Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΥΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙΣ...

.. ΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΗΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΞ ΑΠΗΝΗΣ ... Πρόσεξε δόλιε υπουργέ της Εθνικής Αμύνης να μην μας πιάσουν στα νησιά οι τούρκοι εξ...

..
ΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΗΣ
ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΞ ΑΠΗΝΗΣ
...
Πρόσεξε δόλιε υπουργέ της Εθνικής Αμύνης
να μην μας πιάσουν στα νησιά οι τούρκοι εξ απήνης
να μην μας βρεί καμιά στραβή στου Έβρου τη κοιλάδα
και ψάχνεις μέρος να κρυφτείς μακριά απ’ την Ελλάδα.
Πρόσεξε γιατι ξέρουμε πως είσαι λουφαδόρος
και πως για τη θητεία σου έγινε μέγας ντόρος
που έβγαλες βασιλικά στο ίδιο Υπουργείο
και μάλιστα επί ΠΑΣΟΚ στου Πέτσου το γραφείο.
...
Εγινε ντόρος μα εσύ την Ντόρα είχες προστάτη
και μόλις απολύθηκες σου έκλεισε το μάτι
κι από του Πέτσου του «γνωστού» το κυριλέ γραφείο
σε στέλνει στη Νικηταρά και σπάει η ΟΝΝΕΔ στα δύο,
αφού την ώρα που εσύ σκαπούλαρες θητεία
τους άλλους τους μαζεύανε στους δρόμους με φορεία
(κι έχεις το θράσσος να μας λές βρε ψεύτη Μείμαράκη
πως έφαγες ανάποδες από τον Μποσινάκη…)
,..
Τα ξέρουμε τα χούγια σου και τι καπνό φουμάρεις
πως τον Στρατό και το χακί δεν τα πολυγουστάρεις
μα φρόντισε κακόμοιρε να μην μας βρεί καμία
άλλη του Έθνους συμφορά και άλλη ατιμία
που στήνουν με επιμονή οι γείτονες μογγόλοι,
γιατί θα το πληρώσετε ψευτομαγκίτες ΟΛΟΙ.
Εσύ και ο «τσετσένος» σου και όλο το «σινάφι»
Να ξέρετε πως δεν ξεχνά... Η Ιστορία γράφει...
...
"ΤΟ ΚΥΜΑ Τ' ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟ" - Εφημ."Στόχος¨

6 σχόλια

  1. ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΡΑΜΙ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ.ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη συγκλονιστική μαρτυρία ότι στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο σκότωσε δέκα ανθρώπους, προχώρησε γνωστός Τούρκος ηθοποιός στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, σοκάροντας τόσο τον παρουσιαστή όσο και τους τηλεθεατές.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων, ο Αττίλα Ολγκάτς ήταν προσκεκλημένος σε εκπομπή του Κανάλ Τουρκ για να μιλήσει για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί.

    Η εκπομπή είχε τελείως διαφορετική κατάληξη από αυτή που το κανάλι και ο παρουσιαστής περίμεναν.

    «Στο σενάριο της σειράς σκότωσα έναν άνθρωπο, αλλά τι κρίμα, στην πραγματική ζωή σκότωσα για την πατρίδα δέκα» είπε και άρχισε να εξιστορεί τα δραματικά γεγονότα.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, μία ημέρα πριν απολυθεί από το στρατό έγινε η εισβολή στην Κύπρο. Η εντολή ήταν να πάει εκεί και να πολεμήσει. Όταν αντέδρασε, λέγοντας πως «είμαι καλλιτέχνης, δεν μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο», ο διοικητής του τού απάντησε: «Εδώ τελειώνει η τέχνη. Εδώ είναι η πραγματική ζωή, ο πόλεμος. Από τη στιγμή που δόθηκε η διαταγή θα σκοτώσεις».

    Ο Ολγκάτς είπε ότι το πρώτο παιδί που σκότωσε ήταν ένας στρατιώτης αιχμάλωτος, μόλις 19 χρόνων. «Όταν του έτεινα το όπλο με έφτυσε στο πρόσωπο. Τον πυροβόλησα στο μέτωπο. Μετά σκότωσα άλλους εννέα. Κάθε φορά που σκότωνα κάποιον πήγαινα στο αρχηγείο και έκλαιγα. Την άλλη μέρα ξανασκότωνα» διηγήθηκε ο Τούρκος ηθοποιός.

