Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΖΑΝΗ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Άκρως αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα η συνέντευξη της καθηγήτριας Μαρίας Τζάνη, στον "ΣΤΟΧΟ" που κυκλοφορεί! ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ...

Άκρως αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα η συνέντευξη της καθηγήτριας Μαρίας Τζάνη, στον "ΣΤΟΧΟ" που κυκλοφορεί!
ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ...

10 σχόλια

  1. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Η ΤΖΑΝΗ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ (ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ) ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.

    ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΒΑΛΕ! ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΛΑ ΡΕ ΣΑΒΒΑ ΠΗΡΑΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΥΒΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ;ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ!! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ EKEI ΠΕΡΑ; H TZANH ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ . ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΚΤΛ.

    Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ (ΓΙΑ ΟΔΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ) ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΓΡΑΦΙΚΗ Ν.ΔΟΥΛΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΑΡΡΙΕΤΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ.

    ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ(ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΠΙΑΔΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ; MAΛΛΟΝ ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΖΟΦΕΡΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ "ΕΦΑΓΕ" ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οντως Στόχε, η Τζάννη έβριζε τον Χριστόδουλο και είναι η φανατικότερη Ελληνίδα αντίχριστη. Απορούμε με τον κ. Νίκο Μακρή (τον οποίο ακούμε και θαυμάζουμε από το "Blue Sky" πώς δεν τόλμησε να της κάνει μία ερώτηση σε ποιόν Θεό πιστεύει και τι γνώμη έχει για τον Χριστιανισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνειδητά δεν ρώτησα την καθηγήτρια Τζάνη για θέματα που άπτονται τής θρησκείας, διότι και γνωρίζουμε το τι πιστεύει και δεν μάς ενδιέφερε στον "Στόχο" να μάς τα ξαναπεί.

    Εκείνο που ενδιέφερε τον "Στόχο" ΜΑΣ, ήταν να μετεφέρει στο αναγνωστικό κοινό του, τις ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ απόψεις της κυρίας για την ΠΑΙΔΕΙΑ!

    Η κυρία Τζάνη, ως καθηγήτρια τής Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας τής Παιδείας, θεωρήσαμε ότι είναι η κατ' εξοχήν ειδήμων επί τού θέματος. Δεν διαψευστήκαμε.

    Η συνέντευξη έχει να κάνει με θέματα Εκπαιδευτικά, Παιδείας, των μεταξύ διαφορών τους - ναι άλλο "Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση" και άλλο ΠΑΙΔΕΙΑ (!) -, τής ΔΗΘΕΝ "ενσωμάτωσης" των αλλοδαπών στον Ελληνικό Εθνικό κορμό μέσω αυτών, και άλλα παρεμφερή θέματα...

    Καμία σχέση με αυτά που λέτε εσείς οι ανώνυμοι 2 και 4 δεν είχε η συζήτηση μαζί της και μάθετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μερικοί - μερικοί να διαβάζετε προτού ασκήσετε κακοπροαίρετη - και μόνο - κριτική
    επί παντός επιστητού...

    Όλο "μα τι είναι αυτά" και "δεν μού αρέσει αυτό και εκείνο" είστε κάποιοι. Δεν αρχίζετε να ωριμάζετε και λίγο σιγά - σιγά; Βγάλτε και καμιά παρωπίδα... Επειδή η Τζάνη είναι Δωδεκαθεΐστρια, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ;

    Οι αναγνώστες, διαθέτουν κρίση δική τους, για να εξάγουν τα συμπεράσματά τους! Δεν χρειάζονται κάποιους τύπους να τους υπαγορεύσουν τα: "τι είναι αυτά τώρα" και "γιατί την ρώτησε ο Μακρής που "βγαίνει" στο "Blue Sky" τούτα ή τα άλλα"...

    "Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι" για το αν "βγαίνω" στο "Blue Sky"...

