Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ!

Εν μέσω προεκλογικής περιόδου, δεν λένε να βάλουν μυαλό οι Γυφτοσκοπιανοί και παρουσιάζονται με τον πλέον επίσημο τρόπο... ανυποχώρητοι! Ενώ...


Εν μέσω προεκλογικής περιόδου, δεν λένε να βάλουν μυαλό οι Γυφτοσκοπιανοί και παρουσιάζονται με τον πλέον επίσημο τρόπο... ανυποχώρητοι! Ενώ και οι "δικοί" μας ανεγκέφαλοι τους δίνουν και βήμα, για να προωθήσουν την ανθελληνική τους προπαγάνδα. Πρόσφατο κρούσμα εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Σχολή Ικάρων, στο Τατόι, εκεί όπου συζητήθηκαν οι εξελίξεις στα Βαλκάνια και δεν μπορούσαν οι... φέροντες τις πολλές κλάρες να μην προσκαλέσουν τον πρέσβη των Σκοπίων. Ο οποίος μάλιστα τόλμησε να μας προσβάλει σαν Έθνος -οι φέροντες τις κλάρες δεν θίχτηκαν βεβαίως, διότι είναι... υπεράνω- και μέσα στη Σχολή Ικάρων τόλμησε να πει πως είναι πρέσβης της... Μακεδονίας και πολύ κακώς στην πρόσκληση αναγράφεται ως "πρέσβης της ΦΥΡΟΜ"! Τα λοιπά σχόλια είναι δικά σας...

11 σχόλια

  1. KALA KANOYN ! AS EIXAME EKLEKSEI KAI EMEIS HGETES,NA TOYS EBAZAN STHN QESH TOYS, OLOYS AYTOYS TOYS APLHTOYS KAI TOYS 'PLHMENOYS'FILOYS TOYS, ALLA ME AIMA, aMERIKANOYS.
    ALLA TI DOYLEIA EIXE EXQROS THS PATRIDOS, SE STRATIWTIKH MONADA ?

    "QREPSE FIDI TON XEIMWNA NA SE FAEI TO KALOKAIRI" TI EKSYPNOYS STRATIWTIKOYS DIOIKHTES POY EXWME!?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να βάλουν αυτοί μυαλό, αφού έχουν. Διότι, αν δεν είχαν, δεν θα μας ταλαιπωρούσαν τώρα τόσα χρόνια. Εμείς χρειαζόμαστε μυαλό που τους επιτρέψαμε να υπάρχουν και να μας χλευάζουν. Όπως και να έχει το πράγμα και εφ’ όσον εξακολουθούμε την ίδια ανεγκέφαλη πολιτική, γρήγορα θα φανεί ότι το «βέτο» που δεν ήταν βέτο, ήταν μία φούσκα, αφού εμείς εξακολουθούμε να τους παρακαλούμε για συνομιλίες. Τότε το «βέτο» προς τι; Για να μην τους βάλουν στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ σαν «Δημοκρατία της Μακεδονίας», αλλά σαν «Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας»; Υπάρχει ίχνος σοβαρότητας κι ευθύνης σ’ αυτούς που μας κυβερνούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έλεγε από το 1974 ο Χ. Κίσινγκερ!


    'Να χτυπήσουμε βαθιά τους Έλληνες...'
    >
    >
    > Henry Kissinger: 'The Greek people are anarchic and difficult to tame. For this reason we must strike deep into their cultural roots: Perhaps then we can force them to conform. I mean, of course, to strike at their language, their religion, their cultural and historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail; thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East'
    >
    > (Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή).


    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν καταλαβα καλα θελουν να βαλουν τους γυφτοσκοπιανους με το ονομα Νεα Δημοκρατια της Μακεδονιας και όχι Δημοκρατια της Νεας Μακεδονιας που ασφαλως ειναι αισχος αφου περιεχει την λεξη Μακεδονια. ομως αλλα λενε στο κοσμο τα πουλημενα ΜΜΕ . ντροπη τους. πουλημενοι. αλλα πανω απ' ολους φταινε οι πουλημενοι και προσκυνημενοι πολιτικοι μας. Ας ερθουν να παρουν ψηφο στην Μακεδονια ...θα παρουνε ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο wikipolitics.gr, το ηλεκτρονικό περιοδικό re-public μαζί με ΤΑ ΝΕΑ ξεκινούν ένα νέο τρόπο διαβούλευσης για την προώθηση της συμμετοχής των πολιτών στον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

    Υπάρχουν δύο βασικές δυνατότητες συμμετοχής στο wikipolitics

    - Οι πολίτες καταθέτουν σχόλια και προτάσεις σε ένα σχέδιο ερώτησης που έχουν υποβάλει βουλευτές.

