Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΣΤΟΧΟΣ", ΠΕΜΠΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

-ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ”! ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ -"Μέγας Αλέξανδρος" κ...


-ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ”!
ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

-"Μέγας Αλέξανδρος" και "Αριστοτέλης" συμμετείχαν σε φεστιβάλ για την εξέγερση του... Ίλιντεν στα Σκόπια!!!
ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (KAI H ANOXH ΜΑΣ)

-ΤΗΝ... ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΧΙΟ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ...

-ΥΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!
ΣΤΗΝ Γ΄ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ...

-ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΣΕ ΡΟΛΟ “DELLA CHIESSA” O ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ;

-ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ...

-ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ...
30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΡΩΙΝΗΣ

-ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟΣ Ο "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ2" ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…
ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!

-ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

-Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις κατά του ψευδοκράτους!

-"ΤΑΠΑ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΕ!

-ΜΟΝΟ... ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΑΡΒΕΛΕΡ!
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ “ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ” ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...


ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ… «ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ», «ΟΙΣΤΡΟΣ», «ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ», «ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ…», «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ», «ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ», «ΕΔΩ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ», «ΕΛΛΑΣ – ΘΡΑΚΗ - ΕΒΡΟΣ», "ΕΘΝΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ", "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

5 σχόλια

  1. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ....

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ WWW.ALBANET.GR

    Μετανάστευση
    Μετανάστες γιατί χανόμαστε

    Του ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΟΡΟΒΕΣΗ


    Ενα από τα μεγάλα προβλήματα των ανεπτυγμένων χωρών είναι η ραγδαία μείωση του πληθυσμού τους. Και αυτό δεν συμβαίνει γιατί υπάρχουν επιδημίες, λιμοί, καταποντισμοί και άλλα δεινά. Αυτά συμβαίνουν στον «τρίτο κόσμο», όπου, παρά τη μεγάλη θνησιμότητα, ο πληθυσμός αυξάνεται σταθερά. Σήμερα το 81% του παγκόσμιου πληθυσμού ζει στις φτωχιές χώρες. Στον πλούσιο κόσμο πεθαίνουν περισσότεροι από αυτούς που γεννιούνται. Δηλαδή είναι χώρες με πληθυσμιακή «φύρα». Οι ειδήμονες του ΟΗΕ μελέτησαν αυτό το φαινόμενο και το είδαν στην προοπτική του. Ποια θα είναι η κατάσταση στον κόσμο το 2050, αν η ροή των πραγμάτων συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό; Η ευρωπαϊκή ήπειρος θα χάσει 90 εκατομμύρια κατοίκους. Οσον αφορά την Ελλάδα σήμερα, από 11 εκατομμύρια που είμαστε, θα πέσουμε κάτω από τα δέκα (9,8 εκατ.).


    Η μελέτη αυτή παρουσιάστηκε και στην Ελλάδα τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε από την ΠΑΔΟΠ (Παρατηρητήριο Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης) και πέρασε μάλλον απαρατήρητη από τα μίντια. Οι αριθμοί αυτοί δεν είναι απλά στατιστικά στοιχεία, αλλά ένα οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα, που περικλείει δύο μεγάλους κινδύνους. Ποιος θα δουλεύει σε μια χώρα γερόντων και ποιος θα πληρώνει για συντάξεις;

    Είναι γνωστό πως οι συνταξιούχοι πληρώνονται από αυτούς που δουλεύουν. Και η λύση που προτείνει ο ΟΗΕ είναι μια άλλη μεταναστευτική πολιτική από αυτήν που εφαρμόζεται σήμερα. Για να μπορέσει η Ευρώπη το 2050 να έχει τον ίδιο πληθυσμό που έχει σήμερα, πρέπει να διπλασιάσει την εισροή μεταναστών. Για την Ελλάδα σημαίνει αυτό πως έχουμε ανάγκη από ένα εκατομμύριο μετανάστες ακόμα.

    Αντί λοιπόν να κάνουμε την Ευρώπη φρούριο, θα έπρεπε να υπήρχε μια επεξεργασμένη μεταναστευτική πολιτική, που να στοχεύει στο μέλλον, αρχίζοντας από την άμεση νομιμοποίηση αυτών που υπάρχουν τώρα. Και αυτό θα έπρεπε να γίνει συνείδηση σε όλους μας, αρχίζοντας από τα σχολεία. Αν πάρει κάποιος ως δείγμα ενημέρωσης τη «Βουλή των Εφήβων», που ζητούσαν να φύγει η πλειονότητα των ξένων εργατών, τότε σημαίνει πως το σχολείο δεν κάνει καλά τη δουλειά του και οδηγεί τα παιδιά σε παραλογισμό. Με μια άλλη ανάγνωση αυτής της άποψης θα μπορούσε να ήταν και αίτημα να πάψει να συνταξιοδοτείται ο παππούς και η γιαγιά τους. Οπως και όλοι αυτοί που έχουν πάνω απ' όλα την Ελλάδα, έχουν ελληνικό DNA, έχουν γνήσιο ελληνικό αίμα και πιστεύουν στην ανωτερότητα της φυλής δεν θα έπρεπε να ενδιαφερθούν λίγο και για την κοινωνία που ζούμε;

