Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ... ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!

Μόλις πριν λίγο υπέβαλε την παραίτησή του απο το βουλευτικό αξίωμα ο επί σειρά ετών υπουργός, Χρήστος Βερελής. Ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει να ...


Μόλις πριν λίγο υπέβαλε την παραίτησή του απο το βουλευτικό αξίωμα ο επί σειρά ετών υπουργός, Χρήστος Βερελής. Ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει να γίνει καταλύτης εξελίξεων! Τι εννοεί με το "εξελίξεις" μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνει κανείς, καθώς φουντώνουν τα περί ίδρυσης του "τρίτου πόλου"! Ε, ρε γλέντια που λέει και ο Καραγκιόζης!

3 σχόλια

  1. Κινήσεις εντυπωσιασμού, λόγω επικαιρότητος. Δεν κοστίζει τίποτε η παραίτηση, ούτε στον Βερελή, ούτε στο ΠαΣοΚ. Τότε που η συμμορία αυτή κυβερνούσε επί 20 χρόνια και είχαν γίνει πραγματικό καθεστώς, δεν έδειχναν τέτοιες ευαισθησίες. Η ροζ βίλα της Εκάλης είναι το καλύτερο παράδειγμα αμοραλισμού ενός δήθεν σοσιαλιστή, ο οποίος ήταν ιδρυτής και κεφαλή του ΠαΣοΚ. Και "από το κεφάλι βρωμά το ψάρι". Από την εποχή εκείνη άρχισε η κατρακύλα και "νομιμοποιήθηκε η αρπαχτή, η κομπίνα, η λοβιτούρα, ο εύκολος πλουτισμός, η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.
    Ποιον θα πείσουν ότι ξάφνου καλογέρεψε ο διάολος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραιτήθηκε ο Βερελής και "έσταξε η ουρά του γαϊδάρου". Τώρα; τι θ'απογίνουμε χωρίς βαρβάρους;; Το χειρότερο έγκλημα του ΠΑΣΟΚ στην διάρκεια της διακυβερνήσεως της χώρας από τους Σοσιαλ-ληστές δεν ήταν ούτε οι λοβιτούρες, ούτε οι στρατιές των πρασινορουφιάνων, ούτε οι κοινωνικοποιήσεις, ούτε οι καταθέσεις σε Οφ-σορ εταιρείες, ούτε τα ξεπουλήματα, ούτε το χρηματιστήριο, ούτε το κτηματολόγιο, ούτε η χοχφιτ, ούτε οι χοροί με τους Μογγόλους και η συγραφή "κοινής" (κατά το πόρνης) ιστορίας με αυτούς, κλπ.,κλπ. Τίποτα απ΄αυτά διότι είναι κάτι που θα μπορούσαν να διορθωθούν, αν η επόμενη κυβέρνηση είχε Ελληνικό φρόνημα. Το χειρότερο έγκλημα που διέπραξε το ΠΑΣΟΚ όταν κυβερνούσε και δεν διορθώνεται με τίποτα, είναι ότι "έμαθε" τις νεώτερες γενιές των Ελλήνων, να παράγουν τίποτα, και να καταναλώνουν τα πάντα, οδηγώντας ολόκληρο το ΑΕΠ της χώρας, στα χέρια των αφεντικών και πατρώνων του. Αυτό είναι το μεγάλο "εργο" του ΠΑΚ-ΠΑΣΟΚ. Με τις υγείες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παραιτηθηκε γνωριζοντας οτι τα σκανδαλα στα οποια εμπλεκεται παραγραφηκαν....και οχι απο ευθιξια,και υπευθυνοτητα οπως θελει να παρουσιασει το πασοκ και οι εφημεριδες που προσκεινται στο κομμα,ο ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ..."κυριος"βερελης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.