Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΗΜΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ

.. ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7:ΟΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ & ΡΗΓΙΛΛΗΣ ...

..
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7:ΟΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ & ΡΗΓΙΛΛΗΣ
...

13 σχόλια

  1. Kύριος ομιλητής θα είναι ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, απ' ό,τι έμαθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημίτης όνομα και πράμα...

    Παρ'όλους αυτούς τους "κυβερνώντες",θα έρθει η ώρα που οι φανταστικοί γείτονες θα βρεθούν στον πάτο του Αιγαίου που τόσο επιθυμούν...κι έτσι που το πάνε δε θα αργήσουν...

    Χ. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ,Π. ΒΛΑΧΑΚΟΣ,
    Ε. ΓΙΑΛΟΨΟΣ: Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι ! ! !
    Ίμια '96:ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;ΜΗΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΝΟΧΕΣ,ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ;ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερες, αφου τρώτε την ωρα σας στο διαδίκτυο
    δημιουργηστε blogs και στηριξτε τα υπολοιπα
    βάλτε συνδεσμους σε ολα τα υπαρχοντα ιστολογια και σελιδες του ΛΑΟΣ, της ΧΑ αλλά και οποιουδήποτε εκφράζετε πατριωτικά στο διαδίκτυο
    με αυτό τον τρόπο δυναμώνουμε την φωνή μας σε ένα μέσο που θα κυριαρχήσει στην επικοινωνια και πληροφόρηση τα επόμενα χρόνια
    με τους συνδέσμους προς τα πατριωτικά blogs
    τα ανεβάζουμε σε αποτελέσματα και ενδυναμώνουμε τον πατριωτικό λόγο

    ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τούρκος ηθοποιός ομολογεί εγκλήματα στην Κύπρο
    22 Ιανουαρίου 2009, 19:19

    «Σκότωσα δέκα άτομα. Ο πρώτος που σκότωσα, ήταν ένας 19χρονος αιχμάλωτος στρατιώτης», δήλωσε ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός, Αττίλα Ολγκάτς, μιλώντας στο τουρκικό κανάλι «Star», για τη συμμετοχή του στην εισβολή στην Κύπρο το 1974.

    Όπως είπε, όταν ξεκίνησε η επίθεση, η θητεία του έληγε σε μία ημέρα, όμως η μονάδα του μεταφέρθηκε από τη Μερσίνα στην Κύπρο.

    Υποστηρίζει ότι ο ίδιος δεν ήθελε να σκοτώσει: «Είπα στο διοικητή μας ότι εγώ είμαι καλλιτέχνης και ότι δεν μπορώ να σκοτώσω. Εδώ τελειώνει η τέχνη, εδώ αρχίζει η αληθινή ζωή, ο πόλεμος. Σου έδωσα εντολή κι εσύ θα σκοτώσεις, μου είπε.»

    «Ο πρώτος που σκότωσα, ήταν ένας 19χρονος αιχμάλωτος στρατιώτης. Όταν έτεινα το όπλο προς το μέρος του, με έφτυσε. Τον πυροβόλησα στο μέτωπο και πέθανε. Στη συνέχεια, σκότωσα άλλους εννιά. Κι αφού τους σκότωνα, πήγαινα στο αρχηγείο και έκλαιγα, αλλά την επομένη, σκότωνα και πάλι. Δε λένε να βγουν από τα όνειρά μου οι εικόνες αυτές. Για αρκετό διάστημα έκανα ψυχολογική θεραπεία. Για το λόγο αυτό, δεν μπορώ ακόμη να φάω κρέας, δεν μπορώ να δω αίμα, γιατί αμέσως θυμάμαι τα παιδιά που σκότωσα.»

    Ο ηθοποιός είπε πως αποκαλύπτει για πρώτη φορά την αλήθεια αυτή: «Ο πόλεμος με επηρέασε για μεγάλο διάστημα και επαγγελματικά. Δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα. Ακόμη και σήμερα θυμάμαι το διοικητή να μου λέει, νομίζεις ότι πάντα θα σκοτώνεις πάνω στη σκηνή; Πάρε το όπλο και σκότωσε κάποιον στα αλήθεια, να δεις πώς είναι».

    http://www.zougla.gr/news.php?id=21057

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει...Οι ερινύες του τον καταδιώκουν φαίνεται το Σημίτη,αλλιώς δεν εξηγείται...Σκοτώθηκαν τρία παιδιά και το έκαναν το θέμα γαργάρα,γιατί λέει για ένα βράχο θα κάνουμε πόλεμο ?Αυτά είχε πεί τότε ο Σημίτης...και επειδή οι παροιμίες του λαού είναι αλάθευτες στην προκειμένη περίπτωση ισχύει η εξής :Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ ανέβει στο κρεβάτι...Βάλαμε τους Τούρκους ίσα και όμοια με μάς που είμαστε οι αδικούμενοι...Ευτυχώς που φέτος θα το θυμηθεί ο κόσμος,γιατί πέρυσι είχαμε τα γνωστά τρεξίματα για το Χριστόδουλό μας και το θάβαμε σε ημέρα εθνικών ηρώων !Σήμερα ας πούμε σε όλους αυτους φθάνει πιά δεν σας αντέχουμε άλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αλλη φορα να το κανετε και μεσα στο στρατοπεδο των ματ για να υπαρχει ακομα καλυτερη προστασια τρεχαλες.
    εσεις δεν ειστε παντος που φωναζετε αλητες πολιτικοι??τωρα πατε και κανετε διπλα τους τη συγκεντρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τη να περίμενε κανείς απο έναν ΣΕΜΙΤΗ! Αλλα ας τον αποκαλέσουμε με το πραγματικό του όνομα, ΑΑΡΟΝ ΑΒΟΥΡΙΣ . Ήδη έδωσε το Αιγαίο στους τούρκους με την αναγνώρηση "ζωτικών συμφερόντων" των τούρκων. Αν τον είχαμε για άλλα τεσερα χρόνια θα εδινε και την Θεσσαλονικη στους εβραίους να την συνδοιηκούσαν μαζί με τους σκοπιανούς! Γ'αυτόν τον προδότη και άλλους του ιδους του τα Ίμια μπορεί να είναι "ένας βράχος". Για τους Έλληνες όμως ητε είναι ένα βοτσαλάκι, ήτε ειναι η Θράκη ήτε η Πελοπόνησος, όλα τα Ελληγνικά εδάφη, εντός και εκτός συνόρων όλα ΈΧΟΥΝ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΑΞΊΑ!. Ειναι αδιαπραγμάτευτα και καλ'ά θα κάνουν να το καταλάβουν αυτό οι διάφοροι αβούριδες και σεμίτες.
    λπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΛΙ 80 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΖΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΑΝΤΕ 150
    ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
    ΖΗΤΩ Η 2 ΦΛΕΒΑΡΗ 2008
    1,2,3 ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΜΟΙΡΙΑ
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 23/1/09 9:01 μμ


    ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ. ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδώ Κομοτηνή!Θα γίνει καμιά συγκέντρωση κατά εδώ;Από τα γεγονότα του '96 έχουμε να συγκεντρωθούμε!Πάλι καλά που έχουμε Κύπριους φοιτητές και κάνουν αυτοί καμιά συγκέντρωση της προκοπής!Για κανονίστε και τίποτα κατά εδώ!Άντε,γιατί πολύ αέρα έχουνε πάρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΗ,ΤΗ ΛΑΒΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΥΤΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΧΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, όλοι οι ενσυνείδητοι Έλληνες ας δώσουμε το παρών μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.