Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ... ...

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ...
...

7 σχόλια

  1. Κατ’ αρχήν, διαβάζοντας την σελίδα 54 στο Πρώτο Θέμα την Κυριακή 15/03/09, ασυναίσθητα μου ήρθε στο νου η επιτυχής στήλη του Στόχου «Καλώστονα κι ας άργησε»….

    Εμπνευσμένη στήλη!

    Η αναφορά λοιπόν που έκανε το Πρώτο Θέμα ήταν στην επιστολή διαμαρτυρίας των Πομάκων προς την Ελληνική Πολιτεία με τίτλο «Μας αφήνετε στο έλεος των Τούρκων».

    (Και πράγματι, η Ελληνική Πολιτεία θα έπρεπε να έχει ασχοληθεί περισσότερο με τούτο το τμήμα της Ελληνικής επικράτειας και αυτό το ιστορικό κομμάτι του λαού της. Από την άλλη όμως, και οι Μουσουλμάνοι θα έπρεπε να είναι πιο «προσαρμόσιμοι» στην μεγαλύτερη κοινωνία της οποίας «επέλεξαν να είναι τμήμα» )

    Μπράβο λοιπόν στο Πρώτο Θέμα που - έστω και καθυστερημένα - ανακάλυψε την «Πεμπτοφαλαγγίτικη εισβολή της Τουρκίας στην Θράκη».

    Μέρος της αναφοράς ήταν και η παρουσίαση της Τουρκοπροσκυνημένης συμπεριφοράς των Θρακιωτών Μουσουλμάνων πολιτικών (που μαζικώς θα έπρεπε να έχουν απελαθεί για την Τουρκία και να τους έχει αφαιρεθεί η Ελληνική Υπηκοότητα για τις απανωτές εθνοπροδοτικές στάσεις τους).

    Άντε και σ’ ανώτερα Πρώτο Θέμα.

    Γιατί τώρα κόλλησα στο Πρώτο Θέμα?

    Γιατί δημοσίευσαν (στο εν λόγω άρθρο τους) κάτι ακόμη εξίσου σημαντικό. Κάτι που επιβεβαιώνει τις ανησυχίες που εξέφραζα μέσω του Στόχου πριν λίγες εβδομάδες σχετικά με το κατά πόσο είναι εθνικά θεμιτό να κάνεις βαθμοφόρο του Ελληνικού Στρατού έναν μουσουλμάνο. (Κάτι που - όπως γράφει και ο Στόχος στο σημερινό φύλλο 19ης Μαρτίου ’09 – ενόχλησε τον κο Αλέξη Οικονόμου (Αριστερό Πατριώτη – και δη, μέλος της Επιτροπής Ιδεολογικού του ΛΑΟΣ) θεωρώντας το «ακρότητα» και βάλλοντας αναλόγως από την εκπομπή του στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

    Έλεγα λοιπόν σ’ εκείνο το άρθρο πως το ίδιο το Ισλάμ απαγορεύει στους πιστούς του «υποταγή στον αλλόθρησκο άπιστο (μη ισλαμιστή)» και τους «πιέζει» με αυτό τον σκοπό ακόμη και απειλώντας την ίδια τη ζωή τους ή/και τη ζωή της οικογένειάς τους.

    Προφανώς, αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για τον κο Οικονόμου. Ή ακόμη χειρότερα, «δεν υφίσταται καν η ψυχολογική τρομοκρατία του Ισλάμ στους πιστούς του». Εάν λοιπόν δεν του φτάνουν τα «σχετικά χωρία» του Κορανίου τα οποία και παρέθεσα ΟΛΑ στο εν λόγω φύλλο του Στόχου, ορίστε και η απόδειξη πως ήδη το «Μακρύ χέρι της Τουρκίας» έκανε πράξη ετούτη την «ιερή απειλή» για την οποία προειδοποίησα.

    Απόσπασμα εκ του σχετικού (ανωτέρω) άρθρου του Πρώτου Θέματος της Κυριακής 15/03/09

    «...Άλλωστε, όπως τονίζουν στον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων (οι Έλληνες Πομάκοι), ο εν ενεργεία βουλευτής κ. Τσετίν Μάντατζη, ο συνάδελφός του κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν, αλλά και η υποψήφια υπερνομάρχης κα Γκιουλ Καραχασάν δεν δίστασαν να υπερασπιστούν στο δικαστήριο τις απόψεις των εκδοτών της τουρκόφωνης εφημερίδας «Μιλλέτ», οι οποίοι ανέφεραν για τους Πομάκους ότι :

    «επιτρέπεται μήπως στο Ισλάμ να συνεργάζεστε με τους χριστιανούς ορθοδόξους – τους πιο στυγερούς εχθρούς στην Ιστορία των ομόθρησκων αδελφών σας – να προδίδετε τους Τουρκομουσουλμάνους αδερφούς σας και να πουλάτε κινήσεις εναντίον τους; Δεν έχετε αντιληφθεί την αγωνιστική δύναμη αυτού του έθνους. Αυτό το έθνος απέδειξε στο παρελθόν ότι για τον μουσουλμανισμό και τον τουρκισμό είναι έτοιμο να θυσιάσει τα πάντα και κάθε στιγμή είναι έτοιμο να το αποδείξει πάλι».

