Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ..."

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΗΟ ΕΧΟΥΜΕ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ! ... Διαβάστε με προσοχή την επιστολή πουμας έστειλε φοιτητ...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΗΟ ΕΧΟΥΜΕ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!
...
Διαβάστε με προσοχή την επιστολή πουμας έστειλε φοιτητής από το Λονδίνο και κατανοήστε πως σκέφτεται και πως λειτουργεί ο μέσος Έλληνας,για να μπορέσουμε να τον φέρουμε κοντά μας όχι μόνο στα λόγια αλλά και ΕΝΕΡΓΑ. Η Πατρίδα έχει ανάγκη από όλες τις δυνάμεις που μπορούν να συμβάλουν στην ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της...
...
Αγαπητέ στόχε,
Γράφω με αφορμή τα γεγονότα τον τελευταίων ημερών στην Ελλάδα. Όλα ξεκίνησαν από το τίποτα και κατέληξαν να γίνονται πρωτοσέλιδα στις μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες. Όταν προχθές αγόρασα την «guardian» με έκπληξη είδα την φωτογραφία του εξωφύλλου να αφιερώνεται στην Ελλάδα.
Η φωτογραφία απεικόνιζε ένα από τα γνωστά κωλόπαιδα να τρέχει προ των Ματ. Δεν είχα ιδέα για το τι έγινε το Σάββατο και τον θάνατο του15 χρόνου στα Εξάρχεια γιατί σπουδάζω στο Λονδίνο και μου είναι αδύνατο να έρθω σε επαφή με τα ηλεκτρονικά μέσα. Μονό η μητέρα μου με ενημέρωσε για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην πρωτεύουσα. Αναζήτησα ειδήσεις στο διαδίκτυο αλλά όλες είναι φιλτραρισμένες καταλλήλως ,εκτός και αν εννοούμε ενημέρωση τα δελτία ειδήσεων του Mega , που βρίσκονται στην υπηρεσία της προπαγάνδας του Λαμπράκη.
Με λύπη μου είδα εικόνες και σε άλλα μέσα , εικόνες που δεν τιμούν την χώρα μας και προσπάθησα να καταλάβω μέσα σε αυτήν την παράνοια που εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια μου το τι στέκει η όχι. Αμέσως θυμήθηκα τα προηγούμενα φύλλα του στόχου και τις απόψεις που φιλοξενούσαν. Όταν ήμουν στην Ελλάδα και διάβαζα Στόχο θεωρούσα υπερβολικές τις απόψεις και τις αποκρίσεις των συντακτών. Δεν διαφωνούσα αλλά η πολιτική μου τοποθέτηση (είμαι κεντροδεξιός) μου απαγόρευε να ταυτιστώ με το ύφος και την σκληρότητα των «ακροδεξιών». Βλέπετε τότε ήσασταν «φασίστες» και ιδαλγοί του χουντισμού αλλά και «απολιθώματα του εμφύλιου». Αυτό το τελευταίο σας το καταλόγιζα συνεχώς. Θεωρούσα πως ήσασταν προκατηλειμένοι και φανατισμένοι αντι-αριστεροί, γεμάτοι μίσος για την αριστερά και για τα κελεύσματα της. Τώρα και εγώ αισθάνομαι την ίδια οργή το ίδιο μίσος για αυτά τα αποβράσματα που διασαλεύουν την τάξη και βάζουν την Ελλάδα στην ιδία στήλη με την τραγικήτρομοκρατική επίθεση στη Ινδία.
Είναι ανάγκη όμως να βρούμε και να στοχοποιήσουμε όλους αυτούς που επιτίθενται εναντίον της Ελλάδος. Πρέπει να κατονομάσουμε του φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της επίθεσης. Μονό έτσι θα αποκαλυφθούν οι συνωμότες και θα διασωθεί το κύρος της ελληνικής δημοκρατίας . Το πολίτευμα τώρα διασαλεύεται από ποικίλους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες.
