Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΑΧΝΕΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΙΤΑ ΤΟ "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ" ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ...

... ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ... Πληροφορίες που μας έρχονται απο την Έδεσσα μιλούν για απελπισμένη προσπ...

...
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ
...

Πληροφορίες που μας έρχονται απο την Έδεσσα μιλούν για απελπισμένη προσπάθεια κάποιων του "Ουράνιου Τόξου" για ανεύρεση χώρου 30 ατόμων (!) στην πόλη ή στην ευρύτερη περιοχή για να κόψουν την πρωτοχρονάτικη πίτα τους. Μέχρι στιγμής οι προσπάθειες είναι άκαρπες αφού κανείς Εδεσσαίος δεν έχει την διάθεση να στιγματισθεί και μάλιστα αδίκως. Καιρός είναι να βγάλουν και καμιά καταγγελία στον ΟΤΕ για την κατάργηση των τηλεφωνικών θαλάμων που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ανάλογες εκδηλώσεις. Τα ακούς αυτά Δήμαρχε του Αμυνταίου που τους έδωσες και την αίθουσα του Πολιτιστικού για να κάνουν το συνέδριο τους τα υποκινούμενα κατά της Πατρίδας; Τα ακούς; Νομίζεις ότι σε ξεχάσαμε; Ή νομίζεις πως με το να αγοράζεις όλους τους "Στόχους" από την περιοχή οι κάτοικοι δεν θα μάθουν για το κατόρθωμα σου; ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ... Υπομονή!
...
"ΣΤΟΧΟΣ"

6 σχόλια

  1. Μπραβο στους Εδεσαιους.....ουτε σε δημοσιες χεστρες να μην βρουν χωρο να κοψουν την πιτα τους οι γραικυλοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Na την κόψουν στον καταρράκτη. Μέσα όμως. Μπλουμ. ΣΤον πάτο.

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. As pane na tin kopsoun stin MBITOULA,opos baria baria eis thn Barbarikhn tin proferoun.Ekei na tin kopsoun,kai na meinoun ekei,naxoun kati na sfaksoun oi Albanoi se ligo kairo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι στον καταρράκτη. Θα μολύνουν την θυσία των Εδεσαίων γυναικών που προτίμησαν σαν Ελληνίδες τον αξιοπρεπή θάνατο, παρά την χλιδάτη ζωή στα χαρέμια των Μογγόλων. Πρέπει η Πολιτεία να ναυλώσει ένα λεωφορείο για να τους μεταφέρει στον καιάδα, όπου πετούσαν τους προδότες οι Σπαρτιάτες.Εκεί είναι η θέση τους καθώς και η θέση του κάθε προδότη. Και μετά ας κόβουν όσες πίτες θέλουν. Ελληνες στα Όπλα. Ή ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re paidia giati otan anafereste stis perioxes aftes sinexeia vazete kai ena xarti?afou eimaste ellines kai edw einai ellada!ftanei...tetoia vlepoun oi vrwmoskopianoi kai kanoun oneira gia tin makedonia mas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ, ΝΑ ΤΥΠΩΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.