Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ. ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

ΕΚΑΝΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΑΜΑΡΤΗΜΑ Η ΠΡΟΣΚΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ! ... ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΛΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ....

ΕΚΑΝΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΑΜΑΡΤΗΜΑ Η ΠΡΟΣΚΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ!
...

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΛΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ... ventetta.blogspot.com

Απαντώντας σε επικρίσεις ότι προτιμά τη σιωπή, ακόμη και για τα εθνικά θέματα, απαντά: «Από την αρχή νομίζω ότι είχα δύο δρόμους να διαλέξω: Να μιλάω και νομίζω ότι μπορώ να μιλήσω ή να σιωπώ και να σκέπτομαι. Διάλεξα το δεύτερο, διότι τα προβλήματα που συνάντησα είναι τεράστια και οι «μαύρες τρύπες» που παρέλαβα μεγάλες. Μπροστά σε τέτοια θέματα, προτίμησα τη σιωπή. Για τα εθνικά θέματα, θα με συγχωρήσετε να σας πω ότι αγαπώ τόσο την πατρίδα μου που ευχαρίστως θα έδινα και τη ζωή μου. Αλλά μ' έχει κουράσει, μ' έχει απογοητεύσει κι έχω αηδιάσει την πατριδολαγνεία και την εθνοκαπηλία. Γνώρισα τέτοιους ανθρώπους πολλούς, οι οποίοι χρησιμοποιούν την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια ως σύνθημα και βόλεμα».Όσο για τη συνεργασία του με τους πολιτικούς εκπροσώπους της χώρας, τονίζει ότι συνεργάζεται με όλους, κι αυτή τη διάθεση έχει και για το μέλλον. Προσθέτει ότι ήδη έχει συναντηθεί και με την Αλέκα Παπαρήγα και αναφέρει: «Πιστεύω ότι οι αριστεροί πολίτες πιστεύουν στο Θεό περισσότερο από τους δεξιούς. Το έχω ζήσει αυτό».Αναφερόμενος στις σχέσεις με το Οικουμενικό Πατριαρχείο χαρακτηρίζει τον κ. Βαρθολομαίο «αξιόλογο» και τονίζει ότι «το μέγα αμάρτημα της Ορθοδοξίας είναι η πολυδιάσπαση και η προσκόλληση στον εθνικισμό. Η Ορθόδοξη Εκκλησία πρέπει το συντομότερο να κλείσει όλες τις ρωγμές που υπάρχουν. Κι αυτό ήταν η μεγάλη επιτυχία του Οικουμενικού Πατριάρχη στην πρόσφατη σύναξη των προκαθημένων».
...
ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ".

27 σχόλια

  1. grpatriots.blogspot.com
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ιερώνυμος είναι Πασόκος και Αρβανίτης, στο χωριό του τα Οινόφυτα μιλάει στους εργάτες στα Αλβανικά, όπως αποκάλυψε πρόσφατα στην ΝΕΤ η Σεμίνα Διγενή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ τη διάβασα τη συνέντευξή του,δεν ήταν συνέντευξη για Αρχιεπίσκοπο αυτή,αν λάβουμε υπόψιν ποιον διαδέχτηκε.Το μόνο που τον νοιάζει είναι λέει η διακονία στο συνάνθρωπο.Εντάξει ,να κάνει και διακονία στο συνάνθρωπο,αλλά όχι να λαικίζει.Να στηρίζει το λαό στα εθνικά θέματα που είναι ανοιχτά...Πηγαίνετε Μακαριώτατε στο Πρώτο Κοιμητήριο των ΑΘηνών που τα λουλούδια και τα δάκρυα δε στερεύουν για το Χριστόδουλο και θα καταλάβετε τι είδους Αρχιεπίσκοπο θέλει ο κόσμος.Ούτε εγώ ξεχνώ τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτελους ενας αξιολογος Αρχιεπισκοπος. Μαζι σου Ιερωνυμε για μια ειρηνικη Ελλαδα.

