Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Γνωρίζαμε ότι σήμερα το θέμα του Χαρδαβέλλα θα ήταν η έκθεση της γνώριμης του "Στόχου" και των Ελληνόψυχων, περιβόητης Μακ Ντούγκα...

Γνωρίζαμε ότι σήμερα το θέμα του Χαρδαβέλλα θα ήταν η έκθεση της γνώριμης του "Στόχου" και των Ελληνόψυχων, περιβόητης Μακ Ντούγκαλ. Αλλά είμαστε κάτι παραπάνω απο εξοργισμένοι που ο Χαρδεβέλλας δίνει βήμα στους γνωστούς για τον ρόλο τους Βαλλιανάτο, Παρίση και Βοσκόπουλος! Καλά λίγη τσίπα δεν υπάρχει... Ποια η σκοπιμότητα να ακουστούν εχθρικές προπαγάνδες, που έχουν βλάψει και συνεχίζουν την Πατρίδα ΜΑΣ;

11 σχόλια

  1. Paidia kai egw otan 3ekinisa na blepw thn ekpomph auto akribws skeftika....eidika ekeino to xamogelo tou boskopoulou se kanei na 8eleis na boukareis sto plato kai na tou kaneis to kefali topi....alla telika einai kalo pou tous exei gia na dei olos o kosmos ti filia trefoume ston korfo mas...mhn 3exnate oti polloi k kuriws megaluteres ilikies den asxolountai toso polu me to internet wste na kanoun mia swsth ereuna kai na exoun pio oloklhrwmenh k swsth aposph....pera apo auto einai oloi tous megala noumera k polu epikindina.....mou erxetai na tous balw se ena stoxo kai na tous faw to kefali...fwtia kai tsekouri sta skulia pou epibouleuonte thn PATRIDA mas

    Chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ αυτή τη στιγμή βλέπω την εκπομπή και συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα και ίσα ίσα θα έλεγα και μπράβο στον Χαρδαβέλα γι'αυτά που λέει. Ο Χαρδαβέλας είναι πατριώτης,άσχετα αν έμπλεξε με τα ρεμάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χαρδαβέλλας είναι γνωστλός ηλίθιος...Τι να λέμε τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς δεν κατέγραψα την εκπομπή... Προτείνω όποιος έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει στο youtube τη συνέντευξη της ΓΙΑΓΙΑΣ μήπως και ξυπνήσουν μερικοί αριστεροί και καταλάβουν τη βάση των όσων τους καταμαρτυρούν κατά τον "εμφύλιο" (ή ορθότερα συμμοριτοπόλεμο)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Χαρδαβέλλας δεν υπήρξε ποτέ ανθέλληνας. Αντιθέτως μάλιστα. Δυστυχώς, ισχύει και για τον συμπαθή Κώστα το "ου γαρ έρχεται μόνον". Γέρασε, ξέπεσε στα ουφολογικά και άλλα τινά και Κύριος οίδε ποιος τους συμβούλεψε τώρα ότι καλόν θα ήτο να υπάρχει και η αντίθετη άποψη.
    Μάλιστα, ίσως και να έχουν δίκιο αυτοί που τον συμβούλεψαν, διότι έτσι θα φανεί η "γύμνια" και το ποιον τους. Ο κόσμος που τους ακούει αγανακτεί.
    Δεν είδα την εκπομπή και δεν ξέρω ποιοι ήσαν οι άλλοι συνομιλητές του πάνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H εκπομπή "ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", που ασχολείται με πολλά και διάφορα, έχει ηλεκτρονική διεύθυνση: atheatos.cosmos@alter.gr
    Προτείνω να σταλούν όσο το δυνατόν περισσότερα μηνύματα, όπως και στον ALTER, Γραφείο Τύπου (public@alter.gr) και να εκφράσουμε τις αντιρρήσεις μας. Έτσι θα πάρουν χαμπάρι ότι εξοργίζουν τον κόσμο.
    Πάντως ο Χαρδαβέλλας δεν είναι ανθέλληνας(*), κάθε άλλο μάλιστα και νομίζω ότι θα λάβει υπ' όψιν του τα μηνύματα διαμαρτυρίας. Εγώ έστειλα ήδη.

    (*) δέστε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ! ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΔΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΙΣ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ! ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ! ΟΛΟΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΕΣΗ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ! ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ! ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ(ΗΠΑ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΙ! ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ! ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ Η Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ? ΑΜ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΤΟΥ? Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ, Ο ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΤΥΠΟΣ! ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ"! ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ? ΤΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 11/3/09 1:22 μμ

    Δεν μπορώ να πω αν έχεις δίκιο, διότι δεν άκουσα την συζήτηση. Για να γίνει όμως συζήτηση, πρέπει να υπάρχει και ο αντίλογος. Διαφορετικά είναι διάλεξη, μονόλογος.

    Ένας Αρχηγός; Ποιος; "Ο Έλλην είναι υπέρ της δικτατορίας", έλεγε ο αείμνηστος Ροΐδης, "αρκεί ναι είναι αυτός δικτάτωρ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ! ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ" ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ, ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΛΠ., ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ, ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ? ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΧΡΗΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΕΙΝΑΙ! ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΡΑΓΕ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΘΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΑΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ, ΦΑΣΙΣΤΑ, ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ! ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ! ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΔΥΝΑΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Βοσκόπουλος και Παρίσης φάνηκε ότι έχουν εκπαιδευτεί σε ειδική σχολή προπαγάδας. Μιλούσαν με άνεση και πειστικότητα ακόμη και όταν έλεγαν αστήριχτα πράγματα. Εκείνο που τους ζημίωσε είναι το ειρωνικό αυτάρεσκο χαμόγελο του δημοσίου υπαλλήλου Βοσκόπουλου, του καταπιεσμένου δηλαδή, καιη χρηματοδότηση του Γκαίη με την απεχθή αξύριστη φάτσα από το ίδρυμα Σόρος. Εις βάρος των απόψεων των Ελλήνων ήταν οι βαβούρα και η αδυναμία ήρεμης συζήτησης. Δεν έγινε αναφορά των δεδομένων και των σκοπώντου Ουράνιου Τόξου, δεν τονίστηκε το πόσο μικρή απήχηση έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 12/3/09 5:08 μμ

    Όλα γίνονται, αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση. Δες δίπλα μας την Ιταλία, στην οποία ο Berlusconi έχει καταφέρει να ισιώσει πολλά στραβά.
    Τούτοι που σήμερα κυβερνούν, πρέπει να πάνε στα σπίτια τους. Ειναι εξωνημένοι αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.