    Και μπορεί, σύμφωνα με αυτή την αντίληψη, ο Αλβανός να μην μπορεί να γίνει Ελληνας ποτέ, είναι γνωστές οι απόψεις πως ο Ελληνας γεννιέται, δεν γίνεται, αλλά αυτό δεν τους πειράζει όταν οι ξένοι συντηρούν Ελληνες συνταξιούχους, όταν γίνονται εργάτες στα χωράφια τους ή όταν φροντίζουν τους γέρους και τους ανήμπορους γονείς, ελλείψει κοινωνικής πρόνοιας. Την Ελλάδα δεν χτίζουν και αυτοί οι ξένοι; Και πώς γίνεται αυτοί οι θερμοί πατριώτες να μην έχουν τουλάχιστον ένα ευχαριστώ για όλους αυτούς που με την εργασία τους δημιουργούν πλούτο για την Ελλάδα; Και εδώ έχουμε μια παράνοια που αγγίζει τα όρια της διαστροφής. Και αυτό εκφράζεται με το σύνθημα «Εξω οι ξένοι».

    Λογικά «πας μη Ελλην ξένος». Αλλά και οι τουρίστες δεν είναι ξένοι; Σύνθημα «Εξω οι τουρίστες» δεν έχω δει. Οι τουρίστες δεν κάνουν επιμιξίες και νοθεύουν το γνήσιο αίμα μας; Στην Ελλάδα ζουν και εργάζονται Γάλλοι, Αγγλοι, Πορτογάλοι κ.λπ. Δεν θα έπρεπε κανονικά να φύγουν κι αυτοί; Ακόμα χειρότερα τώρα με τη διεύρυνση της Ε.Ε. Θα μπορούν να έρθουν και να εγκατασταθούν νόμιμα στην Ελλάδα άνθρωποι από 25 χώρες. Και με την άδεια της Αστυνομίας, βέβαια. Τι θα απογίνει η φυλή μας; Θα εξαφανιστούμε από προσώπου Γης, όπως υποστηρίζει μια συνωμοσιακή θεωρία που θέλει τους Εβραίους να μας έχουν πρώτο στόχο; Και εδώ θα συμφωνήσω με τον εθνικό θούριο που λέει πως «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει». Αλλά όχι λόγω συλλογικού DNA. Ποτέ και πουθενά καμιά χώρα που δέχθηκε μετανάστες δεν έχασε αυτό που λέμε «εθνική ταυτότητα» (θα χρειαστεί να επανέλθουμε σ' αυτόν τον όρο). Το αντίθετο έγινε. Το πιο συνηθισμένο είναι οι μετανάστες να χάνουν την ταυτότητά τους και μάλιστα από τη δεύτερη κιόλας γενιά. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν επιφέρουν αλλοιώσεις στον υπάρχοντα πληθυσμό. Αλλά δεν τον αναιρούν. Τον εμπλουτίζουν. Παράδειγμα η μουσική των μαύρων στις ΗΠΑ, που έγινε εθνική μουσική των ΗΠΑ. Αλλά ας μην πάμε μακριά. Τα «σμυρνέικα», που είναι δικά μας, δεν έχουν επηρεαστεί από την πολυεθνική και πολυπολιτισμική Σμύρνη;

    korovessisp@acisgroup.gr
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/2004

    ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.
    ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑΣ.
    ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
    Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΙΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ.
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡΑΡΚΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗ.
    ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ.
    ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΘΗΝΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ.
    ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΙΟΜΕΝΟ ΚΕΜΑΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟ ΤΡΑΓΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΥΦΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ Η ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΑΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ.
    ΤΑ ΜΜΕ ΟΜΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΑΣΕ ΤΙ ΕΙΔΑ ΓΙΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ.

    ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.


    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.
    ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΘΙΟΠΕΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ 20% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑ Ψ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ E3B,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΝΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ(ΡΑΜΣΗΣ).
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC GENOGRAFIC PROJECT TO
    E3B ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΥΚΑΣΟΕΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ (ΑΙΓΥΠΤΟ ) ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΥΡΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΥΔΕΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ,ΠΟΥ ΑΥΤΟΕΥΝΟΥΧΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΣΤΟ YOUTUBE ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΓΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ YOUTUBE.
    ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΧΩ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ.
    ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE,ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ GREEKALERT.Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ.
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΟ YOUTUBE ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ,ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ?ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΡΑ ΤΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΡΩΤΩ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ?
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΝΕΙΣ "ΕΛΛΗΝ"... ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ, ΘΕΩΡΩ ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΙΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ) ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ; ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΛΑΤΡΕΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΟΣ;
    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΙ ΜΙΣΟΙ, Ή ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ... ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝ ΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΕ "ΤΡΩΕΙ" ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ...
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ ΡΙΖΕΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (ΚΑΛΛΑΣ Κ.ΛΠ) ΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΙΣΩΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ "ΠΑΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΤΕΡΟΣ-ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΠΑΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;)ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ (ΦΤΟΥ), ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ "ΜΗΤΕΡΑ ΑΛΒΑΝΙΑ" (ΦΤΟΥ!) ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...
    ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ (ΜΕΣΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ) ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΑΛΒΑΝΩΝ Ή ΑΛΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΟΝΕΩΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ!!!! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ 300 ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΒΑΘΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EAN ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ) ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΤΕ ΜΗ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥΣ Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ,ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΕΙ.
    ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.
    ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΕΝΩ ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΨΕΙ.
    ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.
    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
    ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.