Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ!

ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ.... Σε όλους εμάς είναι γνωστή η άμεση σχέση και διασύνδεση των άπλυτων με τους εν Ελλάδι λαθρομετανάστες. Η ...


ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ....

Σε όλους εμάς είναι γνωστή η άμεση σχέση και διασύνδεση των άπλυτων με τους εν Ελλάδι λαθρομετανάστες. Η κατάσταση όμως δείχνει να ξεφεύγει απο κάθε έλεγχο και για δεύτερη φορά μέσα σε δυο εβδομάδες επιχειρείται η κατάληψη Δημοσίου κτιρίου από τους αγαπημένους του Πάκη και της Κουμουνδούρου!
Μετά τα πρόσφατα επεισόδια, με πρωταγωνιστές λαθρομετανάστες, στο Μεταγωγών, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη "συγκέντρωση διαμαρτυρίας" έξω απο το Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη απο λαθρομετανάστες και αναρχικούς! Μάλιστα έχουν κλείσει και τα δυο ρεύματα του δρόμου, ενώ έχουν και... αιτήματα!
Οι μεταναστες... απαιτούν να απελευθερωθουν τα 3 ατομα που συνελληφθησαν χθες το βραδυ, ύστερα από νέα επεισόδια που επιχείρησαν να δημιουργήσουν, ζητώντας να τους εκδοθούν άμεσα χαρτιά! Και το εντελώς εξευτελιστικό είναι ότι η Αστυνομία ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ τον έναν απο τους συλληφθέντες λαθρομετανάστες! Και μετά παραπονιούνται που τους καίνε τα τμήματα και δεν μπορούν ούτε τους εαυτούς τους να υπερασπιστούν! Ο οίκος "Πάκης- Takis" μια χαρά τα πάνε στην διάλυση της χώρας!

3 σχόλια

  1. Eγώ θέλω να τους δω να διαδηλώνουν έτσι στο Πακιστάν και στη Σομαλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , (ΣΟΜΑΛΟΙ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΑΦΓΑΝΟΙ,
    ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ,ΑΛΒΑΝΟΙ,ΡΩΣΣΟΙ,ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ
    ΚΛΠ. ).ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΡΡΡΡΡΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού δε τους πετάμε στον καιάδα..
    ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΟΡΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.