Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ... ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ... ΚΑΝΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙ...

.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
...
ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ... ΚΑΝΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ... ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΤΕ! ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ... ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΣΑΣ Ή ΌΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΣΑΣ... ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ (ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ) Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ – ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ... ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ Ή ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ...ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΠΕΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ...

«ΣΤΟΧΟΣ»

(ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΡΕΦΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΧΑΣΟΥΡΕΣ ΣΑΣ)

3 σχόλια

  1. ....."Οι κυβερνήσεις δέν κυβερνούν τήν Ελληνική ψυχή , διότι η εθνική ψυχή βλέπει καί δρά καλύτερον αυτών , διότι είναι ανωτέρα καί σοφωτέρα αυτών. Οι κυβερνήσεις έρχονται καί παρέρχονται. Μόνον η πίστις , η Εθνική ψυχή μένει".

    "Πρέπει νά ξέρετε αδελφοί οτι η λογική δέν συμβαδίζει μέ τάς επαναστάσεις. Εάν έπαιρναν έτσι τά πράγματα καί οι Πατέρες μας , ουδέποτε θά έπαιρναν τ άρματα, ούτε καί τό 1821 ακόμα , γιά νά χτυπήσουν τούς Τούρκους".

    Σ. Σπυρομήλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλες τις μέρες άδεια είναι! Εκείνη την μέρα θα τους πιάσει η προκοπή; Αυτο κανονικά πρέπει να πάει πριβέ μήνυμα μόνο στον Καραντζαφέρη.

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Αλλαχού, τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουν άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ' ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.
    Αν υπήρχε λεξικόν της νεοελληνικής γλώσσης νομίζομεν ότι ο ορισμός της
    λέξεως "κόμμα" ήθελεν είναι ο ακόλουθος: Ομάς ανθρώπων ειδότων να αναγιγνώσκωσι και να ανορθογράφωσιν οίτινες ενούμενοι υπό έναν οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι να αναβιβάσωσιν αυτόν διά παντός μέσου εις την έδραν του πρωθυπουργού ίνα παράσχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι.
    Ο ελληνικός λαός αναλίσκει τον χρόνο του εις αγόνους συζητήσεις περί κομμάτων και κομματαρχών και άπαν το χρήμα του δαπανά εις συντήρησιν κοπαδίου κομματικών κηφήνων, χάριν των οποίων στέργει την πενίαν, την κακοπραγίαν, την ασημότητα και τους εμπαιγμούς του κόσμου όλου.
    Οι ημέτεροι φατριάρχαι, προς σχηματισμόν ή ενίσχυσιν κόμματος, στρατολογούν εκ των τριόδων μισθοφόρους, τους πληρώνουν διά δημοσίων χρημάτων, ήτοι διά θέσεων περιττών. Των τοιούτων μισθοφόρων επί τοσούτων επολλαπλασιάσθη, προϊόντος του χρόνου, ο αριθμός και το θράσος, ώστε κατέστησαν σήμερον η μόνη αξιόμαχος δύναμις της Ελλάδος, προ της οποίας (...) και κυβέρνησις και Βουλή και ολόκληρον το έθνος κύπτουν γόνυ μετά τρόμου.
    Οι κομματάρχαι μας εδημιούργησαν (ούτω) συμμορίας, των οποίων όμως αντί να είναι αρχηγοί, κατήντησαν απλοί μεσίται, διά των οποίων οι συμμορίαι αυταί διαπραγματεύονται προς το έθνος τα λύτρα, ανθ' ων συγκατανεύουσι να παραχωρήσωσιν αυτώ ασφάλειαν ζωής και περιουσίας. Τα λύτρα ταύτα καλούνται κατ' ευφημισμόν προϋπολογισμός. Απόδειξις όμως του αληθούς αυτών χαρακτήρος είναι η δουλική ευπείθεια, μεθ' ης ολόκληρος η Βουλή, σιγώσης της (εκάστοτε)
    αντιπολιτεύσεως, σπεύδει να καταβάλη άνευ συζητήσεως τα λύτρα εις τον εισπράκτορα της κατισχυούσης συμμορίας, καλώς γνωρίζουσα ότι πάσα αντίστασις
    ή απόπειρα ελαττώσεως αυτών ήθελε τιμωρηθή δι' αναστατώσεως την επιούσαν.
    Το δε όντως λυπηρόν είναι ότι και υποτασσόμενοι εις πάσαν ταπείνωσιν και κακουχίαν, στέργοντες να μένωμεν άοπλοι και εις πάσαν ύβριν εκτεθειμένοι, πάλιν δεν κατορθούμεν να πληρώνωμεν ολοσχερώς τα κατ' έτος εξογκούμενα ημών λύτρα, αναγκαζόμενοι να δανειζώμεθα ακαταπαύστως. (...) Η επιστήμη
    υποδεικνύει τας οικονομίας ως την μόνην σωτηρίας οδόν (διά να αποφύγωμεν την χρεωκοπίαν). Προς ταύτην όμως ουδείς πολιτευόμενος τολμά να τραπή, όχι εξ ελλείψεως πατριωτισμού, αλλά διότι καλώς γνωρίζει ότι αδύνατον είναι να
    προχωρήσει επ' αυτής, χωρίς να προσκρούση ανά παν βήμα εις συμφέροντα προσωπικά αίτινα θέλουσιν ορθωθή κατ' αυτού ως έχιδναι φαρμακεραί, των οποίων επατήθη η ουρά».*

    (Εμμ. Ροΐδου - περί κομμάτων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.