Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ..

.. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΚΩΝ ΣΕ "ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ" - ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...

..
ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΚΩΝ ΣΕ "ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ" - ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
...
Ένα χρόνο από την ανάρρησή του στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο των Αθηνών συμπληρώνει αυτές τις ημέρες ο κ. Ιερώνυμος Λιάπης και απεφάσισε να μας δείξει το πραγματικό του πρόσωπο: Με τις πρόσφατες ευρείες «εκκαθαρίσεις» των τελευταίων ανθρώπων του μακαριστού Χριστόδουλου στην Μονή Πετράκη, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, στον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας και στις μεγάλες ενορίες των Αθηνών, ο Μακαριώτατος θέλει να δείξει προς όλους ποιος είναι το πραγματικό Αφεντικό στην Ελλαδική Εκκλησία.
...
Ο κ. Ιερώνυμος έφτασε στο σημείο να επαναφέρει την εκπομπή «Οι μαθητές έχουν τον λόγο» που είχε καταργήσει στις αρχές του 2007 ο Αρχιεπίσκοπος «Κεραυνός», κατόπιν αλλεπαλλήλων δημοσιευμάτων του «Στόχου», ως κάργα ανθελληνική. Στην εν λόγω εκπομπή (κάθε Σάββατο 12 το μεσημέρι από τον 89,5 FM), η κ. Κατερίνα Γκουλή παίρνει συνεντεύξεις από τους ανηλίκους φυλακισμένους των Φυλακών Αυλώνα, που στην πλειοψηφία τους είναι Αλβανοί καταδικασμένοι για βαρύτατα εγκλήματα: Εμπόριο ναρκωτικών, μαστροπεία, ληστείες κ.λ.π. Η κυρία αυτή προσπαθεί να πείσει τους ακροατές του Ραδιοσταθμού της Εκκλησίας ότι το γεγονός πως στις Ελληνικές Φυλακές υπάρχουν τόσοι πολλοί αλλοδαποί (το 48%!) είναι απόδειξη του Ρατσισμού των Ελλήνων!!.. Διότι οι καημένοι αλλοδαποί δεν έχουν λεφτά να εξαγοράσουν τις ποινές τους ή να προσλάβουν έναν καλό δικηγόρο για να εισπράξουν μικρότερη ποινή, όπως οι Έλληνες!
...
Μάλιστα, στην πρώτη εκπομπή της 17ης Γενάρη, Αλβανός καταδικασμένος σε πολυετή φυλάκιση για ληστείες και μαστροπεία, μας είπε ότι καλά έκαναν οι νέοι και τα έβαλαν με την Αστυνομία στις εξεγέρσεις του Δεκεμβρίου, διότι η Ελληνική Αστυνομία δίνει πολύ ξύλο στους Ξένους Μετανάστες!.. Μιλάμε για μια εκπομπή του Ραδιοφώνου της Εκκλησίας που θα την ζήλευε και ο Σύριζα!..
...
ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ- Εφημ."Στόχος¨

23 σχόλια

  1. Το Κρυφό Σχολειό και η Αλήθεια


    Η αποδόμηση των... αποδομητών σε μια έρευνα 70 σελίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν δινω ουτε δεκαρα για τα παγαρια της εκκλησιας ,ολα τα λεφτα πανε στους ξενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, καλά. Οσοι ξέρουμε την Εκκλησία εκ των έσω και την Μονή Πετράκη, ακόμα και οι πιο πιστοί του Χριστόδουλου, θέλαμε την εκκαθάριση!!! Μην τρελλαθούμε κιόλας.
    Την εκκαθάριση την είχε αρχίσει ο ίδιος και μην ακούω βλακείες! Στα τελευταία του μάλιστα και όντας πολύ βαρειά ξεπάστρεψε πολύ γνωστό λαμόγιο που σφεταιριζόταν ακόμα και την υπογραφή του!
    Αντε μην το ανοίξω τώρα!

    Δεν υπογράφω. Ο Στόχος ξέρει ποιός/ά είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΩ ΓΙΆΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΝΥΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το έχουμε ξαναπεί καθένας, που έρ- χεται στην εξουσία -την ΌΠΟΙΑ ΕΞΟΥ ΣΙΑ- έχει κάθε δικαίωμα στις μετα- κλητές θέσεις να τοποθετεί ανθρώ- πους της εμπιστοσύνης του! Το έχω ξαναπεί ότι κι ο μακαριστός, όταν κατέβηκε στην Αθήνα κατέβασε κι έ- να συρφετό δικών του και τους ΒΟΛΕ-ΨΕ, πολλοί δε απ' αυτούς αποδείχθη-καν αγνώμονες!! Ποιος τότε τον κα- τέκρινε γιαυτό;;! Άλλα ήταν "αμαρ- τήματά"του.. Αύριο είναι η μνήμη του και ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ! Αν και δε θα είμαι στην Αθήνα, όπου εκκλησι- ασθώ θα του ανάψω το κεράκι του και θα προσευχηθώ γιαυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα σας, έπεσα επάνω στο blog ψάχνοντας για ιστοσελίδα τοξοβολίας.

    Οι παρατηρήσεις μου.

