Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΕΚΟ, ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ;

Είναι πασίγνωστες οι φιλικές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, του ΣΥΝ και όλων των... συνιστωσών του και ειδικώς του Αλέκου Αλαβάνου με τους Σκοπιανούς,...


Είναι πασίγνωστες οι φιλικές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, του ΣΥΝ και όλων των... συνιστωσών του και ειδικώς του Αλέκου Αλαβάνου με τους Σκοπιανούς, τους οποίους τρέχει πάντα η εγχώρια και κοινοβουλευτική θολοκουλτούρα να υπερασπιστεί, σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων (ίδια τακτική ακολουθεί και με τους γνωστούς μας άπλυτους).
Οι ειδικές λοιπόν αυτές σχέσεις όλο καια... συσφίγκονται!!! Αλλά άραγε τον Αλέκο οι φίλοι του οι γυφτοσκοπιανοί που θέλουν την Μακεδονία ΜΑΣ τον κάλεσαν στα πανηγύρια που ετοιμάζουν στη Φλώρινα; Εάν όχι τότε θα πρέπει η Κουμουνδούρου άμεσα να εκδώσει δελτίο Τύπου καταγγέλλοντας για... επίδειξη σνομπισμού και υπεροψίας, για... αχαριστία, ενώ παράλληλα θα πρέπει να τους ενημερώσουν πως δεν πρόκειται ποτέ ξανά να τους μιλήσουν!
Από την άλλη ο Γιώργος Λιάνης, που χόρευε το "Φύγετε Έλληνες απο την Μακεδονία" σε γυφτοσκοπιανό πανηγύρι κατά το παρελθόν (όταν τον ξεμπρόστιασε ο "Στόχος" έβγαινε και έλεγε πως δεν γνώριζε τι έλεγε το τραγούδι!) προέβη σε δηλώσεις, ανακαλύπτοντας και αυτός... "ξένο παράγοντα" πίσω απο τις κινήσεις των σκοπιανών... Αν μετά απο τόσα χρόνια δημοσιογραφικής εμπειρίας, παρουσίας στα βουλευτικά έδρανα και κατοχής εξουσίας σε υπουργεία, ο Λιάνης ανακάλυψε "ξένο παράγοντα", τότε φανταστείτε τι τύπους έχουμε στη Βουλή που διαχειρίζονται το μέλλον το δικό μας και της Πατρίδας μας!

4 σχόλια

  1. Δυστυχώς, για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι ο θίασος που κυβερνά αυτή την χώρα έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανευθυνότητας, αφού αφήνει τα Σκόπια να προκαλούν τόσο αχαρακτήριστα και μετά ... φοβάται για επεισόδια την Κυριακή στην Φλώρινα. Επεισόδια θα γίνουν και ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν, διότι, αν η ελληνόφωνη κυβέρνηση είναι θίασος, ο ελληνικός λαός πρέπει να δείξει και σ' αυτήν και στον καθένα ότι δεν είναι διατεθειμένος να τον θεωρούν σκυλάκι τσίρκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΛΕΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ....ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ..ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...
    Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ...Η ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ... ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ...ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ "ΔΕΞΙΑΣ" ΝΔ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΚΕ..!!!
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ??? ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.... ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ" ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ....ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΩ....ΕΤΣΙ ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ??? ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!!! Α,ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ !!! ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ , ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΛΕΚΟΥΣ, ΤΣΙΠΡΕΣ ,ΚΟΡΟΒΕΣΙΔΕΣ, ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΡΥΠΟΓΟΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΡΓΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ...ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ , ΟΧΙ ΑΛΕΚΟΥΣ, ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΛΕΚΟ !!! ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΥΟΔΙΟ !!! "ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ...."ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ !!! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ....ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΑΝΩ ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανεις δεν πρεπει να ξεχνα τα κοκκαλα των προγονων μας που σφαγιαστηκαν απο τους εαμοσλαβοκουμουνιστοσυμμοτιτες και την φρικη του παιδομαζοματος. Δεν θα επιτρεψουμε στους γενιτσαρους να νομισουν πως ο τοπος μας ειναι ξεφραγο αμπελι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ'' ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ Κ ΤΟ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΚΕΙ..

    HELLASELLHNWN@HOTMAIL.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.