Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΙΣ... ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!

Ήδη έχει ξεκινήσει το πανηγύρι του Πολυτεχνείου, που δήθεν έριξε την "χούντα" (απορία: η "χούντα" το '73 ή το '7...
























Ήδη έχει ξεκινήσει το πανηγύρι του Πολυτεχνείου, που δήθεν έριξε την "χούντα" (απορία: η "χούντα" το '73 ή το '74 "έπεσε";) και οι ίδιοι που δήθεν το υπερασπίζονται παρουσιαζόμενοι ως "κοινωνικοί αγωνιστές", καταφέρνουν να το απαξιώνουν με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι στην κεντρική εκδήλωση για το Πολυτεχνείο θα πάρει μέρος και η... Πακιστανική κοινότητα που βρίσκεται στην Πατρίδα μας! Άλλωστε την Τετάρτη οι Πακιστανοί διαμαρτυρήθηκαν για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τους, και τους συμπαραστάθηκαν οι πασίγνωστοι προοδευτικάριοι της "Πρωτοβουλία Γένοβα"! Άντε σύντροφοι, και του χρόνου να βάλετε πούλμαν απο την... Ανταρκτική και καράβια απο την... Ακτή του Κουνουπιού!

10 σχόλια

  1. Τι άλλο πρέπει να γίνει ακόμη, για να καταλάβουν κάποιοι πως η εν λόγω γιορτή παρήκμασε, αν ήκμασε και ποτέ;
    Ποτέ θα σταματήσει αυτή η πραγματική γιορτή μίσους, που μόνη της χρησιμότητα είναι να δίνει αφορμή σε κάθε αντικοινωνικό στοιχείο να βγάζει τα απωθημένα του πάνω στις περιουσίες των άλλων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια που ειμαι ακομη συγκινημενος απο τις προτασεις του αλλοδαπου ΤΣΥΡΙΖΑ για καταργηση παρελασεων, στρατευσεως, στρατου, συνορων και σημαιων, δραττομαι και εγω την ευκαιρια να ζητησω καταργηση ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ της εμφυλιοπολεμικης γιορτης μισους του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και αντ'αυτου να προβαλλουμε την δημοκρατικοτητα μας με αλλους εναλλακτικους τροπους (πχ ποιητικες βραδυες, συμποσια αναλυσεων δημοκρατικης συμπεριφορας κλπ) και να σταματησουμε αυτες τις γιορτες μισους που αλλωστε δεν προσεφεραν τιποτα παραπανω τοσα χρονια (δεν χρειαζεται κανεις πανηγυρια πολυτεχνειου για να ειναι δημοκρατης) αλλωστε και οταν συνεβησαν (17-11-1973)αυτα οχι μονο δημοκρατια δεν εφεραν αλλα αντιθετως εφεραν μια εβδομαδα μετα χειροτερη δικτατορια (25-11-1973) αυτη του ΙΩΑΝΝΙΔΗ που οδηγησε μετα απο 9 μηνες στην προδοσια της Κυπρου μας... προς τι λοιπον η φανφαρα αυτη που κατηντησε θλιβερη κομματικη συναξη εξαλλων ακροαριστερων ?

    Αλλωστε θα αποφευχθουν και τοσες καταστροφες περιουσιων απο τα κουκουλοφορα τσογλανια της ακροαριστερας καθως και οι διαφοροι βανδαλισμοι / καταστροφες απο τα ανθρωποειδη αυτα και της ιδιας της περιουσιας του πολυτεχνειου .

    Εμπρος λοιπον ΤΣΥΡΙΖΑ εδω και τωρα δωσε το προοδευτικο συνθημα καταργησεως της τελευταιας εμφυλιοπολεμικης γιορτης του μισους, το πεδιο ολο ανοικτο και δικο σου..

    Αλλωστε ειναι τρελλα εξοδα να χρηματοδοτει ο Ελληνικος λαος 7500 αστυνομικους μονο και μονο να περιφρουρουν κατι γραφικους ακροαριστερους να σπανε τις περιουσιες σοβαρων δημοκρατικων ανθρωπων.

    Η τσαντιροπανηγυρις αυτη εχει πια κουρασει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάθανε πως γ@@@μαστε, πλακώσανε κι οι Γύφτοι! Ήρθανε και οι ξυπόλυτοι να μιλήσουνε κατά των Ελλήνων Αξιωματικών οι οποίοι έκαναν την Επανάσταση της 21ης Απριλίου.
    Άντε ρε στο δέντρο σας να φάτε καμιά μπανάνα που θέλετε να έχετε και γνώμη στην Ελληνική ζωή και πραγματικότητα! Στο κάτω-κάτω της γραφής το "νταβαντούρι" γίνεται για ένα πανεπιστήμιο, δεν γίνεται για το "ποιός μου έφαγε την κατσαρίδα που είχα φυλάξει για πρωινό"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OI ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΡΑΦ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ?
    ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.(ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.)

    ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ?
    Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ.

    ΕΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΟΛΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΑΙΡΝΕΤΕ.ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΙΓΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά, πήγαν ή δεν πήγαν Πακιστανοί στο Πολυτεχνείο. καν δεν ξέρω τι έγινε εκεί, διότι αυτές τις ημέρες απέφυγα να δω ειδήσεις.

    ανώνυμε 17/11/07 12:20 πμ: Τίποτε απ’ αυτά που λες δεν πλήττεται. Το μόνο που πλήττεται είναι το μαγαζάκι του κάθε φουκαρά που είναι εκεί κοντά. Νομίζεις πως ενδιαφέρεται ο κόσμος γι αυτά τα καραγκιοζιλίκια;

    Το Πολυτεχνείο ζει, η Πατρίδα δεν είναι πολύ καλά.

    ανώνυμε 17/11/07 4:10 μμ: Δεν έχεις άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α ρε ΑΜΧ 30 που τους χρειαζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν καποιοι δεν πρεπει να μιλανε αυτοι ειναι οι Πακιστανοι.Το 1971,μετα τον πολεμο Ινδιας-Πακισταν,το ηττημενο Πακισταν αντιμετωπιζε ανθρωπιστικη τραγωδια με εκατομυρια προσφυγων.Η τοτε ελληνικη(στρατιωτικη) Κυβερνηση προσφερθηκε να βοηθησει και δεχθηκε αρκετες χιλιαδες Πακιστανων μεταναστων στην Ελλαδα.Θυμαμαι Πακιστανους να εργαζονται σε κρατικο νοσοκομειο των Αθηνων.
    Οι Πακιστανοι υπηρξαν οι πρωτοι Τριτοκοσμικοι μεταναστες στη χωρα μας.Αντι να πανε να ευχαριστησουν τον γεροντα Παττακο,πηγαν στο Πολζυτεχνειο.Αντι του μαννα χωλη!
    Αιδως Πακιστανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας,
    διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία,
    την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία."
    Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.