Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟYΡΔΟΥΛΑ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ

ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ... Οι κλέφτες και οι απατεώνες των Βαλκανίων δεν καταλαβαίνουν ούτε από διάλογο...

ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ
...
Οι κλέφτες και οι απατεώνες των Βαλκανίων δεν καταλαβαίνουν ούτε από διάλογο ούτε από διαπραγμaτεύσεις. Άλλωστε γνωρίζουμε πως σκοπός τους δεν είναι το όνομα αλλά ολόκληρη η Μακεδονία και πρωτεύουσα τους η... Σολούν. Θαυμάστε στην φωτογραφία πως υποδέχεται η εφημερίδα "Νόβα Μασεντόνια" το σχέδιο Νίμιτς που τους τα δίνει ΟΛΑ! Ποιός συνεχίζει να συζητάει μαζί τους; Ας το επαναλάβουμε ακόμη μιά φορά... Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ. (Μιά Σερβία που έσπευσε από την αρχή να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία, που πήρε χθές άλλο ένα μάθημα με την αναγνώριση του Κοσσόβου από τους γυφτοσκοπιανούς αλλά μυαλό δεν λέει να βάλει...)

1 σχόλιο

  1. Ασχολείσθε υπερβολικά με τα Σκόπια, χωρίς να αξίζει τον κόπο κι έχετε εντελώς εγκαταλείψει την Αλβανία. Ο επεκτατισμός των Αλβανών είναι πράγματι επικίνδυνος, διότι έχουν έναν εν δυνάμει στρατό στο εσωτερικό της χώρας μας (1,5 εκατ. περίπου), ενώ αυτός των Σκοπιανών είναι εντελώς γελοίος. Μην διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλο, όπως έλεγε και ο Ιησούς.

    Κι όμως, στο Βουκουρέστι η Ελλάδα έβαλε "βέτο" στα Σκόπια και δέχτηκε με ανοικτές αγκάλες, χωρίς την παραμικρή υποσημείωση, την Αλβανία στο ΝΑΤΟ! Κλασικά λάθη εξωτερικής πολιτικής, που κάποτε θα πληρώσομε. Δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.