    Και για να καταλήγουμε συμπερασματικά, όσον αφορά στους Έλληνες Μουσουλμάνους , είτε είναι Πομάκοι, είτε Ρομά είτε ότι άλλο θέλει, ναι, πρέπει να καταφέρει να τους ενσωματώσει το Ελληνικό κράτος. Δυστυχώς όμως, παγκοσμίως είναι αποδεδειγμένο πως ειδικά αυτή η «πολιτισμική ομάδα», η Ισλαμική, είναι «ανεπίδεκτη προσαρμογής». Δηλαδή, τι θέλει για να το κατανοήσει αυτό ο κάθε αντιδρώντας?

    Από το μυαλό μας το βγάζουμε? Από εμπάθεια?

    Οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι είναι που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ.

    Άλλωστε, οι ίδιοι οι θρησκευτικοί ηγέτες του Ισλάμ το απαγορεύουν δια ροπάλου (φετφά θανάτου) στους πιστούς τους.

    (Ευκαιρίες πχ προσαρμογής τους έδωσαν άπειρες και η Γερμανία και η Γαλλία. Πλην όμως, τα εκατομμύρια των εκεί μουσουλμάνων μεταναστών ενδιαφέρονται μόνον για τα "παχυλά επιδόματα ανεργίας και (πολυ)τέκνων" και όχι να προσαρμοστούν στο συμπεριφορικό κοινωνικοοικονομικό στατους των δυτικών κοινωνιών).

    Ξαναθυμίζω μια ακόμη φορά το σχετικό site με όλες τις λεπτομερείς πληροφορίες:

    www.apostatesofislam.com

    Αλλά προφανώς αυτά κάποιοι δεν τα λαμβάνουν σοβαρά υπόψη.
    Ούτε το ότι όλα αυτά τα εκατομμύρια μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες κάποια στιγμή θα «σχηματίσουν Τουρκοχώρια στα σύνορά μας» δημιουργώντας τα «νέα πληθυσμιακά τετελεσμένα του Μέλλοντος» εις βάρος του Ελληνικού στοιχείου.

    Και κάτι ακόμη:

    Κάπως έτσι δεν είχαν πάρει σοβαρά και οι Έλληνες στρατιωτικοί την «ιδεολογική διαφορετικότητα» αυτών των εθνοπροδοτών που το Β’ παγκ. Πόλεμο κατέστρεψαν με «εσωτερικές δολιοφθορές» κάποιες Ελληνικές ταξιαρχίες στη Μ. Ανατολή.

    (παρεμπιπτόντως, διάβαζα σ’ αυτό εδώ νομίζω το blog αυτές τις ημέρες την περίπτωση κάποιου που έλεγε ότι κατά τη θητεία του είχε τρεις αξιωματικούς μουσουλμάνους. Νόμιζα πως ο Ελληνικός Στρατός τοποθετούσε τους μουσουλμάνους σε μη μάχιμες και δη, άοπλες υπηρεσίες και ειδικότητες. Προφανώς, προετοιμάζονταν χρόνια η είσοδος των Μουσουλμάνων στον Ελληνικό Στρατό και δεν έγινε μόλις τώρα με την περίπτωση της μουσουλμάνας ΕΠΟΠ).

    Ξανατίθεται λοιπόν εκ των πραγμάτων το ίδιο ερώτημα :

    Ένας δολιοφθορέας ΕΠΟΠ πόσες πληροφορίες (βλ. στίγματα GPS) μπορεί να δώσει στον εχθρό σ’ένα βράδυ από ένα κρυπτογραφημένο τηλέφωνο ή blackberry σχετικά με θέσεις Στοιχείων πυροβολικού ή πυρύλων ή αρμάτων μάχης ή ….ή…ή….?
    Ή ακόμη χειρότερα πόσα άρματα μπορεί να αδρανοποιήσει μέσα σε μια νύχτα – και δη, λίγο πριν μια εισβολή?

    (Ή ας πούμε ένας ισλαμιστής καμικάζι πιλότος της Ελληνικής πολεμικής Αεροπορίας ρίχνοντας ένα πλήρως οπλισμένο μαχητικό μας επάνω στην Βουλή εν ώρα συνεδριάσεως, τι μπορεί άραγε να προκαλέσει?)

    Πόσο μάλλον όταν Ισλαμιστής βαθμοφόρος είναι ο ίδιος ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ του Ελληνικού Στρατού - όπως εισηγείται ο κος Αλ. Οικονόμου - τι μπορεί άραγε να προκαλέσει στον Ελληνικό Στρατό?

    Κύριοι ηγέτες του ΛΑΟΣ, είστε σίγουροι για το ποιους έχετε βάλει να επεξεργάζονται και να συντάσσουν τις «Ιδεολογικές Γραμμές» του Πατριωτικού Κόμματός σας?

    Αναλογιστήκατε πως οι "ιδεολογικές θέσεις" που εκφράζονται απο "επίσημα κομματικά χείλη" διαμορφώνουν όχι μόνον "οιονεί θέσεις κόμματος στην κοινωνία" αλλά και "άποψη στις ευαίσθητες εύπλαστες νεανικές ηλικίες" που απο αγνό πατριωτικό ενδιαφέρον στρέφονται για ενημέρωση στα "δημόσια άτομα" του Πατριωτικού χώρου?

    Αλλοίωση στην αλοίωση των "Εθνικών - πατριωτικών Γραμμών" για να γίνουν πιο "αρεστές στον κυρίαρχο Μεσαίο Χώρο", στο τέλος αναλογιστήκατε άραγε " τι θα έχει απομείνει απο τον Πατριωτισμό σας" ?


