Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ...

Δεν κάθονται ήσυχοι οι Ανθέλληνες… ... Ακόμη δεν κυκλοφόρησε το νέο ανθελληνικό μυθιστόρημα του (εξ απορρήτων του Εβραίου Σημίτη) Νίκου Θέμ...

Δεν κάθονται ήσυχοι οι Ανθέλληνες…

...
Ακόμη δεν κυκλοφόρησε το νέο ανθελληνικό μυθιστόρημα του (εξ απορρήτων του Εβραίου Σημίτη) Νίκου Θέμελη «Οι αλήθειες των άλλων» και ήδη δημοσιεύθηκαν πολυσέλιδα διθυραμβικά αφιερώματα στην «Ελευθεροτυπία», στο «Βήμα» και στα «Νέα»!.. Και μόνο η υπόθεση δείχνει πόσο μισεί την Ελλάδα ο (Σμυρναϊκής καταγωγής, δυστυχώς!) Νίκος Θέμελης: Μικρασιάτης καθηγητής, ονόματι Μανώλης, ανακαλύπτει σε μοναστήρι χειρόγραφο που δείχνει ότι ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος δεν έπεσε ηρωικά στην Πόλη το 1453, αλλά φυγαδεύτηκε με χρυσοπληρωμένο ψαράδικο και βρήκε καταφύγιο στο τουρκοπροσκυνημένο Αγιον Όρος!... Μόλις έρχεται στην Ελλάδα, οι «ρατσιστές» Έλληνες τον απειλούν να μη δημοσιοποιήσει το επιβαρυντικό για τον «Τελευταίο Αυτοκράτορα» έγγραφο και ο «Αϊβαλιώτης» καθηγητής βρίσκει καταφύγιο αρχικά στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και αργότερα στους Αμερικανούς!.. Όπως δήλωσε στα «Νέα» ο ίδιος ο Νίκος Θέμελης, ένας από τους σκοπούς του νέου του βιβλίου είναι να πείσει τους Έλληνες πως η Συνέχεια της Ελληνικής Φυλής είναι ένας πελώριος μύθος που δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα!.. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, εμείς θέλουμε ν’ αγιάσουμε, αλλά δεν μας αφήνουν οι ανθέλληνες…
ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ

8 σχόλια

  1. Einai endiaferousa I periptwsi 8emeli!
    An to psa3eis to oikogeneiako upoba8ro tous den einai diaforetiko apo alla bouboukia san ton Nekratza, Li8oxou, Karakasidou!

    Telika prepei na to paradex8oume!

    To 1922 mas ir8an Ellines alla kai Proskinimenoi kai Bastardes Tourkospores! Htane xristianoi men alla Gennitsaroi!

    Nomizw oti siga siga 8a prepei na mporesoume na tous 3exwrizoume kalitera apo tin arxi! B
    Droun ypogeia san fidia kai prospa8oun na aneboun sto Elliniko dendro me kamouflaz gia na apoteleiwsoun to ergo pou nomizoun einai grammeno sto DNA tous na apoteiwsoun!

    Autoi oi an8rwpoi pa8ologika kai genaiologika pasxoun apo to SYNDROMO THS STOKXOLMHS!



    Mikrasiatis kai gw ALLA ELLHNAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέω να γράψω κι εγώ ένα μυθιστόρημα: η μάνα του Νίκου Θέμελη (φανταστικό πρόσωπο) ξεκίνησε από την Αίγυπτο-Αίγυφτο, και γύπτισσα, γύφτισσα, έφτασε στο Αϊβαλί, όπου βρέθηκε στο δίλημμα να πάει Οικιακή Οικονόμος σε ελληνικό αρχοντικό ή Προϊσταμένη σε τούρκικο Οίκο Ανοχής. Το να είναι, δούλα της έπεφτε βαρύ. Το να είναι όμως τσατσά, όσο βαρύ κι αν ήταν, είχε καλούς παράδες και λεγόταν και προΪσταμένη - προαγωγός. θα έκανε και καλές γνωριμίες. Μια από αυτές, της έδως ένα γιο, τον Νικολάκη.

    ...συνεχίζεται σε e-book!


    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά. Όποιος διαφωνεί με την άποψη των παιδιών εδώ είναι είτε τουρκόσπορος είτε μπάσταρδος είτε η μητέρα του είναι ιερόδουλη. Το να έχει διαφορετική άποψη και να μοιράζεται διαφορετικές αξίες είναι όντως κατάπταιστο. Διαβάστε τι ανοησίες γράφει ο πρώτος. Κάθε του πρόταση εμπαίζει την νοημοσύνη μου. Εν πάσει περιπτώσει ήθελα απλά να σας γράψω σήμερα πως το να έχεις διαφορετική άποψη δεν σε καθιστά ταυτόχρονα ούτε όργανο της ΝΤΠ ούτε μπάσταρδο ούτε οποιονδηποτε άλλο χαρακτηρισμό έχετε χρησιμοποιήσει. Είναι πολύ πιθανό αυτο να πιστευει ο ανθρωπος, και φυσικα εχεις το δικαιωμα να διαφωνεις μαζι του. Τωρα οταν βριζεις την μητερα του εξαιτιας των αποψεων του, μαλλον σιγουρα δεν εχεις κληρονομησει κατι απο τους αρχαιους ελληνες που τοσο θα ηθελες.Περισσότερο για λαθος της εξελικτικης αλυσιδας μου κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα πάλι κάτι σε πολύ ύποπτος μου κάνεις, οπότε κατς να βάλω την ΙΡ σου στην λίστα των Ανθελληνων κι εσένα!

    Ανώνυμε, ε ανώνυμε!

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ειναι θεμα διαφορετικης αποψεως,αλλα ανθελληνικης προπαγαντας.
    Αμορφωτοι "καθηγητες" ειναι που ανοιγουν κερκοπορτες οπως και τα αφεντικα τους οι εβραιοι στην αλωση της πολις.
    Αλλα ο καιρος εγγυς,και ας λαβουν υποψιν τους τα τσιρακια,οτι η επανασταση του '21 δεν τελειωσε για μας τους Ελληνες,και οτι συντομα θα ακολουθησουμε την εντολη του στρατηγου μας.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!.
    Λυκουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βαλτο, βαλτο στην λιστα των ανθέλληνων.. Τζιμάνι φαίνεσαι απο τα λιγα, ούτως ή άλλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδες; Γι αυτό να μη με κάνεις παρέα. Θα σε χαλάσω.

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.youtube.com/watch?v=4Um97WCmFR8


    Καρακασίδου, αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.