Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ... ΠΕΡΙΚΛΗΣ!

Μετά τον Περικλή του "Fame Story" ένας άλλος Περικλής ήρθε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας. Πρόκειται για τον Περικλή Κοροβέση, ...

Μετά τον Περικλή του "Fame Story" ένας άλλος Περικλής ήρθε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας. Πρόκειται για τον Περικλή Κοροβέση, τον βουλευτή της Κουμουνδούρου, στον οποίο ταιριάζει ο ρόλος της "Μητέρας Τερέζα" ελέω... υπερευαισθησίας σε θέματα λαθρομεταναστών, μουσουλμάνων και λοιπών ζητημάτων που... απασχολούν τον ειρωνικά αποκαλούμενο "κυρίαρχο λαό". Ο ευαίσθητος Περικλής δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του και έτσι έχει θέσει προτεραιότητες σχετικά με τα ζητήματα που ζητάνε επίλυση. Ένα απο αυτά είναι και τα προβλήματα των εν Ελλάδι μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, για τους οποίους κατέθεσε και ερώτηση στη Βουλή, την οποία αναπαρήγαγε φυσικά η αγαπημένη των τρομοκρατών:
«Η ελληνική πολιτεία δείχνει να αγνοεί την αναγκαιότητα τέλεσης των θρησκευτικών καθηκόντων των μουσουλμάνων που ζουν στη χώρα μας (δημιουργία τεμένους) αλλά και της ταφής τους σύμφωνα με το θρησκευτικό και εθιμικό τους δίκαιο». Συνηθίζει να παρεμβαίνει για «δύσκολα» θέματα ο Περικλής Κοροβέσης και κάτι ανάλογο έκανε και τούτη τη φορά. Στην ερώτησή του στη Βουλή, ζητεί να μάθει από τους αρμόδιους υπουργούς ποια γραφειοκρατικά προβλήματα εμποδίζουν την υλοποίηση ενός τέτοιου αυτονόητα δίκαιου αιτήματος.Είναι γνωστό, τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «έως σήμερα οι μουσουλμάνοι της Αττικής πρέπει να μεταφέρονται για ενταφιασμό είτε στην περιοχή της Θράκης, όπου υπάρχουν μουσουλμανικά νεκροταφεία, είτε στις χώρες από τις οποίες μετανάστευσαν, κάτι που καθιστά τη διαδικασία εξαιρετικά δαπανηρή για τους συγγενείς (5.000 ευρώ προς το Πακιστάν, 4.000 προς την Αίγυπτο κ.λπ.)». Έχει δίκιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός κι αν πρέπει οι μουσουλμάνοι να κάνουν... τεμενάδες στην κυβέρνηση".

Την ερώτηση του Περικλή -που κατά δήλωσή του υπήρξε μεγάλος εραστής και σφάζονταν τα μοντέλα στην ποδιά του!- αμέσως δημοσίευσε η εφημερίδα του πασίγνωστου για τον ρόλο του, Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ! Κάτι συμπτώσεις...

12 σχόλια

  1. Ma den yparhei enas Ellinas na tou kopsei to moustaki na glitosoume apo afton ton kopro?
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεβαια,το δικαιωμα του καθε αλλοθρησκου και αλλοεθνους να ταφει οπως πρεπει το αναγνωριζουν οι θολοκουλτουριαρηδες.Το δικαιωμα ομως των Ελληνω Ορθοδοξων Χριστιανων να ταφουν το θεωρουν "οπισθοδρομικο" και σιγονταρουν την καυση των νεκρων!Ποσο γελοιοι ειναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ dim79

    "Το δικαιωμα ομως των Ελληνω Ορθοδοξων Χριστιανων να ταφουν το θεωρουν "οπισθοδρομικο" και σιγονταρουν την καυση των νεκρων!"

