Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ!!

... ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ 1. Το ΚΕΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ το νεαρό εθνοφρουρό για την ηρωική του ενέργεια να μεταβεί στο τουρκικό φυλάκι...

...
ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ

1. Το ΚΕΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ το νεαρό εθνοφρουρό για την ηρωική του ενέργεια να μεταβεί στο τουρκικό φυλάκιο και να πάρει ως λάφυρα τις τουρκικές σημαίες και τις στρατιωτικές εξαρτήσεις. Αυτού του είδους οι ενέργειες αναπτερώνουν το ηθικό του κυπριακού ελληνισμού και στέλνουν μηνύματα αγωνιστικότητας προς πάσα κατεύθυνση.
2. Το ΚΕΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ μετά βδελυγμίας το χειρισμό του θέματος από την κυβέρνηση. Αντί να τύχει ειδικού χειρισμού η κατάσταση, η κυβέρνηση έπραξε τα εξής αποτροπιαστικά:α) έθεσε τον εθνοφρουρό υπο κράτηση β) επέστρεψε τον στρατιωτικό εξοπλισμό στον κατοχικό στρατό γ) καταδίκασε επίσημα τις ενέργειες του ήρωα
3. Είναι προφανές ότι πολιτική της παρούσας κυβέρνησης αποτελεί η αποτροπή της αναπτέρωσης του εθνικού αισθήματος (σε συνδιασμό με την υποστολή των ελληνικών σημαιών από τα κυβερνητικά κτίρια, την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση στο θέμα της ιστορίας κτλ) ώστε να επέλθει ευκολότερα η αποδοχή του νέου εκτρώματος που θα μας παρουσιάσουν ως τελευταία ευκαιρία επίλυσης του κυπριακού.
4. Αρκετά μέλη του ΚΕΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ αλλά και αγανακτισμένος απλός κόσμος χθες βράδυ βρέθηκε έξω από το στρατόπεδο όπου τελεί υπό κράτηση ο ήρωας εθνοφρουρός και απαίτησε την άμεση απελευθέρωσή του. Αυτό ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα του τι θα ακολουθήσει εάν το θέμα δε διευθετηθεί το συντομότερο δυνατό. Το ΚΕΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ καλεί σε συσπείρωση όλους τους Έλληνες Κύπριους που ακόμα αντιστέκονται όχι μόνο στον τουρκικό επεκτατισμό αλλά και στον ημέτερο ενδοτισμό.

Τιμή και δόξα στον Εθνοφρουρό που υφάρπαξε την κατάπτυστη τουρκική σημαία μέσα από το κατοχικό φυλάκιο

Άμεση και ακαριαία η εκδήλωση συμπαράστασης του ΚΕΑ-Πρώτη Γραμμή.Τιμή και δόξα στο παλληκάρι που υφάρπαξε την κατάπτυστη τουρκική σημαία μέσα από το κατοχικό φυλάκιο.Ο εθνοφρουρός που υπηρετεί στην πράσινη γραμμή και συγκεκριμένα παρά τον ποταμό Πεδιαίο, στον Άγιο Ανδρέα, διέσχισε την κοίτη του ποταμού και εισερχόμενος μέσα σε τουρκικό φυλάκιο, αφαίρεσε τουρκική σημαία και αλεξίσφαιρο γιλέκο.Ο εθνοφρουρός συνελήφθη από την Στρατονομία και η σημαία και το γιλέκο επεστράφησαν στα Ηνωμένα Έθνη για να παραδοθούν στους Τούρκους.Ενώ η στρατευμένη νεολαία μας γράφει σελίδες απαράμιλης δόξας και μεγαλείου, το εφιαλτικό, ψοφοδεές και τουρκοπροσκυνημένο πολιτικό (και δυστυχώς -όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων- και στρατιωτικό) κατεστημένο παραδίδει πρωτοφανή μαθήματα ραγιαδισμού, δουλοπρέπειας και υποτέλειας:Αντί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παρασημοφορήσει αυτοπροσώπως τον γενναίο Εθνοφρουρό και να τον αναδείξει σε πρότυπο ανδρείας, και μαχητικότητας για όλους τους εθνοφρουρούς μας, για ολόκληρο τον Κυπριακό Ελληνισμό, αντίθετα, με προσωπικές του οδηγίες και δική του ευθύνη, τον εξευτελίζει συλλαμβάνοντας και φυλακίζοντάς τον.Αμέσως μόλις η είδηση της γενναίας ενέργειας του εθνοφρουρού μας και η εν συνεχεία επονείδιστη σύλληψή του από τα όργανα της εσωτερικής κατοχής, αναγγέλθηκε στο αμφιθέατρο της ΣΕΚ και ενώ διαρκούσε η εκδήλωση της 10ης Απριλίου 2009, με ομιλητή τον κ. Στέλιο Παπαθεμελή (πρώην βουλευτή, πρώην Υπουργό Δημόσιας Τάξης) οργανώθηκε πορεία προς την Αθαλάσσα όπου κρατείται ο ήρωας εθνοφρουρός. Έξω από το Στρατόπεδο Παπακυριακού, τα μελη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ φώναξαν συνθήματα που συνέθεσαν επί τόπου, όπωςΛε-Λε-Λευτεριά,Λευτεριά στο παλληκάρικαιΤιμή και Δόξαστον Εθνοφρουρό μαςΉρθαν τέσσερα περιπολικά της Αστυνομίας (τα δύο της ΜΜΑΔ), και μετά τις διευθετήσεις, τα μέλη μας αποχώρησαν ήσυχα και ειρηνικά από τον χώρο. Δόθηκαν και συνεντεύξεις σε δύο Ραδιοτηλεοπτικούς Σταθμούς (ΣΙΓΜΑ και ΑΝΤΕΝΑ).

