Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

ΑΝΘΙΖΕΙ Η ΠΡΟΑΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ... Παρά τις ομολογουμένες φιλότιμες προσπάθειες όλων των μαρκουτσ...

ΑΝΘΙΖΕΙ Η ΠΡΟΑΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ
...
Παρά τις ομολογουμένες φιλότιμες προσπάθειες όλων των μαρκουτσοφόρων της "Νέας Τάξης" -στην πλειοψηφία τους προερχόμενοι από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο- να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη, κατα πως τους βολεύει και εξυπηρετεί τα αφεντικά τους, ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται και δεν μασάει την μάυρη προπαπαγάνδα τους.
Σε δημοψήφισμα που διενεργεί αυτή τη στιγμή η ιστοσελίδα του "Ελεύθερου Τύπου" -της Γιάννας δηλαδή- εξάγονται συμπεράσματα πραγματικά εντυπωσιακά και αφορούν τα γεγονότα που ζήσαμε και συνεχίζουννα τρέχουν αφού τίποτα δενέχει τελειώσει. Και στα δύο ερωτήματα η άποψη είναι διαμορφωμένη... Δείτε τα εως τώρα αποτελέσματα:
...
Πως χαρακτηρίζετε το απολογητικό υπόμνημα του ειδικού φρουρού;
Ειλικρινές (1982) 58,1%
Προκλητικό (645) 18,9%
Υβριστικό στη μνήμη του 15χρονου (783) 23,0%
Σύνολο ψήφων: 3410
...
Θεωρείτε υποκινούμενες τις κινητοποιήσεις των νέων μετά την δολοφονία του 15χρονου;
Ναι (5381) 76,4%
Οχι (1666) 23,6%
Σύνολο ψήφων: 7047
...
Αν και στο δεύτερο ερώτημα η πλειοψηφία είναι συντριπτική, τα αποτελέσματα του πρώτου ερωτήματος είναι πράγματι εντυπωσιακά αν αναλογιστεί κανείς την αντιμετώπιση του Ειδικού Φρουρού από όλο το δημοσιογραφικό και πολιτικό φάσμα... Διαβάστε στο http://antiparakmi.blogspot.com/ ολόκληρη την απολογία του Ειδικού Φρουρού.

14 σχόλια

  1. Πρέπει να διαδωθεί σε όσους περισσότερους γίνεται.Τα καθεστωτικά ΜΜΕ θα προσπαθίσουν να το αποκρύψουν.Η ψευτοδικαιοσύνη θα προσπαθίσει να ξεχαστεί μήπως και δεν χρησιμοποιηθεί.Η προδότες απόγονοι των συμμοριτών και όχι μόνο θα προσπαθίσουν με τη βία και με άναρθρες κραύγες αλλάκαι με την επιρροή τους να μας τρομοκρατίσουν για να μην διαδώσουμε την αλήθεια.Μην φοβηθείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANY TIME ANY PLACE ANYWHERE
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΕΤΕ
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ
    ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
    ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟΣ
    ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
    ΕΘΝΙΚΙΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9:12


    SAS PARAKOLOU8OUME KAI DEN MAS BLEPETAI!

    SXEDIAZOUME OXI APLA MIA NIKH!

    ALLA THN OLOKLHRWTIKH SAS KATASTROFH!

    STO XWRO EPILOGHS MAS
    STO XRONO EPILOGHS MAS!
    OTAN 8A ER8H H WRA ...

    OUTE APO POU SAS HR8E
    OUTE TI SAS XTYPHSE!

    OUTE PROIDOPOIHSH
    OUTE AIXMALWTOI...

    MPHGMENOI OLOI SAS STO XWMA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ!

    ΣΑΝ ΤΑ ‘ΠΟΥΛΑΚΙΑ’!!!!

    ΜΑΘΕ ΝΑ ΠΕΤΑΣ 9:12…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To megalyreo martyrio 9_12 gia sas 8a einai I agwnia!

    Meta ola ta alla 8a einai grigora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κωστακηδες, γιωργακηδες, περιεργα αλαβανοειδη, τατουληδες και ντορουλες, κουκουλοφλωροι, ροζ τσιπροειδη , καμπουρακειος δημοσιοκαφρια , κουνιστολαζογκες , βρωμοεπουσηδες, ελιαμεπαδες, βασιλοκομουνιστοκανελληδες ....... Ε ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ, Ε ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΙ ΣΟΥ ΦΥΛΑΓΑΝ ΚΡΥΦΟ ΟΙ ΡΥΠΑΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ' ...

    εγω ξερω απλα πραγματα.. ΟΤΙ Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΡΙΑΣΜΕΝΗ... ξεχυλη οργης ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΚΗΔΕΣ και ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ και με τα ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ του κινητου και των SMS.. και οπου ναναι θα ξεσπασει τσουναμι.. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ , ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΠΡΙΤΑΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ... και θα ειμαστε πολλοι για να μας βαφτισουν χρυσαυγιτες...

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.. καποιοι αρχισαν ηδη να πακεταρουν , αλλοι να ξεθαβουν τα δευτερα διαβατηρια τους.. και καποιοι αλλοι αδουν ως γνησιοι ηλιθιοι την ωρα που το πλοιο βυθιζεται..

    Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΑΠΟ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ, ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΩΜΑΤΕΛΕΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ...
    (ΣΣ παραθυρα δεν υπαρχουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΓΡΟΙΚΟΙ...ΕΓΩ ΤΟΝ 9-12 ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ, ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ, ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΑΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ, ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11.21/12-12-08 ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9.12 opws akribws to les megale....ANY TIME ANY PLACE ANYWHERE...mono pes to meros kai na deis ti gousta 8a bgaloume malakismeno 8a parakalate opws parakalousate tous mpatsous na sas swsoun sthn Komotini ...kai mhn arxiseis na les malakies giati hmoun ekei me allous 2000 komothnaious pou ta skatokanala tous onomasan olous "XRYSAYGITES"...e nai loipon re malakismena , gia thn ELLADA MAS oloi eimaste XRYSAYGITES....fasistoeidh upokeimena 8a sas kinigisoume opou kai an xreiastei, opote kai an xreiastei kai gia oso xreiastei mexri na teleiwsoume me ton aproswpo fasismo sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΜ ΑΤΥΧΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ΕΝΟΧΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ!ΚΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ! ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΑΝ,Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ? ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ! ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ! ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ Ο Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Σ Σ Τ Ρ Α Τ Ο Σ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κο ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ! ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ! ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ Ο Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Σ Σ Τ Ρ Α Τ Ο Σ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ!!!!!!!!!!!!"

    Που ζεις, ρε φίλε, στον Άρη; Η στην προδικτατορική Ελλάδα; ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!! Στρατό λες εσύ αυτό το νερόβραστο σκυλολόι των δημοσίων υπαλλήλων;

    Αν είχαμε στρατό, θα το χρησιμοποιούσαμε και δεν θα δίναμε συνεχώς κώλο στην Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πατερούλη Στάλιν...
    θα τα πάνε στον ορό της Αλήθειας να κάνουν και τηλεθέαση, μην ανησυχείς!

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.