Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΕΡΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ

... ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ... Η Διχόνοια που βαστάει ένα σκήπτρο η δολερή, καθενός χα...

...
ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ
...
Η Διχόνοια που βαστάει
ένα σκήπτρο η δολερή,
καθενός χαμογελάει,
πάρ' το, λέγοντας, και συ.
...
Υπάρχει αλήθεια κανείς σκεπτόμενος άνθρωπος που να ελπίζει πως όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών θα αλλάξει ουσιαστικά κάτι στον τόπο μας; Θα επιλυθούν μήπως δικαίως τα Εθνικά μας προβλήματα; Θα ευημερήσει ο λαός μας και θα αναπτυχθεί η Πατρίδα μας; Θα πάρουμε την Πόλη; Θα λευτερώσουμε την Κύπρο και την Βόρειο Ήπειρο; Θα απαλλαγούμε από λαμόγια, νταβατζήδες, μιζαδόρους, εργολάβους και πολιτικάντηδες; Στις 8 Ιουνίου τίποτα από όλα αυτά δεν θα έχει συμβεί.Τουλάχιστον έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια το πολιτικό και εκλογικό σκηνικό, μόνο ελαφρόμυαλοι και άσχετοι θα μπορούσαν να ελπίζουν σε κάτι τέτοιο.
...
Ανάμεσα όμως σε αυτό το σκηνικό υπάρχει ένας κόσμος, που έχει ξυπνήσει, ένας κόσμος που αντιστέκεται, ένας κόσμος που διψάει να μάθει και να βοηθήσει και ακόμη περισσότεροι που υποψιάζονται και είναι έτοιμοι να κάνουν ένα μεγάλο βήμα. Όλος αυτός ο κόσμος -και το ξέρουμε καλ - μπορεί να έχει διαφορετική εκλογική συμπεριφορά. Από λίγο διαφορετική εως πολύ διαφορετική, ανάλογα με τα βιώματα του, τις προσωπικές του επαφές, τις πολιτικές του καταβολές ή τις ιδιαίτερες ιδεολογικές του αποκλήσεις. Αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία... Σημασία και μάλιστα ουσιαστική έχει ότι όλος αυτός ο κόσμος από την επόμενη των Ευρωεκλογών μπορεί να χρειαστεί ανα πάσα στιγμή ΕΝΩΜΕΝΟΣ να κινητοποιηθεί για λογαριασμό της Πατρίδας. Και οι πληροφορίες μας, η εμπειρία μας και όλα τα δεδομένα, φωνάζουν ότι αυτό θα χρειαστεί να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι... Άλλωστε είναι τόσα αυτά που απειλητικά μας περικυκλώνουν που νομοτελειακά, σύντομα θα συμβεί.
...
Ας μην χαραμίσουμε λοιπόν αυτήν την αγωνιστική ενότητα –που χτίστηκε με κόπο και με χρόνο- κι ας μην αφήσουμε να υποσκάπτεται από ασήμαντες μικροκομματικές σκοπιμότητες με μοναδικό κίνητρο τα εκλογικά οφέλη. Γνωρίζουμε όλοι, πως «μέσες άκρες», προς το «μέσον» ή προς το «άκρον», το πατριωτικά σκεπτόμενο κοινό όλων των μέσων Πατριωτικού χαρακτήρα έχει κατασταλάξει, σε διάφορες επιλογές. Γι αυτό... ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ. Μείνετε μακρυά και πάρτε απόσταση από φωνές μισαλόδοξες, ηλίθιες, καθοδηγούμενες ή και προβοκατόρικες που θέλουν να μετατρέψουν αυτές τις εκλογικές διαφορές σε σύγκρουση μέσα στον αγωνιζόμενο Πατριωτικό χώρο.
...
Έναν χώρο –χρόνια το λέμε και για τον «ΣΤΟΧΟ»- που δεν ηττάται σε εκλογές και που προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και τις αδυναμίες να εκφράσουμε όσο καλύτερα γίνεται... Γιατί η Πατρίδα έχει ανάγκη την αγωνιστική και επικοινωνιακή μας παρουσία και παρέμβαση και μετά την 7η Ιουνίου. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ...

... Εφημ. «ΣΤΟΧΟΣ» - www.stoxos.gr

33 σχόλια

  1. ναι υπαρχει, η χρυση αυγη.
    νομιζι οτι μπορει να κανει κατι με τις εκλογες!!!!!!!!!!!!!!!
    λαθος τακτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν διαφωνώ, ΣΤΟΧΕ, ότι τίποτε ουσιαστικά δεν θα αλλάξει την 8η Ιουνίου, εντούτοις πρέπει να προσταεύσουμε την χώρα μας, από το να σταλούν εκεί μισέλληνες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν ζημιά στα εθνικά μας θέματα. Για τον λόγο αυτό, πρέπει πάση θυσία να καταλάβουν οι συμπατριώτες μας ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι μία απάτη. Ότι κάτω από τον μανδύα της οικολογίας, κρύβεται ο πιο σκληρός ανθελληνισμός.

    Μεταφέρω ένα σχόλιό μου από το Greek Alert, ως έχει και θα παρακαλούσα όλους να το προσέξουν:

    __________________________________

    Υπάρχει τεράστια άγνοια γύρω από το πραγματικό "πρόσωπο" των Οικολόγων Πρασίνων, γι αυτό και πολλοί συμπατριώτες μας λένε ότι θα τους ψηφίσουν. Με λόγια απλά και καθαρά, πρέπει να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι, υπό τον μανδύα της Οικολογίας, κρύπτεται ο πιο σκληρός ανθελληνισμός.

    Αφού εξηγήσουμε ότι υπάρχουν τρία κόμματα με οικολογικό σήμα, ήτοι:
    α) Έλληνες Οικολόγοι του Δημοσθένη Βεργή
    β) Οικολόγοι Ελλάδας του Παπανικόλα
    γ) Οικολόγοι Πράσινοι με πρώτο στο ευρωψηφοδέλτιο τον Μιχ. Τρεμόπουλο,πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι εμείς μιλάμε για το τρίτο.

    Η οικολογία, αυτή καθαυτή, δεν κομίζει πολιτική (και πολύ περισσότερο κομματική) πρόταση, διότι ούτε μπορεί ούτε πρέπει. Η οικολογία είναι ένας τρόπος ζωής, που εκφράζει και εκφράζεται κυρίως με την αγάπη προς την φύση. Άρα δεν έχει σχέση με την πολιτική και πολύ περισσότερο με τα εθνικά μας θέματα, τα οποία θα κληθεί να υπερασπίσει, ή να καταβαραθρώσει στην Ευρωβουλή.

    Εξηγείστε στους προτιθεμένους να τους ψηφίσουν (μόνο μία εβδομάδα έχει μείνει!) ότι η οικολογία είναι η ταμπέλα του καταστήματος, του οποίου το εμπόρευμα βρωμά και όζει από ανθελληνισμό.