    Aigean Hawk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Στόχος στο σημερινό του φύλλο κάνει μια ενδιαφέρουσα αναφορά σε ένα κρίσιμο ζήτημα.

    Στην ίδρυση του Συνδέσμου Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων.

    (παρεμπιπτόντως, μερικούς μήνες πριν προηγήθηκε παρόμοια "εξέλιξη" με το αντίστοιχο Σώμα Αξιωματικών της Εθνικής Φρουράς Κύπρου. Το οποίο όπως αποδείχτηκε είχε καθαρά συνδικαλιστική εξέλιξη. Εαν μάλιστα δει κανείς τους "σκοπούς των δύο καταστατικών όπως δημοσιεύθηκαν είναι ίδιοι και απαράλλακτοι. Προφανέστατα οι δύο ενέργειες συνδέονται χωρίς να μπορώ όμως να τολμώ να υποθέσω οτιδήποτε άλλο)

    Έχει φυσικά δίκαιο να εκφράζει τις βάσιμες ανησυχίες της η εφημερίδα - ιδίως εαν λάβει κανείς υπόψη το "Κυπριακό προηγούμενο".

    Υπάρχουν επίσης δυστυχώς τα ανησυχητικά προηγούμενα των Δυνάμεων Ασφαλείας.

    Υπάρχει όμως κι ένα σημείο που - αν και όντως ευεπίφοβο το όλο σκηνικό - ίσως είναι συνάμα ελπιδοφόρο.

    Επανειλημμένα σε τμήματα του Πατριωτικού χώρου εκφράζονται ανησυχίες για το ότι ο Στρατός έχει περιθωριοποιηθεί τελείως απο την πολιτική.

    Ότι πλέον δεν έχει κανένα περιθώριο να συνδιαμορφώσει πολιτική στα ζητήματα που απο θέσεως (θα έπρεπε να) θεωρείται ως ο έχων τον πρώτον λόγον.

    πχ στα αμυντικά ζητήματα

    Και ευρύτερα ιδωθέν, στα Εθνικά Ζητήματα.

    Προσωπικά έχω υποστηρίξει επανειλημμένα την αναγκαιότητα να ξαναστραφεί ο Στρατός στις δοκιμασμένες "τακτικές" του παρελθόντος.

    Δηλαδή, στην ίδρυση "Στρατιωτικών Συνδέσμων" που θα συμβάλλουν στην ενδυνάμωση της Στρατιωτικής Φωνής στην κοινωνία και στην υπεράσπισή τους απο την Δαμόκλειο Σπάθη των πολιτικών.

    Ας θυμηθούμε εδώ πως κάθε φορά που στρατιωτικός εκφράζει "πατριωτικές ανησυχίες" "κλαδεύεται" (αποστρατεύεται).

    Χρειάζεται λοιπόν "κάτι" που θα προσδώσει και πάλι μια νέα "Πατριωτική Δυναμική" (σε επίπεδο πολιτικοκοινωνικής δράσης) στο Σώμα των Αξιωματικών.

    Κάποιο "κοινωνικό κανάλι" που θα τους επιτρέψει να εκφραστούν ελεύθερα και να μεστώσουν και πάλι εθνικοπατριωτικά.

    Μην ξεχνάμε μια απο τις πιο κρίσιμες "συμβουλές" του Πρεσβύτερου Καραμανλή προς τον Ανδρέα Παπανδρέου όταν ο δεύτερος ανέλαβε για πρώτη φορά πρωθυπουργός :

    "...και κράτα πάση θυσία τον Στρατό μακριά απο την πολιτική..."

    Πολιτική που όλοι σχεδόν οι Έλληνες πολιτικοί επέβαλλαν στους Αξιωματικούς απο την επανάσταση του '21 κι έπειτα, τους έβγαλαν επανειλημμένα στο κοινωνικοπολιτικό περιθώριο, αλλά που οι Αξιωματικοί πάντα έβρισκαν έναν τρόπο να "ξαναοργανώσουν την πολιτική ψυχή και την φωνή τους" και να επιστρέψουν στην πολιτική τις εθνικά κρίσιμες στιγμές της πατρίδας.

    Έχω την τάση να δω καλοπροαίρετα αυτό τον Νέο "Σύνδεσμο των Αξιωματικών" που μόλις εσύστησαν.

    Ίσως είναι προσωπικοί "ευσεβείς πόθοι" που ίσως διαψευσθούν.

    Ίσως αποδειχτεί ότι τυχόν καριερίστες "Αριστεριστές αξιωματικοί" υπερισχύσουν και κατορθώσουν να δώσουν έναν "συνδικαλιστικό τόνο" στον "Στρατιωτικό αυτό Σύνδεσμο".

    Πράγμα που θα είναι ολέθριο και για το Σώμα των Αξιωματικών, και για τις Ένοπλες Δυνάμεις και για την πατρίδα.

    Εύχομαι ειλικρινά να γίνει το πρώτο και όχι το δεύτερο.

    Εύχομαι να γίνει ο Στρατιωτικός αυτός Σύνδεσμος γνήσιος απόγονος ανάλογων Συνδέσμων-εγχειρημάτων όπως κάποτε η Εθνική Εταιρεία, ο Ελληνισμός, ο Στρατιωτικός Σύνδεσμος που βοήθησαν το Σώμα των Αξιωματικών να ανδρωθεί πολιτικοκοινωνικά και να βοηθήσει την υπεράσπιση του Έθνους.