7 σχόλια

  1. Η ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ Γ.ΚΑΨΑΛΗ ΟΤΑΝ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ.

    ΟΙ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΓΡΑΨΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΑΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΑΔΙΚΑ ΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.

    ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ.

    Ο.Ε.Ν ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γεγονός είναι πραγματικά χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο!! Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ενέργειες μέχρι οι μογγόλοι να καταλάβουν ότι ούτε η Κύπρος ούτε το Αιγαίο είναι τσιφλίκι τους!! Δε μπορούμε όμως να έχουμε την απαίτηση από μια νόμιμη κυβέρνηση να το επικροτήσει και να τον παρασημοφορήσει γιατί αν το κάνει θα ξεσπάσει διπλωματικό επισόδιο...ακόμα και αν ήταν στην εξουσία ο αύμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος δε νομίζω ότι θα μπορούσε να το κάνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα πράγμα είναι σίγουρο με αυτή την ηρωική πράξη του εθνοφρουρού : ότι μπορουμε να μπουμε και να βγούμε ότι ώρα θέλουμε στην κατεχόμενη Κυπρο ακόμα και στα Τουρκικά παράλια. Αλλά έλα που δεν έχουμε ένα κάνουμε μόνο με τους Τούρκους αλλά και την αγγλοαμερικάνοευραϊκή αυτοκρατορία. Χωρίς αυτήν η Τουρκία θα κατέρρεε σαν χάρτινος πύργος. Κάποιοι όμως προσπαθούν να μας την παρουσιάσουν σαν υπερδύναμη για να καταπιούμε και να ενδώσουμε στις πιέσεις τους. Ας δώσουμε να καταλάβουν ότι αυτό δεν θα γίνει! Άξιος Έλληνας ο εθνοφρουρός, Την στιγμή που οι καλοπληρωμένοι πολιτικάντηδες μας στήνουν κώλο στους Τούρκους βρέθηκε ένας Έλληνας που είπε το «ΑΡΝΟΥΜΑΙ» ! Υποκλίνομαι στον ίδιο και στους γονείς του. Να τους ζήσει. Μας κάνει υπερήφανους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και καλά όλα αυτά αλλά πιστεύω ότι και οι τούρκοι μπορούν να μπουν, τουλάχιστον από τη Θράκη, και να αδειάσουν ένα φυλάκιο με την ίδια ευκολία...Όπως έχουν καταντήσει το πεζικό, είναι κατασκήνωση και το πιο πιθανό οι τούρκοι να μη βρουν και κανέναν εκεί...άλλωστε το παλικάρι μας είχε και το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, το οποίο σε περίπτωση εκτεταμένων εχθροπραξιών δε θα έχουμε..Αυτό που ξεχώρισε όμως τον Ελληνοκύπριο αγωνιστή και μας ξεχωρίζει πάντα από του απέναντι είναι ότι εμείς τα έχουμε τα κότσια!! αν τα έχουν και αυτοί,ας έρθουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω ούτε νομικά, αλλά ούτε και
    στρατιωτικό κώδικα. ΚΑΙΓΟΜΑΙ όμως από περιέργεια να μάθω με ΠΟΙΑ κα- τηγορία θα δικασθεί ο "παρανομήσας"
    εθνοφρουρός και ΤΙ ποινή θα του ε -πιβληθεί και προ πάντων, αν θα εφαρ
    μοσθεί! Ελπίζω να παρακολουθήσει ο "Στόχος" το θέμα και να μας ενη-
    μερώσει και επίσης ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εαν δε μπορειτε να φανταστειτε τις σκηνές νομιζω οι εικόνες θα βοηθήσουν

    http://www.youtube.com/watch?v=_WJone7DOqc&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.