    α) Είναι φιλότουρκοι (πληροφορείστε τους για την πρόταση μετονομασίας της οδού Απ. Παύλου στην Θ/νίκη σε Κεμάλ Ατατούρκ, καθώς και την εκπεφρασμένη επιθυμία τους να διώξουν τους Έλληνες πρόσφυγες του Πόντου από την Θράκη - ποιον ευνοεί αυτό;)

    β) Είναι φιλοσκοπιανοί, συνεργάτες του "Ουράνιου Τόξου" και ζητούν να επιτραπεί στα Σκόπια η ελεύθερη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας.

    γ) Είναι Αλβανόφιλοι και στηρίζουν το αίτημα των "Τσάμηδων" για επαναπατρισμό και επιστροφή των (ανύπαρκτων) περιουσιών τους.

    Είμαι βέβαιος ότι, αν πληροφορηθεί ο κόσμος όλα αυτά, θα τους απορρίψει. Ήδη το έκανα και έχω αποτρέψει πολλά άτομα, τα οποία ήταν εντελώς ανυποψίαστα και θα τους ψήφιζαν διότι δεν ήθελαν να ψηφίσουν ΝΔ ή ΠαΣοΚ.

    Παρακαλώ, διαδώστε έτσι περιληπτικά το μήνυμά μου αυτό και θα δείτε το 6% πού θα κατέβει.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανακοινωση Δημητρα γαι υποστηριξη Τρεμοπουλουυ




    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ (ΕΠΣΕ)
    Τ.Θ. 60820, 15304 Γλυκά Νερά, Tηλ. 2103472259 Fax: 2106018760
    email: office@greekhelsinki.gr ιστοσελίδα: http://cm.greekhelsinki.gr/

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    31 Μαΐου 2009

    Τι κοινό έχουν Τρεμόπουλος-Μπουτάρης-Δήμου-Γουσέτης-Πλωμαρίτης;

    Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) επισημαίνει την τρέχουσα μεροληπτική κάλυψη δύο θέσεων του επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο των Οικολόγων-Πρασίνων Μιχάλη Τρεμόπουλου με μοναδικό προφανή στόχο να πληγεί η αξιοπιστία του κόμματος αυτού, αφού αποσιωπάται πλήρως πως τις ίδιες θέσεις υποστήριξαν τότε τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Δράσης αλλά και ο επικεφαλής νομαρχιακός σύμβουλος του Συνασπισμού στη Θεσσαλονίκη. Το ΕΠΣΕ θα περίμενε τα δύο αυτά κόμματα, ή έστω τα εμπλεκόμενα στελέχη τους, να υπενθυμίσουν ευθαρσώς τις θέσεις τους (σήμερα υπάρχουν διαθέσιμα πάμπολλα ιστολόγια σχολιασμού) ώστε να μην παραπλανάται η κοινή γνώμη πως τις απόψεις αυτές έχει διατυπώσει μόνο ο Μιχάλης Τρεμόπουλος και να καταδικάσουν την υστερική επίθεση κατά των Οικολόγων-Πρασίνων, που δεν συμβαδίζει με τις αρχές της ΕΕ. Η σιωπή τους δημιουργεί την εντύπωση πως Δράση και Συν ίσως προσδοκούν οφέλη από τυχόν ζημιά που θα κάνει η επίθεση στους Οικολόγου-Πράσινους.

    Κατηγορήθηκε από εθνικιστικο-μισαλλόδοξους κύκλους ο Μιχάλης Τρεμόπουλος για τη συμμετοχή του σε μία από τις δύο εκδηλώσεις που έγιναν το Νοέμβριο 2006, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, για την παρουσίαση επανέκδοσης του Abecedar, του αλφαβηταρίου που είχε εκδώσει η Ελλάδα για τους μακεδονόφωνους πληθυσμούς στο μεσοπόλεμο. Όμως στις εκδηλώσεις αυτές μετείχαν επίσης οι σημερινοί υποψήφιοι της Δράσης Νίκος Δήμου και Διονύσης Γουσέτης και ο επικεφαλής του νομαρχιακού ψηφοδελτίου του Συνασπισμού στη Θεσσαλονίκη Στρατής Πλωματίρης, και με πιο «προωθημένες» θέσεις για το θέμα από το Μιχάλη Τρεμόπουλο. Άλλωστε ο Συνασπισμός επανέλαβε φέτος τη θέση του για αναγνώριση του συλλογικού αυτοπροσδιορισμού των μειονοτήτων στην Ελλάδα (το μόνο κόμμα που τον έχει εντάξει στις επίσημες θέσεις του), όπως υπενθύμισε σε συνέντευξή της στην Αυγή της 21 Μαΐου 2009 η υποψήφια ευρωβουλευτής και μέλος της τουρκικής μειονότητας Ντιλέκ Χαμπίμπ (http://www.syriza.eu/index.php?pathID=1_997_1497_1524&aid=2682).

    Κατηγορήθηκε επίσης ο Μιχάλης Τρεμόπουλος για την υποστήριξη της άποψης πως πρέπει να μετονομαστεί σε Οδό Κεμάλ Αττατούρκ η οδός που περνάει δίπλα από το σπίτι όπου γεννήθηκε και είναι σήμερα τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη: το όνομα αυτό είχε άλλωστε μέχρι το τραγικό Σεπτεμβριανό πογκρόμ του 1955 στην Πόλη σε βάρος της ελληνικής μειονότητας. Τη θέση αυτή όμως είχε υποστηρίξει πριν από αυτόν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Δράσης Γιάννης Μπουτάρης.

    Το ΕΠΣΕ καλεί τουλάχιστο τα σοβαρά ΜΜΕ να ενημερώσουν το κοινό τους για το γεγονός πως τις επίμαχες θέσεις του Μιχάλη Τρεμόπουλου μοιράζονται και άλλα δύο κόμματα ή έστω σημαντικά στελέχη τους και υποψήφιοί τους, ώστε να μη συμβάλουν σε παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης. Καλεί επίσης το Συνασπισμό και τη Δράση, ή έστω τα κατονομασθέντα στελέχη τους, να τοποθετηθούν με τον προσφορότερο τρόπο για το θέμα αυτό. Ο πολιτικός πολιτισμός της χώρας και το πολιτικό ήθος των εμπλεκομένων κρίνονται και από τη στάση τους σε αυτό το θέμα




    Ξυπνηστε πατριωτες! Καμμια ψηφος στουσ Τρεμο-Οικολογους ητε αμεσα ητε .....εμεσα!!
    Καμμια ΧΑ-μενη ψηφος!

    Με παθος και χωρις φοβο υποστηριξτε ΛΑ.Ο.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πατριώτες οργανωθήτε παντού σε μικρές ομάδες αντίστασης, στην γειτονιά, στην εργασία,στο σχολείο. Η σύγκρουση με την νέα τάξη των ανθελλήνων μηδενιστών και τις μεταναστευτικές ακρίδες δεν θα αργήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδιαμφησβήτητα,στο δρόμμο,στους εθνικούς αγώνες κλπ,πρέπει να αγωνιζόμαστε μαζί όλοι οι ανιδιοτελείς πατριώτες (όπου κι αν αυτοί ανήκουν (ΛΑΟΣ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΈΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ,ΠΑΜΜΕ κλπ).