    Όταν λέμε για ανήλικο Αλβανό κρατούμενο, μιλάμε για ένα παιδί που πλέον έχει 99% να έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Αν δεν έχει γεννηθεί σίγουρα έχει περάσει μια 8ετία. Οπότε για το ότι άλλος ένας ανήλικος είναι φυλακή φταίμε απλά ΟΛΟΙ εμείς και κανένας άλλος. Προφανώς το ανήλικο ΠΑΙΔΙ, που πολλές φορές το ξεχνάμε ότι είναι απλά ένα ΠΑΙΔΙ το οποίο εμείς το καταντήσαμε έτσι, ζηλεύει το γεγονός ότι το ελληνόπουλο θα δανειστεί από γιαγιά παππού θείο και μπατζανάκη για να βγει έξω ενώ εκείνο δε μπορεί, και μη πάτε μακριά έχετε ρωτήσει ποτέ Άγγλο τι άποψη έχει για τους Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν εκεί και τι για τους Αλβανούς?

    Ντράπηκα πάρα πολύ μια μέρα που ρώτησα.

    Το να φιμώσεις λοιπόν απλά μια παιδική φωνή τι κερδίζεις? Η μαγκιά της δημοκρατίας είναι ότι ακόμα και ο εγκληματίας μπορεί να μιλήσει μεταξύ άλλων και έτσι ΙΣΩΣ κάποιος να ακούσει και να κάνει κάτι πολύ πολύ μικρό το οποίο θα σώσει ένα άλλο ΠΑΙΔΙ που θα εγκληματούσε.

    Διανοείστε πόση αξία έχει αυτό?

    Αναφορικά δε με το ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία, "Τι σχέση έχει το δικαίωμα να κατέβεις σε πορεία και να διαμαρτυρηθείς, να φωνάξεις, να κλείσεις το δρόμο κλπ κλπ, με τα βάλεις κουκούλες και να τα σπάσεις όλα?"

    Προσωπικά δεν έχω δει άνθρωπο του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει τη κουκούλα, αλλά αν μας κόψουν το δικαίωμα της πορείας, της φωνής, της άποψης, τότε απο τη ΧΟΥΝΤΑ σε τι διαφέρουμε? Και βέβαια η μεγάλη μου απορία, με το τελειότερο σύστημα εντοπισμού, με την αστυνομία να πιάνει απαγωγείς και τρομοκράτες, 1αν αποδεδειγμένα κουκουλοφόρο από το 1979 που ξεκινάω να έχω αναμνήσεις μέχρι τώρα η αστυνομία γιατί δεν έχει πιάσει και καταδικάσει?

    Έναν κακομοίρη ήξερα που πιάσανε, τον σπάσανε στο ξύλο και μετά τον άφησαν στο δικαστήριο ο οποίος έκανε περιφρούρηση το πολυτεχνείο (πριν χρόνια τώρα) για να μη μπουν οι αναρχικοί μέσα και μάλιστα μαζί μου!

    Γιατί πρέπει να συλλαμβάνουν μόνο παιδιά με πράσινα παπούτσια, όπου σημειωτέων το εν λόγω παλικάρι με τα πράσινα all star είναι ακόμα μέσα και περιμένει τη δίκη του ενώ ΟΛΟΣ ο κόσμος ξέρει και μάλιστα με διαδοχικά video σε όλα τα κανάλια ότι είναι αθώος.

    Γιατί να ζω σε αυτό το κράτος ρε γαμώτο? άλλη αγωγή και παιδεία πείρα από τους προγόνους μου!

    Ελπίζω να μη σας κούρασα.

    Φιλικά
    Αλέξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί,
    Διαβάζω στην ιστοδελίδα και την εφημερίδα σας το ενδιαφέρον για την επέτειο του έτους από την εκδημία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Συγχαίρω και επιχαίρω για την αποφασιστικότητα σας να δώσετε το παρόν όπως και νά'χει και όποιες προσπάθειες και να γίνονται για την λησμόνηση τόσο της επετείου, όσο και της προσωπικότητας του μακαριστού. Ακριβώς γι'αυτό το λόγο, θεωρώ σημαντικό και χρήσιμο να τεθεί και υπ'όψη σας, ότι μέγιστη σημασία έχει, εκτός από την παρουσία στην μητρόπολη την Κυριακή όπου θα τελεστεί το αρχιερατικό μνημόσυνο, και η παρουσία ολωνών μας στο τρισάγιο που θα τελεστεί επί του τάφου στο Α'Νεκροταφείο την ίδια μέρα ευθύς ακολούθως (γύρω στις 11.00).

    Παρακαλώ συνεπώς, προσθέστε στην αναγγελία του μνημοσύνου που κάνετε στην ιστοσελίδα και την εφημερίδα σας, και αυτήν του τρισαγίου που θα ακολουθήσει, ώστε να ξέρει ο λαός πού να δώσει το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Αλέξιος-Διονύσιος ή πολύ ρομαντικός είναι ή μας κοροϊδεύει.

    Έβγαλε λοιπόν μόνος του το συμπέρασμα ότι ο ανήλικος φυλακισμένος Αλβανός ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ.
    Φταίει το ότι δεν έχει λεφτά η γιαγιά του ή οι θείοι του για να του δώσουν και να βγει έξω. Έτσι μας λέει.

    1)Οι Αλβανοί έχουν πολύ περισσότερα λεφτά από ότι οι Έλληνες (τα οποία βγάζουν είτε εργαζόμενοι πχ σε οικοδομικές εργασίες είτε παράνομα (ναρκωτικά, εμπόριο παιδιών/γυναικών κλπ)). Επίσης φοροδιαφεύγοντας πλήρως και μην καταβάλλοντας το μεγαλύτερο μέρος των ασφαλιστικών εισφορών (τα οποία πληρώνει ο κακόμοιρος Έλληνας υπαλληλάκος) πετυχαίνουν να αποταμιεύουν ακόμη περισσότερα χρήματα. Άρα λοιπόν οι έλληνες είναι αυτοί που δεν διαθέτουν "ρευστό" και όχι οι αλβανοί. Τα παιδιά των Ελλήνων είναι λοιπόν αυτά που θα πρεπε να κλέβουν τους αλβανούς συνομιλήκους τους , σύμφωνα με τη λογική σου.

