Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ!!!

Τα πρώτα μέλη του που είναι Έλληνες και είτε έζησαν στο εξωτερικό είτε σπούδασαν εκεί ενέγραψε ο Σύλλογος Αλλοδαπών - Μεταναστών Ν. Λάρισας...


Τα πρώτα μέλη του που είναι Έλληνες και είτε έζησαν στο εξωτερικό είτε σπούδασαν εκεί ενέγραψε ο Σύλλογος Αλλοδαπών - Μεταναστών Ν. Λάρισας. Οι εγγραφές έγιναν μέσα σε πανηγυρικό κλίμα στα γραφεία του συλλόγου στις 18/4/08 με παρόντα όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε αφού η εκδήλωση αυτή χαρακτηρίστηκε ως μεγάλο και σημαντικό γεγονός. Οι Έλληνες που έγιναν μέλη του Συλλόγου είναι τέσσερις οι δύο εκ των οποίων επιφανείς πολίτες της Λάρισας αφού ο ένας είναι ιδιοκτήτης μεγάλου φροντιστηρίου ξένων γλωσσών κι ο άλλος -κρατηθείτε- αξιωματικός της πολεμικής μας αεροπορίας. Μάλιστα οι εν λόγω κύριοι υπερασπίζονται όπως σημειώνουν το νόμιμο δικαίωμα όλων των μεταναστών να διδάσκονται την μητρική τους γλώσσα και σε δημόσιες αίθουσες. Είναι πάντως απορίας άξιο πως ένας αξιωματικός της Ελληνικής αεροπορίας μπορεί να είναι μέλος σε ένα ξένο (μη Ελληνικό) σύλλογο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεταναστών κ. Μήτσι (ο οποίος όλως περιέργως έχει το ίδιο επώνυμο με το γνωστό Αλβανό πρόεδρο των μεταναστών Μήτσι που παρουσιάζεται στα μεγάλα κανάλια) είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος του Συλλόγου Αλβανών Λάρισας και φυσικά Αλβανός στην καταγωγή. Μάλιστα αυτός ο κύριος σε δημόσιες εμφανίσεις του ενώ του ζητήθηκε δεν κατήγγειλε ποτέ τον «απελευθερωτικό Αλβανικό στρατό» UCC. Αναμφισβήτητα είναι δικαίωμα του καθενός να εγγραφεί σε όποιο σύλλογο κι όποιο φορέα αυτός επιθυμεί. Όμως αυτοί οι κύριοι με την κίνηση τους αυτή δίνουν ένα πολύ άσχημο παράδειγμα στη νέα γενιά. Φυσικά μπορεί τα υπαρκτά και επιβεβαιωμένα πλέον σενάρια περί Μεγάλης Αλβανίας η οποία φτάνει έως το Αντίρριο να μην αγγίζουν αυτούς τους κυρίους αγγίζουν όμως το σύνολο του Ελληνικού λαού που πλέον συνειδητοποιεί ότι η χώρα μας είναι στο στόχαστρο της Νέας Τάξης πραγμάτων και κινδυνεύει και η Ήπειρος μας από τους Αλβανούς, και η Μακεδονία μας από τους Σκοπιανούς και η Θράκη μας από τους Τούρκους. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν οι Έλληνες θα αντιδράσουν με διαφόρους τρόπους όπως και με την ψήφο τους στη δουλοπρέπεια των δύο μεγάλων κομμάτων ...

Τσιάρας Δημήτρης

6 σχόλια

  1. 'Eξω οι Αλβανοί!!!

    Τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OTAN AFHNOYN TOYS HLIQIOYS KAI PRODOTES ANENOXLHTOYS, OI EFIALTES ANOIGOYN TON DROMO STOYS EXQROYS TOY EQNOYS.
    TOSO LOIPON EXEI BRWMISH H EPARATH DHMOKRATIA ?.
    AS MHN APOROYN MERIKOI,POY BLEPOYN OLO KAI PIO POLLOYS ELLHNES ENANTIA SE TETOIOY EIDOYS POLITEYMATA.AS FTYSOYN THN KARAMELA LOIPON MPAS KAI NOIWSOYN THN PIKRIA POY NOIWQOYME OLOI EMEIS OI ENAPOMHNANTES ELLHNES.
    AN MPOROYSA NA ERWTOYSA AYTON TON "ellina aksiwmatiko" NA MOY PEI TI TOY YPOSXEDHKAN ?.THN STRATIWTIKH DIOIKHSH TWN TSAMHDWN STHN LARISA?.
    AISXOS ANAKSIE KAI POYLHMENE.QA PERASHS STHN ISTORIA SAN PRODOTHS TOY ELLHNIKOY EQNOYS.KAI SYNTOMA MALISTA.DEN SOY EMAQAN TIPOTA PERI TIMHS?.
    OTAN TA ALBANAKIA QA TREXOYN NA KRYFTOYN APO THN ORGH TWN ELLHNWN, ESENA QA SFAKSOYN PRWTA.DIOTI THN PRODOSIA MEN POLLOI THN AGAPHSAN , TON PRODOTH OMWS KANEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ψυχολογία των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι υποστηρίζουν την μετατροπή της Ελλάδος σε πολυπολιτισμικό καρνάβαλο, την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας, που λοιδορούν κάθε τι ελληνικό κλπ, αναλύεται πολύ ωραία στο άρθρο του καθηγητού Κων/νου Π. Ρωμανού, "Ο ελληνικός ανθελληνισμός" στο "ΠΑΡΟΝ της Κυριακής" 6/4/08.
    Είναι πάντα οι ίδιοι. Αυτοί που θα υπογράψουν υπέρ του Σχεδίου Ανάν, υπέρ της αποδοχής των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», για την μη απόσυρση του βιβλίου της ιστορίας της Ρεπούση κλπ, κλπ.


    ΥΓ: Αναγκάζομαι να στείλω το σχόλιο για δεύτερη φορά, επειδή την πρώτη μου εμφάνισε κάποιο πρόβλημα. Παρακαλώ, αν ληφθεί δύο φορές, η διαχείρηση να το εμφανίσει μία. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βάλτε το Έλληνες σε εισαγωγικά...
    Οι τύποι(ΠΡΟΔΟΤΕΣ) είναι "Έλληνες" μόνο στη υπηκοότητα...

    Έλλην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΛΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΜΑς ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕς ΠΑΤΡΙΩΤΕς ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΜΑς ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥς ΚΥΡΙΟΥς ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥς. ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.