    Αλλά απο εκεί και πέρα,στις εκλογές ο καθένας ας πάρει το δικό του δρόμμο. Για 'μένα η λύση είναι μία και λέγεται Χρυσή Αυγή.

    Ενότητα με τη Τζαβέλα δε μπορεί να υπάρξει γιατί πολύ απλά δεν είναι συναγωνίστρια. Δεν αγωνιζόμαστε για τους ίδιους λόγους. Δεν έχουμε τις ίδιες ιδέες. Είναι σαν να με καλεί κάποιος σε κοινή εκλογική κάθοδο με το Μάνο...

    Είμαστε πολιτικά αντίπαλοι γιατί πολύ απλά αγωνιζόμαστε όχι μόνο για διαφορετικά πράγματα,αλλά και για αντικρουόμενα μεταξύ τους!

    Όποιος θεωρεί τον εαυτό που εθνικοπατριώτη,μπορεί να ψηφίσει ότι θέλει... ΛΑΟΣ,ΠΑΜΜΕ,ΕΛΕΝ,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΠΑΝΑΚ ή ότι άλλο του φωτίσει ο Θεός.

    Όμως η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για συγκεκριμένα πράγματα και μόνο με κάποιους οι οποίοι αγωνίζονται (αποδεδειγμένα) για τα οποία δεν αγωνίζονται οι προαναφερόμενοι. Κοινώς πολτικός αγώνας,μπορεί να υπάρξει μόνο μεταξύ Συναγωνιστών που αγωνίζονται για τους ίδιους λόγους.


    Απο εκεί και πέρα για τα Εθνικά Θέματα,κανένα πρόβλημα να κατεβούμε στο δρόμμο όλοι μαζί. Αλλά η Ρήξη και η Αντροπή δε θα γίνουν μαζί με φυλοσυστημικές δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟΧΕ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΦΑΓΟΜΑΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EINAI DYNATON NA EINAI TOSO XAMHLO TO POLITIKO EPIPEDO ORISMENON? EINAI DYNATON KATO APO AYTHN THN ANARTHSH NA EPISYNAPTOYN SXOLIA YPOSTIRIKSIS TOY MANTRIOY TOYS? NA EPIXEIROYN NA PROPAGANDISOYN KATO APO ENA ENOTIKO KALESMA? KANENAS APOLYTOS SEVASMOS? IXNOS NTROPHS? ALLA NA TO PAROYME KI ALLIOS... DEN KATLAVAINOYN OTI EKNEYRIZOYN KOSMO ME THN TAKTIKH TOYS? DEN DIANNOYNTAI POS MONO KAKO KANOYN STO KOMMA POY LENE OTI YPOSTIRIZOYN?

    MEGALOS KARKINOS TELIKA TA KOMMATA PATRIOTES. KARKINOS EPITHETIKOS KAI AKRAIA METASTATIKOS. MONO ME NYSTERI YPARXEI ELPIDA TELIKA...

    (SYGNOMI GIA TA GREEKLISH ALLA DEN YPOSTIRIZEI O YPOLOGISTIS MOY ELLINIKOYS XARAKTIRES)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακρια Ελληνες απο τους προδοτες κομματαρχες.
    Ολοι τους πετραδακι πετραδακι και πολλες φορες με κοτρωνες κτιζουν τον ταφο μας.
    Η Χρυση Αυγη θα πρεπει να δυναμωση διοτι απεδειξε περιτρανως οτι ειναι η μονη οργανωμενη και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ δυναμη.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ αλαλα και μπαλαλα.
    Ολα τ'αλλα ειναι λογια της χαλιμας.
    Εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ ειμαστε ετοιμοι,εδω και αρκετο καιρο ,τον ΑΡΧΗΓΟ περιμενουμε.Ας βοηθησουμε λοιπον τους αγωνιστας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
    Και δεν θα μας προδοσουν διοτι ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    Μην κανουμε το ιδιο λαθος που εκαναν οι Ελληνες οταν δεν βοηθησαν τον Αριστον ΚΩΝ/ΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ.Και σκλαβωθει η Πατρις και παλι !
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΛΑ.Ο.Σ ειναι μια απο τα ιδια.Η μονη διαφορα ειναι οτι εχει μερικους Ελληνολατρεις που προσκυνουν το Δια !
    Και αυτοι ειναι που κανουν μερικους Ελληνες να νομιζουν οτι ειναι Πατριωτικο κομμα.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΨΕΥΤΟ ΘΕΟΥΣ.ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΧΡΟΝΟΥΣ, Τετοιους που προσκυνουν οι ανθελληνες,(ναι.. το λ.α.ο.ς εχει και τετοιους) , μουσουλμανοι και της νεας και δαιμονικης ταξης θαυμαστες!
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 1/6/09 2:15 πμ

    Πώς γίνεται να υπάρχουν ανιδιοτελείς πατριώτες, οι οποίοι στηρίζουν ΝΔ, ΠαΣοΚ, που παζαρεύουν το όνομα της Μακεδονίας και προσκυνούν την Τουρκία και ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ, οι οποίοι είναι υπέρ του νεοταξίτικου φρούτου του αυτοπροσδιορισμού των «Μακεδόνων»; Ή είσαι πατριώτης και φτύνεις αυτούς τους καραγκιόζηδες, ή δεν είσαι και τους στηρίζεις. Δεν γίνονται και τα δύο, δεν το καταλαβαίνεις;

    Ούτε η Χ.Α, με πείθει απολύτως, διότι η πατριωτική ευαισθησία δεν θα έπρεπε να τους επιτρέπει να είναι θαυμαστές του Χίτλερ και των οπαδών του, καθ’ ην στιγμήν είναι γνωστό το τι υπέφερε η πατρίδα μας απ’ αυτά τα κτήνη. Ας κάνουν μία βόλτα προς τα Καλάβρυτα, ή την Κρήτη, κρατώντας φωτογραφίες του Χίτλερ και σήματα που παραπέμπουν στην σβάστικα και θα δεις πώς θα τους υποδεχτούν.

