Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...

Τα πρώτα φωτογραφικά στιγμιότυπα της επίσκεψης του Γράψα στην Τουρκία, προκειμένου να "συνομιλήσει" με τον τούρκο ομόλογό του, δημ...





















Τα πρώτα φωτογραφικά στιγμιότυπα της επίσκεψης του Γράψα στην Τουρκία, προκειμένου να "συνομιλήσει" με τον τούρκο ομόλογό του, δημοσιεύει ο "Στόχος". Και... Είμαστε σε συνεχή επαφή για να μάθουμε τι είπαν (εκτός καμερών) για να σας ενημερώσουμε.

2 σχόλια

  1. Δεν καταλαβαίνω αυτόν τον νέο τρόπο που διάλεξε η κυβέρνηση για να συνδιαλλαγεί με την γείτονα. Ασφαλώς κάποια μηνύματα μεταφέρει ο κ. Γράψας, κάποιες οδηγίες έχει, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Ο κ. Γράψας είναι στρατιωτικός και ως τέτοιος ουδεμία πρωτοβουλία μπορεί να αναπτύξει και ουδεμία δέσμευση μπορεί να αναλάβει, εν αντιθέσει προς τον Τούρκο ομόλογό του, ο οποίος μπορεί άφοβα να υποσχεθεί (άσχετο με το αν κρατήσει την υπόσχεση) και να κινηθεί χωρίς καν προγενέστερα συνεννόηση με την κυβέρνηση της χώρας του.
    Καλύτερα θα έκανε η κυβέρνησή μας να φροντίσει να στείλει στην Άγκυρα έναν αξιοπρεπή πρέσβη, ο οποίος θα αντικαταστήσει εκείνον τον αλήτη που έχουν τώρα ως διπλωματικό μας εκπρόσωπο και ο οποίος ουδεμία τιμή περιποιεί, όχι μόνο στο ελληνικό κράτος, αλλά και σε κανένα άλλο. Δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σφάλμα η επίσκεψη στην Τουρκία, άρθρο του Γιώργου Δελαστίκ στο "Έθνος", με το οποίο συμφωνώ.
    Πρέπει να αναθεωρήσουμε απαραιτήτως την πολιτική μας έναντι της Τουρκίας και να φύγει από το ΥπΕξ η Μπακογιάννη, η οποία μόνο ζημιά μπορεί να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.