Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ... Η Κύπρος είναι ημικατεχόμενη. Οι...

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
...
Η Κύπρος είναι ημικατεχόμενη. Οι τούρκοι έχουν εισβάλλει στο νησί, σκότωσαν, έκλεψαν, βίασαν, φυλάκισαν, βασάνισαν, εξαφάνισαν ανθρώπους! Το μοναδικό κριτήριο γιά όλα αυτά ήταν ότι τα θύματά τους, ανήκαν στην Ελληνική φυλή. Οι Έλληνες έπρεπε να εγκαταλείψουν το βόρειο μέρος της Κύπρου . Έντεκα χρόνια μετά οι τούρκοι ανακήρυξαν το παράνομο κράτος της << τουρκικής δημοκρατίας της Βορείου Κύπρου >>.
...
Την προηγούμενη εβδομάδα η Ελληνική νεολαία της Κύπρου βγήκε κατά χιλιάδες στους δρόμους των ελευθέρων πόλεων γιά να διαδηλώσει την εναντίωσή της στα εγκλήματα των τούρκων σε βάρος των Ελλήνων της Κύπρου. Οι διαδηλώσεις των μαθητών και μαθητριών της Εθνικής Φωνής Ελληνόψυχων Νέων αλλά και του Εθνικού Μαθητικού Κινήματος ήταν πρωτοφανείς σε αριθμό, μαχητικότητα και ευπρέπεια .
...
Θα περίμενε λοιπόν κάποιος πως το επίσημο κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα επικροτούσε τις ενέργειες των μαθητών. Αυτό θα γινόταν σε οποιοδήποτε άλλο κράτος που αντιμετώπιζε την βαρβαρότητα των γειτόνων του. Στην Κύπρο όμως του κομμουνιστή Χριστόφια ποιά ήταν η συμπεριφορά του επισήμου κράτους προς τους αυριανούς πολίτες του; Το κράτος έστειλε την κυπριακή αστυνομία γιά να κατευνάσει το αγωνιστικό φρόνημα της μαχόμενης νεολαίας.
...
Απειλές, φωτογραφήσεις μαθητών και μαθητριών από << μυστικούς αστυνομικούς >> στους δρόμους και στις πλατείες όπου γίνονταν οι διαδηλώσεις, τηλεφωνήματα και επισκέψεις στα σπίτια όσων είχαν << εντοπιστεί >>, ήταν στην ημερήσια διάταξη. Οι ενέργειες αυτές εξόργισαν τον κόσμο . Αγανακτισμένοι γονείς καταφέρονταν σε βάρος του Υπουργού Δημοσίας Τάξης που έδωσε την εντολή να φωτογραφίζονται τα παιδιά τους σαν να ήταν σεσημασμένοι εγκληματίες. Αλήθεια ο υπουργός κ. Χρυσοστομίδης αυτά διδάχθηκε στα πανεπιστήμια του εξωτερικού όπου έκανε λαμπρές σπουδές; Η φίμωση της αλήθειας και της μαχητικότητας προσθέτονται στους τίτλους σπουδών του.
...
Όλα αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν στην Κύπρο θα πρέπει να απασχολήσουν τους Ελλαδίτες βουλευτές. Ήδη στην Κύπρο ο πρόεδρος του Ευρωπα΄ί΄κού Κόμματος κ. Συλλούρης έφερε το θέμα στην βουλή διότι και στην εκδήλωση της νεολαίας του κόμματος του, εντοπίστηκε φωτογράφος της αστυνομίας.
...
Στις δικές μας εκδηλώσεις υπήρχαν πολλοί περισσότεροι.
...
Οι εχθρικές αυτές ενέργειες θυμίζουν εκείνες των Βρεττανών αστυνομικών ,επί αγγλοκρατίας ,σε βάρος των Ελλήνων μαθητών της εποχής εκείνης. Τότε βέβαια ακολούθησε η επανάσταση της Ε.Ο.Κ.Α. και απελευθερώθηκε ο τόπος μας!!!
...
(Στην δεύτερη φωτογραφία με το ροζ και το άσπρο μπλουζάκι δύο από την ομάδα των έξι "μυστικών" που φωτογράφιζαν την πορεία της ΕΦΕΝ Λεμεσσού. Το θέμα καταγγέλθηκε αμέσως από το stoxos.gr ΕΔΩ Ενώ ρεπορτάζ και βίντεο από τις κινητοποιήσεις των Ελληνόψυχων μαθηών δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.