    (Σας χαλαει ε? δεν παει με τα νερα σας..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μενα το χειροτερο δεν ειναι οτι μιλησε επιτελους,αλλα το ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ μιλησε:στην ανθελληνικη και μπροσταρη της νεας ταξης ρυπαροφυλλαδα,που σιγουρα δε θα χασει την ευκαιρια να διατυμπανισει τη συνεντευξη,λεγοντας συνεχως "ειδατε τι ειπε ο Ιερωνυμος";Μεγαλο ατοπημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kala... 2 kai 17 to prwi o "zakynthoy" kanei sxolia sto stoxos.gr?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα περί Αρβανίτικης καταγωγής και χρήσης αρβανίτικων δεν καταλαβαίνω που κολλάνε. Δηλαδή όταν ο Μιαούλης έδινε εντολές στα Αρβανίτικα στα πληρώματα του έκανε κάτι κακό; Α ρε σκατά στα μυαλά που κουβαλάνε ορισμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ.
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ.

    Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΡΙΞΕ ΚΑΛΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ,ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΠΟΡΕΑΣ,Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ,ΑΥΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ,ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.
    ΟΧΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΡΔΙΕΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ.

    ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Ιερώνυμος είναι αλβανόφωνος. Υπάρχουν αναρτήσεις σε πολλά μπλόγκς για την αλβανική του καταγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το 1967 πήγαινα Κατηχητικό στους Αμπελοκήπους και είχα κατηχητή τον κ. Ιερώνυμο. Τότε μας δίδασκε το τρίπτυχο "Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών". Σήμερα γλείφει τους αριστερούς και το παίζει Δημοκράτης, ενώ ήταν πνευματικοπαίδι του "χουντικού" Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου Κοτσώνη. Αυτοί που κατηγορούσαν τον Χριστόδουλο ότι επί Χούντας διάβαζε και δεν πήρε χαμπάρι τι γινόταν, μπορούν να μας πουν τι έκανε εκείνη την εποχή ο Ιερώνυμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΘΟΣ ! ΜΑΚΑΡΙΣΤΕ
    ΟΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν καταλαβαινω γιατι τσαντιζεστε ενω λεει το αυτονοητο. Η ηθικη του Χριστιανισμου δεν συναδει με αυτη του εθνικισμου. Τι σχεση εχουν τα οπλα , οι φυλετικες διακρισεις και οι πολεμοι με τον λογο του Χριστου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ(ΘΕ ΜΟΥ ΣΧΩΡΑ ΜΕ) ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΧΑΛΑΓΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!! Α ΡΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΑΚΟΥΓΑ ΚΡΕΜΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ ΠΟΤΕ! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ΑΡΑΓΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΣ Η ΣΕ "ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝΕ"? ΗΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ! Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Δ Ο Υ Λ Ε ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αρβανίτικης καταγωγής είναι ο άνθρωπος - όπως και όλοι οι Λιάπηδες, οι Κόλλιες, οι Μεξηδες κλπ. Αρβανίτες ήταν και οι Υδραίοι και Σπετσιώτες το 1821 και ένα σωρό επαναστάτες από την Πελοπόνησσο και τη Στερεά. Εσύ τι ζόρι τραβάς ανώνυμε με εμάς τους Αρβανίτες; Αϊ κίχου κομπλεξικέ - αν έχεις πρόβλημα με τον Ιερώνυμο έχε το με αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ούτε Αλβανός είναι (μάθετε να διακρίνετε τους Αλβανούς από τους Αρβανίτες), ούτε άπατρις, ούτε τίποτε απ' όλα όσα του προσάπτετε.

