Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ

ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ... ... Με την παρουσία δύο ευρωβουλευτών (πράσινων) πραγματοποιούν...

ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ...
...

Με την παρουσία δύο ευρωβουλευτών (πράσινων) πραγματοποιούν οι γενίτσαροι και Βουλγαρόριζοι του ΟυράνιουΤόξου συνάντηση αύριο το πρωί στην πόλη του Αμύνταιου. Σύμφωνα με πηγές γυφτοσκοπιανών,η συνάντηση έχει θέμα την... «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα την Βουλγαρία και την Αλβανία. Το θέμα από μόνο του δείχνει ότι το Ουράνιο τόξο και επιφανειακά πλέον έχει αρχισει να κινείται υπέρ της εχθρικής προπαγάνδας, λες και δεν το ξέραμε. (Εδώ όμως τίθεται και άλλο ζήτημα γιατί ένα «κόμμα» που λειτουργεί κάτω από το ελληνικό θεσμικό πλαίσιο εμπλέκεται μέσα από το ελληνικό έδαφος για ζητήματα που αφορούν τρίτες χώρες... ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΗ είναι αυριανή συγκέντρωση του Ουράνιου Τόξου...)
...
Για τις ανάγκες της Γενιτσαροβουλγαροσλαβικής μάζωξης έσπευσε να παραχωρήσει την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου, ο Δήμαρχος Κώστας Θεοδωρίδης (που βλέπετε στην φωτογραφία). Τον παγματικό λόγο μόνο ο πόντιος δήμαρχος μπορεί να το ξέρει αλλά εμείς υποψιαζόμαστε ότι η συνεργασία με τις ανθελληνικές δυνάμεις έχει αντάλλαγμα μερικές δεκάδες ψήφους που επηρεάζουν οι συνωμότες στην περιοχή του Δήμου... Ποιά είναι τα δημοτικά διαμερίσματα του Δημου Αμυναίου; Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας... 1.Αμυνταίο (έδρα δήμου) 2.Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίου Παντελεήμονα 3.Δημοτικό Διαμέρισμα Κέλλης 4.Δημοτικό Διαμέρισμα Kλειδίου 5.Δημοτικό Διαμέρισμα Ξινού – Νερού 6.Δημοτικό Διαμέρισμα Πετρών 7.Δημοτικό Διαμέρισμα Ροδώνα 8.Δημοτικό Διαμέρισμα Φανού Στο Δήμο Αμυνταίου συμπεριλαμβάνονται επίσης οι οικισμοί του Σωτήρα και της Αναλήψεως.
...
Ο «Στόχος» παρακολουθεί ήδη στενά κάθε κίνηση στην περιοχή συλλέγοντας και αξιολογόντας κάθε πληροφορία που έρχεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.