    Περίεργοι συμβιβασμοί, αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εργα και οχι λογια ουτε και ψυθιροι ειναι η βαση της πατριωτικης αντεπιθεση¨ς



    " Ίδρυμα Αποκαταστάσεως Ομογενών Εξ Αλβανίας
    Τζαβέλλα Φερονίκη, πρώην Διοικητής ΟΑΕΔ, Αντιπρόεδρος ΙΑΟΑ 1991-1998
    Δωρεά 30 γεωργικών και 3 δενδροκομικών τρακτέρ σε ισάριθμες Κοινότητες της ομογένειας στην Αλβανία (1992).
    Αγορά αγροτικής γης και ανακατασκευή παλαιών σπιτιών για στέγαση-αποκατάσταση πολυτέκνων οικογενειών ομογενών (1993).
    Ενίσχυση μέσω του E.I.Y.A.Π.O.E., για την αγορά τροφίμων για την Κοινότητα της Χειμάρρας (1992).
    Ενίσχυση προγραμμάτος κατασκήνωσεων της Εθνικής Νεολαίας Βορείου Ηπείρου για ομογενείς νέους (1992).
    Ενίσχυση φορέων για την εκτέλεση έργων τοπικής σημασίας (σωληνώσεις υδρεύσεων, αποκατάσταση μνημείων κ.ά.)
    Ανθρωπιστική βοήθεια σε αναξιοπαθούντες ομογενείς.
    Αποστολή υγειονομικού υλικού στα νοσοκομεία Αργυροκάστρου, Πρεμετής, Τεπελενίου, Χειμάρρας και Αγίων Σαράντα (1992).
    Ενίσχυση του Εθνικού Οργανισμού Πρόνοιας (Ε.Ο.Π.) για την φιλοξενία 800 περίπου ομογενών, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στην Λίμνη «Ζηρώ» στην Φιλιππιάδα (1992).
    Οικονομική και τεχνική βοήθεια σε ομογενείς για τη δημιουργία βιοτεχνιών, εργαστηρίων, συνεργείων επισκευών κλπ στην Αλβανία (1992-1993).
    Τμηματικές ενισχύσεις του Φιλόπτωχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για τους ομογενείς (1991-1993).
    Ενίσχυση των ακριτικών Ιερών Μητροπόλεων Καστοριάς, Παραμυθιάς, Κονίτσης, Φλωρίνης, Ιωαννίνων, Κοζάνης και Πρεβέζης, για αντιμετώπιση αμέσων αναγκών διατροφής και στέγασης του πρώτου κύματος ομογενών προσφύγων από την Αλβανία.
    Ενίσχυση των αρίστων μαθητών και των ταλαντούχων μουσικών του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Δολιανών, μέχρις ότου αυτό καταργήθηκε.
    Ενισχύσεις πολιτιστικών κ.α. φορέων για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων δραστηριοτήτων τους. "




    Η αγωνιστρια Τζαβελλα κοντρα στην λασπη που οι γνωστοι αγνωστοι εκτοξευουν εχει να παραθεσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ εργο...

    Και ως εκ τουτοθ συνδιασμενο με την αψογη επαγγελματικη της καταρτηση ειναι η ΙΔΑΝΙΚΗ υποψηφια να ενωσει ολους εμας τους πατριωτες προς το δυσκολο μελλον που ερχεται...

    Εχουμε αναγκη απο ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ οχι αναρθρες κραυγες και μηδενικη αποτελεσματικοτητα

    Ο Λαικος Ορθδοξος Συναγερμος πιστος παντα στα πατριωτικα ιδεωδη προχωρα εμπρος...Και εμεις μαζι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπάρχει αλήθεια κανείς σκεπτόμενος άνθρωπος που να ελπίζει πως όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών θα αλλάξει ουσιαστικά κάτι στον τόπο μας;

    στο χερι μας ειναι να αλλαξει κατι αλλα δεν υπαρχουν προοπτικες και σωστοι ηγετες για την ωρα τουλαχιστον

    Θα επιλυθούν μήπως δικαίως τα Εθνικά μας προβλήματα;

    αμα ειμασταν μαγκες τα συνορα μας θα τα φυλαγε η Ευρωπη ,αλλα ειπαμε δεν εχουμε ηγετες ,μονο βουτηρομπεμπεδες

    Θα ευημερήσει ο λαός μας και θα αναπτυχθεί η Πατρίδα μας;

    Αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αν δεν βαλουμε μυαλο και αρχισουμε να φωναζουμε 1 ευρω πηγε η βενζινη και δε μιλαει κανεις , βοδια μας ξεζουμιζουν οι εργοστασιαρχες και οι πλοιοκτητες και εμεις τους λεμε και ευχαριστω

    Θα πάρουμε την Πόλη;

    Δε νομιζω , εχει τοσα εκατομυρια τουρκους εκει περα πως θα τους διωξουμε ? και εστω οτι γινει θα χρεωθουμε τοσο πολυ οικονομικα σε εναν πολεμο με τη τουρκια που στο τελος θα μας πουλησουν για δουλους για να ξεχρεωσουμε

    Θα λευτερώσουμε την Κύπρο και την Βόρειο Ήπειρο;

    Αυτο ειναι το πιο ευκολο και εφικτο σεναριο αλλα ειπαμε δεν εχουμε ηγετες

    Θα απαλλαγούμε από λαμόγια, νταβατζήδες, μιζαδόρους, εργολάβους και πολιτικάντηδες;

    χαχαχα εδω γελαμε , γιατι κατι μου λεει οτι συντομα θα βγει ο Γιωργακης και μετα η ντορα κτλ κτλ .Ψηφιστε ζωα , ψηφιστε τους


    Για να δουμε , δε βλεπω να ξυπναει ο κοσμος τους αρεσει κατα βαθος , νομιζω οτι δε θα αλλαξουν τα ποσοστα των πατριωτικων κομματων και αυτο θα δειχνει ενα λαο που βαριεται να αγωνιστει .
    Αλλα ειπαμε ζουμε σε εποχη που δεν υπαρχει ηγετης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά και τη σημερινή συνέντευξη καρατζαφέρη,ας σταματήσουν επιτέλους οι όποιοι γκρινιάρηδες!!!
    Αυτός είναι ο ηγέτης του Πατριωτικού Χώρου!!!
    Από το να κατακερματιζόμαστε σε Χρυσές Αυγές και άλλα..υποκόμματα,μία είναι η υφιστάμενη λύση:Όλοι ΛΑ.Ο.Σ, που κατάφερε να δώσει φωνή μετά από πολλά χρόνια σε αυτό το χώρο,με τα όποια λάθη του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KAPOTE O KARANTZAFERIS OTAN DEN ITAN STIN VOULI KE ITAN MONO EUROVOULEFTIS TA EVAZEME ME OLOUS KE GIA OLA, TORA EHI GINI KE AFTOS TON HAMILON TONON. OPOTE I VOULI TON ELLINON EHI FENETE POLI SKLIRA AFENTIKA POU TIN EXOUSIAZOUN. DEN EHOUME NA HASOUME TIPOTES LIPON EAN THA MPI STIN EUROVOULI I HRYSI AVGI.KALO MTHA KANI GIA TIN ELLADA KE OHI KAKO.EDO EVALAME ENAN KARANTZAFERI KE MAS APOGOITEFSE AS VALOUME KE TIN HRYSI AVGI, GIATI THELO NA PISTEVO POS DEN THA MAS APOGOITEFSI. KE TO PISTEVO AFTO DIOTI PISOTIS EHI ALLINES POU MAHONTE GIA TIN PATRIDA. INE KAPOS DISKOLO LIPON O ARHIGOSTOUS NA TOUS PRODOSI. MIA DOKIMI OMOS PITHI GIA OSOUS AMFIVALOUN. >>PSIFO STIN HRISI AVGI<< OUTE TIN TSOHA HANOUME OUTE TA RAFTIKA DIOTI DEN TA EHOUME PLEON MAS TA EHOUNE PARI. MIN XEHNATE POS O DROMOS TIS NIKIS OPOS EHOUN DIAMORFOTHI TA PRAGMATA DEN INE KATHOLOU EFKOLOS.PREPI PROTA NA EKPEDEFTI KALA O STRATOS KE META NA GINI MI EPITHESI, GIA NA INE SIGOURI I NIKI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς ανώνυμο υποστηρικτή της Τζαβέλα...