    Όπως είπε, από τότε δεν τον εγκατέλειψαν οι εφιάλτες και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεχόταν ψυχολογική στήριξη. «Γι' αυτό ακόμη δεν τρώω κρέας. Δεν μπορώ να δω αίμα. Έχω ακόμη στο μυαλό μου τα παιδιά που σκότωσα, τα τρομακτικά πτώματα» εξομολογήθηκε, για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια.

    «Η Τουρκία μπήκε σε έναν τρομακτικό πόλεμο. Είμαι ο πρώτος καλλιτέχνης που σκότωσε άνθρωπο» δήλωσε ο Τούρκος ηθοποιός.

    Newsroom ΔΟΛ


    ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλησιάζουν εκλογές και προς άγραν ψήφων δεν διστάζουν να παίξουν ακόμη και με την εθνική μας ασφάλεια. Καταργούν στο ναυτικό και την αεροπορία την θητεία και τον αντικαθιστούν με επαγγελματίες. Για πρώτη φορά στα νεοελληνικά χρονικά κι επειδή οι μουσουλμάνοι της Θράκης μάλλον προς το ΠαΣοΚ εξακολουθούν να κλίνουν, άνοιξαν την πόρτα του επαγγελματικού στρατού και έγινε η πρώτη πρόσληψη μουσουλμάνας!!!
    Τα παρπάνω άκουσα στις χθεσινές ειδήσεις και περιμένω να τα δω γραμμένα για να τα διασταυρώσω.
    Μπορεί κανείς να φανταστεί τι σημαίνει αυτό; Εγκάθετοι του διαβόητου Προξενείου στις ΕΔ!! Εμ, δεν έφερναν καλύτερα «Γκρίζους Λύκους» από την Τουρκία να μας φυλάνε, οι οποίοι θα ήταν τουλάχιστον γνήσιοι ράτσας και όχι καλυμμένοι κάτω από ελληνική υπηκοότητα, σαν αυτούς της Θράκης;
    Πράγματα πρωτάκουστα, στα οποία, αν δεν αντιδράσουμε εγκαίρως, θα τα πληρώσουμε πολύ ακριβά. Η αντίδραση μπορεί να γίνει με αποστολή επιστολών στις εφημερίδες, ηλεκτρονικών μηνυμάτων με αποδέκτες τον ΠτΔ, τον πρωθυπουργό, τον ΥΠΕΘΑ, βουλευτές κλπ. Το μήνυμα που πρέπει να πάρουν είναι ότι ο κόσμος αισθάνεται ανασφαλής και ότι αν δεν αποσύρουν τα μέτρα που εξήγγειλαν, θα κινδυνεύσουν μάλλον να χάσουν τις εκλογές, παρά να τις κερδίσουν.
    Τέλος, σαν μόνη λύση στα χάλια της Ελλάδας, βλέπω τον σχηματισμό. για όσο διάστημα χρειαστεί, κυβερνήσεως εκ προσωπικοτήτων. Το ζήτημα είναι ποιος θα τις ορίσει και πώς θα γίνει αυτό.

    ΥΓ: Εξαγγέλθηκαν φυσικά και οικονομικά μέτρα του τύπου «Τσοβόλα, δώσ’ τα όλα», τα δε χρήματα θα εξευρεθούν από δανεισμό, εσωτερικό και εξωτερικό, με υπέρογκα επιτόκια (απορώ ποιος τους δανείζει ακόμη;), τα οποία θα κληθούμε να πληρώσουμε, αν φυσικά συνεχίσουμε να υπάρχουμε σαν κράτος, πράγμα καθόλου βέβαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν δηλώνει πομάκα η ίδια, οχι μόνο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά είναι και πολύ θετικό συμβάν.
    άλλο ένα χαστούκι στους μογγόλους τουρκους για να καταλάβουν οτι δεν είναι όλοι εκεί πάνω τουρκοι όπως τους θέλουν αυτοί.
    καιρός είναι να καταλάβουν και κάποιοι εδω πιο κάτω οτι παίζουν, ισως άθελά τους, το παιχνίδι των τούρκων όταν εξισώνουν τους πομάκους με τους τούρκους. αυτό προσπαθεί με λύσα να περάσει το τουρκικό προξενείο. αν είναι πομάκα, δηλαδή Ελληνίδα, μπράβω της που σηκώνει καφάλι και δεν δέχεται τις προσβολές των τουρκαλάδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όσο για την αρχική ανάρτηση, πάρα μα πάρα πολύ καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.