Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ

"ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ , ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΗΣΙΕΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!!!!!!!!" 7/4/09 10:22 μ...

"ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ , ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΗΣΙΕΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!!!!!!!!" 7/4/09 10:22 μμ

To παραπάνω σχόλιο, έχει ήδη αναρτηθεί σε "ποστ" της σελίδας μας, και χρειάστηκε μόλις δύο μέρες για να δικαιωθεί... Συγχρονισμένη εμπρηστική επίθεση δέχτηκαν Μητροπόλεις και Ναοί σε όλη την χώρα με την Μητρόπολη Αθηνών πρώτο στόχο γι αυτό και η κινητοποίηση της Αστυνομίας πριν λίγη ώρα στο σημείο. Και η Θεσσαλονίκη στο στόχαστρο με αποτυχημένες ενέργειες σε Αγία Σοφία και 'Αγιο Δημήτριο. Σε μία εκ των περιπτώσεων ο μηχανισμός δεν ανεφλέφη. Το ζευγάρι που έδρασε στην συμπρωτεύουσα έχει καταγραφεί.

"ΣΤΟΧΟΣ"

10 σχόλια

  1. Αν εχουν τα κοτσια αυτα τα ΑΡΧΙΔΙΑ (παρακαλω να μη σβηστει) ας ερθουν τη Μεγαλη Βδομαδα οταν οι εκκλησιες θα ειναι τιγκα στον κοσμο να βαλουν τα γκαζακια τους.Ειδικα στον Πειραια τους γνωριζουμε καλα και καλα θα κανουν να φυλαγονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
    ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ

    ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΛΟΥ(ΟΠΩΣ
    ΛΕΝΕ ΟΙ ΖΑΚΥΝΘΙΟΙ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ Ο ΥΠΝΑΛΕΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίοι χριστιανοί.

    Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να είσαστε αιρετικοί;

    Ένα νέο είδος "χριστιανών", ένα κράμα εθνικοφρονων, φασιστοειδών ταλιμπαν; Αυτά που λέτε και οι απειλές σας δεν συναδουν με την διδασκαλία του Ιησού, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή δεν κοστίζει τίποτα να πετάς σχόλια και να παραδίδεις "μαθήματα" για όσα δεν πιστεύεις... Ή για όσα περιμένεις να κάνουν οι άλλοι για εσένα. Εμείς είμαστε οπαδοί του Γερμανού Καραβαγγέλη και του Παπαφλέσσα, κύριε ανώνυμε! Και ο πλέον κατάλληλος για να κρίνει εάν είμαστε ή όχι καλοί χριστιανοί είναι ο Θεός και μόνον Αυτός! Ελπίζω να το κατάλαβες... Και επειδή έχεις πολύ άγχος για το αν είμαστε ή όχι χριστιανοί.... Θα πολεμήσουμε μέχρι τον τελευταίο για να σώσουμε Πατρίδα και Πίστη! Οπότε μην κουράζεσαι αδίκως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα σε όλους. Ντρόπη τους σε αυτό που έκαναν. Και εγώ μαζί σας παιδιά. Όποιον πιάσετε να κάνει αυτή τη φρικτή πράξη ξανά, σπάστε του τα χέρια για να μάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ! ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΟΣΙΑ Η ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ! ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προς dimitra:

    Βία, πόλεμος και αίμα στο όνομα του Θεού της αγάπης. Οξύμωρο θα έλεγα αλλά σίγουρα καθόλου πρωτότυπο.
    Η ίδια ιστορία συνεχίζεται εδώ και αιώνες σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, μόνο οι πρωταγωνιστές αλλάζουν.

    χαλαρώστε λίγο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θαπρεπε ήδη να έχει συγκληθεί εκτάκτως η Ιεραρχία για το θέμα.Δεν είναι δυνατόν να καίγεται το σπίτι μας,δηλαδή η Εκκλησία ,και να καθόμαστε έτσι αδιάφορα να κοιτάμε...Σίγουρα θάπρεπε ο Ιερώνυμος να είναι πολύ πιο δραστήριος από όσο είναι...η μαλλον είναι δραστήριος,στο να προσπαθεί να αποδομήσει το έργο του Χριστόδουλου!Σε αυτό είναι πρώτος,στα θέματα τα σημερινα που απασχολούν το κράτος και την κοινωνία,μένει άφωνος.Ο Χριστόδουλος είναι στις καρδιές μας ό,τι και να κάνουν ο Ζακύνθου και ο Ιερώνυμος.Ταβλεπαν απο το Δεκέμβρη και λέγανε είναι παιδιά αστα...Επειδή είναι παιδιά έχουν το δικαίωμα να καίνε τα πάντα ?Ερχεται Μεγάλη Εβδομάδα και ο κόσμος θα εκκλησιάζεται πρωί βράδυ,θα κινδυνεύει η ζωή του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.