    Φαίνεται από το κυριλάτο προάστιο που θα μένεις έχεις χρόνια να συναναστραφείς με αλβανό.

    2) Οι Λλβανοί που συλλαμβάνονται προφανώς δεν παρανομούν επειδή πεινάνε και δεν έχουν να φάνε (με τόσα συσσίτια (Δήμων/Εκκλησίας κλπ), πεινασμένος άνθρωπος δεν υπάρχει). Το κάνουν γιατί η φιλοσοφία τους ήταν ανέκαθεν ΑΡΠΑΚΤΙΚΗ. Πάντα στα χρόνια της ιστορίας καταδυνάστευαν τους άλλους. Βέβαια έχουν μια μοναδική ικανότητα να κλαίγονται για να προκαλέσουν οίκτο. Στη συνέχεια εκδικούνται τον ευεργέτη τους. Άσε λοιπόν την τοξοβολία και κάνε καμια αναζήτηση στο διαδίκτυο να δεις τα κατορθώματά τους 18 χρόνια τώρα, από τότε που πάτισαν το πόδι τους στην Ελλάδα. Χιλιάδες περιστατικά βιασμών/κλοπων/καταστροφών/φιμώσεων γιαγιάδων/παππούδων κλπ. Έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην ύπαιθρο. Αλβανός αν δεν κάνω λάθος δεν ήταν αυτός που σκότωσε τις προάλλες τον υπάλληλο βενζινάδικου?

    3) Ακόμη χειρότεροι και πλήρως άξεστοι και αγροίκοι είναι οι Γεωργιανοί. Δεν έχουν καμία σχέση ούτε με Πόντιους ούτε με Ρώσσους. Γνήσιοι μουσουλμανικοί πληθυσμοί που με πλαστά χαρτιά ήρθαν στην Ελλάδα.

    Και τώρα μου λες ότι φταίω εγώ που εγκλημάτισε ο Αλβανός γιατί πήρε τάχα ελληνική παιδεία στο σχολείο.

    Αν αύριο πάει το παιδί σου σχολείο και κατά την έξοδο βγάλει κάποιος μαχαίρι για να του πάρει το κινητό του, πώς θα αισθανθείς? Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά έξω από σχολεία στα κέντρα των μεγαλουπόλεων. Αν οι γονείς και η σκέψη των Αλβανών και των Γεωργιανών και των κάθε είδους παραβατών μεταναστών είναι στο πως ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ, και 200 χρόνια σχολείο να πάνε αυτή θα είναι η σκέψη τους και η φιλοσοφία τους. Με 5-6 ώρες σχολείο κάθε μέρα δεν θα αλλάξει τίποτε (παρά μόνο στην εξωτερική εμφάνιση).

    Τώρα άσε το laptop και πάρε το τζιπάκι σου και αντί για τοξοβολία πάνε μια βόλτα στην Ομόνοια-Κυψέλη κλπ, φόρα και τα ακριβά ρουχαλάκια σου, και αν μέσα σε λίγες ώρες δεν σε ληστέψουν, εγώ ανακαλώ για όσα έγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άσε μας ρε Αλέξανδρε-Διονύσιε!

    Εσείς του ΣΥΡΙΖΑ είστε διφορούμενοι εκεί που σας συμφέρει. Πχ πιάστηκε ο αναρχικός-ληστής-κουκουλοφλόρος γιος του βουλευτή σας κ.Βούτση και λέτε πως δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη άρα αθώος και πατέρας και ΣΥΡΙΖΑ. Μετά λέτε πως για το περιστατικό του Δεκεμβρίου με τον Αλέξανδρο φταίει ΟΛΗ η Αστυνομία και γι' αυτό τα κάνατε όλα λαμπόγυαλο και όπου βλέπατε αστυνομικό τον σπάγατε στο ξύλο. ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ (ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ) ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΟΠΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ 700€ ΤΟ 12ΩΡΟ!!! Τι να πω ρε μεγάλε!!! Κάνεις τεράστια άλματα λογικής (πχ υποθέτεις πως η γιαγιά του αλβανού δεν είχε λεφτά να του δώσει, όπως επείσης πως αυτό είναι η αιτία που έγινε ο αλβανός όπως έγινε)!!! Τα επιχειρήματά σου ΔΕΝ στέκουν. Επίσης μελέτησε λίγο τις πολιτισμικές συνήθειες των αλβανών και θα καταλάβεις γιατί οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν τάσεις προς εγκληματικές δραστηριότητες! Καλύτερα να παίζεις με το τόξο σου παρά να "πετάς" τέτοια επιχειρηματολογία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ,
    Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν έλεγες και κάποιο όνομα, έστω με λένε Μίτσο γιατί γενικά η ανωνυμία με εκνευρίζει.

    Δεν έχω διάθεση να κοροϊδέψω κανένα, εξάλλου γι αυτό και γράφω με το ονοματεπώνυμό μου.

