Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!

ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ ... Το πολυτιμότερο κειμήλιο της χριστιανοσύνης, το μεγαλύτερο κομμάτι Τιμίου Ξύλου, που ...

ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ
...
Το πολυτιμότερο κειμήλιο της χριστιανοσύνης, το μεγαλύτερο κομμάτι Τιμίου Ξύλου, που φυλάσσεται στο Μεγάλο Σκευοφυλάκιο του Ναού της Αναστάσεως του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, στις 18.00, στον Ι. Ν. Της Του Θεού Σοφίας, η πόλη της Ξάνθης. Ευλογία για το ποίμνιο της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου, χαρακτήρισε την έλευση του ιερού κειμηλίου και σημαντικότερου συμβόλου της χριστιανοσύνης στην Ξάνθη, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης, πατέρας Παντελεήμων. Το Τίμιο Ξύλο θα παραμείνει στην Θράκη μας για τέσσερις ημέρες.

1 σχόλιο

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΙ,ΟΙ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ,ΟΙ ΕΒΡΙΤΕΣ,ΟΙ ΔΡΑΜΙΝΟΙ,ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΟΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΣ 6/11/2008 ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ,ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ,ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ.

    18:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΑΣ.

    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.