Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΤΑΡΖΑΝ" ΥΠΕΡ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ"!

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΞΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ... Να ποιος είναι ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ "Ταρζάν", που μάλιστα έχει... χάσει και τα ό...

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΞΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
...
Να ποιος είναι ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ "Ταρζάν", που μάλιστα έχει... χάσει και τα όπλα του (ψυχασθενής και να έχει άδεια οπλοφορίας;). Τρέχει να υπερασπιστεί όλο τον κατηφέ της κοινωνίας μας και μάλιστα τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! Διαβάστε τα περισπούδαστα που ισχυρίζεται ο "Ταρζάν":
"... Εάν κάποιος αποφάσιζε να διαβάσει με προσοχή την προκήρυξη του ’’ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ’’, θα διαπίστωνε ότι έχει στα χέρια του την σοβαρότερη και την πιο έντιμη οικονομική ανάλυση των τελευταίων ετών. Τόσο σοβαρή, που φοβάμαι ότι η άγνοια ενός μεγάλου τμήματος του δημοσιογραφικού κόσμου και η υποτέλεια ενός άλλου, εγκλωβισμένου στην χειραγώγηση του αστικού καθωσπρεπισμού, δεν θα επιτρέψουν την σοβαρή ανάγνωση και ανάλυση... "...Είναι, επιμένω, η σημαντικότερη οικονομική ανάλυση που έχει γίνει ποτέ, από άτομο αριστερής ιδεολογίας τα τελευταία χρόνια, ανώτερου επιπέδου εκείνων της 17 Νοέμβρη. Ο συντάκτης της προκήρυξης, με τρόπο εντυπωσιακό και πολιτικά ώριμο, κάνει μία απίστευτα λεπτομερή ανάλυση όλων των μεταλλάξεων του παγκόσμιου καπιταλισμού των τελευταίων ογδόντα ετών..."
Δεν δίνεται καμιά... μπανάνα στον "Ταρζάν" μπας και το κλείσει και δεν προκαλεί τους Έλληνες με τις επικίνδυνες αρλουμπολογίες του;

6 σχόλια

  1. οταν ελεγα οτι οι ελληνες δημοσιογραφοι ειναι οι πιο ηληθιοι στον κοσμο,καποιοι γελουσαν πονηρα....δυστυχως επιβαιβαιωθηκα για μια ακομα φορα...κριμα που ατομα σαν τον ταρζαν χορευουν τον ελληνικο λαο στο ταψι,κριμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς οι "απειλές" των ένοπλων κουκουλοφόρων "έπιασαν τόπο".

    Κάτι αντίστοιχο έκανε κι ο Σόμπολος στο δελτίο του Mega προχτές το βράδυ.

    Υπερασπιζόταν με "ζέση" τον Επαναστατικό Αγώνα πως είναι τάχα μια οργάνωση που δεν επιθυμεί θύματα.

    Γεγονότα που μας επιτρέπουν να πάμε επαγωγικά ένα βήμα πιο πέρα και να προβλέψουμε ένα "μπαράζ" δημοσιογραφικής υποστήριξης προς τις τρομοκρατικές ομάδες προκειμένου επιδεικνύοντας "νομιμοφροσύνη" να αποσείσουν απο πάνω τους την τρομοκρατική δαμόκλειο σπάθη της δολοφονικής επίθεσης.

    Με λίγα λόγια και ωμά :

    Ο κάθε (μεγαλο και μη) δημοσιογράφος θα χαϊδεύει τα αυτιά των τρομοκρατικών οργανώσεων (θα παρέχει υποστήριξη) προκειμένου να μην γίνει στόχος τους.

    Ούτε στον ύπνο τους δεν θα φανταζόντουσαν τέτοια μεγαλοπρεπή νίκη οι επίδοξοι Αντάρτες Πόλεων.

    Και φυσικά βλέποντας την εύκολη νίκη τους θα αυξηθούν κατακόρυφα οι "επίδοξοι ένοπλοι συνοδοιπόροι τους".

    "Τελικά" - θα σκεφτούν - "ήταν τόσο απλό. Δεν χρειάζεται να πιέζεις και να απειλείς οικονομικούς παράγοντες. Αρκεί να απειλείς δημοσιογράφους του συστήματος"

    Φαντάσου λοιπόν απο δω και πέρα πως θα φουντώσει απο την μια η τρομοκρατία και απο την άλλη το "κύμα υποστηρικτών" της στο χώρο των media. Και συνακόλουθα, στην ευρύτερη κοινωνία.

    Ε, λοιπόν, όποιοι είχαν συμφέρον απο μια τέτοια "έκρυθμη κατάσταση" στην Ελληνική κοινωνία θα τρίβουν τα χέρια τους αυτή τη στιγμή.

    Αναρωτιέμαι ποιό να είναι το επόμενο βήμα τους...

    Μήπως να συνδυάσουμε τις παραπάνω εξελίξεις με την πρόσφατη "σκλήρυνση (επανασταλινοποίηση) της εσωτερικής γραμμής του ΚΚΕ"?

    Τι αναμένει άραγε το ΚΚΕ και έκανε αυτή την "περίεργη στροφή προς το αιματηρό κι αδίστακτο παρελθόν του"?

    Να υποθέσουμε δικαιολογημένα ότι ο λαός μέσα στην πείνα του θα στραφεί προς το κράτος απαιτώντας να αναλάβει την συντήρησή του και πως κάποιοι βλέπουν σε αυτή την εξέλιξη έναν προπομπό μιας γενικής κρατικοποίησης της οικονομίας - συνεπώς μιας "έμμεσης κομμουνιστοποίησής της"?

    Τραβηγμένο?

    Κάθε άλλο.

    Λογικές, επαγωγικές σκέψεις είναι.