    Θα 'πρεπε να ξέρεις ότι και ο Μητσοτάκης και ο Παπανδρέου και ο Σημίτης και ο Καραμανλής έχουνε κάνει ανάλογα υλικοτεχνικά έργα για το Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό...

    Ωστόσο και αυτοί,όπως και η Τζαβέλα,ουδέποτε ανέδειξαν ουσιαστικά το πρόβλημα,αντιθέτως έσκυβαν το κεφάλι τους στο αλβανικό κατεστημμένο και εγκατέλιπαν στους Βορειοηπειρώτες στις διώξεις τους,υιοθετώντας ακόμη και ορολογίες τύπου "Νότια Αλβανία" (επισημαίνοντας,όπως και η Τζαβέλλα,ότι αυτός είναι ο..."ορθός όρος" έναντι του "Βόρειος Ήπειρος"(!) ) και επειχειρώντας με αυτά τα υλίκοτεχνικά τους έργα να κατευνάσουν τις διαμαρτυρίες των βορειοηπειρωτών προς τις ελληνικές κυβερνήσεις,σε ότι αφορά την εγκατάλειψή του για τις διώξεις τους...

    ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΌΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ 1/6/09 4:38 μμ και οχι μισολογοα ουτε τη λαση το ψεμμα και την συκοφαντια!

    Η Τζαβελκλα οσο και αν καποιθος την κατηγορησει κανεις δεν μπορε νε ΣΤΟΙΧΕΙΑ να παρανηθει το ΜΕΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ εργο της ουτε τις επαγγελματικες γνωσεις και περγαμηνες!

    Ειναι εν τελει αυτο που ολος ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ χωρος προσδοκουσε!

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. H LISI EINAI MIA AS AFISOYN OI TOY LAOS TO PARAMITHI PERI XAMENOY PSIFOY STIN XA SE AYTES TIS EKLOGES DEN EXOYME POLLES EPILOGES H STIRIJI MAS STIN XA PREPEI NA GINEI PRAGMATIKOTITA APO OLOYS- DEN MPOREI APO THN MIA PLEYRA NA TOYS LEME MPRAVO PAIDIA POY EISTE SYNEXEIA STOYS DROMOYS ME TIS SIMAIES PSILA KAI APO THN ALLI NA MHN TOYS STIRIZOYME EMPRAKTA -OLOI TORA XRISI AYGH ME NYXIA KAI ME DONTIA -TSAKISTE TOYS ANTHELLINES-PELOPONISIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δαγκωτό Τζαβέλα!!
    Βλέποντας τους δήθεν πατριώτες να κατηγορούν την επιλογή του προέδρου αποφάσισα να ψηφίσω ΛΑ.Ο.Σ.
    Ορισμένοι που έχουν μηδέν ώρες προσφοράς στον πατριωτικό χώρο νομίζουν ότι ο Καρατζαφέρης είναι ο Δωδεκαδάκτυλος που με το σπαθί του θα ελευθερώσει την Πόλη!!
    Και αυτοί θα βλέπουν το θέαμα από την πολυθρόνα τους κάνοντας την κριτική τους με σοβαρό και βαρύγδουπο ύφος!!!!

    Κύριοι δεν υπάρχει πατριωτικός χώρος αλλά μόνον Έλληνες Πατριώτες!!

    Που είναι οι αγώνες μας;
    Που είναι η οργάνωση μας;
    Που είναι η ιδεολογία μας;
    Πόσοι από εμάς στηρίζουμε τα πατριωτικά βιβλιοπωλεία και τα πατριωτικά έντυπα;
    (Εγώ αγοράζω ΣΤΟΧΟ αν και διαφωνώ σε πολλά που γράφει!!)

    Ψήφος στο ΛΑ.Ο.Σ όχι γιατί είναι το καλύτερο κόμμα αλλά γιατί έχει ορισμένους πατριώτες που αρκετοί από εμάς εμπιστευόμαστε!!
    Τέρμα στην διχόνοια....
    Άλλωστε θα υπάρξουν και άλλες εκλογές με υποψηφίους αλλοεθνείς και αλλογενείς!!!

