Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΕ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΚΑΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ... Θρίαμβος οι προτάσεις Νίμιτς για τα παπαγαλάκια της ... Η κατάσταση στο ...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΚΑΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ
...
Θρίαμβος οι προτάσεις Νίμιτς για τα παπαγαλάκια της
...
Η κατάσταση στο νεοκλασικό της οδού Βασιλίσσης Σοφίας πλέον είναι εκτός ελέγχου. Η "αυτοκράτειρα" Θοδώρα για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι η προβολή της. Μια προβολή η οποία πιθανολογείται ότι χρηματοδοτείται απο τα "μυστικά κονδύλια" του ΥΠΕΞ τα οποία υπάρχουν προκειμένου η Πατρίδα μας να αντιμετωπίζει την ανθελληνική προπαγάνδα. Και αντί τα κονδύλια αυτά να διατίθενται για την προάσπιση των εθνικών μας δικαίων, οι άνθρωποι της Θοδώρας απο το ΥΠΕΞ κάνουν τηλεφωνικές και... άλλες παρεμβάσεις οι οποίες δεν είναι πάντοτε διακριτικές, σε δημοσιογράφους, εκδότες, διευθυντές ώστε να... κατανοήσουν τα επιτεύγματα της Θοδώρας στο ζήτημα με τα Σκόπια, να ρίξουν τους τόνους της κριτικής που κάνουν στην Υπουργό για το θέμα αυτό, αλλά και να μειώσουν την αναφορά που κάνουν στις περίεργες ιστορίες, στις οποίες εμπλέκεται ο νέος σύζυγος της Ντόρας, Ισίδωρος Κούβελος, αλλά και για τα θέματα με τη Siemens όπου εμπλέκεται ο αδερφός της Κυριάκος.
Τι και αν οι γυφτοσκοπιανοί συνέταξαν απο κοινού με τον έμμισθο υπάλληλο τις νέες "προτάσεις Νίμιτς" όπως αποδεικνύει το έγγραφο που αποκάλυψε την περασμένη Κυριακή η εφημερίδα "Έθνος". Τι και αν τα πρακτοράκια του προξενείου Κομοτηνής κάνουν ότι θέλουν στην ελεύθερη Θράκη ΜΑΣ και έχουν γίνει επί "Αυτοκράτειρας" κράτος εν κράτει και απειλούν όσους τολμούν να αντισταθούν στον εκτουρκισμό των Πομάκων... Τι και αν οργιάζουν στην περιοχή της Φλώρινας τα άλλα πρακτοράκια των Σκοπίων και προσπαθούν να σταματήσουν μέχρι και τις ασκήσεις του Ένδοξου Ελληνικού Στρατού στην περιοχή... Όχι, τίποτε απο αυτά δε φαίνεται να στεναχωρεί τη Θοδώρα. Εκείνη για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι η προσωπική της εικόνα στα ΜΜΕ! Και βέβαια μετά απο όλα αυτά, που να βρει χρόνο η "Αυτοκράτειρα" να ασχοληθεί με τα δίκαια του Ελληνισμού....

Στγμές χαλάρωσης!

Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν! Τη στιγμή που κινδυνεύει η Μακεδονία, η Θράκη μας, ο Κυπριακός και Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός, αντί η Θοδώρα να είναι σε μόνιμη και διαρκή επιφυλακή, εκείνη προτιμά να.... χαλαρώνει! Έτσι έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "Πολίτης". Απολαύστε την: "Μου αρέσει να ξεκουράζομαι σε ταβερνάκια με τον άντρα μου, τα παιδιά μου και καλούς φίλους, κάνοντας βόλτα στο κέντρο, ακούγοντας μουσική στη διαδρομή για Καρπενήσι". Για να συνεχίσει αναφορικά με το πως περνά ένα τυπικό 24ωρο: " Με το που ξυπνήσω θα κάνω γυμναστική και θα ενημερωθώ απο τον Ελληνικό και Ξένο Τύπο. Μετά θα πιω καφέ με τον άντρα μου...". Δηλαδή, άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε! Αλλά γιατί να νοιαστεί για τα Εθνικά μας δίκαια; Άλλωστε έχει πάντα την "υψηλή προστασία" των φίλων της απο την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αλήθεια, πόσο δίκιο είχαν οι Ελληνόψυχοι νέοι που στις 16 Μάρτη φώναζαν έξω απο το Αμερικανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη: "Η κόρη του αποστάτη, τη CIA έχει προστάτη"!

Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ

5 σχόλια

  1. Par'oti den gnorizo to praktiko meros mias dimoskopisis kai fysika to kostos, tha eithela na proteino ston Stoho na kanei mia erevna an dynaton na kalesoume mia dimoskopisi gia to ti leei o laos sto thema tis Makedonias.
    Ta lefta tha vretoun, se ena thetiko gia mas apotelesma, i ntora den tha mporouse pleon na kanei tipota. Kai fysika ta kommata gia kommatikous logous tha akoloutousan tin psifo!
    Mipos eimai ligaki ektos pragmatikotitas?
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα έχουν γίνει αρκετές δημοσκοπήσεις για το όνομα για το όνομα. Από 65-75% των ερωτηθέντων δεν θέλουν να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας, ή παράγωγό του. Αυτό έχει ξεκαθαρίσει εντελώς στην συνείδηση του ελληνικού λαού, παρά την πλύση εγκεφάλου που του έχει γίνει από την κυβέρνηση, αλλά και την αντιπολίτευση, για να πεισθεί ότι ένας συμβιβασμός είναι αναγκαίος και ότι η κυβέρνηση πασχίζει για τον λιγότερο επώδυνο. Τούτο αποδεικνύει κάτι πολύ σημαντικό. Ως φαίνεται, υπάρχουν φορές που ο λαός έχε μορφώσει μία γνώμη -μάλλον από ένστικτο- που καμμία αντίθετη προπαγάνδα, όσο μαζική κι αν είναι, δεν μπορεί να του την αλλάξει. Συνήθως δε, το λαϊκό ένστικτο είναι και προς την σωστή κατεύθυνση. Ο ΛαΟΣ έχει επανειλημμένως καλέσει την κυβέρνηση να κάνει δημοψήφισμα για το όνομα, ούτως ώστε, αν αυτό αποβεί αρνητικό για το όνομα (όπως θα αποβεί, βάσει δημοσκοπήσεων), να έχει άλλοθι στα χέρια της για να αρνηθεί το οποιονδήποτε συμβιβασμό. Δυστυχώς, η ίδια η κυβέρνηση πιστεύει ότι το όνομα είναι μία χαμένη υπόθεση και δεν θέλει να αγωνισθεί γι αυτό. Ίσως, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κάτι ακόμη, συμπληρωματικά στο ανωτέρω μου σχόλιο. Αν το δημοκρατικό πολίτευμα λειτουργούσε σωστά στην Ελλάδα, εφ' όσον διαπιστώνεται διάσταση απόψεων μεταξύ κυβερνήσεως και εκλογικού σώματος, επιβάλλεται η διενέργεια δημοψηφίσματος, ή η διάλυση της Βουλής και προκήρυξη νέων εκλογών. Αυτό που λέει η κυβέρνηση, ότι δηλαδή, εφ' όσον έχει κερδίσει τις προηγούμενες εκλογές, έχει και την εντολή του λαού να χειρισθεί το Σκοπιανό όπως αυτή νομίζει, δεν ισχύει. Ακόμη μία απόδειξη αυταρχικής κομματοκρατίας, η οποία πρέπει πάση θυσία να σπάσει, πριν αποβεί εντελώς ολέθρια για τον τόπο. Είναι το Σκοπιανό, τα ελληνοτουρκικά, το Βορειοηπειρωτικό και το μεταναστευτικό, στα οποία είναι εμφανής η διάσταση απόψεως μεταξύ κυβερνήσεως και εκλογικού σώματος.
    Δεν είναι δυνατόν μία τέτοια κυβέρνηση να εξακολουθήσει να κυβερνά, διότι τότε δεν υπάρχει ρυθμιστής του πολιτεύματος, ο οποίος κατά το Σύνταγμα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δυστυχώς, ο ρόλος του τελευταίου είναι εντελώς διακοσμητικός, μετά την αναθεώρηση του Συντάγματος το 1985, οπότε το πολίτευμα τεχνηέντως μετεβλήθη σε πρωθυπουργική δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελληνες η Μακεδονια επροδοθη.
    Αλλα ας ειναι καλα η βλακοκρατια,(δημοκρατια).
    Χαριν αυτης μπορεσαν προδοτες και ανθελληνες να κυβερνησουν αυτον τον τοσο ενδοξο λαο.
    Δεν ακουσατε τις ομιλιες για την 28
    Οκτωβριου;.Περι οικονομιας και ειρηνης!!!.Ειδικα αυτου του καραγκιοζη,παπανδρεου;.
    Τι περιμενουμε;
    Ο Καραμανλης αν εχει σταγονα αιμα Μακεδονα,θα πρεπει να διωξη την προδοτρα απο ΟΛΑ τα υπουργεια.
    Ειναι αμορφωτη και αναξια.
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.