    Εύχομαι να μην εκφυλιστεί σε ένα επικίνδυνο για τον Στρατό και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας "στραβοπάτημα" - και δη "καθοδηγούμενο απο τυχόν εγκάθετους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1) Το ζήτημα της Θράκης, των Πομάκων, του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής κ.λπ., η εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" έχει αναδείξει εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια και μάλιστα με συνέχεια άρθρων. Μάλιστα, επειδή η εφημερίδα δεν διέθετε ιστοσελίδα, συνήθως τα αναδημοσίευε το Hellenicrevenge.

    2) Από πότε γίνονται μουσουλμάνοι βαθμοφόροι στις ΕΔ; Όταν υπηρετούσα εγώ, όχι μόνο δεν γίνονταν βαθμοφόροι, αλλά υπηρετούσαν σε ειδικότητες, όπως κουρέας, μάγειρος, κρεοκόπτης, που δεν χρειάζεται να φέρουν οπλισμό. Περιττό να πω ότι δεν φύλαγαν σκοπιές.

    3) Τελευταία διάβασα για μία Πομάκισσα μουσουλμάνα που προσελήφθη ως ΕΠΟΠ στο ΠΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ "ΑΕGEAN ΗAWK",

    ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΕΝΩΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ.) ΚΡΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ...

    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

    ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΟΤΙ ΗΔΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ; Ή ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΚΑΪ" ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΕΙΟ "ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ";

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΣΕ... ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ! ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗ... ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ "ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ" ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ!

    ΝΕΟΣ "ΑΣΠΙΔΑ" ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ, "ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ" ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Ανώνυμε 7.18 το ίδιο έκπληκτος έμεινα κι εγώ εφόσον επίσης "νόμιζα" πως ο Ελληνικός Στρατός δεν δίνει όπλα και μάχιμες ειδικότητες και υπηρεσίες σε μουσουλμάνους.

    Και λόγω ειδικότητας και θέσης στο Στρατό το 1992 πίστευα ότι είχα πλήθος στοιχείων που στήριζαν αυτή μου την πεποίθηση.

    Φευ όμως...

    Το ίδιο σίγουρος ήμουν και για τους ριψάσπιδες αρνησιπάτριδες Μάρτυρες του Ιεχωβά ότι πήγαιναν φυλακή για 4 χρόνια (επειδή με το που έρχονταν στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων τους στέλναμε κατ' ευθείαν κρατητήριο)...

    ...αλλά...

    ...εκ των υστέρων διαπίστωσα πως αυτοί οι "μάγκες" έκαναν την πιο "άνετη θητεία" όλων...

    ...και μικρή...και χωρίς μάχιμες υπηρεσίες...και...και...και...

    Ούτε γω λοιπόν θυμάμαι το '92 να δίνονται "μάχιμες ειδικότητες" στους μουσουλμάνους.

    Αντιθέτως...

    Πολλές αναβολές θυμάμαι εκ μέρους τους...

    Κάτι κάτι μάλιστα που υποψιάζομαι τώρα πια, αλλά δεν έχω στοιχεία να το στηρίξω είναι πως πολλοί απο αυτούς ίσως έκαναν χρήση του ΝΑΤΟικού ευεργετήματος που έλεγε οτι "εαν κάποιος Έλληνας πολίτης έχει υπηρετήσει σε άλλον ΝΑΤΟΙκό στρατό ή δεν υπηρετεί καθόλου στον Ελληνικό ή υπηρετεί λιγότερο...", (δεν θυμάμαι ακριβώς την διάταξη του Στρατιωτικού Κώδικα. Ας μας διαφωτίσει κάποιος νομικός)....

    ...φυσικά, είχα την αίσθηση λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια πως οι Έλληνες μουσουλμάνοι ίσως προτιμούσαν να υπηρετούν στον ΝΑΤΟικό Τουρκικό Στρατό...άλλωστε, ξέρουμε πως η Τουρκία προσφέρει πολλά "κίνητρα" στους Έλληνες μουσουλμάνους για οτιδήποτε που θα τους "προσανατολίσει Τουρκικά"...

    Και αν συμβαίνει όντως κάτι τέτοιο δεκαετίες τώρα, είναι κάτι πάρα μα πάρα πολύ σοβαρό...

    ...διότι, ενώ το Ελληνικό κράτος καταβάλλει προσπάθειες να μην τους εκπαιδεύει πολεμικά, αυτοί ίσως είναι ήδη εκπαιδευμένοι απο την Τουρκία...

    ...δυστυχώς, ακόμη και αν συμβαίνει, είναι κάτι που δεν εμφανίστηκε ποτέ σε επίπεδο Α' Γραμμής Στρατολογίας (επαφή με τον νεοσύλλεκτο), άρα δεν μπορώ να το πιστοποιήσω...

    ...είναι οπωσδήποτε ένα σοβαρότατο θέμα δημοσιογραφικής ερεύνης...

    ...και αν όντως συνέβη αυτό το έγκλημα επί δεκαετίες, τότε κάποιοι πολιτικοί αλλά και στρατιωτικοί θέλουν κρέμασμα...

    ...το σχετικό απόσπασμα όπου εδώ στο blog κάποιος φίλος ανώνυμος επιβεβαιώνει ότι στην θητεία του στη μονάδα του είχε 3 μουσουλμάνους έφεδρους αξιωματικούς Τουρκικής συνείδησης είναι το παρακάτω

    ******

    "... 8ο σχόλιο (Ανώνυμος 17/03/09, 7.43)

    στο

    http://www.stoxos.gr/2009/03/blog-post_16.html

    "...Οι κατηγορίες του στιλ ότι ο Πατριάρχης ήταν έφεδρος στον τουρκικό στρατό κλπ είναι γεγονός άλλα δεν τον κάνουν λιγότερο Έλληνα από εμάς.