    Γ.Τ. (πρώην στέλεχος τοπικής του ΛΑ.Ο.Σ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΕΒΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ? Ωστε ετσι φιλτατε Λυκουργε?Ψευτοθεοι οι θεοι που λατρευαν οι προγονοι μας,οι προγονοι σου, για χιλλιετιες πολυ πριν το Ιησου Χριστο.Και κανω τον κοπο να σε σχολιασω(με χαρα θα ηθελα και την απαντηση σου)γιατι Θα περιμενα απο καποιον που φερει το παναρχαιο ελληνικο ονομα Λυκουργος να μην ειναι τοσο ασεβης απεναντι στις θρησκευτικες πεποιηθησεις των βαθυτατα θεοσεβων προγονων μας,να σεβεται περισοτερο αυτα με τα οποια μεγαλωσαν και ανδρωθηκαν επι σειρα αιωνων οι Ελληνες,να μην εχει μεσα του τετοιο μισος για αυτα που πιστευαν οι προγονοι μας και με τα οποια μεγαλουργησαν αντρες ημιθεοι οπως ο Αλεξανδρος,ο Ηρακλης,ο Λεωνιδας,ο Θεμιστοκλης,ο Αλκιβιαδης και παρηγαγαν ανυπερβλητο πολιτισμο ανδρες σαν τον Αριστοτελη,τον Σοφοκλη,τον Ομηρο,τον Ιπποκρατη,τον Αρχιμηδη και τον Ευκλειδη.Εισαι και εσυ απο τους Ελληνες πατριωτες που βλεπουν σαν πραγματικους εχθρους τους Ελληνες που ειτε μπορει να εχουν μια θετικη αποψη και να κατανουν και να σεβοντε την αρχαια Ελληνικη θρησκεια η ακομα και να δηλωνουν Δωδεκαθειστες?Η Ελλας ειναι και πρεπει να ειναι πανω απο ολους και ολα φιλε και μονο η Ελλας,ολα τα υπολοιπα ακολουθουν και μην ξεχνας οτι εκτος απο χριστιανος(χριστιανοι ειναι και οι βουλγαροι και οι Ρωσσοι και οι γυφτοσκοπιανοι αλλωστε)εισαι και Ελληνας και αυτο κανει τη διαφορα,οι εχθροι του εθνους ειναι οι προδοτες του τσυριζα,οι μασονοι,οι ιεχωβαδες,οι πολιτικοι,οι δουλεμποροι που κονομανε απο τους λαθρομεταναστες,αυτοι που νοικιαζουν τα σπιτια τους και τα μαγαζια τους στους ξενους,οι διεφθαρμενοι αστυνομικοι και κρατικοι υπαλληλοι που κονομανε με την βιομηχανια εκδοσης παρανομων αδειων παραμονης,οι αλβανοι,οι γυφτοσκοπιανοι,οι μογγολοτουρκοι και ολα τα σιχαμερα αποβρασματα κατακαθια υπανθρωπα ζωα που εχουν ερθει εδω ως εποικοι(αφρικανοιρακινοπακιστανοαφγανοζωα)με σκοπο να κανουν την Πατριδα μας ισλαμικη με το γελοιο και ελεεινο κορανι τους,και σε δεκα-δεκαπεντε χρονια να μας διωξουνε απο εδω με τη βια.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ φιλε και ειναι εντος των τειχων και εμεις τσακωνομαστε μεταξυ μας στο ιντερνετ,ενω ειναι σε διαδικασια μια νεα αλωση και η Ελλαδα ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ.Επιτελους σεβασμος στους αθανατους και ηρωες προγονους μας και στη θρησκεια τους,ας μην συνεχιζουμε εμεις οι απογονοι τους να τους υποτιμουμε,ας μην τους μειωνουμε,ας τους αφησουμε να αναπαυθουν στα Ηλισσια Πεδια που τοσο λαχταρουσαν να βρεθουν οταν ερχοταν η ωρα να πεθανουν σαν αντρες και σαν Ελληνες.Και επειδη πρεπει να λεμε πολλα αυτονοητα ,σεβασμος και στην πατροπαραδοτη θρησκεια των Ελληνων εδω και χιλλιαδες χρονια στην ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (και δεν λεω απλως Χριστιανισμο) που μεγαλωσε γενιες και γενιες Ελληνων,που στηριξε την ψυχη του Ελληνα σε δυσκολες στιγμες.Θυμαμαι τον Επισκοπο Διονυσιο Τρικκης,τον Σαμουηλ,τον Πατροκοσμα,τον Παππαφλεσσα,τον Γερμανο Καραβαγγελη,τον Σεβαστιανο,τον Χριστοδουλο και μακαρι να ξαναδουμε τετοιους Ελληνες ξανα διπλα στο λαο.Εμας τους Ελληνες μας ενωνει κατι εδω και δεκαδες χιλλιαδες χρονια,το αιμα μας,η καταγωγη μας,η γλωσσα μας,τα ηθη και τα εθιμα μας που παραμενουν ιδια ακομα και σημερα.Οχι αλλη διχονοια μεταξυ Ελληνων που αγαπουν το εθνος πανω απο ολα,σεβασμος στα Θεια των Ελληνων,σεβασμος στους Ελληνες,ΕΝΟΤΗΤΑ......Φιλικα Λυκουργε_________----ΕΞΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜμΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ Χ.Α.ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ-ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ_______________ΑΝΤΙΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. re paides, to LAOS to akousame, eidame ti ekane kai egw proswpika den entyposiastika kai poly.
    apo tv mia xara ta legane alla sto dromo den tous eidame ka8wlou, ti egine? apo to toso tre3imo sta kanalia tis diaplokis pou polemane kai kala den proftainoune fenetai ta paidia, katanoito e?
    exoune syspeirwsei ton patriotiko xwro sou lene, vasika ekane ton "patriotiko xwro" mpate skyloi! ousiastika!!
    otan pas kai zitianeyeis psifous ap'opou vreis kai pita sto onoma tou allax 8a kopseis, (ti or8odo3os eisai?) kai antiratsistikes 8a ftia3eis, kai me mavres 8a fotografi8eis, kai kolotoumpes 8a kaneis!

    giati tous tromazei toso mi mpei i xrysi aygi stin eyrovouli i sti vouli i 3erw gw pou?
    MIPWS GIATI 8A YPAR3EI METRO SYGKRISIS GIA TOUS MPOUMPOUKOUS?
    MIPWS GIATI 8A TOUS XALASOUME TIN GIORTOULA?
    TELOSPANTWN, PISTEYW PWS AN DEITE TI MPOREI NA KANEI H XRYSH AYGH STIN VOULI TO LAOS 8A 3EXASTEI, APLA.

    AYTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φιλτατε ΑΝΤΙΟΧΕ ειμαι μεγας θαυμαστης του πολιτισμου των προγονων μας,αλλα οχι λατρης.
    Ουτε μισος ουτε ασεβεια τρεφω για τον λαμπροτατον και μοναδικο πολιτισμο των Ελληνων,ολων των εποχων.
    (Καποια ντροπη ομολογουμενος εχω για τα χαλια των νεοελληνων).
    Αλλα και δεν μπορω να βλεπω τους αιρετικους Πατριωτες του λα.ο.ς να αγκαλιασουν μουσουλμανους,νεοταξιτες και ανθελληνες στο πλευρο τους και οχι μονο να τους ανεχονται αλλα και να προσπαθουν να μας πεισουν οτι αυτοι θα ελευθερωσουν το Εθνος.
    Ο Καρατζαφερης εχει μαζεψη την σαρα και την μαρα και κοροιδευη τους αγνους πατριωτες,οτι ταχα ετσι διδεται η μαχη στα χρονια μας !
    Ομως οι μαχες θελουν παληκαρια,οπως της Χρυσης Αυγης, που αυτην την ωρα ειναι στην πρωτη γραμη του μετωπου.
    Που ειναι αυτοι του λα.ο.ς; Με τα μεγαλα πατριωτικα λογια;Τι φοβουνται; μηπως τους καψουν τα βιβλιοπωλεια ; η μηπως η κυνοβουλη θα προστατεψη τον κοσμο με ερωτησεις σε ευρωκοι(υ)νοβουλεια και τετοιους εκ του πονηρου οργανισμους;
    Γι'αυτο εγραψα οτι εγραψα για ψευτο-θεους.Ισως να ειναι ατυχες το ψευτο θεοι και ζητω συγχωμη απο τους Ελληνες αλλα κατι πρεπει να γινη και να σταματηση το κακο που λεγετε λα.ο.ς πριν ειναι πολυ αργα και χυθη πολυ, μα πολυ αιμα.
    Μερικοι του λα.ο.ς εφθασαν να μας λενε οτι η τζαβελα ειναι πατριωτισα!! ΕΛΕΟΣ κομματοσκυλα.
    Η Χρυση Αυγη πιστευω ειναι η ελπιδα μας.Και αυτο γιατι ολοι οι ανθελληνες αυτους και μονο αυτους πολεμουν.Εχουν πιστεψη ακομη και τους ηλιθιους που τους λενε Ναζιστες και Χιτλερικους.Αλλα αν ηξεραν Ιστορια του 2 Παγκοσμιου πολεμου τοτε θα καταλαβαιναν ποιοι εσφαξαν τους Ελληνες αλλα και αιματοκυλισαν την Ευρωπη.
    Με πατριωτικους χαιρετισμους.
    Λυκουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς ανώνυμο,το "πατριωτικό" έργο της Τζαβέλα είναι εφάμιλλο του "πατριωτικού" έργο του Μητσοτάκη,του Παπανδρέου,του Σημίτη,του Καραμανλή. Καθαρά υλικοτεχνικό δηλαδή! Αν είναι έτσι να ψηφίσουμε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που έχουν προσφέρει πολλά περισσότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γ.Τ., τυχοδιώκτες σαν κι εσένα είναι ΦΥΣΕΙ στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ.. Ευτυχώς για τον πολιτικό χώρο στον υποτίθεται ότι ανήκεις.