    Ο ανήλικος φυλακισμένος Αλβανός, είναι ΑΠΛΑ «ανήλικος φυλακισμένος», όπως είναι και ο ανήλικος φυλακισμένος Έλληνας, ανήλικος φυλακισμένος Γεωργιανός, ανήλικος φυλακισμένος Μαυριτανός κλπ κλπ

    Είναι ΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ τα οποία αν παρανόμησαν φταις ΕΣΥ, ΕΓΩ, ΟΛΟΙ!
    Είναι ευθύνη ΜΑΣ που με την ψήφο ΜΑΣ δεν καταφέραμε να κάνουμε την παιδεία ΜΑΣ ικανή να τα αποτρέψει αυτά.

    Αναφορικά με την καταγωγή μου, όχι δεν έχω τζιπ και δεν είμαι σε χλιδάτο προάστιο και λόγω της δουλειάς μου κυρίως περπατώ στη Κυψέλη συχνά και βράδυ φορόντας κουστούμι και δε με έχουν κλέψει μέχρι τώρα. Μια φορά μόνο επιτέθηκαν με μαχαίρι στη κοπέλα μου και το απέτρεψα επειδή ήμουν κατά τύχη 10 μέτρα μακριά από το ραντεβού μας, α και παρεμπίπτοντος Έλληνας ήταν.

    Έχω συναναστραφεί με Αλβανούς αρκετά και έχω βαφτίσει Μολδαβιανό μωράκι το οποίο το καμαρώνω να γίνεται ολόκληρη κοπελάρα.

    Σχετικά με τα ουσιώδη θέματα που έθεσες,

    Η Φοροδιαφυγή και το «μαύρο» χρήμα δεν ωφελεί τον Αλβανό που θέλει τα ένσημα για να έχει πράσινη κάρτα αλλά αποκλειστικά και μόνο τον εργοδότη. Ο Εργοδότης εκμεταλλεύεται το γεγονός αυτό και δε παίρνει τον Έλληνα εργάτη.

    Σχετικά με την πείνα, γιατί πρέπει ο άνθρωπος να καταντάει στο συσσίτιο και να μην έχει την ευκαιρία να βγάλει μόνος το ψωμί του? Όλους τους «Ελληνάρες» που γύρισαν από Αμερική και Γερμανία και το παίζουν όλοι Large τους έχεις ρωτήσει σχετικά πιεστικά, γιατί μόνο έτσι θα απαντήσουν, τι τράβηξαν και πόσο τους εξεφτέλισαν και γιατί πράγματα τους κατηγορούσαν? Μιλάς για κλοπές βιασμούς και άλλα, τα στατιστικά τα έχεις δει? Τις απαγωγές φίλε, Έλληνες τις έκαναν, στη Κρήτη Έλληνες σκοτώνουν αστυνομικούς στα Ζωνιανά θυμάσε?

    Δώσε παιδεία στα παιδεία για να έχεις καλύτερη κοινωνία, δώσε καλύτερους δασκάλους και καθηγητές και όχι βισματικούς και τραγελαφικούς ΑΣΕΠ διαγωνισμούς. Απλό είναι.

    Και αγαπητέ φίλε η ζωή αναφορικά με τα ΠΑΙΔΙΑ μου έχει μάθει το εξής και στο λέω καθαρά σα φιλική συμβουλή, «ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ»

    Επίσης θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με τη τοξοβολία, σου παραθέτω και 2 συνδέσμους archery-shop.gr ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ, γιατί έτσι θα μπορείς κάθε μέρα και πολλές φορές να κάνεις την αυτοκριτική σου και να δεις την ευθύνη που έχει το ΕΓΩ και το ΕΜΕΙΣ, γιατί το ΕΣΕΙΣ φταίτε και το ΑΥΤΟΙ φταίνε είναι ΠΑΝΤΑ η εύκολη λύση.

    Φιλικά,
    Αλέξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Αλέξιο - Διονύσιο Διακογιάννη

    "Όταν λέμε για ανήλικο Αλβανό κρατούμενο, μιλάμε για ένα παιδί που πλέον έχει 99% να έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Αν δεν έχει γεννηθεί σίγουρα έχει περάσει μια 8ετία. Οπότε για το ότι άλλος ένας ανήλικος είναι φυλακή φταίμε απλά ΟΛΟΙ εμείς και κανένας άλλος."

    Εντελώς έωλο επιχείρημα και αυθαίρετο συμπέρασμα. Τι κι αν έχει γεννηθεί στην Ελλάδα από (λαθρο)μετανάστες; Φαίνεται ότι η τοξοβολία δεν σε έχει αφήσει να ασχοληθείς επαρκώς με ένα θέμα, για το οποίο θέλεις να έχεις γνώμη, έχοντας πλήρη άγνοια της πραγματικότητας. Οι περισσότεροι Αλβανοί (ας περιοριστώ μόνο σ’ αυτούς) ζουν σε δικές τους συνοικίες (είναι γκετοποιημένοι, κατά την προσφιλή έκφραση του συρμού), άρα κατά τεκμήριο τα παιδιά συναναστρέφονται συμπατριωτάκια τους.
    Δεν έφερα εγώ τους γονείς του εδώ, δεν τους υποσχέθηκα ότι θα βρουν εργασία στον ελληνικό «παράδεισο». Μόνοι τους ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ σαν λαθρομετανάστες και κάποιοι νομιμοποιήθηκαν εκ των υστέρων (καλύτερα να μην μιλήσω για τις διαδικασίες και την γνησιότητα των εγγράφων που προσκομίζουν). Κατά συνέπεια, πώς μου φορτώνεις εμένα την ευθύνη ότι το παιδί τους έμαθε πρωτίστως το πατρικό επάγγελμα, αυτό δηλαδή του δανεισμού πραγμάτων, χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιόκτήτη τους;
    Αρνούμαι, λοιπόν, την κατηγορία που μου προσάπτεις, όπως θα έκανε κάθε καλό αριστερό συριζάκι του Κολωνακίου.



