Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ...

ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΔΩ Ο ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ "ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ" ... Όσο ο “βαρύμαγκας” το “Ντοράκι”, μαζί με το ...

ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΔΩ Ο ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ "ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ"
...
Όσο ο “βαρύμαγκας” το “Ντοράκι”, μαζί με το “δεξί του χέρι” τον “Τσετσένο” Ευάγγελο βασιλάκο, μας δουλεύουν άγρια και “τελειώνουν” την Πατρίδα ΜΑΣ, οι Τούρκοι φτιάχνουν ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ: -Συμμετέχουν στην παραγωγή του αεροσκάφους πέμπτης (!) γενιάς του F-35 JSF, με ορίζοντα 116 μονάδων μέχρι το 2020!-Μέχρι το 2012 θα έχουν προμηθευτεί 30 ολοκαίνουργια F-16 C/D Block 50+-Αναβαθμίζουν 180 F-16 C/D Block 50, 40 και 30 με το πρόγραμμα CCIP.-Συμμετέχουν στην κατασκευή 10 “βαρέων” αεροσκαφών τακτικών μεταφορών, τύπου Α 400Μ.-Εκσυγχρονίζουν 13 C-130 (ηλέκτρονικά συστήματα, συστήματα ναυτιλίας και μέσα επικοινωνίας).-Διαθέτουν 7 ιπτάμενα “τάνκερ” εναερίου ανεφοδιασμού, τύπου KC- 135R Stratotan-ker.-Περιλαμβάνουν ιπτάμενα ραντάρ (4 με προαίρεση για άλλα 2) τύπου Β-737-700/ ME-SA.-Κατασκευάζουν 18 Μη Επανδρωμένα Αεροχήματα μέσου ύψους και μακράς αυτονομίας. Τους παραδίδονται 10 ισραηλινής κατασκευής “Heron”. Διαθέτουν “Harpy” καταστολής/ καταστροφής αεράμυνας (Ισραηλινά κι αυτά).
Που πάμε; Που μας οδηγούν; Ποιος τους “εξουσιοδότησε” εν λευκώ;
...
Πριν λίγες ώρες, τα γνωστά ενεργούμενα της ΝΤΠ επιτέθηκαν με γκαζάκια στο πολιτικό και δικηγορικό γραφείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Σόλωνος. Στόχος ασφαλώς είναι η θεσμική ιδιότητα του ΥΠΕΘΑ. Δεν καταδικάζουμε απλά την ενέργεια, η οποία είναι συνέχεια επιθετικών ενεργειών κατά των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά θεωρούμε ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ και ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ όσους μέσα από το ίδιο το Κράτος, επιτρέπουν την δράση όλων αυτών των ΓΝΩΣΤΩΝ κατευθυνόμενων.

3 σχόλια

  1. Οπως παμε και ολη την Μακεδονια θα χασουμε αλλα και την προδοτρα θα την εχουμε στο σφερκο μας!
    Αλλα και ολους τους υπολοιπους αλητες λαοπλανους.
    Ισως θα ητο προς το καλον του Εθνους να βιαστουν,σφαγιαστουν και καταστραφουν μερικα κουκια κοινος γραικοι,ωστε τα υπολοιπα κουκια ξυπνησουν απο την μαστουρα τους και καταλαβουν οτι το μελλον των παιδιων τους τουλαχιστον, δεν ειναι στα κομματικα μαντρια.
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Οι λαοπλανοι,τα κατακαθια της Ελληνικης φυλης, ενω θα επρεπε να υπηρετουν εμας, και οχι το αντιθετο,υπηρετουν τους εχθρους του λαου μας τους νεοταξικους.
    Καντε μια χαρι στα παιδια σας και στους ευατους σας,οπου και αν τους δειτε,πεταχτε και κανα κλουβιο αυγο,μεχρι να τους πεταξωμε στον καιαδα!
    Λυκουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Patriotes, i Tourkia den exoplizete kata tis Ellados giati stratiotika den mporei na kerdisei tipota, alla exoplizete gia tin anerhomeni apeili apo to Kourdistan.
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.