Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΗΘΗΣ ΥΠΟΠΤΟΙ COSMOTE KAI COSMOFONE

Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ... Το πόσο έχουν εγκαταλειφθεί ακριτικές περιοχές μας, απο το επίσημο κρά...

Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ
...
Το πόσο έχουν εγκαταλειφθεί ακριτικές περιοχές μας, απο το επίσημο κράτος και τους καρεκλοκένταυρους, είναι γνωστό στους Ελληνόψυχους. Όπως και τα βρώμικα παιχνίδια που παίζουν εις βάρος της Μακεδονίας μας, ιδίως οι εσωτερικοί εχθροί που όλο και πληθαίνουν. Έτσι το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν διάφορα "περίεργα" στη Φλώρινα, με το τόσο ειδικό ενδιαφέρον για τους πρακτορίσκους ξένων συμφερόντων. Κατά έναν... μαγικό τρόπο το δίκτυο της Cosmote -της θυγατρικής του ΟΤΕ δηλαδή!- δεν έχει ισχυρό σήμα στην περιοχή (κατά τα λεγόμενα τηλεφωνήτριας της εταιρίας!) και έτσι υπερισχύει το σήμα της άλλης θυγατρικής -με τις πολλές αμαρτίες- της Cosmofone στα Σκόπια! Και τότε οι παρατηρητικοί θα δουν στην οθόνη του κινητού τους το γνωστό "ΜΚD", που παραπέμπει σε ανύπαρκτο κράτος με το όνομα "Μακεδονία"! Και βεβαίως έρχεται να προστεθεί η... διπλή χρέωση, διότι αναγνωρίζεται σαν κλήση εξωτερικού! Όλα αυτά τα άκρως ύποπτα και εντελώς παρανοϊκά καταγγέλει με διαμαρτυρία της η Κίνηση Δημοτών Έδεσσας για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον, "ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ", με κοινοποίηση στην Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας, το Υπουργείο Εξωτερικών, τη Βουλή των Ελλήνων, τα Κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, την Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος. Η διαμαρτυρία αναφέρει:
...
"Κύριοι, Στις 12 Δεκεμβρίου 2008 μέλος του Σωματείου μας που κατοικεί στην Φλώρινα και είναι συνδρομητής της εταιρείας σας διαπίστωσε ότι στην οθόνη του κινητού του τηλεφώνου δεν εμφανιζόταν η ένδειξη της Cosmote αλλά της Cosmofon με τον διακριτικό τίτλο "MKD", νομιμοποιώντας έτσι την χρήση του ονόματος της Μακεδονίας από το κράτος των Σκοπίων. Πέρα δε από αυτό, οι κλήσεις από και προς το τηλέ-φωνο του μέλους μας εξυπηρετούνταν με το σύστημα της περιαγωγής (roaming), χρεώνοντάς του χωρίς να το καταλάβει ιδιαίτερα μεγάλα ποσά. Μετά από τα παραπάνω θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε έντονα για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση, ήτοι πολίτες της Ελλάδας να εξυπηρετούνται εντός της Ελληνικής επικράτειας από δίκτυα άλλων χωρών και να χρεώνονται χωρίς να το επιθυμούν με αυξημένο τιμολόγιο εξαιτίας περιαγωγής κλήσεων. Το απαράδεκτο αυτό γεγονός δεν μπορεί να συμβαίνει σε μια σύγχρονη και ισχυρή χώρα, πολύ δε περισσότερο όταν μέσω αυτής της αδράνειας ή ανοχής υποστηρίζεται με τον πιο αηδιαστικό τρόπο η προπαγάνδα των παραχαρακτών της ιστορίας της Μακεδονίας μας. Ως γηγενείς Μακεδόνες αισθανόμαστε εξαιρετικά προσβεβλημένοι από το παραπάνω γεγονός και απαιτούμε επαρκείς εξηγήσεις. Σας καλούμε να μας απαντήσετε το συντομότερο δυνατό, συναισθανόμενοι την βαριά ευθύνη που φέρετε ως ελληνική επιχείρηση, χρηματοδοτούμενη από εκατομμύρια Ελλήνων.
...
Με τιμή Πέτρος Πριβατιτσάνης
Πρόεδρος Δ.Σ."
...
Όπως αντιλαμβάνεστε καθόλου τυχαία και παλαιότερα η ίδια θυγατρική της θυγατρικής του ΟΤΕ, δεν είχε επιλέξει τις εξίσου προκλητικές διαφημίσεις, που έπαιξαν παγκοσμίως, και μίλαγαν για... "Μακεδονία"! Δεν ξέρουμε πια από ποιον να φυλαχτούμε! (ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Η COSMOTE...)

3 σχόλια

  1. ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ COSMOTE ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.ΣΑΝ ΥΑΙΝΕΣ ΟΡΜΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΔΕΚΟ Ο ΟΤΕ ΕΝΩ ΣΤΗΝ COSMOTE ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΠΙΕΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΟΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΝΑ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΛΟΓΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΜΙΑ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ COSMOTE ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;;;;!!!!!!!

    Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ
    ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΤΟΥ Χ.ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ
    ΚΑΙ ΤΗΣ COSMOTE TOY Μ.ΤΣΑΜΑΖ.

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ήμουν μικρός στην περιοχή της Φλώρινας, ακούγονταν δύο το πολύ Σκοπιανοί ραδιοφωνικοί σταθμοί.

    Σήμερα ακούγονται γύρω στους πέντε (το λιγότερο), κάποιοι από αυτούς μέχρι και τα Γρεβενά, και με ΑΡΙΣΤΟ σήμα.
    Και οι δικοί μας κοιμούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η θυγατρική του ομίλου της COSMOTE και συγκεκριμένα η Ε-VALUE που ειναι callcenter και το αγόρασε απο τον όμιλο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και που πληρώνει το προσωπικό της καθε τέλος του μήνα δεν εβαλε τα χρήματα στους λογαριασμούς των εργαζομένων με την δικαιολογία οτι περνάει ΚΡΙΣΗ Ο ΟΤΕ ΚΑΙ Η COSMOTE και έτσι η εργαζώμενοι δεν θα κάνουν πρωτοχρονιά.
    ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΥΡΙΑ Φ.ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ
    ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.