Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Φ.Ο.Σ

... ΧΑΚΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ... Σήμερα το πρωί, κάνοντας το καθημερινό μα...

...
ΧΑΚΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ
...
Σήμερα το πρωί, κάνοντας το καθημερινό μας έλεγχο για νέες ανακοινώσεις στα site των τμημάτων του Παντείου, βρεθήκαμε μπροστά σ ένα αναπάντεχο hacking! H σελίδα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου, χακαρίστηκε από μια τουρκική ομάδα hackers ονόματι AYYILDIZ TEAM. Να ποια εικόνα αντικρίζετε μολις μπαίνετε στο επίσημο site του τμήματος (Εδω) Η Ομάδα αυτή αποτελείται από Τούρκους του Εξωτερικού, ενω όπως μας πληροφορούν και στο επίσημο site τους, αποτελούν ένα Διεθνές Ερευνητικό Ινστιτούτο Στρατηγικής και Ασφάλειας!! Ειναι επιφορτισμένοι με υποθέσεις γενοκτονίας και σφαγών!! (βλέπε εδώ). Περίοπτη θέση βέβαια στο site έχει ο Κεμάλ (αλήθεια αυτός δεν ήταν ο αρχισφαγέας Ελλήνων και Αρμενίων;) ενώ χρησιμοποιούν τα σύμβολα του κεμαλισμού, της απόλυτης αναθεωρητικής στάσης της Τουρκίας προς το Αιγαίο, την Κύπρο και τις ελληνικές επαρχίες (!!). Η Φ.Ο.Σ. Παντείου, αμέσως επικοινώνησε με τους τεχνικούς της ιστοσελίδας του Παντειου, οι οποίοι φυσικά και δεν απάντησαν. Εμείς, δεν εχουμε να πουμε τίποτα άλλο στον Πρόεδρο του Τμήματος. Είναι γνωστός για τις απόψεις του, και του προτείνουμε να αφήσει ως έχει την ιστοσελίδα, αφού ταιριάζει με τα πιστεύω του (για το πλούσιο ανθελληνικό προφιλ του Προέδρου του ΠΕΚΙ δείτε εδώ)Τελευταίο κομμάτι του Παζλ που είναι και το σημαντικότερο. Η είδηση αναδημοσιεύτηκε και στο Indymedia. Τα συμπεράσματα δικά σας!!
...

5 σχόλια

  1. Παραφράζοντας την Coco Channel, που όταν την ρώτησαν αν την ενοχλεί που την αντιγράφουν είπε "όταν τα αντίγραφά σου κατεβαίνουν στο πεζοδρόμιο σημαίνει ότι είσαι πετυχημένος και δεν αντιγράφεσαι", ανταποδίδουμε εμείς σήμερα οι "είμαστε χρήστες και είμαστε καλά" ότι

    "ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΑΚΑΡΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ."

    Αυτο θα τους φάει. Οτι ο Ελληνας δεν σκάει με τίποτα! Σπάστε τους το ηθικό και τον τσαμπουκά παληκάρια! ΕΜΕΙΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΙΟ ΑΝΤΕΞΑΝ ΜΟΝΟ; ΧΑΧΑ!!!

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΚΑΡΙ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΚΑΡΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΚΑΡΙ....ΕΧΟΥΝ ΧΑΚΑΡΙ...ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΧΑΚΕΡ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΟΩ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΚΑ SITES ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ.
    ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ?????????
    ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχαν χακάρει και το «Αντίβαρο», μία από τις σοβαρότερες ιστοσελίδες στον ελληνικό διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα της Παντείου τι πράγμα είναι; Διότι εκεί ο ανθελληνισμός και η «προοδευτική» σκέψη πάει σύννεφο. Από την άλλη, συνυπάρχει και η πατριωτική φωνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έτσι κι αλλιώς τούρκικο είναι το πάντειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.