    "Γιατί να ζω σε αυτό το κράτος ρε γαμώτο? άλλη αγωγή και παιδεία πείρα από τους προγόνους μου!"

    Σωστός. Εμείς θα κάτσουμε εδώ, σ’ αυτόν τον κωλότοπο, μπας και καταφέρουμε κάτι να περισώσουμε. Εσύ, το καλύτερο που σου θέλω, τράβα στο σαλέ του μπαμπά σου στην Ελβετία να κάνεις ... τοξοβολία και μην μας τα πρήζεις.

    Α, και ναι, μας κούρασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελληνικό Έθνος ή Πολυπολιτισμός;

    Εξαίρετη ομιλία του καθηγητή Κωνσταντίνου Ρωμανού στην Ημερίδα «Ιων Δραγούμης και Ελληνισμός», Παλαιά Βουλή, 24-9-08.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Ανώνυμος
    Παρατηρώ ότι ακόμα φοράς εσύ τη κουκούλα της ανωνυμίας, ενώ εγώ είμαι με το πρόσωπο μου μπροστά σε ότι γράφω. Παρεμπιπτόντως το όνομα μου είναι ΑΛΕΞΙΟΣ (εορτή 17/3 περιμένω δώρο και χρόνια πολλά τώρα που το έμαθες)

    Ναι είμαι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν ανήκω στο ΣΥΡΙΖΑ, ανήκω μόνο σε εμένα. Το ότι πιάστηκε ο γιος του ΒΟΥΤΣΗ δεν είναι συλλογική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένας 25χρονος αν θυμάμαι καλά εδώ και πολύ καιρό ενήλικος που επέλεξε να κάνει αυτό που κάνει. Πρόβλημα του αλλά και του Βουτση που τον έχει γιό. Δηλαδή αν ένας γιατρός του ΟΚΑΝΑ έχει παιδί που μπλέκει με τα ναρκωτικά στα 25 του φταίει ο ΟΚΑΝΑ και πρέπει να τον κλείσουμε?

    Όσων αφορά για τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ και φταίει όλη η Αστυνομία. Πατέρας δεν εκπαιδεύεσαι να γίνεις, Αστυνομικός όμως ΝΑΙ!. Είναι η δουλειά σου να είσαι ψύχραιμος, να είσαι δίκαιος, να είσαι ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ της τάξης. Είχε λένε ψυχολογικά προβλήματα? Γιατί είχε όπλο τότε? Ήταν οξύθυμος και έχριζε βοήθειας? Γιατί δε το είχε δει κανένας να πάρει τα μέτρα του?

    Έχεις πάει ποτέ στα Εξάρχεια να δεις κάτι ανεκπαίδευτα πιτσιρίκια που έχουν για ΜΑΤ??? Έχεις δει τι ύφος έχουν και πως μιλάνε? Πέρναγα πριν 2 χρόνια και γυρίζει ένας στη κοπελιά μου και τις κάνει «Κοπελιά σου αρέσει ο λουκουμας?» Και όταν γύρισα και του είπα «Τι θες ρε κόπανε» ήρθαν 5 άτομα με τον αξιωματικό να μου πουν να φύγω γιατί θα με πάνε μέσα για επίθεση! ΑΥΤΑ είναι τα ΜΑΤ!

    Το κακό είναι ότι έχω φίλους αστυνομικούς που είναι πολύ καλά παιδιά και όλοι μαζί την πληρώνουν. Και αμάν ποια με τι καραμέλα αναρχικοί του ΣΥΡΙΖΑ! Όλοι είδαμε στις ειδήσεις ποιοι ήταν αυτοί με τους λοστούς, τσιράκια της αστυνομίας, δεν τους είδες και εσύ, η απλά εθελοτυφλείς? Και οι «μάγκες» οι αστυνομικοί που κάνανε επίθεση? Στα παιδάκια του σχολίου? Και αυτό τυχαίο?

    Αναφορικά με τον Αλβανό και τη γιαγιά κλπ, αυτό που ήθελα να πώ είναι ότι όταν είσαι στη χώρα σου έχεις άλλης μορφής αλληλεγγύη και αλλά τέτοια αλλά άσε που να σου εξηγήσω, δε θες να καταλάβεις…

    Σχετικά με το σχόλιο για το τόξο δε θα πέσω σε σχολιασμό τέτοιου ύφους, σαν αθλητής του TOP 6 της Ελληνικής τοξοβολίας στη κατηγορία μου θα συνεχίσω ναι «παίζω» και να ενδυναμώνω τη ψυχολογία μου. Στο προτείνω.




    @Nativist

    “Εντελώς έωλο επιχείρημα και αυθαίρετο συμπέρασμα. Τι κι αν έχει γεννηθεί στην Ελλάδα από (λαθρο)μετανάστες; Φαίνεται ότι η τοξοβολία δεν σε έχει αφήσει να ασχοληθείς επαρκώς με ένα θέμα, για το οποίο θέλεις να έχεις γνώμη, έχοντας πλήρη άγνοια της πραγματικότητας.”

    Σημέιωση-1: Έχετε λυσσάξει όλοι με τη τοξοβολία, δοκιμάστε τη καλμάρει και τα νεύρα.

