Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΕΞ!

Άλλη μια απόδειξη ότι έχει μπει για τα καλά η Θράκη ΜΑΣ στο στόχαστρο είναι και η παρακάτω είδηση: "Το ετήσιο Διεθνές Βραβείο Γυναικεί...

Άλλη μια απόδειξη ότι έχει μπει για τα καλά η Θράκη ΜΑΣ στο στόχαστρο είναι και η παρακάτω είδηση:
"Το ετήσιο Διεθνές Βραβείο Γυναικείου Θάρρους 2009 του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ θα απονεμηθεί στη Σαμπιχά Σουλεϊμάν, πρόεδρο του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Ρομά «Η Ελπίδα», στο Δροσερό της Ξάνθης, στη διάρκεια εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 6 το απόγευμα, στο αμερικανικό προξενείο Θεσσαλονίκης. Η Σαμπιχά Σουλεϊμάν είναι 32 χρόνων, μεγαλώνει τον 15χρονο γιο της, πηγαίνει στην Α' Γυμνασίου για να κερδίσει ένα στοίχημα που έχει βάλει με τον εαυτό της και φαίνεται να έχει πάρει στις πλάτες της τους 5.000 Ρομά του Δροσερού. Το Βραβείο Γυναικείου Θάρρους απονέμεται κάθε χρόνο, με την ευκαιρία και της Ημέρας της Γυναίκας. Η Σαμπιχά Σουλεϊμάν επιλέχθηκε ως μια γυναίκα που έχει σημαντική κοινωνική συνεισφορά κάτω από αντίξοες συνθήκες. Στην εκδήλωση απονομής θα μιλήσουν ο Αμερικανός πρόξενος Χόιτ Μπράιαν Γι, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Κέντρου Θράκης Στέλιος Σκιάς, λέκτορας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, και η εκδότρια-διευθύντρια της εφημερίδας «Παρατηρητής της Θράκης» Τζένη Κατσαρή - Βαφειάδη. Το 2007 η Σαμπιχά Σουλεϊμάν τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια"!
Μήπως μπορούν να μας απαντήσουν προς τι το τόσο ενδιαφέρον του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών; Μήπως εμφανίστηκαν σήμερα οι "Ρομά" και δεν το ξέρουμε; Ή μήπως σήμερα τους ανακάλυψαν οι αμερικάνοι; Ακόμη πιο πολύ θα πρέπει να μας ανησυχεί η συμμετοχή του αμερικανού πρόξενου (αμερικανοκινέζος), ο οποίος έχει μπλεχτεί σε πολλά θέματα στη Θράκη ΜΑΣ που δεν άπτονται της αρμοδιότητάς του! Τα συμπεράσματα δικά σας!

5 σχόλια

  1. Ο σχιζομάτης θεωρείται ειδικός στην διάλυση κρατών, δια της δημιουργίας μειονοτήτων. Πριν έλθει εδώ, υπηρετούσε στο Κόσοβο.

    Η Ελλάδα, σαν κράτος, είναι ανύπαρκτο, διαφορετικά θα έπρεπε να τον έχει απελάσει και χαρακτηρίσει persona non grata. Αυτό θα είχε κάνει οποιοδήποτε κράτος στην θέση μας, που σέβεται στοιχειωδώς το εαυτό του.

    Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι οι κυβερνήσεις από το 1974 και μετά μας έχουν πουλήσει. Τα πράγματα χειροτέρεψαν δραματικά από το 1990 κι ύστερα. Ακόμη και η αθρόα εισβολή αλλοδαπών στην χώρα μας, όμοια της οποίας δεν υπήρξε πουθενά στον κόσμο (της εισβολής, ... όχι της χώρας...), εντάσσεται στο σχέδιο διάλυσης και υπαγωγής μας στην περιφερειακή υπερδύναμη, που ακούει στο όνομα Τουρκία.
    α) Ξεπούλημα εν ψυχρώ του ονόματος της Μακεδονίας από Μητσοτάκη (1992)
    β) Ίμια (1996)
    γ) παραδοχή ότι η Τουρκία έχει ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο (Μαδρίτη 1997)

    συνεχείς υποχωρήσεις, αδράνεια στην Θράκη, Ήπειρο, Σκοπιανό, αφοπλισμός της χώρας, διάλυση των ΕΔ και των ΣΑ, παράδοση της χώρας στους αναρχικούς, θέλετε κι άλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σχιστομάτης υβριδικός "αμερικάνος" γιατί δεν ψάχνει στην χώρα του για να βραβεύσει κάποια Ναβάχο, ή Σιού, η Απάτσι, ή Μπλάκφουτ, η τέλος πάντων κάποια γηγενή Ινδιάνα που της έχουν στερήσει εδώ και αιώνες τα δικαιώματά της και όμως αυτή αντιστέκεται σε πείσμα της "αμερικανικής" απαξίωσης;;;
    Ή μήπως δεν έμεινε κάποια (τις εξαφάνησαν όλες) και έτσι δεν αξίζει να ασχολείται;;; Μπορεί να απαντήσει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σκεφτειτε τι σαλο θα προκαλουσε η βραβευση ενος κουρδου για τους αγωνες του απο το ελληνικο προξενειο της Κωνσταντινουπολης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tι να σου πω, ξέρω κι εγώ; Πάντως ο Καραμανλής φαίνεται ότι πιέζεται και δεν μιλά. :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην γινόμαστε παρανοϊκοί. Οι Ρομά της Θράκης είναι υπέρ της εκμάθησης των Ελληνικών (σε ελληνικά αντί των μειονοτικών σχολείων) και έχουν πολύ μετριοπαθέστατες (σε σχέση ειδικά με τους άλλους μουσουλμάνους) θέσεις.
    Αν θυμάστε η κ. Σαμπιχά Σουλεϊμάν μαζί με αλλά μια γυναίκα Ρομά, ξευτέλισε τελείως την Τουρκία στις Βρυξέλες, (στην προβοκάτσια που επιχειρήθηκε παρέα με τους Σκοπιανούς) για τον επεμβατισμό της Τουρκίας στη Θράκη (!!) και για το γεγονός ότι δεν τους αφήνουν να μάθουν Ελληνικά! Δηλαδή όταν η Ελληνική διπλωματία είναι (όπως πάντα) απούσα και ανίκανη να υπερασπιστεί τις θέσεις της το αναλαμβάνουν οι μουσουλμάνοι της Θράκης!
    Κανονικά, θα έπρεπε να τις βραβεύουμε εμείς αντί να τους στερούμε τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα.
    Επίσης δεν πρέπει να διαιωνίζουμε τη (σχιζοφρενική από διπλωματικής απόψεως) ιδέα ότι και καλά πρέπει να έρθουμε πιο κοντά στους Κούρδους (σε αντιστοιχία της πολιτικής που ακολουθεί η Τουρκία με κράτη όπως τα Σκόπια πιθανόν). Είναι μια πολύ χοντροκομμένη πολιτική. Ταιριάζει σε κράτη όπως η Τουρκία αλλά όχι κράτη όπως η Ελλάδα. Αν γινόταν από το ελληνικό προξενείο πράξη βράβευσης σε Κούρδο, θα εξέθετε ανεπανόρθωτα την ελληνική πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.