    Αν πάλι είσαι ο Γ.Τ. που φαντάζομαι,τότε...αυτό που έχω να πω είναι, καλώς τον επανεμφανισθέντα "μάχιμο εθνικιστική" των προεκλογικών περιόδων! Καλή επανεμφάνισή σου (προεκλογική πάντα,γιατί μετά...)!

    Αλλά να ξέρεις, τέτοιοι τυχοδιώκτες σαν κι εσένα έχουν την τύχη που είχαν και στις δημοτικές εκλογές...

    _XRHSTOS_

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ 1/6/09 1:45 μμ

    Γράφεις «Υπάρχει αλήθεια κανείς σκεπτόμενος άνθρωπος που να ελπίζει πως όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών θα αλλάξει ουσιαστικά κάτι στον τόπο μας;»

    Και παρακάτω «αμα ειμασταν μαγκες τα συνορα μας θα τα φυλαγε η Ευρωπη ,αλλα ειπαμε δεν εχουμε ηγετες ,μονο βουτηρομπεμπεδες.... Αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αν δεν βαλουμε μυαλο και αρχισουμε να φωναζουμε».

    Άρα έχει σημασία ποια θα είναι τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, με την έννοια του ποιος θα πάει στην ευρωβουλή για να υποστηρίξει τα συμφέροντά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. προς _XRHSTOS_
    Φίλε σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
    Δεν πολιτεύομαι και δεν το "παίζω" πατριώτης.
    Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον. Τα αρχικά είναι αληθή όμως επιδέχονται πολλαπλές ερμηνείες!!
    Να μας γράψει ο "Στόχος" πόσα φύλλα πουλάει κάθε εβδομάδα, για να μετρηθούμε!!
    Γ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φαγωθητε αδελφια.
    Φαγωθητε κι αλλο.
    Μεταξυ σας.
    Κι υστερα συχτηριστε για το κοσμο που δε κατεβαινει στο δρομο.
    Για το κοσμο που δεν ξυπναει.
    Ο καθενας απο μας ειναι υπευθυνος γι αυτη τη καταντια.

