Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥΣ!

... ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ... "ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ" ... Έτσι όπως ακριβώς το περιγράφαμε στο προηγούμενο πρω...

...
ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ... "ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ"
...
Έτσι όπως ακριβώς το περιγράφαμε στο προηγούμενο πρωτοσέλιδο του "ΣΤΟΧΟΥ". Και η αναμπουμπούλα είναι τώρα διπλή. Αφορά και την εσωτερική μας κατάσταση που ανα πάσα στιγμή μπορεί να υποτροπιάσει αλλά και την παγκόσμια συνέπεια των εγκληματικών ενεργειών των "γνωστών άγνωστων" του πλανήτη. Ανάμεσα στα δεκάδες περιστατικά που επισφραγίζουν την τουρκική προκλητικότητα -και τα οποία από τους πρώτους αποκαλύψαμε- έρχεται και αυτό που αντιγράφουμε από τον "Ελεύθερο Τύπο":
...
"Με αναχαιτίσεις απειλούν πλέον οι Τούρκοι ελληνικά στρατιωτικά ελικόπτερα που προσεγγίζουν ακριτικά νησιά στο Αιγαίο.Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στην παραμονή των Χριστουγέννων όταν ελικόπτερο του στρατού που πετούσε κοντά στο Φαρμακονήσι κλήθηκε από τουρκικά ραντάρ να αποχωρήσει από την περιοχή γιατί, όπως είπαν στο πλήρωμά του, πετούσε σε τουρκικό εναέριο χώρο.Ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί και στις Οινούσσες, επίσης με ελληνικό ελικόπτερο, το οποίο απειλήθηκε με αναχαίτιση.Οι τουρκικές προκλήσεις συνεχίστηκαν και χθες με πτήσεις οπλισμένων αεροσκαφών στο πεδίο βολής Άνδρου και υπερπτήση πάνω από το Αγαθονήσι."
...
Όταν προειδοποιούσαμε χρόνια τώρα για τις διαθέσεις των Τούρκων είμασταν, ακραίοι, επικίνδυνοι, μέχρι και... προβοκάτορες. Τώρα που τα λουζόμαστε τι είμαστε; ΞΥΠΝΑΤΕ και θυμηθείτε τα λόγια του Κολοκοτρώνη γιατί τα θρασίμια και οι μπουνταλάδες μόνο από πράξεις καταλαβαίνουν... "Οι τούρκοι όταν τους δείχνεις τα πισινά σου, σου δείχνουν τα μπροστινά τους κι όταν τους δείχνεις τα μπροστινά σου, σου δείχνουν τα πισινά τους".

1 σχόλιο

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.