Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ", ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ...

Σαν να μην έφταναν τα όσα προβλήματα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, έχουμε και τους... κατ' επάγγελμα εργατοπατέρες να μας απειλούν! Όλο...


Σαν να μην έφταναν τα όσα προβλήματα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, έχουμε και τους... κατ' επάγγελμα εργατοπατέρες να μας απειλούν! Όλο το πανελλήνιο άκουσε τον μεγαλοσυνδικαλιστή Παναγόπουλο να λέει ότι "θα γίνει της Γαλλίας" στην Πατρίδα μας, σε συζήτηση για το ασφαλιστικό. Τι εννοεί ο λεγάμενος; Μήπως ότι θα βγάλουν στους δρόμους και τους αγαπημένους τους λαθρομετανάστες να καίνε, να σπάνε και να τρομοκρατούν; Ή ότι θα παραλύσουν τη χώρα προκαλώντας απεργίες; Να μας πει για να ετοιμαστούμε!

8 σχόλια

  1. Μία διαφήμηση μας λέει:"...από το να μιλάς, καλύτερα να μασάς..." Γιατί δεν σερβίρουμε ένα ΣΩΒΕ με ΜΥΔΙΑ στον κύριο Εργατοπατέρα να έρθει στα ίσια του! ΣΩματικήΒΕλτίωση με ΜΥικήΔΙΑπλαση. Ίσιωνε το παϊδι των Γιωτάδων στον Στρατό, πόσο μάλλον αυτού του μπουχέσα! Είδατε τον Πολυζωγόπουλο? Άλλος άνθρωπος έγινε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάστε επεγόντως το βιβλίο "Όχι στην Παλιά Πόλη" (πολιτικό μυθιστόρημα), του Νίκου Χιδίρογλου (εκδόσεις Ερωδιός, Θεσσαλονίκη 2007). Υπάρχουν λόγοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον ειδα εφετος στο αεροπλανο απο βρυξελλες για αθηνα και ταξιδευε bussiness class, εχει επιπεδο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.iospress.gr/issues/extrem.htm

    provokatores kai anthellines, autous prepei na siwphsoume prwta..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί πριν γίνει «της Γαλλίας» στην Γαλλία, οι Γάλλοι εργατοπατέρες είχαν απειλήσει ότι θα γίνει «της Ελλάδας»; Υπάρχουν πουθενά περισσότερες απεργίες, πορείες, διαμαρτυρίες, εκτός του μοναδικού παγκοσμίως φαινομένου των καταλήψεων σχολείων από μαθητές; Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοεί ο κύριος εργατοπατέρας, ο οποίος αμείβεται αδρά, χωρίς να δουλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αρμα μαχης ΑΜΧ 30 με αριθμο 84337 ειναι αυτο που ελευθερωσε τους φοιτητες στο πολυτεχνειο.Ειχα τη χαρα να ειμαι πληρωμα σ αυτο στην 1 ΕΜΑ στην Αλεξανδρουπολη.Το εχε ο διοικητης της 2ης ιλης.Ηταν το πιο μαχιμο σε ασκησεις και βολες.Τωρα που ειναι?Αν ολα αυτα θυμιζουν κατι ας τα πουμε εδω,να βρεθουμε.85Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος είναι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ...που απειλεί να γίνει "της Γαλλίας":

    Εμπνευσμένος από το εξωτερικό δελτίο των ειδήσεων στα ΜΜΕ για το Χάος στην Γαλλία από τις απεργίες για το ασφαλιστικό των Γάλλων ο ημεδαπός ομόλογος εργατοπατέρας της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος δήλωσε ότι "θα γίνει της Γαλλίας" αν φέρουν αντίστοιχα μέτρα !
    Με έκπληξη πέσαμε πάνω σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Παρόν» πριν μερικούςμήνες με τίτλο «Τα χατίρια του κ. Αράπογλου στο Πρόεδρο της ΓΣΕΕ» και δεν το πιστεύαμε ότι έτσι γίνονται πλέον οι επαναστάσεις σήμερα...μήπως πρέπει να πάμε και μείς να γραφτούμε στο συνδικάτο σύμφωνα με το soundtrack που ακούγεται σε συγκεντρώσεις του ΚΚΕ «Τρέξε γρήγορα ρε Στράτο να γραφτείς στο Συνδικάτο…»
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ είναι υπάλληλος της ΕΘΝΙΚΉΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ … «προαχθείs» ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ!!!
    α Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας (τραπεζίτης συνδικαλιστής! Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου)
    α Μέλος του Δ.Σ της ΔΕΗ …
    α Έχει διατελέσει Μέλος της Εθνικής Χρηματιστηριακής (και χρηματιστής)! (μανιώδης, λένε οι πληροφορίες, «παίχτης» της πάλαι ποτέ Σοφοκλέους … πιστεύουμε και της ΑΘΗΝΩΝ 110)
    Ρε παιδια τέτοιο βιογραφικό συμμετοχής σε διοίκηση επιχειρήσεων ούτε ο Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ δεν έχει. Είναι λένε και FUN του ΓΑΠ…
    α Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος… Σύμφωνα πάντα με το "ΠΑΡΟΝ" ο εργατοπατέρας έχει και νυχτερινά κέντρα (προφανώς εργατικής διασκέδασης, μετά το κάματο της ημέρας … τραγιασκοφόροι εργάτες πνιγούν τον πόνο τους … στα chivas και στα johnnie black καταριούνται την άγρια εργοδοτική εκμετάλλευση …κάτι δηλαδή από ταινίες με Νικο Ξανθόπουλο, Νικο Κουρκουλο και δεν συμμαζεύεται …).
    Τα ονόματα των καταστημάτων σύμφωνα με το "ΠΑΡΟΝ" (για να είμαστε ειλικρινείς δεν τα γνωρίζαμε) είναι: «Φραγκοσυριανή», ρεμπετάδικο κάπου κοντά στο Μέγαρο των Συνδικάτων… στην Πατησιών … "Μανταλάκια" στο Νέο Ηράκλειο … Λέτε να είναι σύμπτωση ότι το παρατσούκλι του είναι «Μανταλάκιας»;
    Αλλά το πιο καλό αναφέρεται σε ένα ακόμα όνομα μαγαζιού που έγραφε το "ΠΑΡΟΝ": «Alter Ego» στο Νέο Ηράκλειο … ότι έχει (είχε) ο εργατοπατέρας! Πάντως για μαγαζί Alter Εgo στην περιοχή αυτή, όπως μας είπαν γνώστες της, ήξεραν ένα πολιτιστικό κέντρο «με μπαλέτα από Ρωσία» …ξέρετε αυτά με το « Ποτό …χορό…». Πάντως όρκο δεν παίρνουμε υπολήψεις δεν θίγουμε … Αν έτσι έχει … πιστεύουμε να μη γίνει εκτός από της Γαλλίας και του Moulin Rouge!
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ Μαγγίνα… άμα πάει έτσι η δουλειά θα μας τα «κλείσεις» τα σπίτια … μαζί με τις συντάξεις!!! (που δεν θα πάρουμε ποτέ όπως φαίνεται).

    http://www.press-gr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΩΝ...(ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟ ΚΤΛ ΚΤΛ).ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΟΥΧΗΣΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΟΣΦΙΟΚΑΜΠΤΩΝ ΦΥΓΟΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΤΩΝ (Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΕΝΙΑ...)ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΕΠΟΔΥΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ... Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΗΝΟΥΣ 30ΡΗΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.