    Είναι εκ φύσεως άνθρωπος χαμηλών τόνων. Αν όντως "το μόνο που τον νοιάζει είναι η διακονία στο συνάνθρωπο", τότε κάνει σωστά το λειτούργημά του. Ιεράρχης είναι ο άνθρωπος. Δεν είναι ούτε πολιτικός, ούτε στρατιωτικός. Η Εκκλησία της Ελλάδος έχει μύρια όσα προβλήματα, με τα οποία πρέπει να ασχοληθεί, εκτός της διακονίας. Το τι έκανε ο προκάτοχός του είναι αδιάφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ούτε εμένα με εκφράζει ανώνυμε εσύ που μιλάς υπέρ του Χριστόδουλου ο Ιερώνυμος.Το ξέρουμε ότι η διακονία προς το συνάνθρωπο είναι υποχρέωση της Εκκλησίας,αλλά όχι η μόνη.Ακούγαμε το Χριστόδουλο και λέγαμε ακουστήκαμε και σήμερα.Τώρα δεν ακουγόμαστε.Ακούγονται μόνο όσοι χειροκροτούν τις χλιαρές θέσεις του Ιερώνυμου.Χριστόδουλέ μας ζεις στις καρδιές μας καθημερινά,δεν σε έχουμε ξεχάσει!Αιωνία σου η Μνήμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ,ΜΑΥΡΙΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ.ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ,ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ.Ε,ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ.---ΖΗΤΩ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ--ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ--ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ--Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΧΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΤΠ,ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ?ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ,ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ,ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ,ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΤΗ ΓΩΝΙΑ.ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΛΙΕΤΙΕΣ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΣΑΜΕ,ΣΕ ΣΑΣ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ?-Α,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ,ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.ΑΛΛΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΛΒΑΝΟΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΑΛΙΑ.ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ ΑΛΒΑΝΩΝ.ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΜΜΕΣΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΔΙΧΑΣΤΕΣ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ? ΠΟΛΥ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ.

    Υ.Γ Μακαριωτατε οι Κεντρωοι που πηγαινουν Παραδεισο ή κολαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητε Στοχε: Κατα τη γνωμη μου, ο σωστος αρχιεπισκοπος υποτιθεται οτι φροντιζει το πυμνιον απο το να πεσει στον υλισμο και την παρακμη.Δεν προσπαθω να πεισω καποιον με οσα θα πω.θα αναφερω τα εξης:

    1)Πρωτ' απ' ολα οι περισσοτεροι αριστεροι ειναι αθεοι και απεχθανονται τις θρησκειες γενικα....λατρευουν μονο τους απλητους των εξαρχειων....

    2)Ο κυριος Ρουσοπουλος ειναι απο το χωρο της αριστερας και δεν ειναι"κακος εθνικιστης".....εαν το βολεμα ηταν η καταληξη του πατριωτισμου, τοτε τις 12 εδρες στη βουλη, θα τις ειχε το Πασοκ-ΝΔ ΑΕ και οι"αγωνισται"του ΣΥΡΙΖΑ....βολεμα στις μερες μας ειναι να εχεις περασει απο αριστερες οργανωσεις.....εκει να δεις ποσες πορτες σου ανοιγονται....

    3)Αν δε κανω λαθος ζουμε στην Ελλαδα της Ευρωπαϊκης Ενωσεως και της Νεας Ταξεως οπου εαν πεις ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, αμεσως θα πεσουν επανω σου ολοι οι"μορφωμενοι"του Σωρος και θα σε πουν ναζι και φασιστα......αυτο λεγεται βολεμα του Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια????

    4)Καλυτερα να ειμαι Εθνικιστης και να τρεφω αγαπη για την Ελλαδα και τους προγονους μας,που μου χαρησαν την ελευθερια να "πανηγυριζω σαν δολοφονος" οπως λενε οι καρνιβαλοι του ΣΥΡΙΖΑ, παρα να νομιζω πως αντιπροσωπευω την προοδο και στην πραγματικοτητα να ειμαι ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΝΑΖΙ(βλ.Αναρχικους - Antifa)που καινε βιβλιοπωλεια απο την πολλη"διανοηση"και εχουν ταγματα εφοδου......

    5)Η αριστερα απ'οσο εχω μελετησει,ποτε δεν ειχε ως ιδεολογια το πνευμα, αλλα τον "πατερουλη" και τις σφαγες του και την "αντακλαση της υλης" του Μαρξ.....Αρα δια της λογικης, συνισταται, πως δεν αντιλαμβανονται πνευμα, αρα κατα συνεπεια ουτε και θρησκεια....

    6)Αμα τον εχουν αηδιασει η πατριδολαγνεια και ολα αυτα τα"κακα"και εθνικιστικα, υπαρχουν και ανθρωποι που σιχαθηκαν να βλεπουν τους παπαδες με jaquar και κοτερα.....Αντι να ειναι με το εαυγγελιο του Χριστου και να κηρυττουν τις διδαχες του...