    Όταν ήμουν στο 645ΜΚΤΠ είχαμε τρεις έφεδρους αξκούς μουσουλμάνους με τουρκικότατη συνείδηση. Δεν νομίζω ότι αυτοί γίνανε ξαφνικά Έλληνες γιατί το Ελληνικό κράτος τους έχρισε έφεδρους αξ/κους του Ελληνικού στρατού...."

    Τελικά, "σκαλίζοντας" μάλλον αρχίζουν ασυνείδητα να ανακαλύπτονται "εφιαλτικές πτυχές" του θέματος που ίσως δεν είχαμε ξαναασχοληθεί...

    Ο Στόχος μάλλον θα πρέπει να ενεργοποιήσει το πατριωτικό του δίκτυο για να εξακριβώσει εαν ευσταθούν ή όχι αυτοί οι "ανησυχητικοί συλλογισμοί"...

    Γιατί αν ισχύουν, τότε η "Μέρα της Ισλαμικής εξέγερσης στην Θράκη" ίσως δεν είναι καθόλου μα καθόλου μακριά...

    ***********

    Αγαπητέ φίλε 2ε Ανώνυμε 9.12 (βάλτε κανα ψευδώνυμο βρε παιδιά να συνενοούμαστε εύκολα)

    Πως να σου πω ότι έχεις άδικο να ανησυχείς για τον Στρατιωτικό Σύνδεσμο?

    Αφού συμμερίζομαι κι εγώ τις ανησυχίες σου...

    Παραθέτω μάλιστα και ένα σχετικό link που πιστοποιεί την "συνδικαλιστική εκτροπή" που εν τέλει είχε το αντίστοιχο Κυπριακό εγχείρημα:

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8334&pubid=2500775


    Παρ' όλα αυτά...

    Ακόμη και αν οι "πρωτεργάτες" είναι Αριστεροί συνδικαλισταράδες που μόνο δεινά θα προκαλέσουν με την δράση τους στις Ένοπλες Δυνάμεις, θα είναι μια ιδανική "συγκάλυψη" για να βρούν "νόμιμο χώρο" να "ανασυνταχθούν, οργανωθούν και να αναπτυχθούν" και οι Εθνικοπατριωτικές Δυνάμεις των Αξιωματικών.

    Έτσι, μαζί με το "αριστερό πύον" θα γεννηθεί και "Ζωή" μέσα απο αυτό το ΟΝΤΩΣ ριψοκίνδυνο εγχείρημα...

    Και κάτι εξίσου "τραβηγμένο"...

    Ο ΑΣΠΙΔΑ ήταν το "έναυσμα", ο "πυροδότης" για να "αναγεννηθεί η Πολιτική μέσα στην Στρατιωτική Ψυχή" αρχές δεκαετίας '70...

    Εαν τολμήσει να ξαναστήσει ΑΣΠΙΔΑ η Αριστερά, απλώς θα επιταχύνει την ούτως ή άλλως επερχόμενη "Στρατιωτικοποίηση" της Ελληνικής Κοινωνίας....

    Καλώς να ορίσει λοιπόν ο ΑΣΠΙΔΑ...

    Εν κατακλείδι...

    Έχει χαθεί η "Πολιτική" μέσα από την Στρατιωτική Ψυχή...

    Και σε τέτοιους δύσκολους εθνικά καιρούς κάτι τέτοιο είναι ολέθριο...

    Πρέπει το δυνατόν συντομότερα να ξανασυγχωνευθούν αυτά τα δύο μισά του "Φεγγαριού"...

    Και για να γίνει χρειάζονται οι κατάλληλοι "καταλύτες/πυροδότες"...

    Κι αυτός ο Στρατιωτικός Σύνδεσμος, εαν το εκμεταλλευθούν κατάλληλα οι Πατριώτες Αξιωματικοί, μπορεί να μετατραπεί σε αυτόν ακριβώς τον "Πυροδότη"...

    Με βάση το Κυπριακό προηγούμενο, η πρώτη ενέργεια των Αριστεροσυνδικαλιστών Αξιωματικών θα είναι ζητήματα οικονομίστικα και οπωσδήποτε "Μη αμυντικά/πατριωτικά/εθνικά"....

    Θα είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν για τους Πατριώτες αξιωματικούς - που πλέον θα έχουν οργανωθεί καλυπτόμενοι απο το Σύνδεσμο - να αποσχιστούν και να ιδρύσουν τον δικό τους Στρατιωτικό Σύνδεσμο Πατριωτικής κατεύθυνσης πλέον...

    Εφόσον θα υπάρχει το "δικαστικό προηγούμενο" του πρώτου (συνδικαλιστικού) Συνδέσμου, το Πρωτοδικείο δεν θα μπορεί να "αρνηθεί ούτε την έγκριση του δεύτερου Συνδέσμου"...

    Φυσικά, θα εξακολουθήσουν να παραμένουν ως Κρίσιμο εθνικό ζήτημα τα σοβαρά συνδικαλιστικά προσκόμματα που θα βάζει πλέον στην λειτουργία του Στρατεύματος ο πρώτος Σύνδεσμος...