Αρχικά , οι κουκουλοφόροι δεν είναι άλλοι από τα κωλόπαιδα της μεγαλοαστικής τάξης , τα καλομαθημένα παιδάκια των πολιτικών του Σύριζα και τα λοιπά αναρχοαυτόνομα κοινώς άπλυτα. Συγχωρείστε με για το ύφος αλλά όταν βλέπεις της χώρα να καίγετε από τους αριστερούς και να κατακλέβετε από τους τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες έτσι νοιώθεις, χάνεις κάθε επίπεδο πολιτικού πολιτισμού .
Ο κύριος ηθικός αυτουργός είναι το κόμμα του Σύριζα και οι κύριοι Τσίπας και Αλαβάνος. τους στοχοποιώ . Ο κύριος Καραμανλής απλά αποδεικνύει πως παρόλη την πολιτική του ευστροφία είναι πολύ λάιτ για αντιμετωπίσει δυναμικά τα αριστερό παραπέτασμα. Η τακτική της μη σύγκρουσης μας οδήγησε ως εδώ. Αποδεικνύετε περίτρανα πως μια μερίδα της ελληνικής κοινωνίας αυτή που μετά την μεταπολίτευση πλούτισε ,κρατά βαθειά μέσα της τα μίση του εμφυλίου . Οι αριστεροί αυτοί με της δεξιές τσέπες , ποτίζουν τα παιδία τους με το δηλητήριο του εμφυλίου και τα στέλνουν στην κοινωνία να επιδείξουν την οικογενειακή τους αγωγή.... O κ. Παπανδρέου δείχνει πως χαίρετε από την κατάσταση ίσως και αυτός έχει ρόλο στο παιχνίδι της αποσταθεροποίησης . Η αμερικανική ελίτ καλοβλέπει την πτώση της φιλο-ρωσικής ΝΔ, που όμως έχει εξακολουθήσει μια πολιτική αφοπλισμού στους εξοπλισμούς και ασυλίας προς του μετανάστες και την εξτρεμιστική αριστερά . Ο οσφυοκαμπτης κ. Παπανδρέου επιδίδεται σε ρεσιτάλ θεατρινισμού και δείχνει ότι και αυτός είναι συνένοχος των επεισοδίων.
Δεν ξέρω αν συνεχίζουν να καίνε την χώρα. Αυτό που ξέρω είναι ότι το πολίτευμα της Ελλάδος είναι ασταθές , η αριστερά και ο Σύριζα φλερτάρουν με την βία και διασκεδάζουν κρυμμένοι πίσω από τα κάστρα τους. Έχουν εδώ και καιρό θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδος. Οι μετανάστες είναι όργανα τους και σύντομα θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Απλά αναφέρω ότι οι αλβανοί οργανώνονται στα βρετανικά πανεπιστήμια, όχι για να κάνουν πάρτι αλλά για να ασκήσουν επιρροή. Αυτά που βλέπουμε είναι μόνον η αρχή. Η αστυνομία είναι στο στόχαστρο γιατί πολύ απλά είναι αυτή που κατέχει το μονοπώλιο της βίας . Εγώ θεωρώ αναγκαίο τον πυροβολισμό του αστυνομικού. Αν θεωρούμε πως ο αστυνόμος κακώς πυροβόλησε έναν ταραξία είναι σαν να αφαιρούμε το δικαίωμα των αστυνομικών να ασκούν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του μονοπωλίου της βίας. Είναι σαν να μην θέλουμε να αποδοθεί η τάξη όταν καίγεται η χώρα.
Οι κραυγές τις αριστεράς είναι υποκριτικές . Οι εισαγγελείς επιτελούν πρέπει να εφαρμόσουν τους νόμους . Πρέπει να δούμε τα πρόσωπα των ταραξιών και να μάθουμε τα όνομα των οργανωτών από την δικαιοσύνη. Δεν πρέπει να αφήσουμε την αριστερά να επαναλάβει νέο γύρο . Είναι και θα είναι πάντα ο εσωτερικός εχθρός . Ας τον περιορίσουμε τώρα πριν αλλοιώσει τις δομές της Ελλάδος.


Με εκτίμηση, Ι. Κ.
Απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών.
Φοιτητής Νομικής Λονδίνο 09 /12 /2008

1 σχόλιο

  1. ερχομαι κοντα γιατι καποιοι μας θέλουν χωριστα. Δεν υπαρχει δεξια δεν υπάρχει αριστερα μονο κοκαλλα υπαρχουν των ελληνων τα ιερα.

    Ι.Κ. αποφοιτος πολιτικών επιστημων , φοιτητης νομικής λονδινο 12/12/2008.

    ψευδωνυμο dexter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.