Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ...

ΕΔΕΣΣΑ – 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 Πατριώτες – Πατριώτισσες Οι λιγοστοί εκπρόσωποι του σλαβοφασιστικού υπολείμματος στην Ελλάδα, που επικαλυπ...

ΕΔΕΣΣΑ – 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008

Πατριώτες – Πατριώτισσες

Οι λιγοστοί εκπρόσωποι του σλαβοφασιστικού υπολείμματος στην Ελλάδα, που επικαλυπτόμενοι κάτω από την στέγη «νομότυπου» πολιτικού σχηματισμού με την επωνυμία «Ουράνιο Τόξο», ετοιμάζονται αυτή την φορά, όχι απλά να προκαλέσουν, αλλά να δημιουργήσουν εκβιαστικά τετελεσμένα, που εύλογα θα χρησιμοποιήσουν για την επέκταση της προπαγάνδας τους, εντός και εκτός των προσωρινών μας συνόρων.

Οι βουλγαροκινούμενοι στις αρχές του περασμένου αιώνα, απόγονοι των κομιτατζήδων που στάθηκαν τυχεροί και δεν έχουν πληρώσει ακόμη για τα εγκλήματα των οικογενειών τους εις βάρος της Πατρίδας -χάριν της μεγαλοψυχίας του περήφανου Έθνους μας- κινούνται ανοιχτά πλέον, συνεπικουρούμενοι δυστυχώς και από ελλαδικές πολιτικές μειοψηφίες, κατά της Εθνικής μας Κυριαρχίας και των Στρατιωτικών σχηματισμών της περιοχής, προτάσσοντας θρασύτατα ακόμη και στις ανακοινώσεις τους και χωρίς καμία φειδώ, την ασφάλεια του γειτονικού μορφώματος, αφού προφανώς ταΐζονται από αυτό.

Οι άθλιοι αυτοί προβοκάτορες ετοιμάζονται την 20η Ιουλίου –"παραδοσιακά" πλέον- να συγκεντρωθούν στο πανηγύρι του προφήτη Ηλία στην Μελίτη της Φλώρινας, για να εκφράσουν όλα αυτά τα συμπλέγματα και τα μιαρά αισθήματα που τρέφουν κατά της Ελλάδας και της Μακεδονίας. Πιο προκλητικοί όμως από ποτέ, οργανώνουν φέτος "απόβαση" ψευτομακεδόνων από όλο τον πλανήτη για να γιορτάσουν μαζί με εκατοντάδες άλλους μπερδεμένους και την «εξέγερση» του… «Ίλιντεν», την ένοπλη δηλαδή στάση των Βούλγαρων της Μακεδονίας (ΕΜΕΟ) στις 20 Ιουλίου του 1903, κατά της Οθωμανικής κατοχής, που απέτυχε όμως γιατί οι Χριστιανικοί πληθυσμοί της Μακεδονίας μας αρνήθηκαν ασφαλώς να προσχωρήσουν στο κίνημα που με τα όπλα δημιούργησε και σχίσμα στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. (Ακόμη και στα χωριά της περιοχής που θεωρητικά υπερτερούσε το Σλαβοβουλγάρικο στοιχείο, μόνο τα 19 από τα 40 συμμετείχαν κατά κάποιο τρόπο στην «εξέγερση») (http://www.hri.org/MPA/gr/other/Makedonikos_Agwn)

Ταυτόχρονα, πληροφορίες που αυτή την στιγμή επεξεργάζονται και σταχυολογούνται από επιτελείο Ελληνόψυχων, συγκλίνουν στην πρόθεση του «Ουράνιου Τόξου» να πραγματοποίηση την ίδια μέρα στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας, συνέδριο του, με την συμμετοχή αυτοαποκαλούμενων «Αιγαιακών Μακεδονικών Οργανώσεων» του εξωτερικού, αυτές που στην προμετωπίδα κάθε εγγράφου τους, φέρουν τον χάρτη της «ενιαίας Μακεδονίας», ίδιον με αυτόν επάνω στο οποίον κατέθεσε στεφάνι πέρυσι την ίδια ημερομηνία ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, όπως είχαμε αποκαλύψει.