    Για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, έχετε να πείτε κάτι; Οι Γάλλοι γράφουν στα Αρχαία Ελληνικά τις διαμαρτυρίες τους προς τους πολιτικούς τους κι εμείς... "ψαχνώμαστε" για καβγά ή ... "ευφυϊολογήματα".

    Νικόλαος Μακρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H Τζάνη μπορεί να μην είναι χριστιανή, αλλά δεν παύει να είναι Ελληνίδα. Και αυτό είναι που πρωτίστως μετρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελλας και Ορδοδοξια ειναι ενα και το αυτο.Δεν μπορεις να εισαι το ενα και οχι το αλλο.
    Ποσες αποδειξεις δηλαδη θελουν μερικοι για να καταλαβουν οτι ο Θεος των Ελληνων ειναι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ; Ισως ομως οσες και δωθουν δεν θα ητο αρκετες και αυτο δεν ειναι παραξενο γιατι το ιδιο ακριβως συνεβη και με τους ιουδαιους που σταυρωσαν τον Ιησου.
    Ολοι μας ξερουμε οτι οι προγονοι μας ειχαν ελθει πολυ κοντα με την σκεψη τους στο Θεο.Αλλα και ο Μεγας φιλοσοφος Σωκρατης ομολογησε "ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ".
    Αλλα και οταν τον ερωτησαν λιγο πιει το φαρμακι της δηδεν ενδοξης δημοκρατιας, που θα βρουν τωρα καποιον αλλον να τους διδασκη τους ειπε να ψαξουν οχι μονο μεταξυ των αλλα και στα περιξ.
    Μηπως, λεω μηπως ηταν και αυτος ενας Ελληνας προφητης;Γιατι ολες οι αρχες του ητο τοσο Χριστιανικες.
    Οπως το οτι προτιμουσε να τον αδικισουν παρα να αδικιση !
    Με εν Χριστω αδελφικη αγαπη ο ελαχιστος Λυκουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12:37 πμ.LIPON FILEMOU EHIS XEHASI KATI POLI SOVARO KE SIMANTIKO GIA TOUS HRISTIANOUS TOU 380 ME 450 M.X. KE ARGOTERA. OTAN LIPON ASPAZOSOUN TON HRISTINISMO. EPAVES NA ISE ELLIN I ETHNIKOS OPOS TOUS APOKALOUSAN TOUS ELLINES, KE ELEGOSOUN ROMEOS POLITIS. EXOU KE ROMIOS. I PROGONISOU HRISTIANI KATAKREOURGISAN TOU ELINES KE TON ELINIKO POLITISMO. KE EPEVALAN TIN THEOPNEFSTI HRISTIANOSINI DIA PIROS KE SIDIROU. PISTEVE AFTO POU NOMIZIS OTI SE ANTIPROSOPEVI KE PAPSE NA KRINIS AFTOUS POU APOKALIPTOUN TIN ALTHIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τις συνεντεύξεις πως θα τις διαβάσουν οι Ελληνες του εξωτερικού?
    Παρακαλούμαι καντε κάποια ενέργεια για αυτό.
    Και του Καραθάνου επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θά τήν ἤθελα πιό ψύχραιμη ἀλλά ξέρω πώς ὁ ἑλληνισμός βάλλεται ὅσο τίποτα.
    Καί σχετικά μέ τά σχόλια, ἐφόσον εἶναι ἀνώνυμα, τά θεωρῶ ἄκυρα. Λοιπόν, χωρίς φανατισμούς, γιατί ὑπάρχουν σέ βαθμό ἐξωφρενικῆς γελοιότητος καί καπηλείας , ὄχι στήν κα Τζάνη - εἴπαμε τό μειονέκτημά της -, ὁ ἑλληνισμός εἶναι ὅ,τι πιό εὔοσμο στήν ἀνθρώπινη ὕπαρξη, σ' ὅποιο κόμμα κι' ἄν ἀνήκει κανείς. Ἡ Ἑλλάδα εἶναι Ἑλλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.