Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ...

Μόλις δυό μέρες έχουν περάσει από την αποκάλυψη του "Στόχου" για την σχέση της διαφημιστικής εταιρίας που ανέλαβε την καμπάνια της...


Μόλις δυό μέρες έχουν περάσει από την αποκάλυψη του "Στόχου" για την σχέση της διαφημιστικής εταιρίας που ανέλαβε την καμπάνια της βεβήλωσης της σημαίας μας. Το ευχαριστώ των αχάριστων και πλαστογράφων δεν άργησε να έρθει... Διαβάστε:

ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ

Τεράστιες είναι οι ευθύνες τόσο των μεγαλοϊδιοκτητών της θυγατρικής του ΟΤΕ, COSMOFON, που δραστηριοποιείται στα Σκόπια όσο και του ίδιου του Υπουργού. Που θα πρέπει να λογοδοτήσουν όχι μόνο για τις εν γένει πολιτικές τους ευθύνες σχετικά με την τακτική που ακολουθούν στο θέμα των Σκοπίων. Αλλά πολύ περισσότερο στην τακτική που ακολούθησαν -και εξακολουθούν- στο εσωτερικό της γειτονικής χώρας, αποδεχόμενη και το “συνταγματικό” της όνομα, προ-κειμένου να κερδίσουν οικονομικά οφέλη, αλλά και τις προκλήσεις που έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο.

Έτσι η εικόνα με παραχαραγμένη την Ελληνική Σημαία, που προσβάλει ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο, έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια. Η “καλλιτεχνική αφίσα”, όπως επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί από τους “καλόπιστους” υπηρέτες ξένων κέντρων, ανέβηκε σε κεντρικά σημεία των Σκοπίων από διαφημιστική σκοπιανή εταιρία (akzent media), που ανέλαβε τη σύμβαση έργου.

Και εδώ έρχεται για άλλη μια φορά να μας προβληματίσει η στάση του ΟΤΕ. Στην ίδια διαφημιστική εταιρία παραχώρησαν την διαφημιστική καμπάνια της COSMOFON στα Σκόπια!

Θα λογοδοτήσει επιτέλους κανένας από τους όψιμους “Μακεδονομάχους” ελληνόφωνους πολιτικάντηδες και παρατρεχάμενος; Πόσο ακόμη θα... καμαρώνουμε όλους αυτούς, που ζουν πλουσιοπάροχα από τα δικά μας λεφτά, να υπονομεύουν τα Εθνικά μας δικαιώματα; Πάρτε βρεγμένες σανίδες και πάρτε τους στο κυνήγι, πριν να είναι αργά! Να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους...

Στόχος 332 (3/4/08)

Αυτά γράφαμε προχθές και σήμερα...

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Με διαφορετικό νόμισμα και πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι μας ξεπληρώνουν οι γυφτοσκοπιανοί τους Έλληνες που αποφάσισαν να… επενδύσουν στο κατασκέυασμα της «Νέας Τάξης» πάνω από τα προσωρινά βόρεια σύνορα μας.

Στα Σκόπια εχθές το βράδυ, έγιναν βανδαλισμοί σε αυτοκίνητα Ελλήνων επιχειρηματιών που ήταν σταθμευμένα στην πρωτεύουσα τους. Έκτός από τις φθορές λόγω των επιθέσεων ανεγράφησαν ανθελληνικά συνθήματα σε δύο εκ των περιπτώσεων που έγιναν γνωστές. Στο Μοναστήρι «άγνωστοι» επιτέθηκαν σε Ελληνικό σούπερ-μάρκετ και προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη ενώ ανέγραψαν επίσης ανθελληνικά συνθήματα.

Η γυφτοσκοπιανή αστυνομία σε συνεργασία με τις αρμόδιες Ελληνικές αρχές ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ δεκάδες άλλες επιθετικές ενέργειες που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στα Σκόπια σε βάρος Ελλήνων και Ελληνικών συμφερόντων στόχων, ενώ η περιοχή που βρίσκεται η Ελληνική αντιπροσωπία στα Σκόπια αλλά και το Προξενείο μας στο Μοναστήρι, θυμίζουν στρατοκρατούμενη και αστυνομοκρατούμενη περιοχή των πάλαι ποτέ φασιστικών καθεστώτων της Ανατολικής Ευρώπης την νοοτροπία των οποίων κουβαλάνε ακόμη οι ψευτογείτονες μας.

