Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΑΡΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ 401 ΚΑΙ 424

ΚΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ... Δεκάδες νεαροί αστυνομικοί νοσηλεύονται τραυματίες στα 401 και ...

ΚΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
...

Δεκάδες νεαροί αστυνομικοί νοσηλεύονται τραυματίες στα 401 και 424 Στρατιωτικά Νοσοσκομεία αποτέλεσμα των επιθέσεων που δέχτηκαν τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα σημεία. Οι περισσότεροι φέρουν χτυπήματα από λοστούς και πέτρες και κάποιοι εγκαύματα από μολότοφ. Ένας άνδρας των ΥΑΤ νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο 401 μετά την επίθεση από 80 κουκουλοφόρους που εξήλθαν από την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, στην έδρα της Δ.Α.Ε.Α (Διευθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής) στην Καισαριανή.
...
Τα κατασκευαστήρια ειδήσεων για λογαριασμό της "Νέας Τάξης"
-με ελάχιστες εξαιρέσεις που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα- εκφυλισμένα ΜΜΕ αρνούνται να προβάλουν την πραγματική διάσταση του θέματος, αφού κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετεί τους επικοινωνιακούς στόχους, των αγαπημένων τους κουκουλοφόρων...

8 σχόλια

  1. Στις βόμβες μολώτοφ που πετούν προσθέτουν στο καύσιμο και υδροχλωρικό οξύ.
    Αν το φλεγόμενο μίγμα πέσει σε κάποιον ακόμα και αν σβήσει η φωτιά το οξύ παραμένει και καίει. Ούτε με το νερό γίνετε κάτι γιατί πολύ απλά το αραιώνει καθυστερώντας την δράση του αλλά το βοηθάει να εισχωρήσει περισότερο.΄

    Αυτά το κόλπα χρησιμοποιούν οι επεναστάτες του κώλου. Αν πέσει σε κάποιον πολίτη τι θα πουν ότι ήταν παράπλευρη απώλεια του αγώνα (τρομάρα τους);;; Δηλαδή αν αύριο ενας αστυνομικός που θα δεχτει τη μολώτοφ τρελαμένος από τους πόνους που προκαλέι το οξύ και προσπαθώντας να σώσει τον εαυτό του, τραβήξει το πιστόλι και καθαρίσει δυο τρείς αυτό θα έιναι δολοφονία ή παραπλευρη απώλεια;;;

    Μήπως έφθασε η ώρα να επέμβει ο εισαγγελέας και να καταργηθεί το άσυλο;;; Λέω για το άσυλο γιατί τα πανεπιστήμια από ναοι γνώσεις μετατράπικαν σε γιάφκες και ορμητήρια ποινικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχω δυο παιδια προτιμαω να γινουν αγροτες παρα να πανε στα μπουρδελοΑΕΙ και ΤΕΙ με το ασυλο τους που μονο αλητες και κακοποιους τρεφει και δημιουργει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια! Πόσοι είναι οι συλληφθέντες και με ποιές κατηγορίες βαρύνονται?
    Κάτι κακουργήματα παίζουν ή κάνω λάθος?
    Δεν θα ήταν καλό να ξέρουν οι γονείς σε τι είδους ευαγή ιδρύματα οδηγούν οι καθηγητές και όχι μόνο, τα παιδιά τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ολα αυτα που γινονται στη παιδεια, ο κοσμος πλεον σκεφτεται σοβαρα την ιδιωτικη εκπαιδευση.
    Εκει που γινονται μαθηματα και οχι καταληψεις, υπαρχει ελεγχος απο τους καθηγητες, και οι αλλοδαποι ειναι ανυπαρκτοι.
    Η διαλυση της δημοσιας εκπαιδευσης ειναι καλα μελετημενη και προχωραει βημα βημα.
    Ολα ειναι σωστα μελετημενα, τιποτα δεν γινεται στη τυχη.

    Κριμα για τα παλληκαρια τους αστυνομικους που παλευουν να κρατησουν ζωντανη την δημοκρατια σε αυτη τη χωρα.
    Αληθεια, πιστευει κανεις οτι ο -δικαιος- θανατος ενος αναρχικου που πετουσε μολωτοφ και πετρες προς καθε κατευθυνση, ενος εκολαπτομενου δολοφονου, εχει προκαλεσει τοση αναταραχη ??
    Ακομα και ο πιο αφελης -αλλα νηφαλιος- Ελληνας πιστευει οτι ολα ηταν προμελετημενα και προσχεδιασμενα απο τα μασωνικα ανθελληνικα κεντρα.
    Στοχος εδω και αιωνες η Ελλαδα και η Ορθοδοξια, δηλ. το Φως που αποτελει εμποδιο στο σκοταδισμοπου προσπαθουν να επιβαλλουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να οπλίσουμε τους αστυνομικούς μας με χειροβομβίδες λευκού φωσφόρου όπως στο Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να οπλίσουμε τους αστυνομικούς μας με χειροβομβίδες λευκού φωσφόρου όπως στο Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να καταργηθεί το ΓΑΜΟΑΣΥΛΟ ΤΩΡΑ!!!
    Μας έχουν ξεσκίσει οι "επαναστάτες" του κώλου!!

    Εξαρχειώτης με συνείδηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε ολοι στα ποδια θελουν... αλλα πρωτα οι δημοσιοβλαχοι που τρομοκρατουν τον λαο.Χθες ηταν μπροστα μου μια κ εκανε ρεπορταζ.παει σε εναν παππου κ ο παππου ακουσα που ελεγε:καλα τους κανουν στα ποδια να τους πυροβολανε ολους να βγουν τα τανκς κλπ κλπ και αυτη αμεσως λεει ενταξει ενταξει και φευγει. και παει σε μια αλλη παρακατω και ελεγε οτι η αστυνομια δεν κανει την δουλεια της κλπ και την ειχανε και μιλαγε 10 λεπτα με ερωτησεις. ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.