    (πχ λευκή απεργία που κάθε τρεις και λίγο θα παρακωλύει την Στρατιωτική δραστηριότητα)

    Κι αυτό θα είναι μια απο τις "αφορμές" για την εσωστρατιωτική ρήξη που αναπόφευκτα θα ακολουθήσει στο κοντινό μέλλον.

    Αυτή η δυσάρεστη κατάσταση όμως που διαμορφώνεται είναι επιτέλους "κίνηση στα στάσιμα στρατιωτικά νερά"...

    Και απο την κίνηση μπορεί να γεννηθεί κάτι καλύτερο...

    Απο την στασιμότητα όμως ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο παρόν φύλλο του ο Στόχος "εξωθήθηκε" σε αυτοάμυνα - για πολλοστή φορά καθώς φαίνεται - απο τον κο Αλ. Οικονόμου (Αριστερός Πατριώτης).

    Προσπαθώντας να διερευνήσω το θέμα, έπεσα σε ένα κείμενο του κυρίου Α. Οικονόμου σφοδρό λίβελο κατά του Στόχου και των Συμμαχητών του...

    Το κείμενο με έχει αφήσει πραγματικά άφωνο. Ειλικρινά, δεν καταννοώ τι επιδιώκει το ΛΑΟΣ...

    Κάποιο στέλεχός του στην συγκέντρωση στις "θερμοπύλλες" πρόσφατα ωρύονταν με "ιερή μάνητα" προς τον ομιλητή : "...ή έλα στο ΛΑΟΣ να σχηματίσουμε ένα κοινό Πατριωτικό Μέτωπο ή βούλωστο.Περιφερόμενος Πατριώτης ίσον "Μη-πατριώτης"..."

    Αυτή η "μομφή" συνδυαζόμενη με τις κατ' επανάληψη "παρόμοιας φιλοσοφίας" επιθέσεις του κου Οικονόμου (που ανήκει στα Ανώτατα Ηγετικά Όργανα του ΛΑΟΣ) κατά του Στόχου και των Συμμαχητών του εκπροσωπεί "οιονεί" το ίδιο το ΛΑΟΣ...

    Αυτό είναι το πνεύμα "προσέγγισης των υπολοίπων ανένταχτων Πατριωτών" που προκρίνει το ΛΑΟΣ?

    Τους καθυβρίζει και τους απαξιώνει?

    Ετσι πιστεύει πως θα τους έλξει στους κόλπους του?

    Παραθέτω το κείμενο και σταματώ εδώ την εκφορά του λόγου μου διότι μάλλον θα "παρεκτραπώ" και δεν κάνει εφόσον αναφερόμαστε σε ενδοπατριωτικά ζητήματα...

    Περίμενα απο το ΛΑΟΣ περισσότερο σεβασμό προς τις υπόλοιπες πατριωτικές δυνάμεις ώστε να πείσει πως μπορεί και επιθυμεί να συνυπάρξουν όλοι μαζί μια μέρα σε ένα Μεγάλο ενιαίο ισχυρό Πατριωτικό Μέτωπο...

    Οι λόγοι όμως και τα έργα των ανθρώπων του ΛΑΟΣ (και δη αυτών που έβαλε στις "κορυφαίες κομματικές θέσεις") δεν συνάδουν με το πνεύμα της "Πατριωτικής Συμπόρευσης"....

    Αντιθέτως...

    Κόβουν γέφυρες και κηρύσσουν άλλον έναν ενδοπατριωτικό Πόλεμο...

    *************

    http://aristerospatriotis.blogspot.com/2009/02/t.html


    Σάββατο, 28 Φεβρουάριος 2009
    "TΡΟΜΑΖΕΤΕ Τ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ" - ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΣΑΣ;...

    Μας "την έπεσε" με κείμενό του στον τελευταίο "ΣΤΟΧΟ" (26/02) ο καθολου αμόρφωτος, ο χαριτωμένα -αν και λίγο χυδαια ενίοτε- αιχμηρός, ο πολύ ενημερωμένος, ο "άρρωστα αντικομμουνιστής " αλλά εν τούτοις συμπαθής σε μένα και ως μορφή (είδατε σύνθετη στάση;..) Θεόδωρος Χατζηγώγος.

    "Είναι Ελληνόψυχος ο Αριστερός Πατριώτης;", διερωτάται αδίκως, χωρίς ίχνος κοινού νού, παρά τον τίτλο της στήλης του...

    Τον ενόχλησαν οι "κομμουνιστικές εμμονές" μου, οι "αρλουμποειδείς" αναλύσεις μου στην Α1, οι "αριστερές διεθνιστικές μου απόψεις και οράματα για το πολύχρωμο σχολείο της Κυψέλης" και "ο σεβασμός μου προς τους αγώνες του ΚΚΕ ενάντια στον Αγγλοαμερικάνικο ιμπεριαλισμό"...

    Και τα βρίσκει αυτά να έρχονται σε αντίθεση με το "Ελληνόψυχον" των μελών του ΛΑ.Ο.Σ. που επεκαλέστη ο Πρόεδρός μας Γ. Καρατζαφέρης στα εγκαίνια του βιβλιοπωλείου του πυρποληθέντος από την κουκουλο-αλητεία πατριώτη εκδότη Γιαννάκενα στις 23/02.