Κατόπιν όλων αυτών και με την ροή πληροφοριών συνεχή, για την δράση των παραχαρακτών της Ιστορίας αλλά και επίδοξων διασαλευτών της ειρήνης στην περιοχή -σύμφωνα πάντα με δικές τους δηλώσεις- καλούμε ΟΛΟΥΣ του Έλληνες Πατριώτες, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ, ιδεολογικής, κομματικής ή οργανωσιακής ένταξης, να εντάξουν τους εαυτούς τους σε κατάσταση ετοιμότητας και εγρήγορσης για οποιασδήποτε μορφής κινητοποίηση χρειαστεί και όποτε αυτή αποφασισθεί, αφού έως τώρα το Ελλαδικό Κράτος στάθηκε απρόθυμο να προστατέψει ακόμη και την ίδια του την υπόσταση.

«ΣΤΟΧΟΣ»

Y.Γ. Παρακαλούνται οι ενεργοί Πατριώτες να προωθήσουν το μήνυμα αγώνα.

10 σχόλια

  1. Να η ευκαιρία να πάνε στην άκρη οι διαφορές.
    Κρατήστε αυτά τα λόγια μόνο και την σημαία μας:
    Ού καταισχυνώ όπλα τά ιερά,

    ούδ' εγκαταλείψω τόν παραστάτην,

    ότω άν στοιχήσω.

    Αμυνώ δέ καί υπέρ ιερών καί οσίων,

    καί μόνος καί μετά πολλών.

    Τήν πατρίδα δέ ούκ ελάσσω παραδώσω,

    πλείω δέ καί αρείω

    όσης άν παραδέξωμαι...

    Όλοι στο κάλεσμα του ΣΤΟΧΟΥ. ακ'όμα και αν δεν μπορούν να παραστούν κάποιοι για διάφορους λόγους υπάρχουν τρόποι να βοηθήσουν.
    Ειδοποιήστε και κινητοποιήστε όσους μπορείτε. Όσοι μπορούν και έχουν την ευχέρια,και δεν μπορούν να παραστούν, ας καλύψουν τα εισητήρια κάποιου θέλει να πάει και δεν μπορεί... Μικρά πράγματα με μεγάλη αξία!

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ...
    Ο Αγώνας αρχίζει τώρα και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ, ΕΝΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ-ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΕΛΛΗΝ", ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ.
    ΟΦΕΙΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΟΠΛΙΤΗΣ. ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ.

    Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ.

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ, ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ-ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟΣ. ΞΕΚΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ, ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΨΥΧΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣ.

    ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ !!!
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωρέ παληκάρια.
    Για πάρτε αμπάριζα να ρωτήσετε πόσο κάνει η διοργάνωση ενός υποτυπώδους συνεδρίου.
    Για κάντε λογαριασμό.
    Αυτοί με τόσα συνέδρια, έχουν budget όχι αστεία.
    Πού στην ευχή τα βρίσκουν και κάθε τόσο συνεδριάζουν λες και κάνουν βεγγέρα με σουβλάκια και μπύρες;
    Πάμε καλά;


    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πουλημενα μμε εχουν θαψει παντελως το θεμα,ετσι ωστε ο απλος πολιτης να μη γνωριζει την προβοκατσια που πανε να στησουν οι γυφτοι.Ακομα κι ετσι ομως,ο κοσμος θα μαθει και θ'αντιμετωπισει με οργη τους καπηλευτες της πατριδας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έσκασε ακόμα μια μπόμπα από Γυφτοβαρδαρία(Σκόπια) μεριά.
    Έθεσαν θέμα και επισήμως στον Νίμιτς, αλλά και την απαίτηση να ανγνωρίσει Μακεδονική μειονότητα η Ελλάδα. Ως συνήθως μούγκα οι πολιτικοί και στις ειδήσεις αχολήθηκαν για κάνα λεπτό...

