Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ... ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Ο... ΚΟΝΤΟΣ!

Η... κοντή πλευρά της ιστορίας αυτού του τόπου, που κάποτε διετέλεσε πρωθυπουργός και σήμερα εκτελεί χρέη συγγραφέως και δίνει διαλέξεις για...


Η... κοντή πλευρά της ιστορίας αυτού του τόπου, που κάποτε διετέλεσε πρωθυπουργός και σήμερα εκτελεί χρέη συγγραφέως και δίνει διαλέξεις για να... φωτίσει τους λαούς ανά τον πλανήτη (ενώ εμάς μας άλλαξε τα φώτα!), συνεχίζει να μας προκαλεί! Έτσι σε διάλεξη που έδωσε στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα... δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ο κοντός είπε διάφορα "απολαυστικά", που φυσικά τα περιμέναμε μιας και πλέον τον ξέρουμε και απο την καλή και απο την ανάποδη! Τι είπε ο κοντός; Ότι θα υποστήριζε στην Ελλάδα τους γάμους των ομοφυλοφίλων και τις υιοθεσίες παιδιών, αλλά οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι... άτολμες! Ο κοντός βεβαίως που ήταν κυβέρνηση (το ελληνική δεν τολμάμε ούτε να το γράψουμε), εάν έμενε και άλλο στην εξουσία είναι σίγουρο πως θα τα προωθούσε και αυτά τα προοδευτικά! Α, ρε κοντέ... Λέτε να τον δούμε να μας τον ξαναφέρνουν μετά βαϊων και κλάδων για... σωτήρα;

6 σχόλια

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
    ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ
    ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΒΟΥΛΟΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΩ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΥΩ ΖΩ
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΜΕ ΟΣΟΙ ΦΩΝΗ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
    Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όμως ο κοντός σε μερικά θέματα ήταν συντηρητικός. Το θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων, καθώς και αυτό της αποποινικοποιήσεως των ναρκωτικών, τα είχε ασυζητητί απορρίψει, όταν προοδευτική μερίδα (Γιωργάκης, Δαμανάκη κ.ά.) είχαν προτείνει να μπουν για συζήτηση στην Βουλή.

    Τώρα, εκείνα τα περί "ατολμίας" καλύτερα να τα αποφεύγει, διότι είδαμε την "τόλμη" και την "αποφασιστικότητά" του στα Ίμια και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάστε επεγόντως το βιβλίο "Όχι στην Παλιά Πόλη" (πολιτικό μυθιστόρημα), του Νίκου Χιδίρογλου (εκδόσεις Ερωδιός, Θεσσαλονίκη 2007). Υπάρχουν λόγοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για αρχή δεν θεωρώ σοβάρά τα γραφόμενα του συγγραφέα του κειμένου αυτού. Με τον χαρακτηρισμό "κοντός" δεν δίνει και την απαραίτητη προσοχή σε ένα αναγνώστη για το προσέξει. Ειδικά όταν αυτός ο χαρακτηρισμός είναι για ένα πρόσωπο το οποίο έχει εκλεγεί από την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, και ήταν και πρωθυπουργός της χώρας μας.

    Επίσης να ενημερώσω τον nativist ότι ο τα Ίμια ήταν επι Παπανδρέου, μετά έγιναν εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για αλλαγή του αρχηγού, γιατι ο Ηγέτης Ανδρέας ήταν στο νοσοκομέιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορώ σε πιά γλώσσα έκανε την ομιλία του ο 'κοντός' γιατί αν την έκανε στα Ελληνικά... άστα να πάνε! θυμόσαστε το:
    Συμπαρι…βζ
    Συμπαρι…βζ
    Δίνουμε συμπαράσταση σε όλους…
    ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΕΘΑ ΡΕΕΕΕΕ!
    Να τέως πρωθυπουργός να μάλαμα! Να κυβερνά μια χώρα και να μην μπορεί την γλώσσα της να μιλήσει. Αλλά τι να έκανε κι αυτός; Την μια, με την πλέρια Δημοτική που μας έχουν επιβάλει ενώ αυτοί μιλάνε την ακαταλαβίστικη την δικιά τους, την άλλη με το μονοτονικό, την τρίτη με την κα. Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ να θέλει την Αγγλική σαν δεύτερη επίσημη γλώσσα μας, είχε μπερδευτεί. Και γλώσσευε την μπέρδα του!
    Οι Ισπανοί Ευρωβουλευτές ζήτησαν ανιδιοτελώς και προς τιμήν τους να γίνει η Ελληνική γλώσσα η επίσημη γλώσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης λέγοντας: « το να μιλά κανείς για ενωμένη Ευρώπη χωρίς την Ελληνικήν γλώσσα, είναι σαν να μιλά σ’ ένα τυφλό για χρώματα». Την ίδια στιγμή που η Ελληνίδα(;) επίτροπος και Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ζητούσε η Αγγλική να γίνει δεύτερη επίσημη γλώσσα μας. Έργα και ημέραι!
    Πολιτική επιτυχία του Σημίτη η αποφυγή διασπάσεως της Ευρώπης και πολιτική αποτυχία της Ευρώπης που δεν κατάφερε να βάλει στην θέση τους, τους Αμερικάνους.
    Τι τραγική ειρωνεία! Ο άνθρωπος που πριν λίγα χρόνια κραύγαζε και έγραφε ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ και ΕΞΩ ΑΙ ΗΠΑ, φτάνει σήμερα να κάνει εσωτερική πολιτική με τα Κ.Π.Σ. και τα Μ.Ο.Π. της ΕΟΚ, να διασώζει αυτήν στην συνδιάσκεψη κορυφής και να ευχαριστεί τους Αμερικάνους από το βήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Έμένα σαν πολίτη της Ενωμένης Ευρώπης των Εθνών αυτές οι πολιτικές παλινωδίες δεν με εκφράζουν.
    Αλλά τι να περιμένει κανείς από κάποιον, που σαν υπουργος το ’94 είχε αυξήσει την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και είχε δικαιολογήσει με θράσος την πράξη του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες λέγοντας: « …αυξήσαμε την τιμή για να περιορίσουμε την κατανάλωση…» και ότι «…καλόμαθε ο Έλληνας στην κατανάλωση του ηλεκτρικού…»
    Ατυχώς δεν είχε και δεν έχει ιδρυθεί ακόμα η 'Επαναστατική Οργάνωση 23 Μάρτη' να τους λυσάξει στα γιαούρτια!
    Επάνω τους μωρέ αδέρφια! Γιαούρτι και κιούπι στους προσκηνημένους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.