    Ο λαός πεινάει, η αναρχία επικρατεί όλο και περισσότερο, ο λαός ζητάει έναν "λυτρωτή" και κάποιοι (τι λέγαμε για τους φοβισμένους δημοσιογράφους πριν λίγο?) τον κατευθύνουν προς το Κράτος (επισείοντας τον Μπαμπούλα της Ακροδεξιάς)...

    Ο Λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται...

    Και στην περίπτωσή μας ο Λύκος είναι το ΚΚΕ και η ευρύτερη Αριστερά που μέρα τη μέρα "ριζοσπαστικοποιείται" όλο και περισσότερο...

    Τι σημαίνει η φράση "ριζοσπαστικοποιείται"?

    Σημαίνει ακριβώς αυτό που έκανε το ΚΚΕ...

    Επιστροφή στις "Σταλινικές ρίζες"...

    Το ΚΚΕ υπολογίζει ότι η γενικευμένη αναρχία σε συνδυασμό με την πείνα και τον "μπαμπούλα της Ακροδεξιάς" θα ρίξει την κοινωνία (μαζί και την υπόλοιπη αριστερά) στις αγκάλες του προσφέροντάς του εκλογικά ποσοστά ικανά να σχηματίσει κυβέρνηση...

    Όσο και αν φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αυτό είναι ο Αντικειμενικός Σκοπός τους...

    Εξ ου και το ότι συστηματικά τους τελευταίους μήνες προσπαθούν να κρατούν πιο "low profile" σε σχέση με αυτό της υπόλοιπης αναρχοαριστεράς...

    Άλλος ένας μεγάλος (αν και συγκεκαλυμμένα) διεκδικητής του περιβόητου Μεσαίου Χώρου (που ως γνωστόν "βγάζει κυβερνήσεις")...

    Αυτά να τα ακούνε οι κύριοι κύριοι Απόστρατοι που μόλις παίρνουν τη σύνταξή τους αυτοεγκαταλείπονται στις πολυθρόνες τους αντί να πρωτοστατούν στο ταχύ χτίσιμο ενός Ισχυρού Ενιαίου Πατριωτικού Μετώπου.

    Να τα βλέπουν επίσης όσοι απο τα στελέχη του Πατριωτικού χώρου έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν καίρια στο χτίσιμο ενός ενιαίου Πατριωτικού Μετώπου και δεν το κάνουν προτιμώντας να συντάσσουν ο καθένας τη δική του Λεγεώνα.

    Όχι φυσικά οτι είναι κακό κάτι τέτοιο, αλλά όπως και να το κάνεις είναι "πολυδιάσπαση".

    Και είδαμε καλά τι έπαθαν οι πρόγονοί μας με την εμμονή τους στις Πόλεις Βασίλεια όταν αντιμετώπισαν την "Ενιαία Περσική Λαίλαπα" - αλλά και την Ρωμαϊκή αργότερα.

    Ας αναλογιστούμε όλοι πόσο εύκολο είναι να παρασυρθεί ένας πεινασμένος λαός απο το όραμα μιας ευρείας κρατικοποίησης που θα τους εξασφαλίσει εγγυημένα τα προς το ζειν.

    Σε λίγους μήνες θα ζήσουμε συνθήκες εκτεταμένης ανέχειας και πείνας στην Ελλάδα.

    Και σ' εκείνες τις συνθήκες θα είναι ίσως εύκολο για μια μεγάλη Κομμουνιστική Συμμαχία να λάβει ένα 40% και να κυβερνήσει.

    Την τραγική συνέχεια μπορούμε να την φανταστούμε όλοι.

    Άλλος ένας εμφύλιος που θα καταλήξει στο να μείνει η Ελλάδα η μισή εδαφικά.

    Πρέπει έγκαιρα :

    1) να συνταχθεί το ενιαίο Πατριωτικό Μέτωπο απο ΟΛΕΣ τις Εθνικές Δυνάμεις
    2) τα στελέχη του Στρατού και των Δυνάμεων Ασφαλείας επιτέλους να "επαναπολιτικοποιηθούν" - ξεκινώντας απο τους Απόστρατους

    και

    3) να επανιδρυθούν πάραυτα σε όλη την Ελλάδα "Πολιτοφυλακές"

    (Ομάδες Εθνικής Άμυνας http://www.stoxos.gr/2009/03/12-2008.html )





    Aigean Hawk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλεπω φιλε Ανεστοπουλε εχεις ηδη μπει στο κλιμα του νεου εμφυλιου. Επισης απο την κουμουνιστικη χουντα (εδω συμφωνουμε) υπαρχει και η "πατριωτικη" χουντα. Το να αποκαλει ο γαιδαρος τον πετινο κεφαλα πρεπει να το ξερεις. Επισης, οταν καταλαβεις την διαφορα αναρχικου και κουμουνιστη και γενικα τι ειναι αριστερος σαν γενικη εννοια Ισως καταλαβω και εγω την διαφορα εθνικιστη και φασιστα (την βρισια εννοω οχι τους Ιταλους). Παντως βλεπω οτι οι παροπιδες καλα κρατουν. Να φανταστω στον υπνο σου βλεπεις εφιαλτες με κουμουνιστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kathiste kai diabaste ti prokiriksi kai kade kamia sobari analisi,an kai dn nomizo oti exete tis pneumatikes ikanotites gia kati perisotero apo stiri propaganda

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εκτος απο ρουφιανος,ε...μπερδευτηκα ηθελα να πω δημοσιογραφος,τωρα και οικονομολογος ο ταρζαν!!!!τι τα περνουν αυτα τα ληγμενα αφου τους χαλανε;;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΑΡΖΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΚΩΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΚΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΠΟΡΣΕ !!!!!
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ !!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
    -Ο-
    ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.