Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

... ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠ' ΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΙΒΑ ... Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού οργανώνονται οι Ελληνόψυ...

...
ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠ' ΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΙΒΑ
... Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού οργανώνονται οι Ελληνόψυχοι σην Κύπρο για το αγωνιστικό μνημόσυνο του Αρχηγού της ΕΟΚΑ Γρίβα Διγενή που θα τελεστεί στις 25 του μηνα στην Λεμεσσό. Η «Πρώτη Γραμμή» που πλαισιώνεται ήδη από ΟΛΟΚΛΗΡΗ την μαθητική και σπουδάζουσα νεολαία του Πατριωτικού Κινήματος, καλεί σε γενική κινητοποίση και μισθώνει μάλιστα και λεωφορεία για την μεταφορά των συναγωνιστών μας από κάθε γωνιά της μαρτυρικής Κύπρου. Αναμένεται συγκλονιστική η παρουσία των Ελλήνων ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ στις 25 στη Λεμεσσό. Σύντομα έρχονται περισσότερες λεπτομέρειες.

5 σχόλια

  1. στην αθηνα προκειται να γινει κατι οργανωμενο η οχι ?
    ΖΕΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Albania, Security News



    Albanian special forces entered brutally to Kakomea


    About 20 villagers from Nivitsa are under arrest from crash with police special forces


    Kakomea, Southern Albania. About 200 special forces came from Tirana, are confronted last Friday night with villagers of Nivitsa, Himara Region in Southern Albania. The crash bring the open of the way to Kakomea for the trallers of "Riviera Company" which where blocked since November 2008 by inhabitants of Nivitsa.


    The situation is very dangerous after the decelerate which the Mayor of Lukovo Vladimir Kumi called the International Institutions that observer the Albanian government including OSCE.

    www.smarkos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα ηταν καλο να βγει ανακοινωση για το που ακριβως θα ειναι η συγκεντρωση και τι ωρα!!Ελληνας της κυπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ.Η κυπρος μπροστα στον αγωνα αλλη μια φορα.Η Κυπρος πρεπει να μπει στην καρδια του καθε ελλαδιτη.-----ΑΝΤΙΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Αθήνα κάθε χρόνο γίνεται το μνημόσυνο του Στρατηγού. Τόσο από το Ίδρυμα Διγενή(συνήθως στον Δήμο Παπάγου) όσο και από το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ(συνήθως στο Γουδί). Δεν γνωρίζω ακόμη λεπτομέρειες για τις φετεινές εκδηλώσεις. Καλό θα ήταν να αποταθείς σε αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.