6 σχόλια

  1. Καλέ τι σκιάζεστε;; Ερχονται τα S400 του Πούτιν εντός ολίγου, που δεν θα τα έχει κανένα άλλο μέλος του ΝΑΤΟ, ούτε φυσικά η Τουρκία! Γι αυτό και καλά κάτι κάνουν τα βλαμμένα... αλλά αντί να τα έχουν καλά με τον Πουτιν που έρχεται... τα έχουν καλά με τον Μπους που φεύγει!!! Πόσο γκάου πρέπει νάναι δηλαδή;
    Δηλαδή, χωρίς την πλάτη του Πούτιν εσείς πιστεύετε ότι θα κάναμε ΒΕΤΟ ή ΒΕΝΤΕΤΟ;
    Η Ελλάδα είπαμε προϋπάρχει, όπως και η συμφωνία του αγωγού του φυσικού αερίου Ρωσία-Ελλάδας, επίσης προϋπάρχει!!!
    Ας κρατήσουν την ανάμνηση της ΚοντοΛύσσας οι σκοπιανοί, λοιπόν!!!

    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ALHQEIA EINAI KANEIS POY NA PISTEYH OTI YPARXH ESTW KAI H PARA MIKRH PERIPTWSH WSTE NA LOGODOTHSH POLITIKOS ME DHMOKRATIKA POLITEYATA?. MONO KWNIO KSEREI NA DINEI STOYS PATRIWTES MONON.
    PROSWPIKA, PISTEYW OTI QA DW TON HLIO NA ANATELEI APO THN DYSI PRWTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AN THN ELLADA THN KYBERNOYSAN ARISTOI KAI OXI TA KAQE LOGHS SKOYPIDIA EKLEGMENA APO THN AMORFWTH MAZA, TOTE MONON QA MAS SEBWNTAN OI SLABOI, POY EXOYN TO QRASOS NA PISTEYOYN OTI EXOYN KOINES RIZES ME TON MAKEDONA STATHLATH MAS.
    AS MHN KSEXNOYN OMWS OTI EXOYME KAI ALLOYS BASILEIOYS BOYLGAROKTONOYS !.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νέο Ανθελληνικό Παραλήρημα!

    Πρύτανης γερμανικού πανεπιστημίου εξαπολύει υβριστικά σχόλια απέναντι στην Ελλάδα!!!

    Ο πρύτανης της Ευρωπαικής Ακαδημίας του Βερολίνου (Europäische Akademie Berlin) Prof. Dr. Eckart D. Stratenschulte, δημοσίευσε ένα σαθρό και άκρας ανθελληνικό άρθρο στην έγκυρη γερμανική εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας Frankfurter Rundschau. Στο κειμένο του μας περιγράφει μεταξύ άλλον ως:

    Ηλίθιους, Εκβιαστές, Ανιστόρητους, Χαζούς, Αλλόκοτους, Πολεμοχαρής, Ταραχοποιούς

    και το χειρότερο από όλα έρχεται ακόμη!

    Μας προτείνη να αλλάξουμε το όνομα της πατρίδας μας από Ελλάδα σε:

    Πρώην Οθωμανική Δημοκρατία της Ελλάδας

    Όλα αυτά τα πικρόχολα σχόλια, από ένα υποτίθεται «διανοούμενο» που διδάσκει πολιτικές επιστημές σε αυτή την Ακαδημία και δίνει γνώσεις σε νέους ανθρώπους!

    Εδώ η ηλεκτρονική διεύθυνση του:

    E-Mail: eds@eab-berlin.de

    Παρακαλώ, θάψτε τον στα μηνύματα!!!


    (Πηγές):

    http://www.makedons.de/griechisch_antihellenismus.html

    http://www.eab-berlin.de/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ελληνική σημαία έχει τον σταυρό και όχι σβάστιγα.Η Παραποίηση του εθνικού μας συμβόλου θα τιμωρηθεί σύντομα από δικά τους αδέρφια και όχι από εμάς.Εμείς θα πάρουμε το Μοναστήρι που είναι και Μακεδονικό έδαφος.Δυνατά και Ελληνικά γιατί έρχεται μεγάλη αναμπουμπούλα στα Βαλκάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.