    - Οι πολίτες προτείνουν οι ίδιοι θέματα για τα οποία κρίνουν πως οι βουλευτές πρέπει να ασκήσουν κάποιας μορφής κοινοβουλευτικού ελέγχου

    Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει δυνατότητα βαθμολόγησης προτάσεων και ερωτήσεων.

    Προτείνετε ερωτήσεις και βαθμολογήστε!!!

    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τι έκαναν όσοι τον άκουσαν???
    Εγώ αν ήμουν εκεί και μού 'λεγε τέτοιες αηδίες, θα του έκοβα πρώτα τη γλώσσα και μετά το κεφάλι...

    Έλλην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νεράιδα, λυπούμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά το εν λόγω κείμενο, το χιλιοτυπωμένο, ουδέποτε έχει εξακριβωθεί. Το έγραψε πρώτη η Κανέλλη στο "ΝΕΜΕΣΙΣ" ως δήθεν αναδημοσίευση από την Turkish Daily, όμως, ουδέποτε βρέθηκε εκεί το κείμενο αυτό και το έχουν ψάξει πολλοί επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
    Σου τα λέω αυτά, διότι καλό είναι να ξέρουμε την πραγματικότητα και εγκυρότητα των όσων αναπαράγουμε, για να γράφουμε υπεύθυνα και σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ δεν έχω καταλάβει... Αν είναι Μακεδόνες γιατί δεν μιλάνε ελληνικά, και αν ακόμα τα μιλάνε γιατί δεν ειναι η επίσημή τους γλώσσα!
    Δηλαδή, ο Μ.Αλέξανδρος μιλούσε καλά μια ξένη γλώσσα; Μην τρελλαθούμε τελείως τώρα!

    Ολα μας τα δάχτυλα, μας ανήκουν. Στον άνθρωπο που τα έχει πάνω του. Αν κάποιο κοπεί από αυτόν, και πάει σε εργαστήριο, το DNA του θα δείξει σε ποιόν ανήκουν.
    Το δάχτυλο όμως από μόνο του, δεν μπορεί να είναι ο ίδιος άνθρωπος! Δεν μπορεί να γίνει Αυτός. ¨Η ανήκει σε Αυτόν, ή πεθαίνει μόνο του και ξεκομμένο από Αυτόν!

    Και τέλος, αν είναι Μακεδόνες, ε ας μας το πουν πια οι επιστήμονες! Ανθρωπολόγοι και βιολόγοι! Ας πάνε όλοι τους για εξετάσεις dna!


    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. gia ton filo pou kathgorei tous stratiwtikous. Fainetai oti den exeis katalavei oti o stratiwtikos s' ayto ton topo (ELLAS-KYPROS) einai o teleytaios troxos ths ama3as. Einai to mono leitourghma (oxi epaggelma) to opoio den exei to dikaiwma sindikalismou. Gi ayto vlepoume sinexeia to kratos na ekmetalevetai to strato. Dhladh mhn exeis thn lan8asmenh entipwsh oti oi stratiwtikoi hgetes rwth8hkan h' oti h8elan na ginei ayto pou egine. prin anoigoume to stoma mas na kathgoroume to strato mas na skeftomaste ligo... eyxaristw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στον 11¨48 που αμφισβητεί το κείμενο παρακαλώ δες σχετικά http://lupus002.blogspot.com/2008/04/blog-post_19.html τι λέει και ο πατέρας Μεταλινός.
    Πάντως η πραγματικότητα των εξελίξεων και των τάσεων δεν διαψεύδει τον σφαγέα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. FILE SYNELLHNA, ANDREA DEN KATHGORW TOYS STRATIWTIKOYS, ALLA APORW!!.
    DEN EXOYN KATALABEI OI YPEYQYNOI GIA THN PROSTASIA THS XWRAS,( STRATOS ), OTI MONO ME POLEMO QA KRATHSWME THN ELLADA, STA PROSWRINA SYNORA THS,POY MAS EMPISTEYTHKAN OI PATERES MAS ?
    H EXEI PIO MEGALH SHMASIA O MISQOS, KAI 1-2 ASTERIA PIO POLLA STON WMO ?
    H MHPWS
    TON ELLHNIKO STRATO TON EXWME GIA MAKRYNES XWRES POY PREPEI NA DHMOKRATISTOYN QELONTAS KAI MH ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.