    Λυπούμαι για την πεντάχρονου νοητικά παιδιού προσέγγιση του 43χρονου φίλου Θόδωρου, αντιπαρερχόμενος τις αρλουμποειδείς ύβρεις αλλά και την ανόητη και ρατσιστική αναφορά στην ηλικία μου (59 ετών για την ακρίβεια... Μήπως πρέπει ν' αυτοκτονήσω γι' αυτό, όπως κάνουν οι Ινδιάνοι; Μήπως έχει ακούσει τίποτε για "αιώνιους έφηβους" ο Θόδωρος;)

    Ξεχνάει εξάλλου ο εμπαθέστατος φιλοαμερικανικότατος δημοσιογράφος μας, που θα ονειρευόταν αντιπατριωτικότατα την Ελλάδα 54η πολιτεια των ΗΠΑ, ότι ο διεθνισμός δεν ήταν και δεν είναι -έτσι όπως το εξέφρασα σε εκπομπή μου (κάθε Παρασκευή 13.30-14.30 ΤΗΛΕΑΣΤΥ")- τίποτε πιο πολύ από τον Όρκο του Μεγάλου Αλεξάνδρου για τον "κακό Έλληνα χειρότερο κι από τον βάρβαρο" σε σχέση και με την οικουμενική αξία του ανεκτικού, φιλοπερίεργου, παιδευτικού και εκπολιτιστικού Ελληνισμού ως "τρόπου" και όχι "τόπου"...

    Φαντασιώνεται -σαν παιδί που παίζει με ξύλινα σπαθάκια- Ελληναράδικους ψευτοσωβινισμούς φυλετικής υπεροχής, σαν κάτι Δελαπατρίδηδες η "Κωσταντινικούς" βασιλ"ά"φρονες που οδήγησαν το 1897 τους Τούρκους έως το Δομοκό και το 1922 1, 5 εκ. πρόσφυγες (μεταξύ των οποίων και τους προγόνους του ίδιου του Θ. Χατζηγώγου) πίσω σε μια κουτσουρεμένη από τότε οριστικά Ελλαδίτσα...

    Και αμφισβητεί το "Ελληνόψυχο" σε κάποιον που, ταξικός αποστάτης από την αρχή (μ' όλα τα σχετικά οικογενειακά και άλλα κόστη...) , μετά από 26 χρόνια άφησε τον χώρο της Κομμουνιστικής Αριστεράς -που, όσο κι αν χτυπιούνται κάτω κάτι Χατζηγώγοι, φέρθηκε συχνά πολύ πιο πατριωτικά από τους κατ' επάγγελμα εμπόρους "εθνικοφροσύνης" του υποκόσμου τύπου "Καρφίτσας"- μόνο και ακριβώς επειδή είχε κενό στις προσεγγίσεις των εθνικών θεμάτων και της σχέσης με την Ορθοδοξία...

    Τα 'χει μπλέξει και ο Θ. Χατζηγώγος και ενίοτε κι ο "ΣΤΟΧΟΣ"... Γιατί είναι εύκολο να υβρίζεις, να συκοφαντείς γκαιμπελικά και να βγάζεις άναρθρες κραυγές για "φωτιές και τσεκούρια", "τρομάζοντας τ' αδέλφια σου" (όπως είχε πει ο Γκάντι στους μουσουλμάνους τρομοκράτες βομβιστές εναντίον των Εγγλέζων όταν άρχιζε η εξέγερση της ανεξαρτησίας στην Ινδία και το κίνημα της "μη βίας"...)

    Και είναι σίγουρο οτι αν έπαιρναν ποτέ την εξουσία οι πλανημένοι (υπερ)πατριώτες του '"ΣΤΟΧΟΥ" εδώ, θα είχαμε στην Ελλάδα 2-3 εκατομμύρια σφαγμένους Έλληνες συμπατριώτες τους, κατ' αυτούς "προσκυνημένους", όπως στην Καμπότζη του Πολ-Ποτ...

    Να πείθεις και να κινητοποιείς, χωρίς να βρίζεις, μπορείς;
    Και μπορείς τη δίκαιη αγανάκτησή σου για τα χάλια της Πατρίδας να την κάνεις μαζική δράση, πράξη και αποτέλεσμα, αντί για κατά μόνας "εσωστρεφή" ιδεολογική εκσπερμάτωση μπροστά στον πολιτικό (ή απολίτιστο) καθρέφτη σου;

    Δύσκολο για πεντάχρονα παιδιά και "μολυβένια στρατιωτάκια", που -όπως λέγεται ήδη- παίζουν συγκεκριμένο ρόλο στην εν τέλει δια της χοντροκομμένης υπερβολής, εκτός "μέτρου αρίστου" των Αρχαίων Ελλήνων, διακωμώδηση -και άρα καταδίκη σε μόνιμο νηπιακό στάδιο- του Ελληνισμού και του πατριωτικού χώρου, τώρα που αυτός πάει να φουσκώσει σαν ποτάμι από πολλούς παραπόταμους, αλλά το μόνο που δε χρειάζεται είναι μολυσμένα με σωβινιστικά απόβλητα νερά...

    Γιατί, dear Teo Μaciavelli, άλλο "Ελληνόψυχος" κι άλλο "Μικρο(Ελλαδ)όψυχος..." που διεκδικεί αποκλειστικότητες και απονέμει -μόνος αυτός- τίτλους "Ελληνοψυχισμού" ως νέος "μπλαβός Πάπας"...