    Σημέιωση-2: Κανένας να έχει το θάρρος της γνώμης του και να γράψει με υπαρκτό ονοματεπώνυμο υπάρχει τελικά?


    Λοιπόν,

    «Οι περισσότεροι Αλβανοί (ας περιοριστώ μόνο σ’ αυτούς) ζουν σε δικές τους συνοικίες (είναι γκετοποιημένοι, κατά την προσφιλή έκφραση του συρμού), άρα κατά τεκμήριο τα παιδιά συναναστρέφονται συμπατριωτάκια τους.»

    ΛΑΘΟΣ, Αλβανούς θα βρεις παντού και σε όλα τα σχολεία, ακόμα και στο Κεφαλάρι, μίλα με εκπαιδευτικούς να σε κατατοπίσουν.

    «Δεν έφερα εγώ τους γονείς του εδώ, δεν τους υποσχέθηκα ότι θα βρουν εργασία στον ελληνικό «παράδεισο». Μόνοι τους ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ σαν λαθρομετανάστες και κάποιοι νομιμοποιήθηκαν εκ των υστέρων (καλύτερα να μην μιλήσω για τις διαδικασίες και την γνησιότητα των εγγράφων που προσκομίζουν)»

    ΛΑΘΟΣ, ο Εσύ και Εγώ και ο ΛΑΟΣ τους φέραμε ψηφίζοντας σαν κυβέρνηση του 92 τη ΝΔ με υπουργό εξ. Τον κ. ΣΑΜΑΡΑ.

    «Κατά συνέπεια, πώς μου φορτώνεις εμένα την ευθύνη ότι το παιδί τους έμαθε πρωτίστως το πατρικό επάγγελμα, αυτό δηλαδή του δανεισμού πραγμάτων, χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ιδιόκτήτη τους;
    Αρνούμαι, λοιπόν, την κατηγορία που μου προσάπτεις, όπως θα έκανε κάθε καλό αριστερό συριζάκι του Κολωνακίου.»

    Την φορτώνω στη Παιδεία και σε όλους που θα έπρεπε να έχει γαλουχήσει το παιδί στον ορθό δρόμο. Παρεπιπτώντος ψάχνοντας στο ιντερνετ διάβασα ότι Αλβανοι ανήλικοι κρατούμε είναι κάπου το 30-40% άραγε οι άλλοι τι είναι? Για αυτούς ποιος φταίει? Όσο για το «συριζάκι του Κολωνακίου» Εγώ ως «θέλω να είμαι αριστερός ιδεολογικά όσο μπορώ» συχνάζω σε κάτι ωραίες ταβέρνες στη Μανδρα και στα Μέγαρα, και πίνω το καφέ μου στη Κυψέλη, αλλά εσύ από ότι βλέπω το Κολωνάκι το γνωρίζεις.

    «Σωστός. Εμείς θα κάτσουμε εδώ, σ’ αυτόν τον κωλότοπο, μπας και καταφέρουμε κάτι να περισώσουμε. Εσύ, το καλύτερο που σου θέλω, τράβα στο σαλέ του μπαμπά σου στην Ελβετία να κάνεις ... τοξοβολία και μην μας τα πρήζεις. «

    Δε χρειάζεται, έχω το σπίτι της γιαγιάς στα Καλάβρυτα καλά είναι. Και ολοι βλέπω να βρίζεται το τόπο και να κρίνεται, καμια πράξη για βελτίωση? Αλλα να μου πείς το να κάτι πρέπει να σηκωθείς από τη καρέκλα σου.

    «Α, και ναι, μας κούρασες.»

    Περαστικα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ(ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ)ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΝΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΚΟΤΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΟΣΟ ΠΑΤΑΕΙ Η ΓΑΤΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΥΝ Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ! ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ! ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΛΒΑΝΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟ
    ΑΛΒΑΝΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ. ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ
    ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ
    ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΚΛΕΙΟΝΤΑΙ
    ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ "ΠΑΙΔΙ".
    2. Η ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ, ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΤΤΩΝ , ΗΘΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΩΘΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΙ
    ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ ΑΠΟ
    ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.
    3. ΑΓΓΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΠΟΥ ΤΕΜΑΧΙΣΕ Ο ΕΛΓΙΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΟΤΑΝ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΔΕΜΕΝΟΥΣ
    ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.
    4. Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
    5. ΕΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΩΛΟ , Ε , ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    6. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ.
    7. ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
    8. "Η Φοροδιαφυγή και το «μαύρο» χρήμα δεν ωφελεί τον Αλβανό που θέλει τα ένσημα για να έχει πράσινη κάρτα αλλά αποκλειστικά και μόνο τον εργοδότη.
    Ο Εργοδότης εκμεταλλεύεται το γεγονός αυτό και δε παίρνει τον Έλληνα εργάτη".

    Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΩΦΕΛΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΑ , ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΕΙ
    ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ.
    ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΩΦΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΕΦ ΟΣΟΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ (
    ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΙΣΘΟ , ΑΣΦΑΛΙΣΗ , ΚΛΠ), ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΑΠΤΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ
    ΕΡΓΑΣΙΑ (Κ.Α.).
    «Ο σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών από τους εργοδότες είναι η διαιώνιση της σκλαβιάς»
    Κ. ΜΑΡΞ
    9. Η ΑΝΟΧΗ, Η ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.
    10. ΟΙ ΨΥΧΟΤΡΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ Ή ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΩΝ Ή ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ
    ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
    10. Η ΑΡΣΙΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΞ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΠΟΥ ΤΟ 85. ΑΝΕΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ.
    11. ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΦΟΝΟΥΣ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΚΛΟΠΕΣ ΚΛΠ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ 5ΠΛΑΣΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΤΑΠΛΑΣΙΑ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
    12. "Σημέιωση-2: Κανένας να έχει το θάρρος της γνώμης του και να γράψει με υπαρκτό
    ονοματεπώνυμο υπάρχει τελικά"?

    ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ , ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άσε μας ρε Αλέξιε!
    Όπως και εσύ παραδέχεσαι, όποτε σε συμφέρει υπάρχει συλλογική ευθύνη και όποτε δεν σε συμφέρει, όχι! Από εκεί και πέρα το να συζητάει κανείς με ένα άτομο το οποίο δεν ξεκαθαρίζει ανοιχτά θέματα όπως αν υποστηρίζει την συλλογική ή την ατομική ευθύνη, τότε δεν έχει νόημα ένας ανούσιος διάλογος. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της ατομικής ευθύνης σε όλα τα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οκ, Οκ

    Οπότε οι προσωπικές μαρτυρίες είναι δευτερέυουσες, οι Άγγλοι δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε, οι εγκληματίες πρέπει να σωπαίνουν, ο Εργολάβος δεν είναι υπεύθηνος για την ανασφάλιστη εργασία, οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι αλλα πάντα τους αδικούν κλπ κλπ κλπ...

    Κάτι τέτοια δεν έλεγε και ο Χιτλερ για τους Γερμανούς? Και ο Παπαδόπουλος νομίζω όταν βασάνιζε τους "τρομοκράτες" χτυπόντας τους και καίγοντάς τους.

    Δεν έχει νόημα λοιπόν αυτό άλλο, απλά θα σταθώ σε μόνο ένα πράγμα

    "ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ , ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ"

    Αγαπητέ το να σφραγίζεις την άποψή σου με το όνομα σου λέγεται ανδρεία, και εγώ στον αγώνα μου τον προσωπικό είμαι χωρίς κουκούλα, στην λασπολογία σου όμως και στο χείμαρο των απόψεών σου είσαι κρυμμένος, προφανός γιατί στη δουλειά σου ή δε ξέρω εγω που αλλού φοβάσαι να τις εκφράσεις.

    Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις απόψεις σου. Η ζωή, το περιβάλον σου και 1000 παράγοντες σε γαλούχισαν έτσι και είναι σεβαστό όπως κάνανε και με εμένα, αυτό που με τσατίζει να μην έχει το θάρρος κανένας να πει "Είμαι ο Αλέξης και λέω αυτά...., τα πιστεύω και τα προασπίζω, αν θες έλα να τα κουβεντιάσουμε"

    Εν πάση περιπτώση μην κρίνεται τόσο άσχημα αυτούς τους ανθρώπους, γιατί και εσείς μια μέρα θα βρεθήτε πιθανότατα σε μια τόσο άσχημη κρίση.

    Καλή σας μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΛΕΞΙΕ,

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΙΔΙΚΩΝ, Η ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΕ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΣΧΕΣΗ
    ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ Η/ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΣ. ΟΣΟ ΔΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΜΕΤΡΑΝΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΙΚΩΝ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
    ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ
    ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ "ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ", ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ
    ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ
    ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΛΠ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΓΩ
    "ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ"!
    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΙΣ
    ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΕΓΕΙΡΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ Π.Χ. ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΗΣ, ΒΑΛΤΟΣ, ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΛΠ

    "...οι Άγγλοι δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε,
    οι εγκληματίες πρέπει να σωπαίνουν, ο Εργολάβος δεν είναι υπεύθηνος για την ανασφάλιστη
    εργασία,..."
    ΕΓΩ ΕΙΠΑ: -ΑΓΓΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ
    ΠΟΥ ΤΕΜΑΧΙΣΕ Ο ΕΛΓΙΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ
    ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΟΤΑΝ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΔΕΜΕΝΟΥΣ
    ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.
    -Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
    -Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ
    ΕΡΓΑΣΙΑ (Κ.Α.).
    «Ο σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών από τους εργοδότες είναι η διαιώνιση της σκλαβιάς»
    Κ. ΜΑΡΞ
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΥΠΕΚΦΥΓΗ 1Η ΛΟΙΠΟΝ.

    "...οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι αλλα πάντα τους αδικούν κλπ κλπ κλπ..."
    ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ.

    "Κάτι τέτοια δεν έλεγε και ο Χιτλερ για τους Γερμανούς?"
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ
    ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.

    "Και ο Παπαδόπουλος νομίζω όταν
    βασάνιζε τους "τρομοκράτες" χτυπόντας τους και καίγοντάς τους."
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΠΟΙΟΝ/ΠΟΙΟΥΣ ,
    "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΑΥΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΛΠ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ 5ΠΛΑΣΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΕΚΦΥΓΗ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΒΕΒΑΙΑ.

    "Δεν έχει νόημα λοιπόν αυτό άλλο, απλά θα σταθώ σε μόνο ένα πράγμα

    "ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ , ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ".

    ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΙΝΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ, ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ
    ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΑΦΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ
    ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.

    "Αγαπητέ το να σφραγίζεις την άποψή σου με το όνομα σου λέγεται ανδρεία, και εγώ στον
    αγώνα μου τον προσωπικό είμαι χωρίς κουκούλα, στην λασπολογία σου όμως και στο χείμαρο
    των απόψεών σου είσαι κρυμμένος, προφανός γιατί στη δουλειά σου ή δε ξέρω εγω που αλλού
    φοβάσαι να τις εκφράσεις".


