκετε εμποδειο στον δρομο του,,ειναι φυσικος νομος !!!!καλημερα!!!σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. πρίν την ψήφιση του μνημονιου διάβασα άρθρο του κ Βουρου στο διαδίκτυο άρχισα να ελπίζω.Αλλά και αυτός τα έδωσε όλα στο μνημόνιο.μπροστά στο δίλλημα βουλευτής η λαός προτίμησε το πρώτο.Δυστυχώς δεν έχουν τσίπα.Ολοι ευτυχώς ξέρουμε οτι ολα είναι συνωμοσία΄'
    Ας βρουν μέρος να κρυφτουν απο την οργη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΡΕ!!!!!!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ-ΜΑΝΤΕΛΗ-ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ-ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ ΕΙΜΑΙ ΙΟΡΔΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. οι ΕΕ ειναι τυχερι που οι κριση ξεκινησε απο την ελλαδα και της δυνετε οι δυνατοτητα και ο χρονος να μπορεση να βλεπη τα λαθη και να τα διορθοση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 0 Χασαποπουλος ειναι πιο Πασοκ και απο το ιδιο το Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΡΕ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΡΟΜΟΠΑΣΟΚΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΡΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΠΑΛΙΟΧΑΦΙΕ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΤΑΙ ΕΥΘΕΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 600 500 300 ΕΥΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 22/1/2012
    Ο Κύριος λοβέρδος (το κεφαλαίο του πάει πολύ...) πρέπει να ντρέπεται οταν λέει πώς αμα πειράξουν το "Γιωργάκη" θα γείνει μακελιό.Τι λές? Σοβαρά? Άλλη δουλειά δεν έχουμε?
    Σιγά μη σφακτούμε και για την χάρη τους.....!!!!
    Αυτά τα μυαλά μας φέρανε εδω γιατί θεωρούν ακόμα οτι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ δεν εχει κρίση.
    Αυτοί οι κύριοι που διαχειρίζονται τις τύχες μας να ξέρουν πως ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ θα τους "μαντρώσει" ολους στα σπίτια τους ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. TI DOULIA EXI STIN ELLADA XWRIS XARTIA . EIR8 NA FAEI KANA POLITIKO I NA FAEI TON ELLINA GIATI ALLO POLITIKOS STIN ELLADA K ALLO ELINAS STIN ELLADA... 3IPNISTE PROBATA O LIKOS FEBGI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ?ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ?Η'' ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. kalimerasas den xano ekpomphsas alla ftanei o kirios anagnostakis exorgizete kai to katalavenoyme alla ti na se kanei kai afto kai o prohgoymenos kalesmenos alla kai aftos twra psemata lene den diavazete ta {matia toys} keitaxte ta matia toys kai tha katalavete xathikan h ellhnes kai aftos ta pernei opos kai oloi toys eseis dimosiografei eisaste kalla kanete thn doyleia sas egw ezisa pos einai afta ta koproskyla kai twra eimai monos sto voyno prospathiste na xipnhsete ton kosmo teliosame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αντε να κανουμαι πετρα τη καρδια μας,ανται να σφιξουμαι τους κολους μας,να δουμαι τι θα γινει! Ολες αυτες της μερες ακουσα για μιοση μησθων για καταργιση επηδοματων και ολα αυτα τα ωραια!!! Ομως σε κανενα καναλι δεν ακουσα για τους μησθους και τα επηδοματα τον βουλευτων μας και τον παρατρεχαμενων τους.Γιατι και για κατουριμα που παναι θελουν επιδομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΟ ΞΕΡΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΕΙΟΣ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΗΕΙΣ ΑΥΤΟ .ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΑΛΗΤΕΣ?ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΕ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΑΝ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ.ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΚΑΝΕΙΣ .ΑΝΤΕ ΝΑ Γ@@@@ΗΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΗ.ΒΥΖΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΘΕΛΗΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ? ΑΠ'ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ.ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥΑΝΤΡΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ? ΡΕ ΤΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΑΕΙ ΣΥΧΡΙΡ ΚΑΘΗΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. AΛΕΞΑΝΔΡΑ ΡΟΥΣΣΟΥ
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΝΩΛΑΚΗ.ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ (Κα ΠΟΠΗ)ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.(ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 1962)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ , ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ , ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ 1600 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ 1350 .....Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΠΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΛΕΥΕΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ 3000 ΤΟ ΜΗΝΑ ??? ΝΤΡΟΠΗ , ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. μουνοπανα α του μεγα γαμιιεται το σπιτι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΚΡΗΤΗ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ 1000 ΕΥΡΩ.ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΤΡΑ.ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.