Tελευταια Νεα

Παρασκευή, Απριλίου 04, 2008

ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ...


Μόλις δυό μέρες έχουν περάσει από την αποκάλυψη του "Στόχου" για την σχέση της διαφημιστικής εταιρίας που ανέλαβε την καμπάνια της βεβήλωσης της σημαίας μας. Το ευχαριστώ των αχάριστων και πλαστογράφων δεν άργησε να έρθει... Διαβάστε:

ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ

Τεράστιες είναι οι ευθύνες τόσο των μεγαλοϊδιοκτητών της θυγατρικής του ΟΤΕ, COSMOFON, που δραστηριοποιείται στα Σκόπια όσο και του ίδιου του Υπουργού. Που θα πρέπει να λογοδοτήσουν όχι μόνο για τις εν γένει πολιτικές τους ευθύνες σχετικά με την τακτική που ακολουθούν στο θέμα των Σκοπίων. Αλλά πολύ περισσότερο στην τακτική που ακολούθησαν -και εξακολουθούν- στο εσωτερικό της γειτονικής χώρας, αποδεχόμενη και το “συνταγματικό” της όνομα, προ-κειμένου να κερδίσουν οικονομικά οφέλη, αλλά και τις προκλήσεις που έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο.

Έτσι η εικόνα με παραχαραγμένη την Ελληνική Σημαία, που προσβάλει ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο, έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια. Η “καλλιτεχνική αφίσα”, όπως επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί από τους “καλόπιστους” υπηρέτες ξένων κέντρων, ανέβηκε σε κεντρικά σημεία των Σκοπίων από διαφημιστική σκοπιανή εταιρία (akzent media), που ανέλαβε τη σύμβαση έργου.

Και εδώ έρχεται για άλλη μια φορά να μας προβληματίσει η στάση του ΟΤΕ. Στην ίδια διαφημιστική εταιρία παραχώρησαν την διαφημιστική καμπάνια της COSMOFON στα Σκόπια!

Θα λογοδοτήσει επιτέλους κανένας από τους όψιμους “Μακεδονομάχους” ελληνόφωνους πολιτικάντηδες και παρατρεχάμενος; Πόσο ακόμη θα... καμαρώνουμε όλους αυτούς, που ζουν πλουσιοπάροχα από τα δικά μας λεφτά, να υπονομεύουν τα Εθνικά μας δικαιώματα; Πάρτε βρεγμένες σανίδες και πάρτε τους στο κυνήγι, πριν να είναι αργά! Να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους...

Στόχος 332 (3/4/08)

Αυτά γράφαμε προχθές και σήμερα...

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Με διαφορετικό νόμισμα και πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι μας ξεπληρώνουν οι γυφτοσκοπιανοί τους Έλληνες που αποφάσισαν να… επενδύσουν στο κατασκέυασμα της «Νέας Τάξης» πάνω από τα προσωρινά βόρεια σύνορα μας.

Στα Σκόπια εχθές το βράδυ, έγιναν βανδαλισμοί σε αυτοκίνητα Ελλήνων επιχειρηματιών που ήταν σταθμευμένα στην πρωτεύουσα τους. Έκτός από τις φθορές λόγω των επιθέσεων ανεγράφησαν ανθελληνικά συνθήματα σε δύο εκ των περιπτώσεων που έγιναν γνωστές. Στο Μοναστήρι «άγνωστοι» επιτέθηκαν σε Ελληνικό σούπερ-μάρκετ και προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη ενώ ανέγραψαν επίσης ανθελληνικά συνθήματα.

Η γυφτοσκοπιανή αστυνομία σε συνεργασία με τις αρμόδιες Ελληνικές αρχές ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ δεκάδες άλλες επιθετικές ενέργειες που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στα Σκόπια σε βάρος Ελλήνων και Ελληνικών συμφερόντων στόχων, ενώ η περιοχή που βρίσκεται η Ελληνική αντιπροσωπία στα Σκόπια αλλά και το Προξενείο μας στο Μοναστήρι, θυμίζουν στρατοκρατούμενη και αστυνομοκρατούμενη περιοχή των πάλαι ποτέ φασιστικών καθεστώτων της Ανατολικής Ευρώπης την νοοτροπία των οποίων κουβαλάνε ακόμη οι ψευτογείτονες μας.

« Προηγουμενη
Επομενη »