    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΗ ΘΕΛΗΣΕΙ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ.
    ΕΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΩΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ
    ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΝΑΝ
    ΕΡΠΟΝΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ, ΙΣΧΥΡΟΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΝ ΔΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΓΡΑΜΜΗ
    ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ, ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ
    ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ - ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ
    - ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΙΟΣ;
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΔΡΕΙΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ;
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΕΙΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΛΕΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΑΓΑΠΗΤΕ, ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
    ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ
    ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ "ΕΠΩΝΥΜΩΤΕΡΩΝ" ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΔΟΥΛΟΙ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΩΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ
    ΟΙ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
    ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
    ΑΝΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
    ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΑΣ ΔΩΣΕΙ
    ΤΗ ΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΟΠΤΕΤΑΙ
    ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
    ΑΠΟ AIDS, ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ
    ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΑΝΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ, Η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΙΤΟΥΡΟ ΕΩΣ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ.
    ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ
    ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
    ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑ-ΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ, Π.Χ. ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΦΤΕΛΙΣΜΕΝΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ MOSSAD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΨΟΦΙΜΙΑ, ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ' ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΩ, ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ;
    Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ.
    ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
    ΡΟΥΦΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΡΑΠΕ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άσες μας ρε Αλέξιε

    Χαχαχα, Αλέξιε βάζεις λόγια στα στόματά μας που δεν έχουμε πει, και θέσεις που δεν τις αποδεχόμαστε! Δηλαδή, επειδή ζητάω ξεκάθαρη θέση περί της συλλογικής ή της ατομικής ευθύνης, ξαφνικά έγινα Ναζί, εργοδότης και ρατσιστής; Είπαμε, μη αποδεκτά άλματα λογικής. Όσο τα περί ανωνυμίας ή επωνυμίας δεν έχουν και τόσο σημασία. Ούτε εσύ χρειαζόταν να εκτεθείς εδώ με το όνομά σου ούτε κανένας άλλος εδώ μέσα για να πει με ήρεμο τρόπο τις απόψεις του, και δεν έχει και νόημα άλλωστε γιατί δεν κάνουμε συζήτηση ανώτερου επιπέδου που θα φέρει, ας πούμε , αλλαγές, οπότε απλά προσπαθούμε να συζητήσουμε και τίποτε άλλο, μιας και ο καθένας έχει τις απόψεις του, τις γνώμες του και σίγουρα τις έχει "ζυγίσει" ώστε να μην τις αλλάξει με βάση μια συζήτηση με έναν επώνυμο ή ανώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν και είπα οτι δεν έχει νόημα να ασχολιθώ θα σταθώ μόνο σε αυτό που πειράζει το 90% των μη φασιστών Ελλήνων.


    "ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΠΟΙΟΝ/ΠΟΙΟΥΣ ,
    "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΑΥΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΛΠ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ 5ΠΛΑΣΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΕΚΦΥΓΗ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΒΕΒΑΙΑ."

    Τα ντοκουμεντα μου αγαπητέ είναι.

    Χτυπημένο μέχρι λυποθυμίας Πατέρα, βασανισμένους και εξορισμένους συγγενείς, Ηχογραφιμένη κασέτα με κραυγές κρατουμένων και παρακάλια για έλεος που μια γενέα θεία μου κρυφά ηχογράφισε.

    Αν εσυ λοιπόν είσουν βολεμένος στη Χούντα, ή κάποιος δικός σου εν πάση περιπτώση, μη κλείνεις τα αυτιά σου στο πόνο που βίωσαν άλλοι. Είναι απλά απάνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΛΕΞΙΕ,
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΙΣΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    "Αν και είπα οτι δεν έχει νόημα να ασχολιθώ θα σταθώ μόνο σε αυτό
    που πειράζει το 90% των μη φασιστών Ελλήνων".

    ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;

    ΕΙΠΕΣ:

    "Και ο Παπαδόπουλος νομίζω όταν
    βασάνιζε τους "τρομοκράτες" χτυπόντας τους και καίγοντάς τους."

    ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ:

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΠΟΙΟΝ/ΠΟΙΟΥΣ ,
    "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΑΥΤΑ.

    ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ:

    ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ
    ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ 'Η
    ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ
    ΒΙΒΛΙΟ/ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ/ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ/ΗΛ. ΜΕΣΟ ΚΛΠ;


    "Ηχογραφιμένη κασέτα με κραυγές κρατουμένων και
    παρακάλια για έλεος που μια γενέα θεία μου κρυφά
    ηχογράφισε".

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΛΕΓΕΣΑΙ ΦΩΣΚΟΛΟΣ;


    "Αν εσυ λοιπόν είσουν βολεμένος στη Χούντα,
    ή κάποιος δικός σου εν πάση περιπτώση, μη
    κλείνεις τα αυτιά σου στο πόνο που βίωσαν
    άλλοι. Είναι απλά απάνθρωπο".

    ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΟΝ
    ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΑΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ
    ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ
    ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μιλάει η κα Κατερίνα Γκουλή για ρατσισμούς και λυπάται τους φυλακισμένους. Τη στιγμή που η ίδια εχει χωρίσει την πατρική της οικογένεια σε δύο στρατόπαιδα. που η απληστία της δεν εχει ορια. Και εχει παει τωρα και κρυβεται πισω απο μεγαλους σταυρούς! Ντροπή σου που το παιζεις οτι εκτελεις κοινωνικο εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.