    Ο Ορθόδοξος Χριστιανός πάντα θα έχει το δικαίωμα να ενταφιάζεται. Το παραπάνω σχόλιο θα είχε νόημα, αν του το απαγόρευαν κι έκαναν την καύση υποχρεωτική.
    Κανείς δεν "σιγοντάρει" την αποτέφρωση των νεκρών, επειδή θεωρεί "οπισθοδρομική" την ταφή. Είναι λόγοι προσωπικής προτίμησης. Γιατί σήμερα να πληρώνουν και να πηγαίνουν στην Βουλγαρία και την Γερμανία αυτοί που δεν θέλουν να ενταφιαστούν για πολλούς και διάφορους λόγους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε βρεί και έχουμε αποδώσει τιμές στους άταφους νεκρούς στρατιώτες μας του ΕλληνοΙταλικού πολέμου που έπεσαν στα βουνά της Αλβανίας?
    Έχουμε τις ίδιες ευαισθησίες με την πλειοψηφία των Ελλήνων που επιθυμούν την να ταφούν και όχι να καούν ...?
    Έχουμε τις ίδιες ευαισθησίες για τους Β.Ηπειρώτες που δεν μπορόυν να μιλήσουν Ελληνικά στην Αλβανία και όταν αυτό γίνεται ματώνουν και εξευτελίζονται?
    Έχουμε τις ίδιες ευαισθησίες κ.Περικλή για τους Έλληνες της Ίμβρου της Τενέδου και της Πόλης και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εδώ και χρόνια έχουνε υποστεί και πεθαίνουν αδικαίωτοι?
    Μπορώ να γράψω κι'άλλα ...αλλά

    Ειλικρινά έχω κουραστεί απο τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που μερικοί ...Έλληνες... θέτουν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία.
    Κι'εγώ έχω μερικές φορές τις ίδιες ευαισθησίες με τον κ.Περικλή. αλλά δεν ξεχνώ και υπηρετώ πρώτα τους Έλληνες .

    Δεν θα τον κατηγορόυσε κανένας πιστεύω εάν υποστήριζε και τα Ελληνικά ανθρώπινα δικαιώματα αλλα δυστυχώς έχουνε πάρει εργολαβία τους ξένους ως καλοί μισθοφόροι της Νέας Τάξης και της παγκοσμιοποίησης που μετά κατηγορούν και δαιμονοποιούν...
    Είναι μπερδεμένοι ή τελικά όντως μισθοφόροι υπάλληλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βγάλτε την φωτογραφία του, θα ξεράσω!!
    Ρωτήστε τον Αρη τον Πουλιανό αν αυτός ο σκελετός και σωματότυπος είναι ελληνικός...
    Στην Κρήτη έχουμε μπόλικες τέτοιες φάτσες, κατακάθια που απέμειναν από ανταλλαγές πληθυσμών και ψευδοχριστιανών που δεν ήθελαν να πάνε στην Τουρκία (σιγά μην ήθελαν! Ολους με το ζόρι τους πήραν)

    Νεράίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψιτ... καλά χριστιανοπουλα που βλέπετε παντού δικαιώματα αλλόθρησκων... Ειδατε τίποτα τέτοιο να γίνετε στις αραβικές χώρες; Μόνο στην δύση θέλουν τα δικά τους δικαιώματα, στα ξένα χωράφια. Στα δικά τους τα χωράφια ούτε λόγος φυσικά για δικά μας δικαιώματα, εεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή μου νεράιδα
    Μην πέσουμε και στο επίπεδο των Χομεινιδων...
    Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε και απο αφαίρεση δικαιωμάτων,πογκρόμ, βασανα, προσφυγιά και απο γενοκτονίες πολύ καλύτερα απο τον καθέ λαό.

    Δεν μου αρέσει να συμβαίνει σε κανένα άνθρωπο του κόσμου το ίδιο...

    Αυτά ως σχόλιο ,στο σχόλιο σου για τον Περικλή τα είπαμε ...άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ο μεσιέ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΕΑΝ Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ....ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ
    ΑΛΚΟΤΕΣΤ !!! ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ( ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ) Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ....!!!
    ΧΙΚ!!! ΧΙΚ!!! ΧΙΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ! ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ; ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΜΠΛΟΥ-ΤΖΗΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΜΑΥΡΗ ΚΑΛΛΟΝΗ" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ta eipan sxedon ola oi proigoumenoi sxoliastes enantion tou (PERIKLI).Efoson exoume akoma tetoious evestitous POLITIKOUS>Tha ithela na rotiso kai tha prepei na mas apantisoun oi evestitoi POLITIKOI Mas.To anapantito> TI EGINAN OI APOZIMIOSIS PROS TA SKLAVOMENA PAIDIA POU TOUS ANAGAZAN NA DOULEVOUN EIS TA METALIA TIS DITIKIS MAKEDONIAS Ton 2ron Pan/on Polemon.Mekedonas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το "Μαρία Τερέζα" βεβαίως, το βρίσκω λίγο άστοχο... Η Μαρία Τερέζα βοηθούσε τους ανθρώπους στον τόπο τους, δεν τους έφερνε σπίτι μας και να απαιτεί να τους βοηθήσουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.