    Μακεδονική μειονότητα υπάρχει μόνο ΜΙΑ. Είναι τα σκλαβωμένα εδάφη που βρίσκονται στο μορφωμα και έχουν όνομα: ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΓΕΥΓΕΛΗ και οι Έλληνες που κατοικούν εκει σε καθεστώς τρομοκρατίας και καταπίεσης από τους απόγονους των κομιτατζήδων.

    Αναγνώριση και θεμα Ελληνικής μειονότητας πρέπει να ΤΕΘΕΙ ΤΩΡΑ! Μόνο έτσι θα σκάσουν και ξαναμπούν στις τρύπες τους.

    Σκοπιανόσκυλα δεν σας φοβόμαστε....Μην ξεχνάτε το αίμα Ελλήνων που έχεται στα χέρια σας κομιτατζήδες, καταδότες του κερατά, διαχρονικοί κουκουλοφόροι συνεργάτες κάθε ανθελληνικής δύναμης.

    Ο λογαριασμός είναι ανοιχτός και θα σας ξεπληρώσουμε με τόκο βρωμιάρηδες. Αν θέλετε τόσο πολύ την Μακεδονία ΜΑΣ γιατί δεν εκστρατεύται να την πάρετε;;; Γιατί ρε θρασύδειλοι;;;

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ χαμένοι ανιστόριτοι πουθενάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλη Νεράιδα,

    Τι κάνει νιάου-νιάου... Όταν διαβάσεις π.χ. στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" τις ενέργειες του Αμερικανού προξένου στην Θ/νίκη και οι οποίες ενέργειες στοχεύουν στην δημιουργία εθνικών μειονοτήτων στην Ελλάδα, θα σου λυθεί η απορία για το πού βρίσκουν τα λεφτά. Αν δεν έχεις το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", ψάξε στο hellenicrevenge.blogspot.com και θα βρεις τα σχετικά άρθρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φασιστάκια μετά το χθεσινό ήρθε η ώρα σας. Φυλάγεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαβάστε το http://hellenicrevenge.blogspot.com/2008/06/blog-post_6729.html. Πολύ κατατοπιστικό.
    Γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν απελαύνει τον Αμερικανό πρόξενο στην Θεσσαλονίκη; Δεν είναι αυτό απόδειξη ότι είναι πουλημένη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΗΛΘΕ !!! ΚΑΜΟΙΑ ΑΝΟΧΗ !!!
    ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΓΡΑΦΙΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ !!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.. Η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ !!! ΑΡΧΙΣΕ ΠΕΡΣΥ ΣΤΙΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΙΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
    ΣΤΙΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ !!! ΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ... Η ΕΛΛΑΣ
    ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙ...Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ
    ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΚΑΙ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ..... ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.... ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΗΛΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ...ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ....ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ !!!
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ....ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ...ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για ακομη μια φορα βλεπουμε οτι κανενας απο αυτους που επρεπε να νοιαζονται για την πατριδα το πραττει....αυτο μηπως δεν ειναι απειθεια και εσχατη προδοσια;;;οσοι ειναι επιφορτισμενοι για την τηρηση της καθεστικιας ταξης ενοχλουνται με αλλα υποδεεστερα γεγονοτα και θεωρουν οτι η χωρα μπορει ελευθερα να δεχθει τον οποιο ανοητο θελει να προξενησει αναταραχες και μαλιστα εντος του εδαφους της;;και ποιον αραγε θα υπερασπιστουν οι αρχες;;;αυτους τους πολιτες που θα πανε να διαμαρτυρηθουν ή οσους ανοητους ερθουν απο εξω για να προκαλεσουν;;,σιγουρα τους δευτερους,,τη στιγμη μαλιστα που πληρωνονται απο τους πρωτους...αυτο κατα τον αγραφο αλλα και γραπτο νομο ειναι προδοσια...και αποδεικνειει οτι ζουμε σε ζουγκλοειδες ξεφραγο αμπελι οπου καποιες ομαδες αρπακτικων πουλανε τον τοπο,τα ιερα και τα οσια,για τα παθη τους,το τομαρι τους και τις βιλιτσες τους...ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.