    Η Διχόνοια που βαστάει
    ένα σκήπτρο η δολερή,
    καθενός χαμογελάει,
    πάρ' το, λέγοντας, και συ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Γ.Τ.
    Δεν γνωρίζουμε εάν μιλάς ως επίσημος εκπρόσωπος κάποιου κόμματος. Γι' αυτό και μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι θες τα φύλλα που πουλάει ο "Στόχος" για να... μετρηθούμε! Με ποιον άραγε; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Ο "Στόχος" δεν ηττάται σε εκλογές, ούτε στήνεται σε βουλευτικά και προεδρικά γραφεία! Οπότε αυτές τις "μαγκιές" και τις "αναμετρήσεις" στα πολιτικά μαντριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συμφωνώ με το φίλο μας που υπογράφει ως "Αντίοχος".
    Όσον αφορά την άποψη περί "χαμένης ψήφου", θα σας πω μόνο αυτό: Από τη στιγμή που κάποιος ψηφίζει αυτό που λέει η καρδιά του, η ψήφος του μόνο χαμένη δεν είναι. Όσοι τώρα ψηφίζουν αναλόγως των υποχρεώσεων και των δεσμεύσεών τους, εκείνοι είναι που ρίχνουν χαμένη ψήφο. Όπως επίσης και εκείνοι που ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΝ στα εκλογικά τμήματα, με το σκεπτικό ότι "δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι". Πιστεύω ότι το άρθρο του Στόχου δεν είχε πρόθεση να περάσει αυτό το μήνυμα, απλά να μας θυμήσει ότι ασχέτως επιλογής ψηφοδελτίου από την επομένη των εκλογών θα πρέπει να σταθούμε κάτω από μία και μόνη σημαία: αυτή της ΠΑΤΡΙΔΟΣ μας!!
    Ζήτω η ΕΛΛΑΣ!
    ΕΣΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συμφωνω με τον οποιονδηποτε Ελληνα εχει ηθος,αγαπη για την Πατριδα,αγαπη για τις παραδοσεις και ειναι ετοιμος ανα πασα στιγμη να δωσει την ζωη του για το εθνος.Οσον αφορα το Λ.Α.Ο.Σ. και την Χρυση Αυγη,τα τελευταια χρονια εχω ψηφισει 4 φορες τους πρωτους και παλιοτερα 2 φορες τους δυτερους και εκτιμω παρα πολυ καποια ατομα και στους δυο χωρους.Στην Χ.Α. παροτι διαφωνω ιδεολογικα σε αρκετα πραγματα και παροτι καποια πραγματα που αφορουν κυριως την ηγεσια δεν μου αρεσουν εντουτοις αναγνωριζω οτι υπαρχουν αναμεσα στα μελη της αρκετοι Ελληνες που βρισκοντε στην πρωτη γραμμη και που η μοναδικη ιδεολογια τους ειναι ο Ελληνισμος και σταματω εδω χωρις να μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες οσον αφορα τις ιδεολογικες μου διαφορες.Στο ΛΑ.Ο.Σ τωρα υπαρχουν ανθρωποι που τυχαινει να γνωριζω προσωπικα οπως ο Αδωνις Γεωργιαδης(καλος ανθρωπος και μεγαλος αγωνιστης Ελληνας κατα την γνωμη μου),ο Καραθανος(με τους τεραστιους αγωνες για την αλυτρωτη Βορεια Ηπειρο μας) και αλλα χαμηλοβαθμα στελεχη κυριως και τα οποια ειναι ο λογος που ψηφιζω τοσα χρονια αυτο το κομμα.Ειλικρινα πιστευω πως στο κομμα αυτο υπαρχουν μεγαλοι πατριωτες και Ελληνες,επισης ομως εχουν μαζευτει και πολλοι τυχοδιωκτες και λαμογια.Δεν θελω να μηδενιζω τιποτα και ειλικρινα πιστευω πως το ΛΑ.ΟΣ. εχει παραγει σπουδαιο εργο μεσα σε ενα τοσο ανθελληνικο πολιτικο περιβαλλον και ειναι οσο ποτε αλλοτε απαραιτητο να ακουγεται και η πατριωτικη αποψη στη βουλη και στις τηλεορασεις,αλλα αυτη τη φορα θα στηριξω ξανα την Χ.Α. ως επιβραβευση για τους αγωνες που δινει στους αναρχοπακιστανοιρακινοαφγανικους πια δρομους της Αθηνας.Και κατι τελευταιο,ο Ελληνας δεν σηκωνει ετσι ευκολα τον ζυγο του κατακτητη και ειμαι περηφανος που οι προγονοι μας αντισταθηκαν στους βαρβαρους και απανθρωπους γερμανους ναζιστες,οπως οφειλαν να κανουν και οπως θα οφειλαμε να κανουμε και εμεις σημερα.Ας μην ξεχνανε οι Ελληνες σημερα τις εκατονταδες χιλλιαδες νεκρους προγονους μας που αφησαν πισω τους τα βαρβαρα και μιαρα ναζιστικα ζωα του ψυχασθενη αυστριακου μπογιατζη,ας μην διαπρατουμε υβρη εις βαρος των ιδιων μας των προγονων(δυστυχως υπαρχουν σημερα στην πατριδα μας ανθρωποι που πιστευουν πως επρεπε να ειχαμε συμμαχησει με αυτα τα ζωα και δεν ντρεποντε να το λενε) .Ας μην ξεχναμε επισης τους ελεεινους και βαρβαρους επισης Ρωσσους κουμουνιστες που επι Λενιν βοηθησαν τους Τουρκομογγολους να διαπραξουν γενοκτονια εις βαρος των Μικρασιατων Ελληνων,επι Σταλιν εσυραν τους Ελληνες με την βοηθεια δικων τους προδοτων Ελληνων πρακτορων σε εναν φρικιαστικο Εμφυλιο και επι Σταλιν επισης εξορισαν,αφανισαν,δολοφονησαν,βασανισαν χιλλιαδες Ελληνες που ζουσαν στα εδαφη της ΕΣΣΔ.....ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ,ΔΕΞΙΑ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ,ΦΑΣΙΣΜΟΣ,ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ,ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΛΠ,ΚΛΠ,ΚΛΠ,,,,ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟΙ ΗΜΙΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ,,,,,ΕΛΛΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ__________εξω οι ξενοι εποικοι τωρα πριν γινει η Αθηνα Βυρρητος,χαιρετισμους απο το υπο πακιστανικη εισβολη Περιστερι,λευτερια στη Βορεια Ηπειρο__________ΑΝΤΙΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Με παθος και χωρις φοβο υποστηριξτε ΛΑ.Ο.Σ. GIATI PREPI NA PSIFISO LA.O.S TO PSIFISA STIS KINOVOULEFTIKES EKLOGES KE ME APOGOITEFSE IKTRA. NA TO KSANAPSIFISO GIA NA GINO EGLIMATIAS SE KAPIA STIGMI; FILEMOU SIGNOMI ALA ISE GIA DESIMO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Isa dikeomata gia ellines ke metanastes. Den mporei kapioi pou erxonte apo to pouthena xwris na miloun glossa na exoun kataklisei oles tis doulies ke na sikonoun tin simea MAS. Ekso oi ksenoi twra. Diladi o Germanos den exei xwra, O agglos, O Alvanos. Mathe ta sinora sou ke iperaspisou ta. Pia i diafora me tin metanastefsi ke tin isvoli? Ellinikes doulies ston Ellina ergazomeno. Ean o Alvanos o Afrikanos pinaei... afto den ine diko mou provlima. Ean omos oloi fevgoun apo tin xwra tous ke pane allou tote oi xwres tous den tha allaksoun pote ke mia zwi tha ine xalia.

    Psifizw xrysh avgh giati den thelo tin Ellada sto eleos ton koutofragwn. Den thelo Athina ke Thessaloniki proastia twn Vriskelwn, thelo tin Ellada Elliniki.

    Gia pite mou ean pao sto Avganistan ke ipsoso xristianiki simea ti tha ginei? Tha me tpoufekisoun? E tote emeis giati na tous dextoume? Ke sto kato kato H METANASTEFSI DEN INE ANTHROPINO DIKEOMA.

    IQ: Afriki 70, Asia. 90, Ameriki. 95, Evropi 100... me vasei statistikes... lipon? Pos imaste oloi isoi?

    Ethnikismos gia kaliteri piotita zwis twra. Ke ean me lete ratsisti, ne ime ratsistis...

    Patriot'sGame είπε...
    Pros olous aftous pou agapane tous ksenoun ke kanoun sxeseis: Min meinete ekpliktoi ean sas antimetopisoume san pederastes!

    Ke ean me lete ratsisti pali; Pane stin Afriki,ekei na deis ratsismo. Des ta statistika pederastias apo tous mavrous ke meta tha katalavete giati ime ratsistis!

    Krima pou i xwra mas exei epireastei apo tous aristerous. Stin de agglia se ligo kero se apagorevoun na vgaleis ke aggliki simea. Alla den me niazei, kala na pathoun oi koutofragoi. Emeis os anotero ethnos prepei na prostateftoume apo tin aristeri propaganda ton MME.

    Ke to xeirotero, pos anexomaste na erxonte oi koutofragoi ke na mas lene pos tha zisoume ke ti ine sosto! Emeis den tous didaksame ta panta? Ntropi.

    Pos anexomaste touristes na erxonte ke na lene "Greece is full of Nigerians"... giati?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Gia pes mou koumounistare? Pou ine i dimokratia pou epikaliste toso poli otan mia mikri meiopsifia alodapon kanei oti thelei stin pliopsifia ton anthropon pou exoun genithei stin xwra? Pou ine i dimokratia otan oles oi doulies exoun kalifthei apo alodapous? Pou ine i dimokratia otan anarxikoi spernoun ton tromo pantou.

    PIOS INE O ROLOS TIS XRYSHS AVGHS GIA TIN EVROPAIKI ENOSI? TO EXETE KATALAVEI OTI EKSETIAS TIS EVROPAIKIS ENOSIS ERXONTE ENA SORO KSENOI KE MAS PERNOUN TIS DOULIES?

    EKSODI APO TIN EVROPI TORA. H ELLADA DEN INE PROASTIO TON VRIKSELWN! ELLINIKES DOULIES GIA ELLINES TORA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πατριωτες οχι αλλοι διχονοια μεταξυ μας.Ο εχθρος ειναι κοινος!Πρεπει να δημιουργηθει ενας Πατριοτικος πολος με ολα τα πατριοτικα κινηματα για να αισθανθουν ολοι την ανασα μας και την δυναμη που ερχεται και θα ξεβρομισει τον τοπο απο τους προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.