    7)Εαν ειναι μειονεκτημα της Ορθοδοξιας η προσκολληση στον εθνικισμο, τοτε να διαβασει τι εκαναν οι παπαδες στα χρονια της "αρμονικης συμβιωσης"του Βαρθολομαιου......αυτοι ηταν παπαδες που εμειναν στην ιστορια, με το σταυρο και τη σημαια και οχι αριστεροπληκτοι νεοταξητες......

    Τελος θα πω τουτο:για καθε"ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ"υπαρχει ενας"ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ".....Με την προσκολληση στην υλη επεσε ολοκληρη αυτοκρατορια, πιθανολογειται πως θα γλιτωσει η Ελλας του παναριστερισμου και της Νεας Ταξης?????Πιστευω πως ολοι καθε χρονο γινομαστε και φτωχοτεροι πνευματικα πρωτα(εκ των αριστερων"πνευματικων μεντορων") και υλικα(εκ του Πασοκ-ΝΔ ΑΕ)....Εαν αυτο ειναι σημαδι ακμης τοτε ο αρχιεπισκοπος ειναι σωστος και γω παραληρω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΔΙΑΣ βλεπει απο πανω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φίλε, δεν κατέχεις το θέμα: Ο Ιερώνυμος στους 9 μήνες που είναι Αρχιεπίσκοπος, δεν έχει αναφερθεί ούτε μία φορά στις λέξεις "Ελλάδα", "¨Ελληνας" κ.λ.π. Αντίθετα - αν και διπλωματούχος αρχαιολόγος - βρίζει με κάθε ευκαιρία την Αρχαία Ελλάδα, ότι και καλά καταπίεζε τους δούλους και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες Ο άνθρωπος αισθάνεται Αλβανός και η μοναδική του Πατρίδα είναι η Ουράνια Ιερουσαλήμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Aγαπητε συνελληνα δεν ισχυριζομαι το αντιθετο, συμφωνω με οσα λες!Ουτ'εμενα μου γεμιζει το ματι ως σωστος αρχιεπισκοπος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλον θα ητο ο Ιερωνυμος να παει σε κανενα μοναστηρι μιας και εχει βαρεθει τα περι Πατριδος,και να μας αφηση εμας τους Ελληνες να αγωνιστουμε.
    Και αυτα περι της πιστεως των κουμμουνιστων, ας τα πει στους Ελληνες Ιεραρχες που βασανιστηκαν και εσφαγησαν απο τους "πιστους" αριστερους.
    Ντροπη σου εισαι και Αρχιεπισκοπος Ιερωνυμε!.
    Η Εκκλησια ειμαστε εμεις και οι ελαχιστοι Αγιοι Πατερες που απομειναν.Εσεις οι υπολοιποι ειστε το αισχος των καιρων,καθως μας λενε και οι γραφες.
    Λυκουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΗΛΙΘΙΟ ΒΛΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εσύ που γράφεις προτελευταίος ανώνυμε έχεις απόλυτο δίκιο.Ο άνθρωπος αυτός μπορεί να ήταν καλός Μητροπολίτης στη Θήβα και νά έκανε έργο,δεν κάνει όμως για Αρχιεπίσκοπος.Ο αρχηγός της Εκκλησίας πρέπει να διαθέτει παρρησία.Η Ορθοδοξία αν είναι γεμάτη αγίους,είναι εκτός απο τους μάρτυρες,και εξαιτίας των ιερέων και επισκόπων που διέθεταν παρρησία και έλεγχαν τους ισχυρούς της ημέρας.Η Εκκλυσία κράτησε την πατρίδα μας σε καιρούς δύσκολους.Αλλιώς σήμερα θα μιλουσαμε τούρκικα και μάλλον θα διαβάζαμε κοράνι αντι για ευαγγέλιο.Το σκέπτεται κανείς αυτό ήθελα νάξερα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΠΛΗΓΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ0Σ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ.ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΣΤΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ.ΑΣ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ!ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ,ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.