    Έρρωσο... (ή αλλιώς, "περαστικά"...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΛΙ (ΚΑΙ) ΜΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο... "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ". ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ "BLOG" TOY TA ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

    "Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΗΤΗ"(ΡΑΟΥΦ ΝΤΕΝΚΤΑΣ)-ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΙ Η ΚΡΗΤΗ "ΚΥΠΡΟΣ";(GIRIT IM BENIM!..) ..

    Μιλούσαμε προ καιρού για "υποπτες" κινήσεις στην Κρήτη, με "σημαιες αυτονομίας", "δημοψηφίσματα ανεξαρτησιας το 2012" κλπ...
    Και καποιοι έλεγαν" υπερβολές ", "βλέπετε φαντάσματα" κλπ....
    Ειμαι καθετα αντίθετος ,με τον οποιοδήποτε περιορισμό της ελευθερίας αποψης , της συγγραφικής δράσης και το "χαρακτηρισμό" εως και "καψιμο" βιβλίων...
    Να μην ανησυχώ, όμως , τουλάχιστον, αν διαβάζω χτες στον "ακραιο" μεν , καλα πληροφορημένο δε, "ΣΤΟΧΟ"( που τον διαβάζουμε χρόνια, κι ας μας υβρίζει σε προσωπικό επίπεδο-καλό μας κάνει...) οτι εκδόθηκε βιβλίο Τουρκοκρητικιας τινος, ονόματι Σαμπά Αλτινσάι( και ομολογουμενως πολυ όμορφης , οπως φαίνεται στη φωτογραφία..) -με λεφτά, λεει , του Τουρκικού ΥΠΠΟ, με τίτλο " Η ΚΡΗΤΗ ΜΟΥ-(χωρις , στο εξώφυλλο, τον Τουρκικό τιτλο "ΚΡΙΤΙ ΜU-Girit im benim!"-Μπροστά μου τόχω το βιβλίο, υπερβολικέ " ΣΤΟΧΕ", πρόσεχε τι γράφεις...)

    Το οποιο μιλάει για " Τουρκοκρητικούς " της περιόδου της αυτονομίας κλπ, και του οποίου η παρουσίαση ηταν προγραμματισμένη να γινει χτές Πεμπτη 19/03 στη ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ απο την ιδια την συγγραφέα, που , πηγές μας στην Κρήτη μας ενημέρωσαν οτι διαμένει μόνιμα στην (τουρκοκρατούμενη-5 εκ Τουρκοι "μετανάστες " εκει..- Γερμανία...)

    Παραθέτω μια παράγραφο μόνο απο το γενικά οχι κακό, αλλά λογοτεχνικά καπως φλύαρο και μελοδραματικό (που όμως την δουλίτσα του την κανει...) "Τουρκοκρητικο" βιβλίο:
    (Μιλαει ο Αχμετ εφέντη"Κοτσινεμπέτο", στον Ιμπραήμ Γιαμαρκαμάκη , "τουρκοκρητικοί" κι οι δυό, ισως καπου το 1898...)
    " Το οθωμανικο κρατος δεν μπορει να εκλέξει το Διοικητη...Θα φερουν λοιπον ( οι Συμμαχοι) τον Χριστιανο διοικητη απο την Ελλάδα, θα τον στησουν πανω στο κεφαλι μας, και θα τελειώσει η δουλεία ..Κι αδικα θα παει η Θεσσαλια που την κερδίσαμε περυσι ( ισως εννοει στον ντροπιασμενο για την Ελλάδα πόλεμο-με ευθυνη και πλάνη, τουλάχιστον, των και τότε ημετέρων "υπερπατριωτών" - του 1897. σ.σ...)
    ..Οποτε νικιέται το κρατος των Οθωμανών, αυτοι ..( εννοει οι Ελληνες σ.σ....) ξεσηκωνονται και θελουν ενωση...Σε λίγο θα μας σφαξουν και θα μας τελειώσουν..(...) Ναι, τους σφαζουμε κι εμεις , παιδί μου αλλα δεν τελειώνουν μ αυτο..."

    Και οταν το μεσημερι διαβάζω την ειδηση , και το ίδιο απογεμα σε φιλικό σπίτι ηδη βλέπω να εχει φτάσει το βιβλίο και μάλιστα καποιοι αντίστοιχα πλανημένοι "υπερδιεθνιστές"να το θεωρουν και "καλό και αντικειμενικό"(και μαλιστα να το συγκρίνουν εξ αντιστροφης με τα βιβλία του Ορχαν Παμουκ για τους Ρωμηούς στην Πόλη(τουλάχιστον να τον ειχε βάλει αυτόν η μονίμως "κοιμώμενη/συνδικαλιζόμενη" ΕΥΠ μας ...) τότε ξαναθυμάμαι την ρήση του Ραουφ Ντενκτας ( " Η Κυπρός δεν θα γινει Κρήτη !" και σκεπτομαι:

    " Χτες " Τουρκοκυπριοι" , σημερα " Τουρκοκρητικοι" και ξεκινάει ξανα μηπως κατι αντιστροφα αντιστοιχο, να χουμε τιποτε νεους διχασμούς και κατοχές και σ αλλα νησια μας ;

    Γιατι ετσι, "γλυκά-γλυκά", ξεκινανε όλα τα πικρα κι ατσάλινα και μακροπρόθεσμα σχέδια ....

    Και ερχεται και το 2012...

    ΚΑΛΑ "ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ" ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ... ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ "ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ"!

    ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ, ΚΑΘΟΛΙΚΟ Ή ΑΘΕΟ ΑΡΧΗΓΟ Γ.Ε.ΕΘ.Α., ΤΟ... ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.